רשימת דויטש ליצירות שוברט, מס' 505 עד 998

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

זהו קטלוג יצירותיו של פרנץ שוברט, ערוך על פי "מספרי D" מתוך גרסה מעודכנת של הקטלוג הכרונולוגי של יצירות שוברט שהכין אוטו אריך דויטש.

רשימה גנרית (כלומר, ערוכה על פי סוגה מוזיקלית) אפשר למצוא ברשימת יצירותיו של פרנץ שוברט.

מסיבות גודל רשימה זו מחולקת לשני ערכים. ערך זה הוא חציה השני של הרשימה. לחצי הראשון ראו רשימת דויטש ליצירות שוברט, מס' 1 עד 504.

מספרי D מ-505 עד 550[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 505 אדג'ו בדו במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 506 רונדו במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 507 שיר Skolie
  • ד' 508 שיר Lebenslied ("שיר חיים")
  • ד' 509 שיר Leiden der Trennung
  • ד' 510 שיר Vedi, quanto adoro (מ"דידו הנטושה" של פייטרו מטסטאזיו
  • ד' 511 אקוסז במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 512 שיר Der Leidende המכונה "קינה" (גרסה שלישית, לא יצאה לאור, גרסאות אחרות הן ד' 432
  • ד' 513 רביעייה La Pastorella למקהלת גברים
  • ד' 514 שיר Die abgeblühte Linde אופוס מס' 1
  • ד' 515 שיר Der Flug der Zeit ("מעוף הזמן") אופוס 7 מס' 2
  • ד' 516 שיר Sehnsucht אופוס 8 מס' 2
  • ד' 517 שיר Der Schäfer und der Reiter אופוס 13 מס' 1
  • ד' 518 שיר An den Tod ("אל המוות")
  • ד' 519 שיר Die Blumensprache ("שפת הפרחים")
  • ד' 520 שיר Frohsinn
  • ד' 521 שיר עם מקהלה Jaglied
  • ד' 522 שיר Die Liebe ("האהבה")
  • ד' 523 שיר Trost ("נחמה")
  • ד' 524 שיר Der Alpenjäger (אופוס 13 מס' 3) ("צייד האלפים")
  • ד' 525 שיר Wie Ulfru fischt אופוס 21 מס' 3
  • ד' 526 שיר Fahrt zum Hades ("נסיעה לשאול")
  • ד' 527 שיר Schlaflied ("שיר שינה") (אופוס 24 2ס' 2 )
  • ד' 528 שיר La pastorella al prato
  • ד' 529 שמונה אקוסז לפסנתר
  • ד' 530 שיר An eine Quelle
  • ד' 531 שיר "המוות והעלמה" (אופוס 7 מס' 3)
  • ד' 532 שיר Das Lied vom Reifen
  • ד' 533 שיר Täglich zu singen
  • ד' 534 שיר Die Nacht ("הלילה")
  • ד' 535 שיר עם ליווי לתזמורת קטנה "ליד"
  • ד' 536 שיר Der Schiffer (אופוס 21 מס' 2)
  • ד' 537 סונאטה מס' 1 בלה מינור אופוס פוסטהומוס (לאחר המוות) 164
  • ד' 538 רביעייה Gesang der Geister über den Wassern (גרסאות אחרות הן ד' 484, 704, 705 ו-714)
  • ד' 539 שיר Am Strome (אופוס 8 מס' 4)
  • ד' 540 שיר Philoktet
  • ד' 541 שיר Memnon אופוס 6 מס' 1
  • ד' 542 שיר "אנטיגונה ואדיפוס" אופוס 6 מס' 2
  • ד' 543 שיר Auf dem See ("על הים")
  • ד' 544 שיר "גנימד" אופוס 19 מס' 3
  • ד' 545 שיר Der Jüngling und der Tod ("הבחור והמוות")
  • ד' 546 שיר Trost im Liede ("נחמה בשירים")
  • ד' 547 שיר An die Musik ("אל המוזיקה")
  • ד' 548 שיר "אורסטס בטאוריס"
  • 550 שיר "דג השמך" אופוס 32, חמש גרסאות

