רשימת דויטש ליצירות שוברט

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
דף השער של המהדורה הראשונה שהכין אוטו אריך דויטש ב-1821

יצירות שוברט ברשימת דויטש מסודרות לפי "מספרי D" בגרסה המעודכנת של הקטלוג הכרונולוגי של יצירות פרנץ שוברט בעריכת אוטו אריך דויטש.

מספרי D מ-1 עד 50[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 1 פנטזיה בסול מז'ור לשני פסנתרים
  • ד' 2 רביעיית מיתרים בסול מז'ור קטע
  • ד' 2a אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת; לשעבר ד' 996
  • ד' 2b קטע מסימפוניה ברה מז'ור; לשעבר ד' 997
  • ד' 2c קטע מרביעיית מיתרים ברה מינור/פה מז'ור; לשעבר ד' 998
  • ד' 2d שישה מינואטים לפסנתר; לשעבר ד' 995
  • ד' 2e פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר; לשעבר ד' 993
  • ד' 2f טריו של מינואט בדו מז'ור, סקיצה
  • ד' 3 פרקים לרביעיית מיתרים יצאו לאור ב-1978
  • ד' 4 אוברטורה ל-"Der Teufel als Hydraulicus"
  • ד 5 שיר Hagar Klage ("קינת הגר")
  • ד' 6 שיר Des Mädchens Klage ("קינת הנערה")
  • ד' 7 שיר Eine Leichenphantasie
  • ד' 8 אוברטורה לחמישיית מיתרים בדו מינור, יצאה לאור בשנת 1970
  • ד' 8a אוברטורה לרביעיית מיתרים בדו מינור, עיבוד של ד' 8
  • ד' 9 פנטזיה בסול מינור לשני פסנתרים
  • ד' 10 שיר Der Vatermörder
  • ד' 11 אופרטה Der Spiegelritter מערכה ראשונה בלבד, לא גמורה
  • ד' 12 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת
  • ג' 13 פוגה ברה מינור, לא יצאה בדפוס
  • ד' 14 אוברטורה לפסנתר, אבדה
  • ד' 15 שיר Der Geistertanz שתי סקיצות חלקיות
  • ד' 16 תרגילים באימיטאציה
  • ד' 17 מוזיקה ל-Quel' innocente figlio לקולות שונים (תרגילים לאנטוניו סליירי)
  • ד' 18 רביעיית מיתרים מס' 1 (בסולמות מעורבים), אבדה
  • ד' 19 רביעיית מיתרים (בסולמות מעורבים), אבדה
  • ד' 19a רביעיית מיתרים (בסולמות מעורבים), אבדה
  • ד' 19b ואלסים ושיר לכת, אבדה
  • ד' 20 אוברטורה לרביעיית מיתרים בסי במול
  • ד' 21 שש וריאציות במי במול, אבדו
  • ד' 22 שנים-עשר מינואטים עם טריו, אבדו
  • ד' 23 שיר Klaglied ("קינה")
  • ד' 24 וריאציות בפה מז'ור, לא יצאו לאור
  • ד' 24a פוגה בדו מז'ור (לעוגב?)
  • ד' 24b פוגה בסול מז'ור (לעוגב?)
  • ד' 24c פוגה ברה מינור (לעוגב?)
  • ד' 24d פוגה בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 24e מיסה (בפה מז'ור?), קטע
  • ד' 25 תרגילים בקונטרפונקט, לא יצאו בדפוס
  • ד' 25c פוגה בפה מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 26 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת
  • ד' 27 "סאלבה רג'ינה" בפה מז'ור לסופרן, תזמורת ועוגב
  • ד' 28 טריו בסי במול מז'ור, נקרא סונאטה לפסנתר, כינור וצ'לו
  • ד' 29 אנדנטה בדו מז'ור לפסנתר, עיבוד של רביעיית מיתרים מס' 3
  • ד' 30 שיר Der Jüngling am Bache ("הנער ליד הנחל")
  • ד' 31 קיריה למיסה ברה מינור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 32 רביעיית מיתרים מס' 2 בדו מז'ור
  • ד' 33 מוזיקה ל-Entra l'uomo allor che nasce לקולות שונים
  • ד' 34 מוזיקה ל-Te solo adoro לארבעה קולו מעורבים, תרגיל לסליירי
  • ד' 35 מוזיקה ל-Serbate, o Dei custodi לקולות שונים, תרגיל לסליירי
  • ד' 36 רביעיית מיתרים מס' 3 בסי במול מז'ור
  • ד' 37 שיר Die Advokaten
  • ד' 37a סקיצות פוגליות בסי סמול מז'ור; לשעבר ג' 967
  • ד' 38 טריו Totengräberlied
  • ד' 39 סקיצה לשיר Ich sass an einer Tempelhalle am Musenhain, לא יצאה בדפוס
  • ד' 39a שלושה מינואטים וטריו, אבדו
  • ד' 40 רביעיית מיתרים במי במול מז'ור, אבדה, ייתכן שזהה ל-ד' 87
  • ד' 41 מינואטים עם טריו לפסנתר, "בסגנון קל"
  • ד' 41a פוגה במי מינור לפסנתר, קטע
  • ד' 42 שיר Misero pargoletto
  • ד' 43 טריו Dreifach ist der Schritt der Zeit
  • ד' 44 שיר Totengräberlied
  • ד' 45 קיריה בסי במול מז'ור
  • ד' 46 רביעיית מיתרים מס' 4 בדו מז'ור
  • ד' 47 שיר למקהלה מעורבת עם סולני טנור ופסנתר Dithyrambe, קטע
  • ד' 48 פנטזיה בדו מינור לשני פסנתרים, נקראת "סונאטה גדולה".
  • ד' 49 קיריה ברה מינור למקהלה ותזמורת, קטע
  • ד' 50 שיר Die Schatten

מספרי D מ-51 עד 100[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 51 טריו Unendliche Freude ("שמחה לאין קץ")
  • ד' 52 שיר Sehnsucht גרסה ראשונה. הגרסה השנייה היא ד' 636
  • ד' 53 טריו Vorüber die stöhnende Klage
  • ד' 54 קאנון Unendliche Freude
  • ד' 55 טריו Selig durch die Liebe ("מאושר באהבה")
  • ד' 56 סנקטוס, קאנון לשלושה קולות בסי במול מז'ור
  • ד' 57 טריו Hier strecket der wallende Pilger
  • ד' 58 טריו Dessen Fahne Donnerstürme wallte
  • ד' 59 שיר Verklärung
  • ד' 60 טריו Hier umarmen sich getreue Gatten
  • ד' 61 שיר Ein jugendlicher Maienschwung
  • ד' 62 טריו Thronend auf erhabnem Sitz
  • ד' 63 טריו Wer die steile Sternenbahn
  • ד' 64 טריו Majestät'sche Sonnenrosse
  • ד' 65 קאנון Schmerz verzerret ihr Gesicht
  • ד' 66 קיריה בפה מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 67 טריו Frisch atmet des Morgens lebendiger Hauc
  • ד' 68 רביעיית מיתרים מס' 5 בסי במול מז'ור, שני פרקי אלגרו, השאר אבדו כנראה
  • ד' 69 קאנון Dreifach ist der Schritt der Zeit לשלושה קולות
  • ד' 70 קאנון Ewig still steht die Vergangenheit לשלושה קולות
  • ד' 71 טריו Die zwei Tugendwege
  • ד' 71a קאנון "הללויה" בפה מז'ור
  • ד' 71b פוגה במי מינור לפסנתר, קטע
  • ד' 71c קטע מפרטיטורה תזמורתית ברה מז'ור; לשעבר ד' 966a
  • ד' 72 מינואט ופינאלה בפה מז'ור מתוך שמינייה לכלי נשיפה מעץ
  • ד' 73 שיר Thekla
  • ד' 74 רביעיית מיתרים מס' 6 ברה מז'ור
  • ד' 75 שיר שתייה לבס סולו עם מקהלת גברים ופסנתר
  • ד' 76 שיר Pense, che questo istante
  • ד' 77 שיר Der Taucher גרסה ראשונה. גרסה שנייה היא ד' 111
  • ד' 78 שיר Son fra l'onde
  • ד' 79 Eine kleine Trauermusik לכלי נשיפה מעץ
  • ד' 80 קנטטה zur Namensfeier des Vaters לשלושה קולות גברים וגיטרה
  • ד' 81 שיר Auf den Sieg der Deutschen בליווי שני כינורות וצ'לו
  • ד' 82 סימפוניה מס' 1 ברה מז'ור
  • ד' 83 שיר Zur Namensfeier des Herrn Andreas Siller עם כינור ונבל
  • ד' 84 אופרה Des Teufels Lustschloss עשרים ושלושה קטעים
  • ד' 85 אופרטוריו בדו מז'ור, קטע, לא יצא בדפוס
  • ד' 86 מינואט ברה מז'ור לרביעיית מיתרים
  • ד' 87 רביעיית מיתרים מס' 10 במי במול מז'ור
  • ד'87a אנדנטה בדו מז'ור (לרביעיית מיתרים?)
  • ד' 88 קאנון Verschwunden sind die Schmerzen
  • ד' 89 חמישה מינואטים עם שישה טריו לרביעיית מיתרים
  • ד' 90 חמישה "ריקודים גרמניים" עם קודה ושבעה טריו לפסנתר, לא יצאו לאור
  • ד' 91 שני מינואטים וארבעה טריו לפסנתר, לא יצאו לאור
  • ד' 92 קאנון לשני קולות, אבד
  • ד' 93 שלושה שירים של דון גייזרוס
  • ד' 94 רביעיית מיתרים מס' 7 ברה מז'ור
  • ד' 94a קטע תזמורתי בסי במול מז'ור
  • ד' 94b חמישה מינואטים ושישה מחולות גרמניים עם טריו, אבדו
  • ד' 95 שיר "אדלאידה"
  • ד' 96 רביעייה בסול מז'ור לחליל, גיטרה, ויולה וצ'לו (עיבוד של נוקטורן של ונצל תומאס מאטיקה לחליל, ויולה וגיטרה, אופוס 21)
  • ד' 97 שיר Trost. An Elisa
  • ד' 98 שיר Erinnerung
  • ד' 99 שיר Andenken
  • ד' 100 שיר Geisternähe

