רשימת אתרי האינטרנט הפופולריים ביותר

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

זוהי רשימת אתרי האינטרנט הפופולריים ביותר בעולם על פי דירוג אלקסה, נכון לדצמבר 2018.

מדדים שונים, כגון הדירוג באתר SimilarWeb, מסתמכים על מגוון רחב של פרמטרים ולכן התוצאות יהיו שונות במקצת. אתרים בולטים בהמשך לרשימה זו של 51 הראשונים כוללים, בין השאר, את Whatsapp.com ,Office.com (וואטסאפ Web), פייפל, דרופבוקס, IMDb, ומספר אתרי פורנוגרפיה.

מבין האתרים המובילים בישראל, אשר אינם כלולים ברשימה העולמית, ניתן למצוא (לפי סדרם בדירוג) את ynet, וואלה!, Panet.co.il (אתר חדשות בערבית), מאקו, יד2, zap דפי זהב, israelinfo.co.il (אתר חדשות ישראלי-רוסי), ספורט 5 וכן מספר אתרים של בנקים ישראליים.

רשימת אתרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

אתר שם תחום (דומיין) מקום בדירוג סוג/ענף מדינה מרכזית
גוגל google.com 1 מנוע חיפוש ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
יוטיוב youtube.com 2 שיתוף וידאו ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
פייסבוק facebook.com 3 רשת חברתית מקוונת ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Baidu baidu.com 4 מנוע חיפוש הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
ויקיפדיה wikipedia.org 5 אנציקלופדיה מקוונת (אנ') ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Tencent QQ qq.com 6 פורטל הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
אמזון amazon.com 7 מסחר אלקטרוני ושירותי ענן ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
טאובאו taobao.com 8 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Yahoo! yahoo.com 9 פורטל ומדיה ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Tmall tmall.com 10 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
טוויטר twitter.com 11 רשת חברתית מקוונת ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
גוגל הודו google.co.in 12 מנוע חיפוש הודוהודו הודו
Sohu (אנ') sohu.com 13 פורטל הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Windows Live live.com 14 תוכנה כשירות ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Reddit reddit.com 15 אתר חדשות חברתי (אנ') ובידור ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Jingdong Mall (אנ') jd.com 16 מסחר אלקטרוני הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
VK (אנ') vk.com 17 רשת חברתית מקוונת רוסיהרוסיה רוסיה
Sina Weibo (אנ') weibo.com 18 רשת חברתית מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
אינסטגרם instagram.com 19 שיתוף תמונות ומדיה חברתית ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Sina Corp (אנ') sina.com.cn 20 פורטל מסרים מידיים הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
יאנדקס yandex.ru 21 שירותים ומוצרים אינטרנטיים רוסיהרוסיה רוסיה
Haosou (אנ') 360.cn 22 מנוע חיפוש והגנה אינטרנטית הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
גוגל יפן google.co.jp 23 מנוע חיפוש יפןיפן יפן
Tmall Login.tmall.com 24 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Blogger Blogspot.com 25 בלוגים ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
גוגל הונג קונג google.com.hk 26 מנוע חיפוש הונג קונגהונג קונג הונג קונג
נטפליקס netflix.com 27 הזרמת מדיה, תוכניות טלוויזיה וסרטים ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
LinkedIn linkedin.com 28 רשת חברתית מקוונת תעסוקתית ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Pornhub (אנ') pornhub.com 29 פורנוגרפיה קנדהקנדה קנדה
גוגל ברזיל google.com.br 30 מנוע חיפוש ברזילברזיל ברזיל
Twitch twitch.tv 31 הזרמת מדיה, בעיקר של משחקי מחשב ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
Yahoo!‎ יפן yahoo.co.jp 32 פורטל יפןיפן יפן
CSDN Csdn.net 33 פורום הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Mail.ru (אנ') mail.ru 34 פורטל רוסיהרוסיה רוסיה
AliExpress aliexpress.com 35 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Tmall Pages.tmall.com 36 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
Alipay (אנ') alipay.com 37 שירות תשלום מסחר אלקטרוני (אנ') הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין סין
eBay ebay.com 38 מסחר אלקטרוני ומכירה פומבית מקוונת (אנ') ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
מיקרוסופט אופיס Office.com 39 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
מיקרוסופט microsoft.com 40 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
מיקרוסופט אונליין Microsoftonline.com 41 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
גוגל בריטניה google.co.uk 42 מנוע חיפוש בריטניהבריטניה בריטניה
גוגל גרמניה google.de 43 מנוע חיפוש גרמניהגרמניה גרמניה
t.co (אנ') t.co 44 קיצורי URL (אנ') לקישורים מטוויטר ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
גוגל צרפת google.fr 45 מנוע חיפוש צרפתצרפת צרפת
גוגל רוסיה google.ru 46 מנוע חיפוש רוסיהרוסיה רוסיה
בינג bing.com 47 מנוע חיפוש ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
וואטסאפ Whatsapp.com 48 מסרים מידיים ארצות הבריתארצות הברית ארצות הברית
אמזון יפן Amazon.co.jp 49 רכישה מקוונת יפןיפן יפן
Naver (אנ') Naver.com 50 מנוע חיפוש קוריאה הדרומיתקוריאה הדרומית קוריאה הדרומית

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]