ביג טיים ראש
| ביג טיים ראש | |
|---|---|
![]() |
|
| סוגה | קומדית מצבים לילדים ונוער |
| יוצרים | סקוט פאלוסט |
| שחקנים | קנדל שמידט ג'יימס מאסלו קרלוס פינה לוגן הנדרסון סטיבן גליקמן קרמר סיירה בראבו טניה צ 'ישולם |
| ארץ מקור | ארצות הברית |
| מספר עונות | 4 |
| מספר פרקים | 61 |
| הפקה | |
| אורך פרק | כ-23 דקות (בממוצע) |
| שידור | |
| רשת שידור | ערוץ ניקלודאון |
| תקופת שידור מקורית |
28 בנובמבר 2009 – רץ |
ביג טיים ראש (Big Time Rush) (בתרגום חופשי = "למהר בגדול") היא קומדיית מצבים העוסקת בלהקת בנים המנסה להצליח בגדול. התוכנית, המשודרת בערוץ ניקלודאון, נוצרה על ידי סקוט פאלוסט. בחייהם האמיתיים השחקנים הראשיים הם חברי להקה מצליחה באותו השם, שהופיעה ברחבי ארצות הברית ובקנדה, והוציאה לאור מספר אלבומים. לסדרה יש שלוש עונות.
תוכן עניינים |
עלילה[עריכה]
קנדל נייט, קרלוס גרסיה, ג'יימס דיאמונד ולוגן מיצ'ל הם חברים, שגרים במדינת מינסוטה בארצות הברית, ואוהבים לשחק הוקי. יום אחד, הם שומעים בטלוויזיה שמפיק מפורסם בשם גוסטבו רוק מגיע למיניסוטה למצוא כוכב חדש. חברו של קנדל, ג'יימס, מאלץ אותם לנסוע איתו לאודישנים. כל החברים מתלהבים מהרעיון למעט קנדל. אחריי שג'יימס, לוגן וקרלוס נבחנים ונכשלים, קנדל נכנס לאולם האודישנים וכועס על גוסטבו, ומבצע את שיר ה"חרא" ("the giant turd song") שיר שהמציא בעצמו. בעקבות שירתו נבחר קנדל להיות סולן, אך הוא אינו רוצה לנסוע בלי חבריו ולוקח אותם עימו כשיחד הם הופכים ללהקה.
שחקנים[עריכה]
שחקנים ראשים[עריכה]
- קנדל דונלד נייט (קנדל שמידט) - מנהיג הלהקה, בהמשך חבר של ג'ו. הוא אוהב לרקוד ולשמוע מוזיקה והוא עוזר הרבה לאחותו הקטנה קייטי, למרות שמדי פעם זקוק לעזרתה או לאימו. אף על פי שהוא לוקח את עבודתו ברצינות, הוא אוהב להתבדח, והוא מעין "ילד רע". קנדל הוא היחיד שלא נתפס בקדחת הוליווד משום שהוא מעולם לא איבד את המשפחה ואת הקשר שלו למינסוטה, המדינה בה גדל.(דונלד לפי הפרק הכפול מסיבת חוף בעונה השניה)
- ג'יימס דיאמונד (ג'יימס מאסלו) - גיימס מאסלו הוא הילד הרע בחבורה, מרוכז בעצמו, כובש לבבות, יודע לשיר יפה ולרקוד טוב. הוא ה"פנים היפות" של החבורה. אימו מנהלת חברת מוצרי טיפוח והיא קשוחה מאוד.
- קרלוס גרסיה (קרלוס פנה) - הבדרן של הלהקה. שמן שאוכל תירס וחומוס, הוא אוכל רוב הזמן, ומאמין באמונות טפלות. קרלוס הוא הגדול ביותר בלהקה, והוא לעולם לא מוריד את קסדת ההוקי שלו. אבא של קרלוס הוא שוטר.
- הורטנס "לוגן" מיטשל (לוגן הנדרסון) - החכם שבחבורה. כשהלהקה מסתבכת ונכנסת לצרות הוא פותר אותן ועוזר להם לצאת מזה. אוהב בעיקר מתמטיקה. הוא נבהל כשהוא לחוץ, והוא חולם להיות רופא, ומסתבר שהוא גם טוב בזה. בעונה השנייה בפרק 17 מסתבר שאמא של ג'יימס נתנה לו את הכינוי "לוגן".