מספרי D מ-101 עד 150[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 101 שיר Erinnerung (Totenopfer)
  • ד' 102 שיר Die Betende
  • ד' 103 רביעיית מיתרים בדו מז'ור
  • ד' 104 שיר Die Befreier Europa's in Paris
  • ד' 105 מיסה מס' 1 בפה מז'ור
  • ד' 106 סלבה רג'ינה בסי במול מז'ור לטנור, תזמורת ועוגב
  • ד' 107 שיר Lied aus der Ferne
  • ד' 108 שיר "הערב"
  • ד' 109 "שיר אהבה"
  • ד' 110 קנטטה Wer ist gross? לבס סולו ומקלה עם תזמורת
  • ד' 111 שיר Der Taucher גרסה שנייה, הראשונה היא ד' 77
  • ד' 111a טריו מיתרים בסי במול מז'ור, קטע, אבד
  • ד' 112 רביעיית מיתרים מס' 8 בסי במול מז'ור
  • ד' 113 שיר "לאמה"
  • ד' 114 שיר "רומנסה"
  • ד' 115 שיר An Laura, als sie Klopstocks Auferstehunglied sang
  • ד' 116 שיר Der Geistertanz
  • ד' 117 שיר Das Mädchen aus der Fremde
  • ד' 118 שיר "גרטכן ליד הכישור" אופוס 2
  • ד' 119 "שיר לילה"
  • ד' 120 שירTrost in Tränen
  • ד' 121 שיר Schäfers Klagelied אופוס 3 מס' 1, שתי גרסאות
  • ד' 122 שיר Ammenlied
  • ד' 123 שיר Sehnsucht, שתי גרסאות
  • ד' 124 שיר "על הים"
  • ד' 125 סימפוניה מס' 2 בסי במול מז'ור
  • ד' 126 "סצינות מתוך, פאוסט' של גתה
  • ד' 127 קאנון Selig alle, die im Herrn entschlafen, אבד
  • ד' 128 שנים-עשר "ריקודים גרמניים מווינה" לפסנתר
  • ד' 129 טריו "שיר מאי"
  • ד' 130 קאנון לשלושה קולות Der Schnee zerrinnt
  • ד' 131 שני קאנונים לשלושה קולות Lacrimoso son io
  • ד' 132 טריו Lied beim Rundtanz, אבד
  • ד' 133 טריו Lied im Freien, אבד
  • ד' 134 שיר "באלאדה"
  • ד' טריו לפסנתר לוואלס אופוס 127 מס' 3 ראו ד' 139
  • ד' 136 Erstes Offertorium בדו מז'ור לסופרן, טנור, קלרינט או כינור קונצ'רטנטה, תזמורת ועוגב
  • ד' 137 אופרה "אדראסט", חלק, שלושה-עשר קטעים בלבד
  • ד' 138 שיר Rastlose Liebe אופוס 5 מס' 1
  • ד' 139 ואלסים בדו דיאז מז'ור לפסנתר, עם טריו בלה מז'ור
  • ד' 140 שיר Klage um Ali Bey ("קינה על עלי ביי")
  • ד' 141 שיר Der Mondabend
  • ד' 142 שיר Geistes-Gruß
  • ד' 143 שיר Genügsamkeit
  • ד' 144 שיר "רומנסה"
  • ד' 145 שנים-עשר ואלסים, שבעה-עשר לנדלר ותשעה אקוסז לפסנתר, אופוס 18
  • ד' 146 שנים-עשר ואלסים לפסנתר, מכונים "ואלסים אחרונים"
  • ד' 147 טריו Bardengesang
  • ד' 148 שיר שתייה
  • ד' 149 שיר "הזמר" Was hör ich draußen vor der Tür
  • ד' 150 שיר Loda's Gespenst

מספרי D מ-151 עד 200[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 151 שיר Auf einen Kirchhof
  • ד' 152 שיר Minona
  • ד' 153 שיר Als ich sie erröten sah
  • ד' 154 אלגרו במי מז'ור לפסנתר, פרק ראשון של סונאטה
  • ד' 155 שיר Das Bild
  • ד' 156 עשר וריאציות בפה מז'ור לפסנתר
  • ד' 157 סונאטה (מס' 1) במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 158 אקוסז בפה מז'ור לפסנתר
  • ד' 159 שיר Die Erwartung
  • ד' 160 שיר Am Flusse
  • ד' 161 שיר An Mignon אופוס 19 מס' 2
  • ד' 162 שיר Nähe des Geliebten אופוס 5 מס' 2
  • ד' 163 שיר Sängers Morgenlied
  • ד' 164 שיר Liebesrausch, גרסה ראשונה, קטע, גרסה שנייה היא ד' 179
  • ד' 165 שיר Sängers Morgenlied
  • ד' 166 שיר Amphiaraos
  • ד' 167 מיסה מס' 2 בסול מז'ור ("המיסה בסול מז'ור")
  • ד' 168 רביעייה Begräbnislied
  • ד' Osterlied 168a קודם ד' 987
  • ד' 169 שיר אוניסונו Trinklied vor der Schlacht
  • ד' 170 שיר עם מקהלה Schwertlied
  • ד' 171 שיר Gebet während der Schlacht
  • ד' 172 שיר Der Morgenstern
  • ד' 173 רביעיית מיתרים מס' 9 בסול מינור
  • ד' 174 שיר Das war ich
  • ד' 175 סטאבאט מאטר בסול מינור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 176 שיר Die Sterne
  • ד' 177 שיר Vergebliche Liebe
  • ד' 178 אדג'ו בסול מז'ור לפסנתר, שתי גרסאות
  • ד' 179 שיר Liebesrausch, גרסה שנייה
  • ד' 180 שיר Sehnsucht der Liebe
  • ד' 181 אופרטוריו בלה מינור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 182 שיר Die erste Liebe
  • ד' 183 שיר שתייה
  • ד' 184 גרדואל (מזמור תפילה) בדו מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 185 "דונה נוביס" שני למיסה בפה מז'ור, לרביעייה עם מקהלה מעורבת, תזמורת ועוגב ל-ד' 105
  • ד' 186 שיר Die Sterbende
  • ד' 187 שיר Stimme der Liebe
  • ד' 188 שיר Naturgenuss
  • ד' 189 שיר An die Freude ("לשמחה")
  • ד' 190 זינגשפיל Der vierjährige Posten, מס' 5 Gott! höre meine Stimme
  • ד' 191 שיר Der Mädchens Klage ("קינת הנערה")
  • ד' 192 שיר Der Jüngling am Bache ("הנער ליד הנחל")
  • ד' 193 שיר An den Mond ("אל הירח")
  • ד' 194 שיר Die Mainacht ("ליל מאי")
  • ד' 195 שיר "אמליה"
  • ד' 196 שיר An die Nachtigall ("לזמיר")
  • ד' 197 שיר An die Apfelbäume, wo ich Julien erblickte
  • ד' 198 שיר Seufzer
  • ד' 199 Mailied לשני קולות או שתי קרנות
  • ד' 200 סימפוניה מס' 3 ברה מז'ור

מספרי D מ-201 עד 250[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 201 שיר auf den Tod einer Nachtigall ("על מות הזמיר")
  • ד' 202 Mailied ("שיר מאי") לשני קולות או שתי קרנות
  • ד' 203 Der Morgenstern ("כוכב הבוקר") לשני קולות או שתי קרנות
  • ד' 204 Jägerlied ("שיר הצייד") לשני קולות או שתי קרנות
  • ד' 205 Lützow's wilde Jagd לשני קולות או שתי קרנות
  • ד' 206 שיר Liebeständelei
  • ד' 207 שיר Der Liebende
  • ד' 208 שיר Die Nonne גרסה ראשונה
  • ד' 209 שיר Liedler
  • ד' 210 שיר Die Liebe (Freudvoll und Liedvoll)
  • ד' 211 שיר Adelwold und Emma
  • ד' 212 שיר Die Nonne גרסה שנייה
  • ד' 213 שיר Der Trauma
  • ד' 214 שיר Die Laube
  • ד' 215 שיר Jägers Abendlied ("שיר הלילה של הציידים") גרסה ראשונה, גרסה שנייה היא ד' 368
  • ד' 216 שיר Meeres Stille אופוס 3 מס' 2
  • ד' 217 שיר Colma's Klage ("קינת קולמה")
  • ד' 218 שיר Grablied
  • ד' 219 שיר "Das Finde
  • ד' 220 זינגשפיל "פרננדו" במערכה אחת, 7 קטעים
  • ד' 221 שיר Der Abend ("שיר ערב")
  • ד' 222 שיר Lieb Minna
  • ד' 223 סלבה רג'ינה (אופרטוריום שני) בפה מז'ור לסופרן, תזמורת ועוגב, שתי גרסאות
  • ד' 224 שיר Wandrers Nachtlied I ("שיר לילה של הנודד") אופוס 4 מס' 3
  • ד' 225 שיר Der Fischer ("הדייג") אופוס 5 מס' 3
  • ד' 226 שיר Erster Verlust אופוס 5 מס' 4
  • ד' 227 שיר Idens Nachtgesang"
  • ד' 228 שיר Von Ida
  • ד' 229 שיר Die Erscheinung
  • ד' 230 שיר Die Täuschung
  • ד' 231 שיר Das Sehnen
  • ד' 232 רביעייה Hymne an den Unendlichen
  • ד' 233 שיר Geist der Liebe ("רוח האהבה")
  • ד' 234 שיר Tischlied
  • ד' 235 שיר Abends unter der Linde ("ערבים בצל עצי התרזה")
  • ד' 236 שיר Das Abendrot לשלושה קולות עם פסנתר
  • ד' 237 שיר Abends unter der Linden
  • ד' 238 שיר Die Mondnacht ("ליל הירח")
  • ד' 239 זינגשפיל "קלודין מווילה בלה", לא גמור
  • ד' 240 שיר Huldigung
  • ד' 241 שיר Alles um Liebe
  • ד' 242a שיר Winterlied, קטע ("שיר חורף")
  • ד' 245 שיר An den Frühling ("באביב")
  • ד' 246 שיר Die Bürgschaft
  • ד' 247 שיר Die Spinnerin
  • ד' 248 שיר Lob des Tokayers
  • ד' 249 קנטטה Schlacht, סקיצה, לא הודפסה. גרסה שנייה היא ד' 387
  • ד' 250 שיר Das Geheimnis