מספרי D מ-551 עד 600[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 551 שיר Pax vobiscum
  • ד' 552 שיר Hänflings Liebeswerbung אופוס 20 מס' 3
  • ד' 553 שיר Auf der Donau ("על הדונאו") אופוס 21 מס' 1
  • ד' 554 שיר Uraniens Flucht
  • ד' 555 שיר ללא שם או מילים
  • ד' 556 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת
  • ד' 557 סונאטה מס' 5 בלה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 558 שיר Liebhaber in allen Gestalten
  • ד' 559 שיר Schweizerlied ("שיר שווייצרי")
  • ד' 560 שיר Der Goldschmiedsgesell ("עוזר הצורף")
  • ד' 561 שיר Nach einem Gewitter
  • ד' 562 שיר Fischerlied ("שיר הדייג")
  • ד' 563 שיר Die Einsiedelei (גרסה שנייה, הראשונה היא ד' 393, עיבוד לרביעייה הוא ד' 337)
  • ד' 564 שיר Gretchens Bitte
  • ד' 565 שיר Der Strom
  • ד' 566 סונאטה מס' 6 במי מינור
  • ד' 567 סונאטה ברה במול מז'ור לפסנתר (גרסה ראשונה לסונאטה במי במול מז'ור, ד' 568
  • ד' 568 סונאטה מס' 6 במי במול מז'ור (לשלישייה, ראו ד' 593)
  • ד' 569 שיר Das Grab ("הקבר")
  • ד' 570 סקרצו ברה מז'ור וקטע מאלגרובפה דיאז מינור לפסנתר
  • ד' 571 אלגרו בפה דיאז מינור לפסנתר (סונאטה לא גמורה)
  • ד' 572 Lied im Freien למקהלה
  • ד' 573 שיר "איפיגניה"
  • ד' 574 סונאטה בלה מז'ור לפסנתר וכינור אופוס פוסטהומוס 162)
  • ד' 575 סונאטה מס' 9 בסי מז'ור לפסנתר (אופוס פוסטהומוס 147)
  • ד' 576 שלוש-עשרה וריאציות על נושא מאת אנסלמו היטנברנר, בלה מינור, לפסנתר
  • ד' 577 שיר Die Entzückung an Laura (גרסה שנייה, שני קטעים, גרסה ראשונה היא ד' 390)
  • ד' 578 שיר Abschied, מכונה "פרידה מידיד"
  • ד' 579 שיר Der Knabe in der Wiege ("שיר ערש")
  • ד' 580 פולונז בסי במול מז'ור לכינור ותזמורת מיתרים
  • ד' 581 שלישיית מיתרים בסי במול מז'ור
  • ד' 582 שיר Augenblicke im Elysium (אבד)
  • ד' 583 שיר Gruppe aus dem Tartarus אופוס 24 מס' 1
  • ד' 583 שיר Gruppe aus dem Tartarus (גרסה שנייה)
  • ד' 584 שיר Elysium ("גן עדן")
  • ד' 585 שיר Atys
  • ד' 586 שיר Erlafsee אופוס 8 מס' 3
  • ד' 587 שיר An den Frühling ("לאביב")
  • ד' 588 שיר Der Alpenjäger ("צייד האלפים")
  • ד' 589 סימפוניה מס' 6 בדו מז'ור
  • ד' 590 אוברטורה (בסגנון איטלקי) ברה מז'ור לתזמורת
  • ד' 591 אוברטורה (בסגנון איטלקי) בדו מז'ור לתזמורת
  • ד' 592 אוברטורה ברה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 593 שני סקרצי, בסי במול מז'ור וברה במול מז'ור, לפסנתר (עיבוד של ד' 590)
  • ד' 594 שיר Der Kampf ("הקרב")
  • ד' 595 שיר Thekla
  • ד' 596 Lied eines Kindes ("שיר לילד")
  • ד' 597 אוברטורה בדו מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 597a וריאציות בלה מז'ור לכינור סולו, סקיצות, אבדו
  • ד' 598 שיר למקהלת גברים Das Dörfchen ("כפר קטן", סקיצה)
  • ד'598a תרגילים (לא יצא בדפוס)
  • ד' 599 ארבעה פולונזים לדואו פסנתר
  • ד' 600 מנואט בדו דיאז מינור

מספרי D מ-601 עד 650[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 601 רביעיית מיתרים בסי במול מז'ור (קטע, לא יצא בדפוס, 32 תיבות)
  • ד' 602 שלושה שירי לכת לדואו פסנתר אופוס 27, יצא לאור בשם "שלושה מארשים הרואיים"
  • ד' 603 מבוא ווריאציות על נושא מקורי במי במול מז'ור לדואו פסנתר, מוטל בספק, ראו ד'968a
  • ד' 604 אנדנטה בלה מז'ור לפסנתר
  • ד' 605 פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 605a פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר Grazer Fantasie
  • ד' 606 שיר לכת במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 607 Evangelium Johannes ("הבשורה לפי יוהנס") לסופרן ובס ממוספר
  • ד' 608 רונדו ברה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 609 רביעייה Lebenslust ("שמחת חיים")
  • ד' 610 טריו במי מז'ור לפסנתר (למינואט אבוד, כנראה ד' 600)
  • ד' 611 שיר Auf der Riesenkoppe
  • ד' 612 אדג'ו במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 613 שני פרקים מסונאטה בדו מז'ור לפסנתר (קטע)
  • ד' 614 שיר An den Mond in einer Herbstnacht ("לירח בליל סתיו")
  • ד' 615 סימפוניה ברה מז'ור, סקיצות, לא יצאו בדפוס
  • ד' 616 שיר Grablied für die Mutter ("שיר מספד לאם")
  • ד' 617 סונאטה בסי במול מז'ור לדואו פסנתר אופוס 30
  • ד' 618 מחול גרמני עם שני טריו וקודה ועוד שני מחולות גרמניים לדואו פסנתר
  • ד' 618a פולונז לדואו פסנתר (סקיצות, לא יצא בדפוס)
  • ד' 619 תרגילים ווקאליים לשני קולות עם בס ממוספר
  • ד' 620 שיר Einsamkeit ("בדידות")
  • ד' 621 מיסת אבלות גרמנית לארבעה קולות עם עוגב (פורסמה לראשונה כיצירה של פרדיננד שוברט)
  • ד' 622 שיר Der Blumenbrief ("מכתב מן הפרחים")
  • ד' 623 שיר Das Marienbild" ("תמונת מריה")
  • ד' 624 שמוןנה וריאציות על שיר צרפתי, במי מינור, לפסנתר, אופוס 10
  • ד' 625 סונאטה מס' 11 בפה מינור לפסנתר (לא גמורה)
  • ד' 626 שיר Blondel zu Marien
  • ד' 627 שיר Das Abendrot ("אודם השקיעה")
  • ד' 628 שיר Sonett I ("סונטה 1")
  • ד' 629 שיר Sonett II
  • ד' 630 שיר Sonett III
  • ד' 631 שיר "בלאנקה"
  • ד' 632 שיר Vom Mitleiden Maria ("מאת מריה רבת החמלה")
  • ד' 633 שיר Der Schmetterling ("הפרפר")
  • ד' 634 שיר Die Berge ("ההרים")
  • ד' 635 רביעייה Ruhe ("מרגוע")
  • ד' 636 שיר Sehnsucht ("געגועים")
  • ד' 637 שיר Hoffnung )"תקווה")
  • ד' 638 שיר Der Jüngling am Bache ("הילד על הנחל")
  • ד' 639 שיר Widerschein
  • ד' 640 שני לנדלר (לא יצאו לאור)
  • ד' 641 רביעייה Das Döfchen אופוס 11 מס' 1
  • ד' 642 מקהלה Das Feuerwerk ("זיקוקין די נור")
  • ד' 643 מחול גרמני בדו דיאז מינור ואקוסז ברה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 643a רביעייה Das Grab "הקבר"
  • ד' 644 מלודרמה Die Zauberharfe ("נבל הקסמים")
  • ד' 645 סקיצה של שיר Abend ("ערב"), לא הודפסה
  • ד' 646 שיר Die Gebüsche ("סבך השיחים")
  • ד' 647 זינגשפיל Die Zwillingsbrüder ("האחים התאומים")
  • ד' 648 אוברטורה במי מינור לתזמורת
  • ד' 649 שיר Der Wanderer (שימש מאוחר יותר כבסיס ל"פנטזיית הנודד", ד' 760)
  • ד' 650 שיר Abendbilder ("תמונות ערבית")