- גוסטבו רוק (סטיבן גליקמן קרמר) - מפיק מוזיקלי, פסנתרן, עשיר והמנהל של הבנים. כל פעם שהוא שומע את הלהקה שרה הוא אומר שהשיר לא היה טוב, גם אם הוא אהב את השיר. נוטה לצעוק ולהתעצבן הרבה. למרות שמראה שהוא שונא את הבנים, הוא מקשיב להם ובסתר ליבו אוהב אותם.
- קייטי נייט (סיארה בראבו) - אחותו הקטנה של קנדל. יפה, חכמה, ערמומית, ומאוד אוהבת כסף והימורים. יש לה חושים עסקיים מעולים והיא מנצלת את זה בכל הזדמנות שיש לה. קייטי אוהבת לעשות "פאפי פייס" (פני כלבלב) חמודים מאוד כדי לקבל את מה שהיא רוצה, ולרוב מצליחה בזה.
- קלי ויינרייט (טניה צ'ישולם) - העוזרת של גוסטבו. כנה ואדיבה. היא בדרך כלל עם גוסטבו והיא מכירה אותו טוב יותר מכולם. היא מאוד אוהבת את הלהקה, ועוזרת לבנים כשהם מסתבכים בצרות.
- ג'ניפר נייט (צ'אלן קאטס) - אמם של קנדל וקייטי. הייתה מלצרית במינסוטה. בפרק "אמהות ביג טיים" מראים שקוראים לה ג'ניפר. עוזרת לקייטי ולקנדל כשהם מסתבכים.
דמויות משניות[עריכה]
- ארתור גריפין (מאט רידי) - הבוס של גוסטבו, מנכ"ל החברה כולה. יש לו בת שקוראים לה מרסדס. הוא קשוח, קר ואוהב כסף, ממרר לגוסטבו את החיים, ואוהב לעצבן אותו.
- קמיל (ארין סנדרס) - שחקנית. אפשר לראות אותה קוראת טקסטים סביב הבריכה לפני האודישן שלה. היא מאוהבת בלוגן ונעשית חברה שלו בסוף העונה הראשונה, עד אמצע העונה השנייה. כל פעם שיש לה תפקיד לסרט רומנטי היא מנשקת את לוגן, וכשיש לה תפקיד דרמטי היא נותנת סטירה לקנדל. מתגוררת בפאלם וודס. באחד הפרקים היא וג'יימס התנשקו.
- רג'ינלד ביטרס (דייוויד אנתוני הי גינס) - מנהל "פאלם וודס" שבו מתגוררים בין השאר חברי הלהקה. גדל בחווה באיווה, נוטה להיות גס ובטלן. הוא לא אוהב את חברי הלהקה ותמיד מפסיד לקייטי בהתערבויות שלהם. הוא רימה פעם את אימו וגרם לה לחשוב שהוא וטרינר, ואחרי זה היא עזבה כשהיא בטוחה שהוא סוכן חשאי.
- ג'ו טיילור (קייטלן טרוור) - שחקנית. הופיעה בפרק נחמישי של העונה הראשונה, ומתיידדת עם החבורה. החברה של קנדל מסוף העונה הראשונה. בעונה השנייה עוזבת לניו-זילנד. אבא שלה סוכן חשאי.
- ג'ט סטסטון (דוד כייד) - גר בפאלם וודס. משחק יחד עם ג'ו בסדרה "NEW TOWN HIGH". רוצה לצאת עם ג'ו ויעשה כל דבר כדי לעצבן את החברים בביג טיים ראש.
- הג'ניפריות (סוואנה ג'ייד, דנייז תונץ, קלי גוס ) זמרות, שחקניות ודוגמניות שהולכות תמיד יחד ומחפשות תהילה, לא משנה במה מדובר. סנוביות, "מקובלות", "פקאצות" ומתעלמות מאחרים דוחות כל מי שמתחיל איתן, ושלשתן יפהפיות.
- לוסי סטון (מליס ג'ו) - זמרת רוק. מאוהבת בקנדל, וכמעט מצליחה לצאת איתו, אך ג'ו חוזרת לפאלם וודס וקנדל מעדיף לצאת איתה ולכן עוזבת את הפאלם ווס. בתגובה, לוסי עושה את מעשה טיילור סוויפט וכותבת אלבום על קנדל, וחוזרת לפאלם וודס בעונה הרביעית. היא הגיעה לפאלם וודס בעונה השנייה בפרק "BIG TIME ROCK".
- טיילר (טארקר אלביזי) -שחקן. ילד קטן שאמא שלו רוצה שיהיה כוכב אבל הוא רוצה להיות רק ילד רגיל. ג'ינג'י. ידיד של קייטי.