מספרי D מ-251 עד 300[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 251 שיר Hoffnung ("תקווה"), גרסה ראשונה, גרסה שנייה היא ד' 637
  • ד' 252 שיר Das Mädchen aus der Fremde
  • ד' 253 שיר Punschlied. Im Norden zu singen
  • ד' 254 שיר Der Gott und die Bajadere ("אלוהים והבאיאדרה")
  • ד' 255 שיר Der Rattenfänger
  • ד' 256 שיר Der Schatzgräber
  • ד' 257 שיר Heidenröslein
  • ד' 258 שיר Bundeslied
  • ד' 259 שיר An den Mond ("על הירח")
  • ד' 260 שיר Wonne der Wehmut
  • ד' 261 שיר Wer kauft Liebesgötter?
  • ד' 262 שיר Die Fröhlichkeit ("השמחה")
  • ד' 263 שירCora an die Sonne
  • ד' 264 שיר Der Morgenkuss ("נשיקת בוקר")
  • ד' 265 שיר Abendständchen. An Lina
  • ד' 266 שיר Morgenlied ("שיר בוקר")
  • ד' 267 רביעייה Trinklied
  • ד' 268 רביעייה Bergknappenlied
  • ד' 269 שלישייה Das Leben ("החיים")
  • ד' 270 שיר An die Sonne ("על השמש")
  • ד' 271 שיר Der Weiberfreund" ("ידיד הנשים")
  • ד' 272 שיר An die Sonne ("על השמש")
  • ד' 274 שיר Tischlerlied ("שיר הנגר")
  • ד' 275 שיר Totenkranz für ein Kind
  • ד' 276 שיר Abendlied ("שיר ערב")
  • ד' 277 שלישייה Punschlied
  • ד' 278 שיר Ossians Lied nach dem Falle Nathos'
  • ד' 279 סונאטה מס' 2 בדו מז'ור
  • ד' 280 שיר Das Rosenband
  • ד' 281 שיר Das Mädchen von Inistore[
  • ד' 282 שיר Cronnan
  • ד' 283 שיר An den Frühling ("על האביב")
  • ד' 284 שיר Lied
  • ד' 285 שיר Furcht der Geliebten ("פרי החיים")
  • ד' 286 שיר Selma und Selma
  • ד' 287 שיר Vaterlandslied ("שיר מולדת")
  • ד' 288 שיר An Sie ("בים")
  • ד' 289 שיר Die Sommernacht ("ליל קיץ")
  • ד' 290 שיר Die frühen Gräber
  • ד' 291 שיר Dem Unendlichen
  • ד' 291b שיר Dem Unendlichen
  • ד' 292 שיר Klage
  • ד' 293 שיר Shilric und Vinvela
  • ד' 294 Namensfeier לפרנץ מיכאל פירהאלטר
  • ד' 295 שיר Hoffnung ("תקווה")
  • ד' 296 שיר An den Mond ("על הירח")
  • ד' 297 שיר Augenlied
  • ד' 298 שיר Liane
  • ד' 299 שנים-עשר אקוסז לפסנתר
  • ד' 300 שיר Der Jüngling an der Quelle

מספרי D מ-301 עד 350[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 301 שיר Lambertine
  • ד' 302 שיר Labetrank der Liebe
  • ד' 303 שיר An die Geliebte
  • ד' 304 שיר Wiegenlied
  • ד' 305 שיר Mein Gruss an den Mai
  • ד' 306 שיר Skolie
  • ד' 307 שיר Die Sternenwelten ("עולמות הכוכבים")
  • ד' 308 שיר Die Macht der Liebe ("מעשה האהבה")
  • ד' 309 שיר Das gestörte Glück
  • ד' 310 שיר Sehnsucht שתי גרסאות
  • ד' 311 שיר An den Mond ("על הירח")
  • ד' 312 שיר Hektors Abschied ("פרידתו של הקטור")
  • ד' 313 שיר Die Sterne ("הכוכבים")
  • ד' 314 שיר Nachtgesang ("שירת הלילה")
  • ד' 315 שיר An Rosa I
  • ד' 316 שיר An Rosa II
  • ד' 317 שיר Idens Schwanenlied
  • ד' 318 שיר Schwanengesang ("שירת הברבור")
  • ד' 319 שיר Luisens Antwort
  • ד' 320 שיר Der Zufriedene ("שביעות הרצון")
  • ד' 321 שיר Kennst du das Land? ("התכיר את הארץ?")
  • ד' 321 שירת "מיניון"
  • ד' 322 שיר Hermann und Thusnelda ("הרמן ותוסנלדה")
  • ד' 323 שיר Klage der Ceres
  • ד' 324 מיסה מס' 3 בסי במול מז'ור
  • ד' 325 שיר "Harfenspieler I ("נגן הנבל 1")
  • ד' 326 זינגשפיל "הידיד מסלמנקה" 18 קטעים
  • ד' 327 שיר Lorma
  • ד' 328 Erlkönig ("שר היער")
  • ד' 329 Die drei Sänger ("שלושת הזמרים")
  • ד' 329a סקיצה של רביעייה Das Grab
  • ד' 330 שיר Das Grab גרסה ראשונה, השנייה היא ד' 377, השלישית היא ד' 569
  • ד' 331 רביעייה Der Entfernten
  • ד' 332 Der Entfernten (אבדה)
  • ד' 333 שלישייה Lass dein Vertrauen nicht schwinden
  • ד' 334 מינואט בלה מז'ור עם טריו לפסנתר
  • ד' 335 מינורט במי מז'ור עם שני טריו לפסנתר
  • ד' 336 מינואט ברה מז'ור עם טריו לפסנתר
  • ד' 337 שיר למקהלת גברים Die Einsiedelei
  • ד' 338 שיר למקהלת גברים An den Frühling ("על האביב")
  • ד' 339 שלישייה "מעשה אמור" (אבד)
  • ד' 340 שלישייה Badelied (אבד)
  • ד' 341 שלישייה Sylphen ("רוחות יער")
  • ד' 342 שיר Seraphine an ihr Klavier ("סראפינה ליד הפסנתר שלה")
  • ד' 343 שיר Am Tage Aller Seelen נקרא "מחרוזת מזמורים מתוך יום כל הנשמות"
  • ד' 344 שיר Am ersten Maimorgen ("בבוקר ראשון של חודש מאי"), לא פורסם
  • ד' 345 קונצ'רטו, מכונה Konzertstück ברה מז'ור לכינור ותזמורת
  • ד' 346 אלגרטו בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 347 אלגרו מודראטו בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 348 אנדנטינו בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 349 אדג'ו בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 350 שיר Der Entfernten