מספרי D מ-651 עד 700[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 651 שיר Himmelsfunken ("ניצוצות שמימיים")
  • ד' 652 שיר Das Mädchen ("הנערה")
  • ד' 653 שיר Berthas Lied in der Nacht ("שיר הלילה של ברתה")
  • ד' 654 שיר An die Freunde ("לידידים")
  • ד' 655 אלגרו בדו דיאז מינור לפסנתר
  • ד' 656 חמישייה למקהלת גברים Sehnsucht ("געגועים")
  • ד' 657 רביעייה Ruhe, schönstes Glück der Erde
  • ד' 658 שיר "מריה"
  • ד' 659 שיר Hymne I ("מזמור I)
  • ד' 660 שיר Hymne II
  • ד' 661 שיר Hymne III
  • ד' 662 שיר Hymne IV
  • ד' 663 שיר "תהילים י"ג"
  • ד' 664 סונאטה מס' 13 בלה מז'ור (אופוס פוסטהומוס 120)
  • ד' 665 רביעייה Im traulichen Kreise
  • ד' 666 שלישייה "קנטטה ליום הולדתו של הזמר יוהאן מיכאל פוגל"
  • ד' 667 חמישייה לפסנתר וכלי מיתר בלה מז'ור, "דג השמך" (אופוס פוסטהומוס 114, חמישיית הטרוטה)
  • ד' 668 אוברטורה בסול מינור לדואו פסנתר
  • ד' 669 שיר Beim Winde
  • ד' 670 שיר Der Sternnachte ("ליל כוכבים")
  • ד' 671 שיר Trost ("נחמה")
  • ד' 672 שירNachtstück
  • ד' 673 שיר Die Liebende schreibt
  • ד' 674 שיר "פרומתאוס"
  • ד' 675 אוברטורה בפה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 676 סאלבה רג'ינה (אופרטוריו שלישי) בלה מז'ור לסופרן ותזמורת
  • ד' 677 "אלי יוון"
  • ד' 678 מיסה מס' 5 בלה במול (שתי גרסאות)
  • ד' 679 שני לנדלר במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 680 שני לנדלר ברה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 681 שמונה לנדלר לפסנתר (מתוך שנים-עשר, ארבעת הראשונים אבדו)
  • ד' 682 שיר Ueber allen Zauber Liebe (לא גמור)
  • ד' 683 שיר Die Wolkenbraut (אבד)
  • ד' 684 שיר Die Sterne ("הכוכבים")
  • ד' 685 "שיר בוקר" אופוס 4 מס' 2
  • ד' 686 Frühlingsglaube ("מחשבות אביב") אופוס 20 מס' 2 (מוכר גם בשם Foi au Printemps)
  • ד' 687 שיר Nachthymne ("מזמור לילי")
  • ד' 688 ארבעה שירים Vier Canzonen
  • ד' 689 קנטטה לחג הפסחא Lazarus, oder Die Feter der Auferstehung "לאזארוס, או אבי הקמים לתחייה", (אבדה)
  • ד' 690 שיר Abendröte
  • ד' 691 שיר Die Vögel ("הציפורים")
  • ד' 692 שיר Der Knabe ("הנער")
  • ד' 693 שיר Der Fluss ("הנהר")
  • ד' 694 שיר Der Schiffer ("האוניות")
  • ד' 695 שיר Namenstagslied
  • ד' 696 שישה אנטיפונים לקידוש כפות תמרים ביום א' של לולבים, למקהלה מעורבת
  • ד' 697 חמישה אקוסז לפסנתר
  • ד' 698 שיר Die Fräuleins Liebeslauschen
  • ד' 699 שיר Der entsühnte Orest
  • ד' 700 שיר Freiwilliges Versinken

