לדלג לתוכן

ג'יזל סילבר

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
ג'יזל סילבר
אסנת חכים וגיא לואל בסרטו של אילן הייטנר "חוכמת הבייגלה", 2002
אסנת חכים וגיא לואל בסרטו של אילן הייטנר "חוכמת הבייגלה", 2002
לידה 22 במאי 1976 (בת 49)
ישראלישראל כרמיאל, ישראל
שם לידה אסנת חכים עריכת הנתון בוויקינתונים
מדינה ישראל עריכת הנתון בוויקינתונים
השכלה תלמה ילין עריכת הנתון בוויקינתונים
השקפה דתית יהדות עריכת הנתון בוויקינתונים
מספר ילדים 1
פרופיל ב-IMDb

ג'יזל סילבר (נולדה ב־22 במאי 1976) היא שחקנית ישראלית.

נולדה בשם אסנת חכים בשדה נחום לאחר מכן עברה לכרמיאל, וב-1990 בגיל 14 עברה לתל אביב.

למדה במגמת המחול בבית הספר לאמנויות תלמה ילין. למדה משחק בסטודיו למשחק ניסן נתיב.

בשנת 2007 הפכה לטבעונית.

בשנת 2008 שינתה את שמה לג'יזל סילבר.

ב-1996 גילמה את בליאת לנקרי בסדרה "הפוך". ב-1997 גילמה את מיצי בסרט הטלוויזיה של גל אוחובסקי ואיתן פוקס "בעל בעל לב", ובסרט הטלוויזיה של איתן גרין "אישה מרציפן". ב-2001 גילמה את שירלי בסרטו של עודד דוידוף "מרס תורכי; והשתתפה בסרטו של איתן ענר "פרצוף של פוקר" כחלק מסדרת סרטי הדרמה עטורת פרסים "שיעור מולדת" שהופקה עבור רשת.

ב-2002 גילמה את נילי (היא) בסדרה הקומית "הוא והיא" לצד אמנון וולף. ב-2002 גילמה את חווה בסרטו של אורי ענבר "בית"ר פרובנס". ב-2004 גילמה את אורית תמיר בטלנובלה "אהבה מעבר לפינה", וגילמה את נגה בסרטו של שי כנות "אהבה קולומביאנית". ב-2005 גילמה תפקיד אורח בסדרת הטלוויזיה "עולם מושלם"; השתתפה בסדרת הטלוויזיה "כתב פלילי"; ובסרטי הקולנוע "החשוד האחרון"; וגילמה את תמי גל, בחורה המקבלת תפקיד ראשי בסרט אך חייה דומים יותר מדי לסרט, בסרטם של נמרוד עציון-קורן וסער לחמי "דמיונות".

בשנת 2007 החלה לקריין בתוכנית "סייד קיק" של שלישיית הפיג'מות ברדיו 99. באותה שנה נבחרה להוביל את הקמפיין של חברת האיפור "קרליין".

בשנת 2017 שיחקה בפרק סיום העונה הרביעית של הסדרה "החברים של נאור".

שיחקה בעונה 8 של הסדרה "החיים זה לא הכול".

חיים אישיים

[עריכת קוד מקור | עריכה]

ב-2011 היגרה ללוס אנג'לס ובגיל 36 נישאה שם לרונן ארמוני, איש עסקים בתחום הנדל"ן, ולהם בן.[1]

קישורים חיצוניים

[עריכת קוד מקור | עריכה]
ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא ג'יזל סילבר בוויקישיתוף

הערות שוליים

[עריכת קוד מקור | עריכה]