מספרי D מ-351 עד 400[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 351 שיר Fischerlied ("שיר הדייג")
  • ד' 352 שיר Licht und Liebe, ("אור ואהבה"), מכונה Nachtgesang, ("שירת לילה")
  • ד' 353 רביעיית מיתרים מס' 11 במי מזור
  • ד' 354 ארבעה Kornische Ländler ברה מז'ור
  • ד' 355 שמונה לנדלר בפה דיאז מינור לפסנתר
  • ד' 356 רביעייה Trinklied
  • ד' 357 קאנון Gold'ner Schein לשלושה קולות
  • ד' 358 שיר "Die Nacht ("הלילה")
  • ד' 359 שיר Lied der Mignon ("השיר של מיניון")
  • ד' 360 שיר Lied eines Schiffers an die Dioskuren
  • ד' 361 שיר Am Bach im Frühlinge ("על נחל באביב")
  • ד' 362 שיר Lied, גרסה ראשונה. גרסה שנייה היא ד' 501
  • ד' 363 שיר An Chloen, קטע, לא יצא בדפוס
  • ד' 364 רביעייה Fischerlied
  • ד' 365 שלושים ושישה מחולות מקוריים לפסנתר אופוס 9
  • ד' 366 שבעה-עשר מחולות גרמניים, מכונים לנדלר, לפסנתר
  • ד' 367 שיר "מלך תולה" אופוס 5, מס' 5
  • ד' 368 שיר Jägers Abendlied, ("שיר הערב של הצייד") גרסה שנייה, אופוס 3 מס' 4
  • ד' 369 שיר An Schwager Kronos אופוס 19 מס' 1
  • ד' 370 שמונה לנדלר ברה מז'ור לפסנתר
  • ד' 371 שיר Klage ("קינה")
  • ד' 372 שיר An die Natur ("על הטבע")
  • ד' 373 שיר "ליד"
  • ד' 374 שישה לנדלר בסי במול מז'ור לכינור סולו
  • ד' 375 שיר "Der Tod Oskar's ("מות אוסקר")
  • ד' 376 שיר "לורמה"
  • ד' 377 שיר Das Grab, ("הקבר") מכונה "הארץ המחרישה"
  • ד' 378 שמונה לנדלר בסי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 379 סאלבה רג'ינה גרמני בפה מז'ור
  • ד' 380 שני מינואטים עם טריו לכל אחד, לפסנתר
  • ד' 381 שיר Morgenlied ("שיר בוקר")
  • ד' 382 שיר Abendlied ("שיר ערב")
  • ד' 383 סטאבאט מאטר בפה מז'ור
  • ד' 384 סונאטינה ברה מז'ור לפסנתר וכינור, אופוס פוסטהומוס (לאחר המוות) 137 מס' 1
  • ד' 385 סונאטינה בלה מינור לפסנתר וכינור, אופוס פוסטהומוס 137 מס' 2[1]
  • ד' 386 סאלבה רג'ינה בסי במול מז'ור
  • ד' 387 קנטטה Die Schlacht, סקיצה
  • ד' 388 שיר "לאורה ליד הפסנתר", שתי גרסאות
  • ד' 389 שיר Des Mädchens Klage ("קינת הנערה"), גרסה שלישית, גרסה ראשונה היא ד' 6, שנייה ד' 191
  • ד' 390 שיר Entzückung an Laura, גרסה ראשונה, השנייה היא ג' 577
  • ד' 391 שיר Die vier Weltalter
  • ד' 392 שיר Pflügerlied
  • ד' 393 שיר Die Einsiedelei
  • ד' 394 שיר Gesang an die Harmonie, ("שירה להרמוניה") מכונה "על ההרמוניה"
  • ד' 395 שיר Lebensmelodien ("מנגינות חיים")
  • ד' 396 שיר Gruppe aus dem Tartarus גרסה ראשונה, קטע, לא יצא בדפוס
  • ד' 397 שיר Ritter Toggenburg
  • ד' 398 שיר Frühlingslied ("שיר אביב")
  • ד' 399 שיר Auf den Tod einer Nachtigall ("על מות זמיר")
  • ד' 400 שיר Die Knabenzeit

מספרי D מ-401 עד 450[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 401 שיר Winterlied ("שיר חורף")
  • ד' 402 שיר Der Flüchtling
  • ד' 403 שיר "ליד" ("בארץ דומיה") שתי גרסאות
  • ד' 404 שיר Wehmut מכונה "ליל הסתיו"
  • ד' 405 שיר Der Herbstabend ("ערב סתיו")
  • ד' 406 שיר Abschied von der Harfe ("פרידה מן הנבל")
  • ד' 407 קנטטה Beitrag zur fünfzigjährigen Jubelfeier des Herrn Salieri ("תרומה לחגיגת יובל החמישים לאדון סליירי")
  • ד' 408 סונאטינה בסול נסול מינור לפסנתר וכינור, אופוס פוסטהומוס 137 מס' 3
  • ד' 409 שיר Die verfehlte Stunde ("שעה שהוחמצה")
  • ד' 410 שיר Sprache der Liebe ("שפת האהבה")
  • ד' 411 שיר Daphne am Bach ("דפנה ליד הנחל")
  • ד' 412 שיר Stimme der Liebe ("קול האהבה")
  • ד' 413 שיר ntzückung ("התפעלות")
  • ד' 414 שיר Geist der Liebe ("רוח האהבה")
  • ד' 415 שיר Klage ("קינה")
  • ד' 416 שיר Lied in der Abwesenheit
  • ד' 417 סימפוניה מס' 4 בדו מינור, המכונה "הטראגית"
  • ד' 418 שיר Stimme der Liebe" ("קול האהבה")
  • ד' 419 שיר ulius an Theone ("יוליוס אל תיאונה")
  • ד' 420 שנים-עשר מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 421 שישה אקוסז לפסנתר
  • ד' 422 רביעייה Naturgenuss אופוס 16 מס' 2
  • ד' 423 שלישייה Andenken
  • ד' 424 שלישייה Erinnerung
  • ד' 425 שלישייה Lebenslied
  • ד' 426 שלישייה Trinklied (אבדה)
  • ד' 427 שלישייה Trinklied im Mai
  • ד' 428 שלישייה Widerhall
  • ד' 429 שיר Minnelied
  • ד' 430 שיר Die frühe Liebe ("האהבה החופשית")
  • ד' 431 שיר Blumenlied ("שיר פרחים")
  • ד' 432 שיר Der Leidende, מכונה "קינה", שתי גרסאות
  • ד' 433 שיר eligkeit ("אושר") מכונה Minnelied
  • ד' 434 שיר Erntelied
  • ד' 435 אופרה Die Bürgschaft בשלוש מערכות, לא גמורה, 16 קטעים
  • ד' 436 שיר Klage גרסה ראשונה. השנייה היא ד' 437
  • ד' 437 שיר Klage גרסה שנייה, לא יצאה לאור
  • ד' 438 רונדו בלה מז'ור לכינור סולו ותזמורת מיתרים
  • ד' 439 רביעייה An die Sonne ("אל השמש")
  • ד' 440 Chor der Engel למקהלה מעורבת
  • ד' 441 (שלישייה) Beitrag zur fünfzigjährigen Jubelfeier des Herrn Salieri ("תרומה לחגיגת יובל החמישים לאדון סליירי") לשני טנורים ובס עם פסנתר, גרסה שנייה, הראשונה היא 407
  • ד' 442 Das große Halleluja ("הללויה גדול")
  • ד' 443 שיר Schlachtgesang, מכונה "שלאכטליד"
  • ד' 444 שיר Gestirne
  • ד' 445 שיר Edone
  • ד' 446 שיר Die Liebesgötter ("אלי האהבה")
  • ד' 447 שיר An den Schlaf ("לשינה")
  • ד' 448 שיר Gott im Frühling ("אלוהים באביב")
  • ד' 449 שיר Der gute Hirt ("הרועה הטוב")
  • ד' 450 שיר Fragment aus dem Aeschylus ("קטע מאייסכילוס"), שתי גרסאות

מספרי D מ-451 עד 504[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 451 קנטטה "פרומתאוס" ליום השם של היינריך יוזף ווטרות'
  • ד' 452 מיסה מס' 4 בדו מז'ור הבנדיקטוס השני הוא ד' 961
  • ד' 453 רקוויאם בדו מינור, קטע בן 64 תיבות, לא יצא לאור
  • ד' 454 שיר Grablied auf einen Soldaten
  • ד' 455 שיר Freude der Kinderjahre ("שמחת שנות הילדות")
  • ד' 456 שיר Das Heimweh ("געגועים הביתה")
  • ד' 457 שיר An die untergehende Sonne ("אל השמש השוקעת")
  • ד' 458 שיר Aus Diego Manazares
  • ד' 459 סונאטה מס' 3 במי מז'ור המכונה "חמישה קטעים לפסנתר"
  • ד' 460 טאנטום ארגו בדו מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 461 טאנטום ארגו בדו מז'ור לסולנים, מקהלה ותזמורת
  • ד' 462 שיר An Chloen
  • ד' 463 שיר Hochzeit-Lied ("שיר כלולות")
  • ד' 464 שיר In der Mitternacht ("בחצי הלילה")
  • ד' 465 שיר Trauer der Liebe ("צער האהבה")
  • ד' 466 שיר Die Perle ("הפנינה")
  • ד' 467 שיר Pflicht und Liebe
  • ד' 468 שיר An den Mond ("אל הירח")
  • ד' 469 שיר "מיניון" שתי גרסאות, לא מושלם
  • ד' 470 אוברטורה בסי במול מז'ור לתזמורת
  • ד' 471 טריו לכלי מיתר בסי בנמול מז'ור
  • ד' 472 Kantate zu Ehren Josef Spendou's לקולות סולו, מקהלה ותזמורת
  • ד' 473 שיר Liedesend
  • ד' 474 שיר Lied des Orpheus, als er in die Hölle ging ("שיר לאורפיאוס ברדתו לשאול", מכונה "אורפיאוס"
  • ד' 475 שיר Abschied (nach einer Wallfahrtsarie)
  • ד' 476 שיר Rückweg ("חזרה")
  • ד' 477 שיר Alte Liebe rostet nie
  • ד' 478 שיר "Harfenspieler I ("נגן הנבל") אופוס 12 מס' 1, שתי גרסאות
  • ד' 479 שיר Harfenspieler II, אופוס 12 מס' 3, שתי גרסאות
  • ד' 480 שיר Harfenspieler III, אופוס 12 מס' 2, שלוש גרסאות
  • ד' 481 שיר Lied der Mignon, גרסה רביעית, האחרות הבן ד' 310, ד' 359, ד' 877
  • ג' 482 שיר Der Sänger am Felsen
  • ד' 483 שיר "ליד" ("Ferne von der großen Stadt") ("הרחק מן הכרך")
  • ד' 484 שיר esang der Geister über den Wassern, קטע
  • ד' 485 סימפוניה מס' 5 בסי במול מז'ור
  • ד' 486 מגניפיקט בדו מז'ור
  • ד' 487 אדג'ו ורונדו קונצ'רטנטה בפה מז'ור לפסנתר, כינור, ויולה וצ'לו
  • ד' 488 דואט Auguste jam coelestium לסופרן וטנור עם תזמורת
  • ד' 489 שיר Der Unglückliche, מכונה "הנודד", גרסה ראשונה
  • ד' 490 שיר "הרועה"
  • ד' 491 שיר Geheimnis
  • ד' 492 שיר Zum Punsche
  • ד' 493 שיר "הנודד", גרסה שנייה, אופוס 4 מס' 1
  • ד' 494 שיר Der Geistertanz ("מחול הרוחות") למקהלה
  • ד' 495 שיר Abendlied der Fürstin
  • ד' 496 שיר Bei dem Grabe meines Vaters ("ליד קבר אבי")
  • ד' 497 שיר n die Nachtigall ("אל הזמיר")
  • ד' 498 שיר Wiegenlied ("שיר ערש")
  • ד' 499 שיר Abendlied ("שיר ערב")
  • ד' 500 שיר Phidile
  • ד' 501 שיר Zufriedenheit
  • ד' 502 שיר Herbstlied ("שיר סתיו")
  • ד' 503 שיר Mailied, לא יצא לאור
  • ד' 504 שיר Am Grabe Anselmos ("על קברו של אנסלמו"), אופוס 6 מס' 3