מספרי D מ-701 עד 750[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 701 אופרה "סאקונטאלה" (סקיצות לשתי מערכות בלבד)
  • ד' 702 שיר Der Jüngling auf dem Hügel אופוס 8 מס' 1
  • ד' 703 אלגרו בדו מינור לרביעיית מיתרים מס' 12 (קוורטט זאץ - פרק מרביעייה)
  • ד' 704 שמינייה Gesang der Geister über den Wassern לקולות גברים (סקיצה לא גמורה)
  • ד' 705 Gesang der Geister über den Wassern ("שירת הרוח על פני המים") למקהלת גברים (סקיצה שנייה, גרסה סופית היא ד' 714)
  • ד' 706 "תהילים כ"ג" למקהלה עם פסנתר
  • ד' 707 שיר Der zürnenden Diana (שתי גרסאות)
  • ד' 708 שיר Im Walde ("ביער")
  • ד' 708a סימפוניה ברה מז'ור (סקיצות)
  • ד' 709 רביעייה Frühlingsgesang ("שירת אביב")
  • ד' 710 רביעייה Im Gegenwärtiigen "FrühlingsgeVergangenes
  • ד' 711 שיר Lob der Tränen אופוס 13 מס' 2
  • ד' 712 שיר Die gefangenen Sänger
  • ד' 713 שיר Der Unglückliche ("חסר המזל") שתי גרסאות
  • ד' 714 שמינייה Gesang der Geister über den Wassern לארבעה טנורים וארבעה בסים, עם כלי מיתר
  • ד' 715 שיר הVersunken
  • ד' 716 שיר Grenzen der Menschheit
  • ד' 717 שיר "זולייכה II" אופוס 31
  • ד' 718 וריאציה על נושא של דיאבלי
  • ד' 719 שיר Geheimes
  • ד' 720 שיר "זולייכה I" אופוס 14 מס' 2
  • ד' 721 שיר Mahomet's Gesang ("שירת מוחמד"), קטע מגרסה שנייה, הראשונה היא ד' 549
  • ד' 722 מחול גרמני בסול במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 723 אריה ודואט לאופרה של הרולד Das Zauberglöckchen
  • ד' 724 רביעייה "הזמיר"
  • ד' 725 דואט Linde Lüfte wehen למצו סופרו וטנור עם פסנתר (קטע)
  • ד' 726 שיר "מיניון" (גרסה ראשונה Heiss' mich nicht reden
  • ד' 727 שיר "מיניון" (גרסה שלישית So lasst mich scheinen)
  • ד' 728 שיר ohanna Sebus (קטע)
  • ד' 729 סימפוניה במי מז'ור (סקיצה, לא יצאה בדפוס)
  • ד' 730 טנטום ארגו במי במול מז'ור לסולנים, מקהלה ותזמורת
  • ד' 731 שיר Der Blumen Schmerz
  • ד' 732 אופרה "אלפונסו ואסטרלה" (שלוש מערכות, 35 קטעים)
  • ד' 733 שלושה שירי לכת צבאיים לדואו פסנתר
  • ד' 734 שישה-עשר לנדלר ושני אקוסז לפסנתר
  • ד' 735 גאלופ ושמונה אקוסז
  • ד' 736 שיר Ihr Grab
  • ד' 737 שיר An die Leie
  • ד' 738 שיר Im Haine
  • ד' 739 טאנטום ארגו בדו מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 740 שיר למקהלת גברים Frühlingsgesang ("שירת אביב") אופוס 16 מס' 1
  • ד' 741 שיר Sei mir gegrüsst! אופוס 20 מס' 1
  • ד' 742 שיר Der Wachtelschlag
  • ד' 743 שיר Selige Welt אופוס 23 מס 2
  • ד' 744 שיר Schwanengesang ("שירת הברבור") אופוס 23 מס' 3
  • ד' 745 שיר Die Rose ("הוורד")
  • ד' 746 שיר Am See ("סמוך לים")
  • ד' 747 רביעייה Geist der Liebe ("רוח האהבה") אופוס 11 מס' 3
  • ד' 748 Am Geburtstage des Kaisers "ליום הולדת הקיסר" לסולנים, מקהלה ותזמורת
  • ד' 749 שיר "An Herrn Josef von Spaun, Assessor in Linz (Epistel)
  • ד' 750 טאנטום ארגו ברה מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב

מספרי D מ-751 עד 800[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 751 שיר Die Liebe hat gelogen ("האהבה משקרת")
  • ד' 752 שיר Nachtviolen
  • ד' 753 "הליופוליס" מכונה Aus 'Heliopolis' I
  • ד' 754 שיר Im Hochgebirge מכונה Aus 'Heliopolis' II
  • ד' 755 קירייה בלה מינור (סקיצה)
  • ד' 756 שיר Du liebst mich nicht ("אינך אוהבת אותי" (שתי גרסאות)
  • ד' 757 Gott in der Natur ("אלוהים בטבע") לשני קולות סופרן ושני קולות אלט עם פסנתר
  • ד' 758 שיר Todesmusik ("מוזיקת מוות")
  • ד' 759 סימפוניה מס' 8 בסי מינור, מוכרת גם בשם "הסימפוניה הבלתי גמורה" (שני פרקים שלמים ותשע תיבות מסקרצו)
  • ד' 759a אוברטורה ל"אלפונס ואסטרלה"
  • ד' 760 פנטזיה בדו מז'ור, "פנטזיית הנודד" (אופוס 15)
  • ד' 761 שיר Schatzgräbers Begehr אופוס 22 מס' 2
  • ד' 762 שיר Schwestergruss ("ברכת אחות")
  • ד' 763 רביעייה Geburtstaghymne, ידוע גם בשם Schicksalslenker ובשם Des Tages Weihe
  • ד' 764 שיר Der Musensohn
  • ד' 765 שיר An die Entfernte
  • ד' 766 שיר Am Flusse ("לחוף נהר")
  • ד' 767 שיר Wilkommen und Abschied ("כניסה ופרידה")
  • ד' 768 שיר Wandrers Nachtlied II ("שיר לילה של הנודד")
  • ד' 769 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 769a סונאטה בלה מינור לפסנתר, קטע, היה ד' 994
  • ד' 770 שיר Drang in die Ferne
  • ד' 771 שיר Der Zwerg ("הגמד")
  • ד' 772 שיר Wehmut
  • ד' 773 אוברטורה ל,אלפונסו ואסטרלה" בעיבוד לדואו פסנתר
  • ד' 774 שיר Auf dem Wasser zu singen ("לשיר על המים") אופוס 72
  • ד' 775 שיר Dass sie hier gewesen
  • ד' 776 שיר Du bist die Ruh ("את השלווה")
  • ד' 777 שיר Lachen und Weinen ("צחוק ובכי")
  • ד' 778 שיר Griesengesang ("שירת ברכה")
  • ד' 778b רביעייה Ich hab in mich gesogen
  • ד' 779 שלושים וארבעה ואלסים סנטימנטליים לפסנתר
  • ד' 780 שישה מומנטים מוזיקליים לפסנתר אופוס 84
  • ד' 781 שנים-עשר (אחד-עשר) אקוסז לפסנתר
  • ד' 782 אקוסז ברה מז'ור לפסנתר
  • ד' 783 שישה-עשר מחולות גרמניים ושני אקוסז לפסנתר
  • ד' 784 סונאטה מס' 14 בלה מינור (אופוס פוסטהומוס 143)
  • ד' 785 שיר zürnende Barde
  • ד' 786 שיר Viola ("סיגלית")
  • ד' 787 זינגשפיל Die Verschworenen (12 קטעים) מס' 3 רומנסה Ich schleiche bang und still
  • ד' 788 שיר Die Mutter Erde ("אמא אדמה")
  • ד' 790 שנים-עשר מחולות גרמניים המכונים לנדלר, לפסנתר
  • ד' 791 סקיצות לאופרה Rüdiger, לא יצאה בדפוס
  • ד' 792 שיר Vergissmeinicht ("אל תשכחיני")
  • ד' 793 שיר Das Geheimnis
  • ד' 794 שיר Der Pilgrim ("עולה הרגל")
  • ד' 795 מחזור שירים Die Schöne Müllerin, ("הטוחנת היפה"), הכולל את השירים הבאים:
    • 1. "Das Wandern"
    • 2. "Wohin?"
    • 3. "Halt!"
    • 4. "Danksagung an den Bach"
    • 5. "Am feierabend"
    • 6. "Der Neugierige"
    • 7. "Ungeduld"
    • 8. "Morgengruss"
    • 9. "Des Müllers Blumen"
    • 10. "Thränenregen"
    • 11. "Mein!"
    • 12. "Pause"
    • 13. "Mit dem grünen Lautenbande"
    • 14. "Der Jäger"
    • 15. "Eifersucht und Stolz"
    • 16. "Die liebe Farbe"
    • 17. "Die böse Farbe"
    • 18. "Trockne Blumen"
    • 19. "Der Müller und der Bach"
    • 20. "Das Baches Wiegenlied"
  • ד' 796 אופרה Fierabras בשלוש מערכות, 23 קטעים)
  • ד' 797 מוזיקה נלווית ל"רוזמונדה, נסיכת קפריסין" אופוס 26 (מס' 3b רומנסה: Der Vollmond strahlt
  • ד' 798 אוברטורה ל"פיראבראס" בעיבוד לדואו פסנתר
  • ד' 799 שיר Im Abendrot
  • ד' 800 שיר Der Einsame

מספרי D מ-801 עד 850[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 801 שיר Dithyrambe
  • ד' 802 מבוא ווריאציות על Trockne Blumen
  • ד' 803 שמינייה בפה מז'ור לכלי מיתר וכלי נשיפה מעץ (אופוס פוסטהומוס 166)
  • ד' 804 רביעיית מיתרים מס' 13 בלה מינור "רוזמונדה" (אופוס 29)
  • ג' 805 שיר Der Sieg
  • ד' 806 שיר Abendstern ("כוכב ערב")
  • ד' 807 שיר Auflösung
  • ד' 808 שיר Gondelfahrer
  • ד' 809 שיר למקהלת גברים Der Gondelfahrer אופוס 28
  • ד' 810 רביעיית מיתרים מס' 14 ברה מינור "המוות והעלמה"
  • ד' 811 סאלבה רג'ינה בדו מז'ור לרביעייה
  • ד' 812 סונאטה בדו מז'ור לדואו פסנתר, מכונה "גראנד דואו" (אופוס פוסטהומוס 140)
  • ד' 813 שמונה וריאציות על נושא מקורי בלה במול מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 814 ארבעה לנדלר לדואו פסנתר
  • ד' 815 רביעייה Gebet
  • ד' 816 שלושה אקוסז לפסנתר
  • ד' 817 נעימה הונגרית בסי מינור לפסנתר
  • ד' 818 דיברטימנטו בסגנון הונגרי בסול מינור לדואו פסנתר אופוס 65
  • ד' 819 Six Grand Marches and Trios (שישה שירי לכת וטריו) לדואו פסנתר
  • ד' 820 שישה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 821 סונאטה בלה מינור לפסנתר וארפאג'ונה
  • ד' 822 שיר Lied eines Kriegers לבס ומקהלה אוניסונו
  • ד' 823 דיברטימנטו במי מינור לדואו פסנתר, התפרסם כ-Andantino Varié
  • ד' 824 שישה פולונזים לדואו פסנתר
  • ד' 825 רביעייה למקהלת גברים Wehmut
  • ד'825a רביעייה Ewige Lieb ("אהבת נצח")
  • ד'825b רביעייה Flucht
  • ד' 826 רביעייה Der Tanz ("המחול")
  • ד' 827 שיר Nacht und Träume ("לילה וחלום")
  • ד' 828 שיר Die junge Nonne
  • ד' 829 שיר Abschied ("פרידה")
  • ד' 830 שיר Lied der Anne ("השיר של אנה")
  • ד' 831 שיר Gesang der Norna
  • ד' 832 שיר Des Sängers Habe
  • ד' 833 שיר Der blinde Knabe ("הנער העיוור")
  • ד' 834 שיר Im Walde ("ביער")
  • ד' 835 רביעייה Bootgesang
  • ד' 836 מקהלה Coronach
  • ד' 837 שיר Ellens Gesang I
  • ד' 838 שיר Ellens Gesang II
  • ד' 839 שיר Ellens Gesang III (מוכר בשם "אוה מריה")
  • ד' 840 סונאטה מס' 15 בדו מז'ור המכונה Reliquie (פרקים 3 ו-4 לא גמורים)
  • ד' 841 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 842 שיר Totengräbers Heimweh
  • ד' 843 שיר Lied des gefangenen Jägers
  • ד' 844 ואלס בסול מז'ור המכונה Albumblatt ("דף מן האלבום")
  • ד' 845 סונאטה מס' 16 בלה מינור אופוס 42
  • ד' 846 שיר Normans Gesang
  • ד' 847 רביעייה Trinklied aus dem XVI. Jahrhundert ("שיר שתייה מן המאה ה-16")
  • ד' 848 מקהלה Nachtmusik ("מוזיקת לילה") (אופוס פוסטהומוס 156)
  • ד' 849 סימפוניה, אבדה, מוכרת בשם Gmunden-Gastein
  • ד' 850 סונאטה מס' 17 ברה מז'ור, מכונה Gasteiner אופוס 53