- איש הגיטרה - נגן גיטרה וכותב שירים. אדם שמרוב קדחת הוליווד נהיה שקט ורגוע והוא מאוד אוהב לשיר שירים ולנגן בגיטרה שלו. אף אחד לא יודע את שמו האמיתי
- בודהה בוב (דארן נוריס ) - איש התחזוקה של פאלם וודס, נראה מוזר, אך, בניגוד גמור לחזות שלו, מקורו בקנדה, ובנוסף, לפעמים הוא מוציא דברים חכמים ומפתיעים מפיו. בפרק הראשון שרואים אותו, אמא של קנדל חושבת שהוא רוצח.
- מרסדס - הבת של ארתור גריפין, השתתפה בשני פרקים בסדרה, היא רגישה ונעלבת שאביה אוהב יותר את השימפנזה שעובדת בעבודה של אביה. יצאה עם כל חברי הלהקה חוץ מג'יימס משום שהיא לא יוצאת עם מי שיותר יפה ממנה, בפרק המסיבה היא יצאה עם לוגן בעוד הוא יצא גם עם קמיל. עשירה, יהירה וחוצפנית.
- רכבת מסע- איש גדול ומאד חזק. עוזרו של גוסטבו, בעיקר בלדאוג שכולם יעשו כל מה שהוא רוצה
- עבדול- יד ימינו של גריפין. אף פעם לא מדבר, חוץ מפרק 19 בעונה 2 שם הוא מתגלה כתומך באיכות הסביבה, בניגוד גמור לבוס שלו. תמיד מחזיק בידו את המזוודה "אחרת" שגריפין משתמש בה כדי להפחיד את מי שצריך.
- מיס קולינס (טארה סטרונג) - המורה בבית הספר בפאלם וודס. קשוחה מאוד.
- הוק (פיל לאמר) - היריב התמידי של גוסטבו. נמצא בכלא לאחר כליאת ביג טיים ראש לפני הופעת הבכורה שלהם. משתחרר בעונה השנייה ורגע אחרי שביג טיים ראש מסיימים להקליט את אלבומם השני הוא גונב את האלבום ונותן אותו לילד שהחתים, בסופו של דבר נתפס ונכנס לכלא שוב.
הלהקה האמיתית[עריכה]
הלהקה היא להקה אמיתית והשחקנים משלבים את שירי הלהקה בתוכנית.
ללהקה שני אלבומים: B.T.R ו-Elevate.ואלבום מיוחד לכבוד חג המולד: Holiday Bundle
רשימת שירים:
- Love me again
- like nobody around
- featuring you
- Cruise Control
- windows down
- Big Time Rush
- Famous
- The City is Ours
- Any Kind of Guy
- Halfway There
- Stuck
- Shot In The Dark
- Count On You (עם ג'ורדן ספארקס)
- Till I Forget About You
- This is Our Someday
- Oh Yeah
- I Know You Know
- Worldwide
- Big Night
- Nothing Even Matters
- Boyfriend (עם סנופ דוג)
- Boyfriend
- Let's Stay in Our PJ's (עם סנופ דוג) Only on the show
- Days of Christmas (עם סנופ דוג) Only on the show
- The Turd Song - Only on the show
- If I Ruled The World(עם אייז)
- Music Sounds Better With You (עם מאן)
- All Over Again
- Cover Girl
- Paralyzed
- Blow Your Speakers
- Elevate
- Intermission(שיר בונוס לאלבום Elevate)
- No Idea
- Love Me Love Me
- Superstar
- Time Of Our Life
- Invisible
- Show Me
- You're Not Alone
- All I Want For Christmas Is You
- Beautiful Christmas
- epic ( שיר בונוס לאלבום Elevate)
- windows down
- Help (מתוך הסרט)
- A Hard Day's Night (מתוך הסרט)
- Revolution(מתוך הסרט)
- Can't Buy Me Love Lyrics (מתוך הסרט)
- We Can Work It Out(מתוך הסרט)
- I Wanna Hold Your Hand(מתוך הסרט)
מוצרים נלווים[עריכה]
- DVD - מספר פרקים מהסדרה יצאו על גבי DVD, ונוספו אליהם עוד שישה קליפים של ביג טיים ראש.
- פריטים נוספים : פיג'מות, חולצות, תיקים, מצעים, פוסטרים ועוד.
קישורים חיצוניים[עריכה]
- "ביג טיים ראש", במסד הנתונים הקולנועיים IMDb (באנגלית)