מספרי D מ-505 עד 550[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 505 אדג'ו בדו במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 506 רונדו במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 507 שיר Skolie
  • ד' 508 שיר Lebenslied ("שיר חיים")
  • ד' 509 שיר Leiden der Trennung
  • ד' 510 שיר Vedi, quanto adoro (מ"דידו הנטושה" של פייטרו מטסטאזיו
  • ד' 511 אקוסז במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 512 שיר Der Leidende המכונה "קינה" (גרסה שלישית, לא יצאה לאור, גרסאות אחרות הן ד' 432
  • ד' 513 רביעייה La Pastorella למקהלת גברים
  • ד' 514 שיר Die abgeblühte Linde אופוס מס' 1
  • ד' 515 שיר Der Flug der Zeit ("מעוף הזמן") אופוס 7 מס' 2
  • ד' 516 שיר Sehnsucht אופוס 8 מס' 2
  • ד' 517 שיר Der Schäfer und der Reiter אופוס 13 מס' 1
  • ד' 518 שיר An den Tod ("אל המוות")
  • ד' 519 שיר Die Blumensprache ("שפת הפרחים")
  • ד' 520 שיר Frohsinn
  • ד' 521 שיר עם מקהלה Jaglied
  • ד' 522 שיר Die Liebe ("האהבה")
  • ד' 523 שיר Trost ("נחמה")
  • ד' 524 שיר Der Alpenjäger (אופוס 13 מס' 3) ("צייד האלפים")
  • ד' 525 שיר Wie Ulfru fischt אופוס 21 מס' 3
  • ד' 526 שיר Fahrt zum Hades ("נסיעה לשאול")
  • ד' 527 שיר Schlaflied ("שיר שינה") (אופוס 24 2ס' 2 )
  • ד' 528 שיר La pastorella al prato
  • ד' 529 שמונה אקוסז לפסנתר
  • ד' 530 שיר An eine Quelle
  • ד' 531 שיר "המוות והעלמה" (אופוס 7 מס' 3)
  • ד' 532 שיר Das Lied vom Reifen
  • ד' 533 שיר Täglich zu singen
  • ד' 534 שיר Die Nacht ("הלילה")
  • ד' 535 שיר עם ליווי לתזמורת קטנה "ליד"
  • ד' 536 שיר Der Schiffer (אופוס 21 מס' 2)
  • ד' 537 סונאטה מס' 1 בלה מינור אופוס פוסטהומוס (לאחר המוות) 164
  • ד' 538 רביעייה Gesang der Geister über den Wassern (גרסאות אחרות הן ד' 484, 704, 705 ו-714)
  • ד' 539 שיר Am Strome (אופוס 8 מס' 4)
  • ד' 540 שיר Philoktet
  • ד' 541 שיר Memnon אופוס 6 מס' 1
  • ד' 542 שיר "אנטיגונה ואדיפוס" אופוס 6 מס' 2
  • ד' 543 שיר Auf dem See ("על הים")
  • ד' 544 שיר "גנימד" אופוס 19 מס' 3
  • ד' 545 שיר Der Jüngling und der Tod ("הבחור והמוות")
  • ד' 546 שיר Trost im Liede ("נחמה בשירים")
  • ד' 547 שיר An die Musik ("אל המוזיקה")
  • ד' 548 שיר "אורסטס בטאוריס"
  • 550 שיר "דג השמך" אופוס 32, חמש גרסאות

מספרי D מ-551 עד 600[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 551 שיר Pax vobiscum
  • ד' 552 שיר Hänflings Liebeswerbung אופוס 20 מס' 3
  • ד' 553 שיר Auf der Donau ("על הדונאו") אופוס 21 מס' 1
  • ד' 554 שיר Uraniens Flucht
  • ד' 555 שיר ללא שם או מילים
  • ד' 556 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת
  • ד' 557 סונאטה מס' 5 בלה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 558 שיר Liebhaber in allen Gestalten
  • ד' 559 שיר Schweizerlied ("שיר שווייצרי")
  • ד' 560 שיר Der Goldschmiedsgesell ("עוזר הצורף")
  • ד' 561 שיר Nach einem Gewitter
  • ד' 562 שיר Fischerlied ("שיר הדייג")
  • ד' 563 שיר Die Einsiedelei (גרסה שנייה, הראשונה היא ד' 393, עיבוד לרביעייה הוא ד' 337)
  • ד' 564 שיר Gretchens Bitte
  • ד' 565 שיר Der Strom
  • ד' 566 סונאטה מס' 6 במי מינור
  • ד' 567 סונאטה ברה במול מז'ור לפסנתר (גרסה ראשונה לסונאטה במי במול מז'ור, ד' 568
  • ד' 568 סונאטה מס' 6 במי במול מז'ור (לשלישייה, ראו ד' 593)
  • ד' 569 שיר Das Grab ("הקבר")
  • ד' 570 סקרצו ברה מז'ור וקטע מאלגרובפה דיאז מינור לפסנתר
  • ד' 571 אלגרו בפה דיאז מינור לפסנתר (סונאטה לא גמורה)
  • ד' 572 Lied im Freien למקהלה
  • ד' 573 שיר "איפיגניה"
  • ד' 574 סונאטה בלה מז'ור לפסנתר וכינור אופוס פוסטהומוס 162)
  • ד' 575 סונאטה מס' 9 בסי מז'ור לפסנתר (אופוס פוסטהומוס 147)
  • ד' 576 שלוש-עשרה וריאציות על נושא מאת אנסלמו היטנברנר, בלה מינור, לפסנתר
  • ד' 577 שיר Die Entzückung an Laura (גרסה שנייה, שני קטעים, גרסה ראשונה היא ד' 390)
  • ד' 578 שיר Abschied, מכונה "פרידה מידיד"
  • ד' 579 שיר Der Knabe in der Wiege ("שיר ערש")
  • ד' 580 פולונז בסי במול מז'ור לכינור ותזמורת מיתרים
  • ד' 581 שלישיית מיתרים בסי במול מז'ור
  • ד' 582 שיר Augenblicke im Elysium (אבד)
  • ד' 583 שיר Gruppe aus dem Tartarus אופוס 24 מס' 1
  • ד' 583 שיר Gruppe aus dem Tartarus (גרסה שנייה)
  • ד' 584 שיר Elysium ("גן עדן")
  • ד' 585 שיר Atys
  • ד' 586 שיר Erlafsee אופוס 8 מס' 3
  • ד' 587 שיר An den Frühling ("לאביב")
  • ד' 588 שיר Der Alpenjäger ("צייד האלפים")
  • ד' 589 סימפוניה מס' 6 בדו מז'ור
  • ד' 590 אוברטורה (בסגנון איטלקי) ברה מז'ור לתזמורת
  • ד' 591 אוברטורה (בסגנון איטלקי) בדו מז'ור לתזמורת
  • ד' 592 אוברטורה ברה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 593 שני סקרצי, בסי במול מז'ור וברה במול מז'ור, לפסנתר (עיבוד של ד' 590)
  • ד' 594 שיר Der Kampf ("הקרב")
  • ד' 595 שיר Thekla
  • ד' 596 Lied eines Kindes ("שיר לילד")
  • ד' 597 אוברטורה בדו מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 597a וריאציות בלה מז'ור לכינור סולו, סקיצות, אבדו
  • ד' 598 שיר למקהלת גברים Das Dörfchen ("כפר קטן", סקיצה)
  • ד'598a תרגילים (לא יצא בדפוס)
  • ד' 599 ארבעה פולונזים לדואו פסנתר
  • ד' 600 מנואט בדו דיאז מינור