מספרי D מ-851 עד 900[עריכת קוד מקור | עריכה]

D 851 to D 900

  • ד' 851 שיר Das Heimweh ("געגועים הביתה")
  • ד' 852 שיר Die Allmacht
  • ד' 853 שיר Auf der Bruck
  • ד' 854 שיר Fülle der Liebe
  • ד' 855 שיר Wiedersehn ("להתראות")
  • ד' 856 שיר Abendlied für die Entfernte
  • ד' 857 שיר Delphine
  • ד' 858 שיר לכת לשני פסנתרים (מוטל בספק, לא פורסם)
  • ד' 859 מארש אבל מפואר לרגל מותו של אלכסנדר הראשון, קיסר רוסיה, בדו מינור, לדואו פסנתר
  • ד' 860 שיר An mein Herz ("אל לבי")
  • ד' 861 שיר Der liebliche Stern ("כוכב נלבב")
  • ד' 862 שיר Um Mitternacht ("בחצות ליל")
  • ד' 863 שיר An Gott ("אל אלוהים") (אבד)
  • ד' 864 שיר Das Totenhemdchen (אבד)
  • ד' 865 רביעייה Widerspruch
  • ד' 866 ארבעה פזמונים: השירים הנפרדים הם:
    • 1. "Die Unterscheidung"
    • 2. "Bei dir allein"
    • 3. "Die Männer sind máchant!"
    • 4. "Irdisches Glück"
  • ד' 867 שיר Wiegenlied ("שיר ערש")
  • ד' 868 שיר "Das Echo ("ההד"), אופוס פוסטהומוס 130
  • ד' 869 שיר Totengräber-Weise
  • ד' 870 שיר Der Wanderer an den Mond ("הנודד שר לירח")
  • ד' 871 שיר Das Zügenglöcklein
  • ד' 872 Gesange zur Feier des heiligen Opfers der Messe מכונה "מיסה גרמנית" למקהלה מעורבת, כלי נשיפה מעץ ועוגב
  • ד' 873 Canon a sei (לא יצא לאור)
  • ד' 873a רביעייה Nachklänge (סקיצה)
  • ד' 874 סקיצה של שיר O Quell, was strömst du rasch und wild ("("שוטף אתה מהיר ועז, מעיין") (לא הודפס)
  • ד' 875 חמישייה Mondenschein ("זוהר הירח")
  • ד' 875a רביעייה Die Allmacht (סקיצה)
  • ד' 876 שיר Ich bin von aller Ruh' gescheiden מכונה "צער עמוק" (כותרת מקורית:Im Jänner 1817
  • ד' 877 ארבעה שירים מתוך "וילהלם מייסטר" של גתה
    • "מיניון ונגן הנבל"
    • "שירת מיניון" Heiss' mich nicht reden
    • "שירת מיניון" "So lasst mich scheinen
    • "שירת מיניון" "Nur wer die Sehnsucht kennt
  • ד' 878 שיר Am Fenster ("בחלון")
  • ד' 879 שיר Sehnsucht ("געגועים"
  • ד' 880 שיר Im Freien
  • ד' 881 שיר Fischerweise ("חוכמת הדייג") (שתי גרסאות)
  • ד' 882 שיר Im Frühling ("באביב")
  • ד' 883 שיר Lebensmut
  • ד' 884 שיר Ueber Wildemann
  • ד' 885 מארש הרואי להכתרת צאר ניקולאי הראשון, בלה מינור לדואו פסנתר
  • ד' 886 שני שירי לכת אופייניים בדו מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 887 רביעיית מיתרים מס' 15 בסול מז'ור, אופוס פוסטהומוס 161
  • ד' 888 שיר Trinklied
  • ד' 889 שיר Hark! Hark! the Lark!) Ständchen
  • ד' 890 שיר Hippolits Lied
  • ד' 891 שיר Gesang מכונה "לסילביה"
  • ד' 892 שיר Nachthelle לטנור סולו ומקהלת גברים עם פסנתר
  • ד' 893 רביעייה Grab und Mond ("קבר וירח")
  • ד' 894 סונאטה מס' 18 בסול מז'ור, מכונה פנטזיה אופוס 78
  • ד' 895 רונדו בסי מינור לפסנתר וכינור אופוס 70, מוכר כ"רונדו בריליאנט"
  • ד' 896 סקיצה של שיר Fröliches Scheiden
  • ד 897 אדג'ו במי במול מז'ור לשלישיית פסנתר, מכונה "נוקטורנו"
  • ד' 898 שלישייה לפסנתר מס' 1 בסי במול מז'ור אופוס 99
  • ד' 899 ארבעה אימפרומפטי לפסנתר אופוס 90
  • ד' 900 אלגרטו בדו מינור לפסנתר, קטע

