רשימת אתרי האינטרנט הפופולריים ביותר

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

זוהי רשימת אתרי האינטרנט הפופולריים ביותר בעולם על פי דירוג אלקסה, נכון לדצמבר 2018.

מדדים שונים, כגון הדירוג באתר SimilarWeb, מסתמכים על מגוון רחב של פרמטרים ולכן התוצאות יהיו שונות במקצת. אתרים בולטים בהמשך לרשימה זו של 51 הראשונים כוללים, בין השאר, את Whatsapp.com ,Office.com (וואטסאפ Web), פייפל, דרופבוקס, IMDb, ומספר אתרי פורנוגרפיה.

רשימת אתרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

אתר שם תחום (דומיין) מקום בדירוג סוג/ענף מדינה מרכזית
גוגל google.com 1 מנוע חיפוש ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
יוטיוב youtube.com 2 שיתוף וידאו באינטרנט ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
פייסבוק facebook.com 3 רשת חברתית מקוונת ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Baidu baidu.com 4 מנוע חיפוש הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
ויקיפדיה wikipedia.org 5 אנציקלופדיה מקוונת ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Tencent QQ qq.com 6 פורטל הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
אמזון amazon.com 7 מסחר אלקטרוני ושירותי ענן ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
טאובאו taobao.com 8 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Yahoo! yahoo.com 9 פורטל ומדיה ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Tmall tmall.com 10 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
טוויטר twitter.com 11 רשת חברתית מקוונת ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
גוגל הודו google.co.in 12 מנוע חיפוש הודוהודו  הודו
Sohu (אנ') sohu.com 13 פורטל הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Windows Live live.com 14 תוכנה כשירות ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Reddit reddit.com 15 אתר חדשות חברתי (אנ') ובידור ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Jingdong Mall jd.com 16 מסחר אלקטרוני הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
VK vk.com 17 רשת חברתית מקוונת רוסיהרוסיה  רוסיה
Sina Weibo (אנ') weibo.com 18 רשת חברתית מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
אינסטגרם instagram.com 19 שיתוף תמונות ומדיה חברתית ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Sina Corp (אנ') sina.com.cn 20 פורטל מסרים מיידיים הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
יאנדקס yandex.ru 21 שירותים ומוצרים אינטרנטיים רוסיהרוסיה  רוסיה
Haosou (אנ') 360.cn 22 מנוע חיפוש והגנה אינטרנטית הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
גוגל יפן google.co.jp 23 מנוע חיפוש יפןיפן  יפן
Tmall Login.tmall.com 24 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Blogger (אנ') Blogspot.com 25 בלוגים ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
גוגל הונג קונג google.com.hk 26 מנוע חיפוש הונג קונגהונג קונג  הונג קונג
נטפליקס netflix.com 27 הזרמת מדיה, תוכניות טלוויזיה וסרטים ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
LinkedIn linkedin.com 28 רשת חברתית מקוונת תעסוקתית ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
Pornhub pornhub.com 29 פורנוגרפיה קנדהקנדה  קנדה
גוגל ברזיל google.com.br 30 מנוע חיפוש ברזילברזיל  ברזיל
Twitch twitch.tv 31 הזרמת מדיה, בעיקר של משחקי מחשב ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
יאהו יפן yahoo.co.jp 32 פורטל יפןיפן  יפן
CSDN (אנ') Csdn.net 33 פורום הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Mail.ru mail.ru 34 פורטל רוסיהרוסיה  רוסיה
AliExpress aliexpress.com 35 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Tmall Pages.tmall.com 36 רכישה מקוונת הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
Alipay alipay.com 37 שירות תשלום מסחר אלקטרוני (אנ') הרפובליקה העממית של סיןהרפובליקה העממית של סין  הרפובליקה העממית של סין
eBay ebay.com 38 מסחר אלקטרוני ומכירה פומבית מקוונת (אנ') ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
מיקרוסופט אופיס Office.com 39 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
מיקרוסופט microsoft.com 40 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
מיקרוסופט אונליין (אנ') Microsoftonline.com 41 תוכנה וטכנולוגיה ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
גוגל בריטניה google.co.uk 42 מנוע חיפוש בריטניהבריטניה  בריטניה
גוגל גרמניה google.de 43 מנוע חיפוש גרמניהגרמניה  גרמניה
t.co (אנ') t.co 44 קיצורי URL (אנ') לקישורים מטוויטר ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
גוגל צרפת google.fr 45 מנוע חיפוש צרפתצרפת  צרפת
גוגל רוסיה google.ru 46 מנוע חיפוש רוסיהרוסיה  רוסיה
בינג bing.com 47 מנוע חיפוש ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
וואטסאפ Whatsapp.com 48 מסרים מיידיים ארצות הבריתארצות הברית  ארצות הברית
אמזון יפן Amazon.co.jp 49 רכישה מקוונת יפןיפן  יפן
Naver Naver.com 50 מנוע חיפוש קוריאה הדרומיתקוריאה הדרומית  קוריאה הדרומית

האתרים הפופולרים בישראל[עריכת קוד מקור | עריכה]

רשימת האתרים הפופולריים בישראל נכון למאי 2020 (לא כולל אתרים פורנוגרפיים)[1]:

מיקום אתר סוג/ענף
1 גוגל מנוע חיפוש
2 יוטיוב שיתוף וידאו באינטרנט
3 פייסבוק רשת חברתית
4 ynet אתר חדשות
5 גוגל ישראל מנוע חיפוש
6 ויקיפדיה אנציקלופדיה מקוונת
7 וואלה פורטל
8 אינסטגרם רשת חברתית
9 מאקו חדשות. בידור
10 זום ועידות וידאו
11 יד2 מכירות יד שנייה
12 טוויטר רשת חברתית
13 וואטסאפ רשת חברתית
14 הארץ חדשות
15 נטפליקס בידור
16 נקסט ישראל רכישה מקוונת
17 עלי אקספרס רכישה מקוונת
18 זאפ השוואת מחירים
19 גלובס חדשות
20 מט"ח לימוד
21 אמזון רכישה מקוונת
22 bit.ly קיצור קישורים
23 כלכליסט חדשות
24 ישראל היום חדשות
25 כללית שירותי בריאות
26 בנק הפועלים בנקאות
27 וואלה! NEWS חדשות
28 איביי רכישה מקוונת
29 יאהו פורטל
30 מעריב אונליין חדשות
31 ביטוח לאומי שירותים ממשלתיים
32 וסטי אתר חדשות ישראלי בשפה הרוסית
33 gov.il שירותים ממשלתיים
34 רוטר.נט חדשות
35 TheMarker חדשות
36 סדרות TV בידור
37 יאנדקס מנוע חיפוש בשפה הרוסית
38 Odnoklassniki.ru רשת חברתית רוסית
39 אאוטבריין פרסום דיגיטלי
40 Linkedin רשת חברתית

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ Top sites ranking for all categories in Israel, SimilarWeb, ‏1 במאי 2020