מספרי D מ-601 עד 650[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 601 רביעיית מיתרים בסי במול מז'ור (קטע, לא יצא בדפוס, 32 תיבות)
  • ד' 602 שלושה שירי לכת לדואו פסנתר אופוס 27, יצא לאור בשם "שלושה מארשים הרואיים"
  • ד' 603 מבוא ווריאציות על נושא מקורי במי במול מז'ור לדואו פסנתר, מוטל בספק, ראו ד'968a
  • ד' 604 אנדנטה בלה מז'ור לפסנתר
  • ד' 605 פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר, קטע
  • ד' 605a פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר Grazer Fantasie
  • ד' 606 שיר לכת במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 607 Evangelium Johannes ("הבשורה לפי יוהנס") לסופרן ובס ממוספר
  • ד' 608 רונדו ברה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 609 רביעייה Lebenslust ("שמחת חיים")
  • ד' 610 טריו במי מז'ור לפסנתר (למינואט אבוד, כנראה ד' 600)
  • ד' 611 שיר Auf der Riesenkoppe
  • ד' 612 אדג'ו במי מז'ור לפסנתר
  • ד' 613 שני פרקים מסונאטה בדו מז'ור לפסנתר (קטע)
  • ד' 614 שיר An den Mond in einer Herbstnacht ("לירח בליל סתיו")
  • ד' 615 סימפוניה ברה מז'ור, סקיצות, לא יצאו בדפוס
  • ד' 616 שיר Grablied für die Mutter ("שיר מספד לאם")
  • ד' 617 סונאטה בסי במול מז'ור לדואו פסנתר אופוס 30
  • ד' 618 מחול גרמני עם שני טריו וקודה ועוד שני מחולות גרמניים לדואו פסנתר
  • ד' 618a פולונז לדואו פסנתר (סקיצות, לא יצא בדפוס)
  • ד' 619 תרגילים ווקאליים לשני קולות עם בס ממוספר
  • ד' 620 שיר Einsamkeit ("בדידות")
  • ד' 621 מיסת אבלות גרמנית לארבעה קולות עם עוגב (פורסמה לראשונה כיצירה של פרדיננד שוברט)
  • ד' 622 שיר Der Blumenbrief ("מכתב מן הפרחים")
  • ד' 623 שיר Das Marienbild" ("תמונת מריה")
  • ד' 624 שמונה וריאציות על שיר צרפתי, במי מינור, לפסנתר, אופוס 10
  • ד' 625 סונאטה מס' 11 בפה מינור לפסנתר (לא גמורה)
  • ד' 626 שיר Blondel zu Marien
  • ד' 627 שיר Das Abendrot ("אודם השקיעה")
  • ד' 628 שיר Sonett I ("סונטה 1")
  • ד' 629 שיר Sonett II
  • ד' 630 שיר Sonett III
  • ד' 631 שיר "בלאנקה"
  • ד' 632 שיר Vom Mitleiden Maria ("מאת מריה רבת החמלה")
  • ד' 633 שיר Der Schmetterling ("הפרפר")
  • ד' 634 שיר Die Berge ("ההרים")
  • ד' 635 רביעייה Ruhe ("מרגוע")
  • ד' 636 שיר Sehnsucht ("געגועים")
  • ד' 637 שיר Hoffnung )"תקווה")
  • ד' 638 שיר Der Jüngling am Bache ("הילד על הנחל")
  • ד' 639 שיר Widerschein
  • ד' 640 שני לנדלר (לא יצאו לאור)
  • ד' 641 רביעייה Das Döfchen אופוס 11 מס' 1
  • ד' 642 מקהלה Das Feuerwerk ("זיקוקין די נור")
  • ד' 643 מחול גרמני בדו דיאז מינור ואקוסז ברה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 643a רביעייה Das Grab "הקבר"
  • ד' 644 מלודרמה Die Zauberharfe ("נבל הקסמים")
  • ד' 645 סקיצה של שיר Abend ("ערב"), לא הודפסה
  • ד' 646 שיר Die Gebüsche ("סבך השיחים")
  • ד' 647 זינגשפיל Die Zwillingsbrüder ("האחים התאומים")
  • ד' 648 אוברטורה במי מינור לתזמורת
  • ד' 649 שיר Der Wanderer (שימש מאוחר יותר כבסיס ל"פנטזיית הנודד", ד' 760)
  • ד' 650 שיר Abendbilder ("תמונות ערבית")

מספרי D מ-651 עד 700[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 651 שיר Himmelsfunken ("ניצוצות שמימיים")
  • ד' 652 שיר Das Mädchen ("הנערה")
  • ד' 653 שיר Berthas Lied in der Nacht ("שיר הלילה של ברתה")
  • ד' 654 שיר An die Freunde ("לידידים")
  • ד' 655 אלגרו בדו דיאז מינור לפסנתר
  • ד' 656 חמישייה למקהלת גברים Sehnsucht ("געגועים")
  • ד' 657 רביעייה Ruhe, schönstes Glück der Erde
  • ד' 658 שיר "מריה"
  • ד' 659 שיר Hymne I ("מזמור I)
  • ד' 660 שיר Hymne II
  • ד' 661 שיר Hymne III
  • ד' 662 שיר Hymne IV
  • ד' 663 שיר "תהילים י"ג"
  • ד' 664 סונאטה מס' 13 בלה מז'ור (אופוס פוסטהומוס 120)
  • ד' 665 רביעייה Im traulichen Kreise
  • ד' 666 שלישייה "קנטטה ליום הולדתו של הזמר יוהאן מיכאל פוגל"
  • ד' 667 חמישייה לפסנתר וכלי מיתר בלה מז'ור, "דג השמך" (אופוס פוסטהומוס 114, חמישיית הטרוטה)
  • ד' 668 אוברטורה בסול מינור לדואו פסנתר
  • ד' 669 שיר Beim Winde
  • ד' 670 שיר Der Sternnachte ("ליל כוכבים")
  • ד' 671 שיר Trost ("נחמה")
  • ד' 672 שירNachtstück
  • ד' 673 שיר Die Liebende schreibt
  • ד' 674 שיר "פרומתאוס"
  • ד' 675 אוברטורה בפה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 676 סאלבה רג'ינה (אופרטוריו שלישי) בלה מז'ור לסופרן ותזמורת
  • ד' 677 "אלי יוון"
  • ד' 678 מיסה מס' 5 בלה במול (שתי גרסאות)
  • ד' 679 שני לנדלר במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 680 שני לנדלר ברה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 681 שמונה לנדלר לפסנתר (מתוך שנים-עשר, ארבעת הראשונים אבדו)
  • ד' 682 שיר Ueber allen Zauber Liebe (לא גמור)
  • ד' 683 שיר Die Wolkenbraut (אבד)
  • ד' 684 שיר Die Sterne ("הכוכבים")
  • ד' 685 "שיר בוקר" אופוס 4 מס' 2
  • ד' 686 Frühlingsglaube ("מחשבות אביב") אופוס 20 מס' 2 (מוכר גם בשם Foi au Printemps)
  • ד' 687 שיר Nachthymne ("מזמור לילי")
  • ד' 688 ארבעה שירים Vier Canzonen
  • ד' 689 קנטטה לחג הפסחא Lazarus, oder Die Feter der Auferstehung "לאזארוס, או אבי הקמים לתחייה", (אבדה)
  • ד' 690 שיר Abendröte
  • ד' 691 שיר Die Vögel ("הציפורים")
  • ד' 692 שיר Der Knabe ("הנער")
  • ד' 693 שיר Der Fluss ("הנהר")
  • ד' 694 שיר Der Schiffer ("האוניות")
  • ד' 695 שיר Namenstagslied
  • ד' 696 שישה אנטיפונים לקידוש כפות תמרים ביום א' של לולבים, למקהלה מעורבת
  • ד' 697 חמישה אקוסז לפסנתר
  • ד' 698 שיר Die Fräuleins Liebeslauschen
  • ד' 699 שיר Der entsühnte Orest
  • ד' 700 שיר Freiwilliges Versinken

מספרי D מ-701 עד 750[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 701 אופרה "סאקונטאלה" (סקיצות לשתי מערכות בלבד)
  • ד' 702 שיר Der Jüngling auf dem Hügel אופוס 8 מס' 1
  • ד' 703 אלגרו בדו מינור לרביעיית מיתרים מס' 12 (קוורטט זאץ - פרק מרביעייה)
  • ד' 704 שמינייה Gesang der Geister über den Wassern לקולות גברים (סקיצה לא גמורה)
  • ד' 705 Gesang der Geister über den Wassern ("שירת הרוח על פני המים") למקהלת גברים (סקיצה שנייה, גרסה סופית היא ד' 714)
  • ד' 706 "תהילים כ"ג" למקהלה עם פסנתר
  • ד' 707 שיר Der zürnenden Diana (שתי גרסאות)
  • ד' 708 שיר Im Walde ("ביער")
  • ד' 708a סימפוניה ברה מז'ור (סקיצות)
  • ד' 709 רביעייה Frühlingsgesang ("שירת אביב")
  • ד' 710 רביעייה Im Gegenwärtiigen "FrühlingsgeVergangenes
  • ד' 711 שיר Lob der Tränen אופוס 13 מס' 2
  • ד' 712 שיר Die gefangenen Sänger
  • ד' 713 שיר Der Unglückliche ("חסר המזל") שתי גרסאות
  • ד' 714 שמינייה Gesang der Geister über den Wassern לארבעה טנורים וארבעה בסים, עם כלי מיתר
  • ד' 715 שיר הVersunken
  • ד' 716 שיר Grenzen der Menschheit
  • ד' 717 שיר "זולייכה II" אופוס 31
  • ד' 718 וריאציה על נושא של דיאבלי
  • ד' 719 שיר Geheimes
  • ד' 720 שיר "זולייכה I" אופוס 14 מס' 2
  • ד' 721 שיר Mahomet's Gesang ("שירת מוחמד"), קטע מגרסה שנייה, הראשונה היא ד' 549
  • ד' 722 מחול גרמני בסול במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 723 אריה ודואט לאופרה של הרולד Das Zauberglöckchen
  • ד' 724 רביעייה "הזמיר"
  • ד' 725 דואט Linde Lüfte wehen למצו סופרו וטנור עם פסנתר (קטע)
  • ד' 726 שיר "מיניון" (גרסה ראשונה Heiss' mich nicht reden
  • ד' 727 שיר "מיניון" (גרסה שלישית So lasst mich scheinen)
  • ד' 728 שיר ohanna Sebus (קטע)
  • ד' 729 סימפוניה במי מז'ור (סקיצה, לא יצאה בדפוס)
  • ד' 730 טנטום ארגו במי במול מז'ור לסולנים, מקהלה ותזמורת
  • ד' 731 שיר Der Blumen Schmerz
  • ד' 732 אופרה "אלפונסו ואסטרלה" (שלוש מערכות, 35 קטעים)
  • ד' 733 שלושה מארשים צבאיים
  • ד' 734 שישה-עשר לנדלר ושני אקוסז לפסנתר
  • ד' 735 גאלופ ושמונה אקוסז
  • ד' 736 שיר Ihr Grab
  • ד' 737 שיר An die Leie
  • ד' 738 שיר Im Haine
  • ד' 739 טאנטום ארגו בדו מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב
  • ד' 740 שיר למקהלת גברים Frühlingsgesang ("שירת אביב") אופוס 16 מס' 1
  • ד' 741 שיר Sei mir gegrüsst! אופוס 20 מס' 1
  • ד' 742 שיר Der Wachtelschlag
  • ד' 743 שיר Selige Welt אופוס 23 מס 2
  • ד' 744 שיר Schwanengesang ("שירת הברבור") אופוס 23 מס' 3
  • ד' 745 שיר Die Rose ("הוורד")
  • ד' 746 שיר Am See ("סמוך לים")
  • ד' 747 רביעייה Geist der Liebe ("רוח האהבה") אופוס 11 מס' 3
  • ד' 748 Am Geburtstage des Kaisers "ליום הולדת הקיסר" לסולנים, מקהלה ותזמורת
  • ד' 749 שיר "An Herrn Josef von Spaun, Assessor in Linz (Epistel)
  • ד' 750 טאנטום ארגו ברה מז'ור למקהלה, תזמורת ועוגב