מספרי D מ-901 עד 950[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 901 רביעייה Wein und Liebe ("יין ואהבה")
  • ד' 902 שלושה שירים
    • 1. "L'incanto degli occhi"
    • 2. "Il traditor deluso"
    • 3. "Il modo di prender moglie" "
  • ד' 903 שיר עם מקהלה Zur guten Nacht ("אל הלילה הטוב")
  • ד' 904 שיר "אלינדה"
  • ד' 905 An die Laute
  • ד' 906 שיר Der Vater mit dem Kind ("האב עם הילד")
  • ד' 907 Romanze des Richard Löwenherz
  • ד' 908 וריאציות על נושא מתוך "מריה" של הרולד בדו מז'ור
  • ד' 909 שיר Jägers Liebeslied ("שיר אהבה של צייד")
  • ד' 910 Schiffers Scheidelied
  • ד' 911 מחזור שירים "מסע חורף" הכולל את השירים הבאים:

<**1. "Gute Nacht"

    • 2. "Die Wetterfahne"
    • 3. "Gefror'ne Tränen"
    • 4. "Erstarrung"
    • 5. "Der Lindenbaum"
    • 6. "Wasserflut"
    • 7. "Auf dem Flusse"
    • 8. "Rückblick"
    • 9. "Irrlicht"
    • 10. "Rast" (two versions)
    • 11. "Frühlingstraum"
    • 12. "Einsamkeit" (two versions)
    • 13. "Die Post"
    • 14. "Der greise Kopf"
    • 15. "Die Krähe"
    • 16. "Letzte Hoffnung"
    • 17. "Im Dorfe"
    • 18. "Der stürmische Morgen"
    • 19. "Täuschung"
    • 20. "Der Wegweiser"
    • 21. "Das Wirtshaus"
    • 22. "Mut"
    • 23. "Die Nebensonnen"
    • 24. "Der Leiermann" (two versions)
  • ד' 912 Schlachtlied למקהלת גברים כפולה
  • ד' 913 רביעייה Nachtgang im Walde
  • ד' 914 רביעייה Frühlingslied
  • ד' 915 אלגרטו בדו מינור לפסנתר
  • ד' 916 רביעייה Das stille Lied (לא יצא בדפוס)
  • ד' 916a
  • ד' 916b קטע לפסנתר בדו מז'ור (סקיצה)
  • ד' 916c קטע לפסנתר בדו מינור (סקיצה)
  • ד' 917 Das Lied im Grünen
  • ד' 918 אופרה Der Graf von Gleichen (סקיצה, רק מקהלה אחת יצאה לאור)
  • ד' 919 שיר Frülingslied
  • ד' 920 (Zögernd leise") Ständchen") מכונה "נוקטורנו" לקונטראלטו סולו ומקהלה עם פסנתר (גרסה ראשונה)
  • ד' 921 Zögernd leise") Ständchen") מכונה "נוקטורנו" לקונטראלטו סולו ומקהלה עם פסנתר (גרסה שנייה)
  • ד' 922 שיר Heimliches Lieben
  • ד' 923 שיר Eine altschottische Ballade ("באלאדה סקוטית עתיקה") (שתי גרסאות)
  • ד' 924 שנים-עשר ואלסים מגרץ לפסנתר
  • ד' 925 גאלופ נוסח גרץ לפסנתר
  • ד' 926 שיר Das Weinen
  • ד' 927 שיר Vor meiner Wiege
  • ד' 928 שיר לכת לילדים בסול מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 929 טריו לפסנתר, מס' 2 במי במול מז'ור, אופוס 100
  • ד' 930 טריו קומי Der Hochzeitsbraten
  • ד' 931 שיר Der Wallensteiner Lanzknecht beim Trunk
  • ד' 932 שיר Der Kreuzzug
  • ד' 933 שיר Des Fischers Liebesglück
  • ד' 934 פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר וכינור אופוס פוסטהומוס 169
  • ד' 935 ארבעה אימפרומפטי לפסנתר, אופוס פוסטהומוס 142
  • ד' 036 שישייה Kantate zur Feier der Genesung des Fräulein Irene von Kiesewetter
  • ד' 936a סימפוניה ברה מז'ור (סקיצות)
  • ד' 937 שיר Lebensmut (קטע)
  • ד' 938 שיר Der Winterabend ("ערב חורפי")
  • ד' 939 שיר Die Sterne ("הכוכבים")
  • ד' 940 פנטזיה בפה מינור לדואו פסנתר
  • ד' 941 רביעייה Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש")
  • ד' 942 שיר Mirjam's Siegesgesang ("שירת הניצחון של מרים"), לסופרן סולו ומקהלה עם פסנתר
  • ד' 943 שיר Auf den Strom
  • ד' 944 סימפוניה מס' 9 בדו מז'ור, ידועה בשם "הגדולה"
  • ד' 944a מחול גרמני לפסנתר (אבד)
  • ד' 945 שיר Herbst ("סתיו")
  • ד' 946 שלושה אימפרומפטי לפסנתר, מכונים "קטעי פסנתר"
  • ד' 947 אלגרו בלה מינור לדואו פסנתר, מכונה "Lebensstürme" אופוס פוסטהומוס 144
  • ד' 948 רביעייה Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש", גרסה שנייה)
  • ד' 949 שיר Widerschein
  • ד' 950 מיסה מס' 6 במי במול מז'ור לרביעיית סולנים, מקהלה מעורבת ותזמורת