מספרי D מ-751 עד 800[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 751 שיר Die Liebe hat gelogen ("האהבה משקרת")
  • ד' 752 שיר Nachtviolen
  • ד' 753 "הליופוליס" מכונה Aus 'Heliopolis' I
  • ד' 754 שיר Im Hochgebirge מכונה Aus 'Heliopolis' II
  • ד' 755 קירייה בלה מינור (סקיצה)
  • ד' 756 שיר Du liebst mich nicht ("אינך אוהבת אותי" (שתי גרסאות)
  • ד' 757 Gott in der Natur ("אלוהים בטבע") לשני קולות סופרן ושני קולות אלט עם פסנתר
  • ד' 758 שיר Todesmusik ("מוזיקת מוות")
  • ד' 759 סימפוניה מס' 8 בסי מינור, מוכרת גם בשם "הסימפוניה הבלתי גמורה" (שני פרקים שלמים ותשע תיבות מסקרצו)
  • ד' 759a אוברטורה ל"אלפונס ואסטרלה"
  • ד' 760 פנטזיה בדו מז'ור, "פנטזיית הנודד" (אופוס 15)
  • ד' 761 שיר Schatzgräbers Begehr אופוס 22 מס' 2
  • ד' 762 שיר Schwestergruss ("ברכת אחות")
  • ד' 763 רביעייה Geburtstaghymne, ידוע גם בשם Schicksalslenker ובשם Des Tages Weihe
  • ד' 764 שיר Der Musensohn
  • ד' 765 שיר An die Entfernte
  • ד' 766 שיר Am Flusse ("לחוף נהר")
  • ד' 767 שיר Wilkommen und Abschied ("כניסה ופרידה")
  • ד' 768 שיר Wandrers Nachtlied II ("שיר לילה של הנודד")
  • ד' 769 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 769a סונאטה בלה מינור לפסנתר, קטע, היה ד' 994
  • ד' 770 שיר Drang in die Ferne
  • ד' 771 שיר Der Zwerg ("הגמד")
  • ד' 772 שיר Wehmut
  • ד' 773 אוברטורה ל, אלפונסו ואסטרלה" בעיבוד לדואו פסנתר
  • ד' 774 שיר Auf dem Wasser zu singen ("לשיר על המים") אופוס 72
  • ד' 775 שיר Dass sie hier gewesen
  • ד' 776 שיר Du bist die Ruh ("את השלווה")
  • ד' 777 שיר Lachen und Weinen ("צחוק ובכי")
  • ד' 778 שיר Griesengesang ("שירת ברכה")
  • ד' 778b רביעייה Ich hab in mich gesogen
  • ד' 779 שלושים וארבעה ואלסים סנטימנטליים לפסנתר
  • ד' 780 שישה מומנטים מוזיקליים לפסנתר אופוס 84
  • ד' 781 שנים-עשר (אחד-עשר) אקוסז לפסנתר
  • ד' 782 אקוסז ברה מז'ור לפסנתר
  • ד' 783 שישה-עשר מחולות גרמניים ושני אקוסז לפסנתר
  • ד' 784 סונאטה מס' 14 בלה מינור (אופוס פוסטהומוס 143)
  • ד' 785 שיר zürnende Barde
  • ד' 786 שיר Viola ("סיגלית")
  • ד' 787 זינגשפיל Die Verschworenen (12 קטעים) מס' 3 רומנסה Ich schleiche bang und still
  • ד' 788 שיר Die Mutter Erde ("אמא אדמה")
  • ד' 790 שנים-עשר מחולות גרמניים המכונים לנדלר, לפסנתר
  • ד' 791 סקיצות לאופרה Rüdiger, לא יצאה בדפוס
  • ד' 792 שיר Vergissmeinicht ("אל תשכחיני")
  • ד' 793 שיר Das Geheimnis
  • ד' 794 שיר Der Pilgrim ("עולה הרגל")
  • ד' 795 מחזור שירים Die Schöne Müllerin, ("הטוחנת היפה"), הכולל את השירים הבאים:
    • 1. "Das Wandern"
    • 2. "Wohin?"
    • 3. "Halt!"
    • 4. "Danksagung an den Bach"
    • 5. "Am feierabend"
    • 6. "Der Neugierige"
    • 7. "Ungeduld"
    • 8. "Morgengruss"
    • 9. "Des Müllers Blumen"
    • 10. "Thränenregen"
    • 11. "Mein!"
    • 12. "Pause"
    • 13. "Mit dem grünen Lautenbande"
    • 14. "Der Jäger"
    • 15. "Eifersucht und Stolz"
    • 16. "Die liebe Farbe"
    • 17. "Die böse Farbe"
    • 18. "Trockne Blumen"
    • 19. "Der Müller und der Bach"
    • 20. "Das Baches Wiegenlied"
  • ד' 796 אופרה Fierabras בשלוש מערכות, 23 קטעים)
  • ד' 797 מוזיקה נלווית ל"רוזמונדה, נסיכת קפריסין" אופוס 26 (מס' 3b רומנסה: Der Vollmond strahlt
  • ד' 798 אוברטורה ל"פיראבראס" בעיבוד לדואו פסנתר
  • ד' 799 שיר Im Abendrot
  • ד' 800 שיר Der Einsame

מספרי D מ-801 עד 850[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 801 שיר Dithyrambe
  • ד' 802 מבוא ווריאציות על Trockne Blumen
  • ד' 803 שמינייה בפה מז'ור לכלי מיתר וכלי נשיפה מעץ (אופוס פוסטהומוס 166)
  • ד' 804 רביעיית מיתרים מס' 13 בלה מינור "רוזמונדה" (אופוס 29)
  • ג' 805 שיר Der Sieg
  • ד' 806 שיר Abendstern ("כוכב ערב")
  • ד' 807 שיר Auflösung
  • ד' 808 שיר Gondelfahrer
  • ד' 809 שיר למקהלת גברים Der Gondelfahrer אופוס 28
  • ד' 810 רביעיית מיתרים מס' 14 ברה מינור "המוות והעלמה"
  • ד' 811 סאלבה רג'ינה בדו מז'ור לרביעייה
  • ד' 812 סונאטה בדו מז'ור לדואו פסנתר, מכונה "גראנד דואו" (אופוס פוסטהומוס 140)
  • ד' 813 שמונה וריאציות על נושא מקורי בלה במול מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 814 ארבעה לנדלר לדואו פסנתר
  • ד' 815 רביעייה Gebet
  • ד' 816 שלושה אקוסז לפסנתר
  • ד' 817 נעימה הונגרית בסי מינור לפסנתר
  • ד' 818 דיברטימנטו בסגנון הונגרי בסול מינור לדואו פסנתר אופוס 65
  • ד' 819 Six Grand Marches and Trios (שישה שירי לכת וטריו) לדואו פסנתר
  • ד' 820 שישה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 821 סונאטה בלה מינור לפסנתר וארפאג'ונה
  • ד' 822 שיר Lied eines Kriegers לבס ומקהלה אוניסונו
  • ד' 823 דיברטימנטו במי מינור לדואו פסנתר, התפרסם כ-Andantino Varié
  • ד' 824 שישה פולונזים לדואו פסנתר
  • ד' 825 רביעייה למקהלת גברים Wehmut
  • ד'825a רביעייה Ewige Lieb ("אהבת נצח")
  • ד'825b רביעייה Flucht
  • ד' 826 רביעייה Der Tanz ("המחול")
  • ד' 827 שיר Nacht und Träume ("לילה וחלום")
  • ד' 828 שיר Die junge Nonne
  • ד' 829 שיר Abschied ("פרידה")
  • ד' 830 שיר Lied der Anne ("השיר של אנה")
  • ד' 831 שיר Gesang der Norna
  • ד' 832 שיר Des Sängers Habe
  • ד' 833 שיר Der blinde Knabe ("הנער העיוור")
  • ד' 834 שיר Im Walde ("ביער")
  • ד' 835 רביעייה Bootgesang
  • ד' 836 מקהלה Coronach
  • ד' 837 שיר Ellens Gesang I
  • ד' 838 שיר Ellens Gesang II
  • ד' 839 שיר Ellens Gesang III (מוכר בשם "אוה מריה")
  • ד' 840 סונאטה מס' 15 בדו מז'ור המכונה Reliquie (פרקים 3 ו-4 לא גמורים)
  • ד' 841 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 842 שיר Totengräbers Heimweh
  • ד' 843 שיר Lied des gefangenen Jägers
  • ד' 844 ואלס בסול מז'ור המכונה Albumblatt ("דף מן האלבום")
  • ד' 845 סונאטה מס' 16 בלה מינור אופוס 42
  • ד' 846 שיר Normans Gesang
  • ד' 847 רביעייה Trinklied aus dem XVI. Jahrhundert ("שיר שתייה מן המאה ה-16")
  • ד' 848 מקהלה Nachtmusik ("מוזיקת לילה") (אופוס פוסטהומוס 156)
  • ד' 849 סימפוניה, אבדה, מוכרת בשם Gmunden-Gastein
  • ד' 850 סונאטה מס' 17 ברה מז'ור, מכונה Gasteiner אופוס 53