מספרי D מ-951 עד 965[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 951 רונדו בלה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 952 פוגה במי מינור לעוגב או דואו פסנתר, אופוס פוסטהומוס 152
  • ד' 953 מזמור תהילים, "שיר לשבת" לבריטון סולו ומקהלה
  • ד' 954 מקהלה Glaube, Hoffnung und Liebe ("אמונה, תקווה ואהבה") עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 955 שיר Glaube, Hoffnung und Liebe אופוס 97
  • ד' 955a שיר "היא אוהבת אותך" אופוס 97
  • ד' 956 חמישיית מיתרים בדו מז'ור לשני כינורות, ויולה ושני צ'לי, אופוס פוסטהומוס 163‏[1]
  • ד' 957 מחזור שירים "שירת הברבור", הכולל את השירים הבאים:
    • "Liebesbotschaft"
    • "Kriegers Ahnung"
    • "Frühlingssehnsucht"
    • "Ständchen" (also called "Serenade")
    • "Aufenhalt"
    • "In der Ferne"
    • "Abschied"
    • "Der Atlas"
    • "Ihr Bild"
    • "Das Fischermädchen"
    • "Die Stadt"
    • "Am Meer"
    • "Der Doppelgänger"
  • ד' 958 סונאטה בדו מינור לפסנתר
  • ד' 959 סונאטה בלה מז'ור בפסנתר
  • ד' 960 סונאטה בסי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 961 בנדיקטוס שני מתוך המיסה בדו מז'ור לרביעייה, מקהלה מעורבת, תזמורת ועוגב ל-ד' 452
  • ד' 962 טאנטום ארגו במי במול מז'ור לרביעייה, מקהלה מעורבת ותזמורת
  • ד' 963 אופרטוריום בסי במול מז'ור לטנור ומקהלה עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 964 Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש") לשמונה קולות גברים, סולנים ומקהלה, עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 965 שיר Der Hirt auf dem Felsen עם פסנתר וקלרנית או צ'לו, אופוס פוסטהומוס 129
  • ד' 965a שיר Die Taubenpost

יצירות ללא תאריך: מספרי D מ-966 עד 992[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 966 קטע מתוך פרטיטורה תזמורתית ברה מז'ור
  • ד' 966a קטע מתוך פרטיטורה ברה מז'ור עכשיו ד' 71c
  • ד' 966b סקיצות תזמורתיות בלה מז'ור (קטע)
  • ד' 967 פוגה בארבעה קולות לפסנתר (סקיצה, עכשיו ד'37a
  • ד' 968 אלגרו מודראטו בדו מז'ור ואנדנטה בלה מינור, מכונה סונאטינה לדואו פסנתר
  • ד' 969 שנים-עשר ואלסים אציליים לפסנתר אופוס 77
  • ד' 970 שישה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 971 שלושה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 973 שלושה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 974 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 975 מחול גרמני ברה מז'ור לפסנתר
  • ד' 976 קוטיליון במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 977 שמונה אקוסז לפסנתר
  • ד' 978 ואלסים בלה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 979 ואלסים לפסנתר
  • ד' 980 שני ואלסים לפסנתר
  • ד' 980a
  • ד' 980b
  • ד' 980c
  • ד' 980d
  • ד' 980e
  • ד' 980f
  • ד' 981 זינגשפיל Der Minnesänger (קטע, אבד)
  • ד' 982 סקיצות לאופרה
  • ד' 983 ארבע רביעיות אופוס 17
  • ד' 984 רביעייה Der Wintertag ("יום חורף")
  • ד' 985 רביעייה Gott im Ungewitter
  • ד' 986 רביעייה Gott der Weltschöpfer
  • ד' 987 רביעייה Osterlied (עכשיו ד' 168d)
  • ד' 988 קאנון Liebe säuseln die Blätter לשלושה קולות
  • ד' 989 שיר Die Erde ("האדמה" (אבד)
  • ד' 990 שיר Der Graf von Habsburg ("הגראף מהבסבורג") (קטע)
  • ד' 991 שיר O lasst euch froh begrüssen, Kinder der vergnügten Au (קטע)
  • ד' 992 שיר רב-קולי Wer wird sich nicht innig freuen (קטע)

נספח: מספרי D 993 עד 998[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 993 פנטזיה בדו מינור לפסנתר, עכשיו ד' 2e (הפרק השני, אנדנטינו, מזכיר את הפרק המקביל בפנטזיה של מוצרט, ק. 475)
  • ד' 994 אלגרו במי מינור לפסנתר עכשיו ד' 769a
  • ד' 995 שני מינואטים לפסנתר עכשיו ד' 2d
  • ד' 996 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת עכשיו ד' 2a
  • ד' 997 קטע מסימפוניה ברה מז'ור, עכשיו ד' 2b
  • ד' 998 קטע מרביעיית מיתרים בפה מז'ור (?)

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ ‏Schubert Quintet in C, D 956 [1] [2]