מספרי D מ-851 עד 900[עריכת קוד מקור | עריכה]

D 851 to D 900

  • ד' 851 שיר Das Heimweh ("געגועים הביתה")
  • ד' 852 שיר Die Allmacht
  • ד' 853 שיר Auf der Bruck
  • ד' 854 שיר Fülle der Liebe
  • ד' 855 שיר Wiedersehn ("להתראות")
  • ד' 856 שיר Abendlied für die Entfernte
  • ד' 857 שיר Delphine
  • ד' 858 שיר לכת לשני פסנתרים (מוטל בספק, לא פורסם)
  • ד' 859 מארש אבל מפואר לרגל מותו של אלכסנדר הראשון, קיסר רוסיה, בדו מינור, לדואו פסנתר
  • ד' 860 שיר An mein Herz ("אל לבי")
  • ד' 861 שיר Der liebliche Stern ("כוכב נלבב")
  • ד' 862 שיר Um Mitternacht ("בחצות ליל")
  • ד' 863 שיר An Gott ("אל אלוהים") (אבד)
  • ד' 864 שיר Das Totenhemdchen (אבד)
  • ד' 865 רביעייה Widerspruch
  • ד' 866 ארבעה פזמונים: השירים הנפרדים הם:
    • 1. "Die Unterscheidung"
    • 2. "Bei dir allein"
    • 3. "Die Männer sind máchant!"
    • 4. "Irdisches Glück"
  • ד' 867 שיר Wiegenlied ("שיר ערש")
  • ד' 868 שיר "Das Echo ("ההד"), אופוס פוסטהומוס 130
  • ד' 869 שיר Totengräber-Weise
  • ד' 870 שיר Der Wanderer an den Mond ("הנודד שר לירח")
  • ד' 871 שיר Das Zügenglöcklein
  • ד' 872 Gesange zur Feier des heiligen Opfers der Messe מכונה "מיסה גרמנית" למקהלה מעורבת, כלי נשיפה מעץ ועוגב
  • ד' 873 Canon a sei (לא יצא לאור)
  • ד' 873a רביעייה Nachklänge (סקיצה)
  • ד' 874 סקיצה של שיר O Quell, was strömst du rasch und wild ("("שוטף אתה מהיר ועז, מעיין") (לא הודפס)
  • ד' 875 חמישייה Mondenschein ("זוהר הירח")
  • ד' 875a רביעייה Die Allmacht (סקיצה)
  • ד' 876 שיר Ich bin von aller Ruh' gescheiden מכונה "צער עמוק" (כותרת מקורית: Im Jänner 1817
  • ד' 877 ארבעה שירים מתוך "וילהלם מייסטר" של גתה
    • "מיניון ונגן הנבל"
    • "שירת מיניון" Heiss' mich nicht reden
    • "שירת מיניון" "So lasst mich scheinen
    • "שירת מיניון" "Nur wer die Sehnsucht kennt
  • ד' 878 שיר Am Fenster ("בחלון")
  • ד' 879 שיר Sehnsucht ("געגועים"
  • ד' 880 שיר Im Freien
  • ד' 881 שיר Fischerweise ("חוכמת הדייג") (שתי גרסאות)
  • ד' 882 שיר Im Frühling ("באביב")
  • ד' 883 שיר Lebensmut
  • ד' 884 שיר Ueber Wildemann
  • ד' 885 מארש הרואי להכתרת צאר ניקולאי הראשון, בלה מינור לדואו פסנתר
  • ד' 886 שני שירי לכת אופייניים בדו מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 887 רביעיית מיתרים מס' 15 בסול מז'ור, אופוס פוסטהומוס 161
  • ד' 888 שיר Trinklied
  • ד' 889 שיר Hark! Hark! the Lark!) Ständchen
  • ד' 890 שיר Hippolits Lied
  • ד' 891 שיר Gesang מכונה "לסילביה"
  • ד' 892 שיר Nachthelle לטנור סולו ומקהלת גברים עם פסנתר
  • ד' 893 רביעייה Grab und Mond ("קבר וירח")
  • ד' 894 סונאטה מס' 18 בסול מז'ור, מכונה פנטזיה אופוס 78
  • ד' 895 רונדו בסי מינור לפסנתר וכינור אופוס 70, מוכר כ"רונדו בריליאנט"
  • ד' 896 סקיצה של שיר Fröliches Scheiden
  • ד 897 אדג'ו במי במול מז'ור לשלישיית פסנתר, מכונה "נוקטורנו"
  • ד' 898 שלישייה לפסנתר מס' 1 בסי במול מז'ור אופוס 99
  • ד' 899 ארבעה אימפרומפטי לפסנתר אופוס 90
  • ד' 900 אלגרטו בדו מינור לפסנתר, קטע

מספרי D מ-901 עד 950[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 901 רביעייה Wein und Liebe ("יין ואהבה")
  • ד' 902 שלושה שירים
    • 1. "L'incanto degli occhi"
    • 2. "Il traditor deluso"
    • 3. "Il modo di prender moglie" "
  • ד' 903 שיר עם מקהלה Zur guten Nacht ("אל הלילה הטוב")
  • ד' 904 שיר "אלינדה"
  • ד' 905 An die Laute
  • ד' 906 שיר Der Vater mit dem Kind ("האב עם הילד")
  • ד' 907 Romanze des Richard Löwenherz
  • ד' 908 וריאציות על נושא מתוך "מריה" של הרולד בדו מז'ור
  • ד' 909 שיר Jägers Liebeslied ("שיר אהבה של צייד")
  • ד' 910 Schiffers Scheidelied
  • ד' 911 מחזור שירים "מסע חורף" הכולל את השירים הבאים:

<**1. "Gute Nacht"

    • 2. "Die Wetterfahne"
    • 3. "Gefror'ne Tränen"
    • 4. "Erstarrung"
    • 5. "Der Lindenbaum"
    • 6. "Wasserflut"
    • 7. "Auf dem Flusse"
    • 8. "Rückblick"
    • 9. "Irrlicht"
    • 10. "Rast" (two versions)
    • 11. "Frühlingstraum"
    • 12. "Einsamkeit" (two versions)
    • 13. "Die Post"
    • 14. "Der greise Kopf"
    • 15. "Die Krähe"
    • 16. "Letzte Hoffnung"
    • 17. "Im Dorfe"
    • 18. "Der stürmische Morgen"
    • 19. "Täuschung"
    • 20. "Der Wegweiser"
    • 21. "Das Wirtshaus"
    • 22. "Mut"
    • 23. "Die Nebensonnen"
    • 24. "Der Leiermann" (two versions)
  • ד' 912 Schlachtlied למקהלת גברים כפולה
  • ד' 913 רביעייה Nachtgang im Walde
  • ד' 914 רביעייה Frühlingslied
  • ד' 915 אלגרטו בדו מינור לפסנתר
  • ד' 916 רביעייה Das stille Lied (לא יצא בדפוס)
  • ד' 916a
  • ד' 916b קטע לפסנתר בדו מז'ור (סקיצה)
  • ד' 916c קטע לפסנתר בדו מינור (סקיצה)
  • ד' 917 Das Lied im Grünen
  • ד' 918 אופרה Der Graf von Gleichen (סקיצה, רק מקהלה אחת יצאה לאור)
  • ד' 919 שיר Frülingslied
  • ד' 920 (Zögernd leise") Ständchen") מכונה "נוקטורנו" לקונטראלטו סולו ומקהלה עם פסנתר (גרסה ראשונה)
  • ד' 921 Zögernd leise") Ständchen") מכונה "נוקטורנו" לקונטראלטו סולו ומקהלה עם פסנתר (גרסה שנייה)
  • ד' 922 שיר Heimliches Lieben
  • ד' 923 שיר Eine altschottische Ballade ("באלאדה סקוטית עתיקה") (שתי גרסאות)
  • ד' 924 שנים-עשר ואלסים מגרץ לפסנתר
  • ד' 925 גאלופ נוסח גרץ לפסנתר
  • ד' 926 שיר Das Weinen
  • ד' 927 שיר Vor meiner Wiege
  • ד' 928 שיר לכת לילדים בסול מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 929 טריו לפסנתר, מס' 2 במי במול מז'ור, אופוס 100
  • ד' 930 טריו קומי Der Hochzeitsbraten
  • ד' 931 שיר Der Wallensteiner Lanzknecht beim Trunk
  • ד' 932 שיר Der Kreuzzug
  • ד' 933 שיר Des Fischers Liebesglück
  • ד' 934 פנטזיה בדו מז'ור לפסנתר וכינור אופוס פוסטהומוס 169
  • ד' 935 ארבעה אימפרומפטי לפסנתר, אופוס פוסטהומוס 142
  • ד' 036 שישייה Kantate zur Feier der Genesung des Fräulein Irene von Kiesewetter
  • ד' 936a סימפוניה ברה מז'ור (סקיצות)
  • ד' 937 שיר Lebensmut (קטע)
  • ד' 938 שיר Der Winterabend ("ערב חורפי")
  • ד' 939 שיר Die Sterne ("הכוכבים")
  • ד' 940 פנטזיה בפה מינור לדואו פסנתר
  • ד' 941 רביעייה Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש")
  • ד' 942 שיר Mirjam's Siegesgesang ("שירת הניצחון של מרים"), לסופרן סולו ומקהלה עם פסנתר
  • ד' 943 שיר Auf den Strom
  • ד' 944 סימפוניה מס' 9 בדו מז'ור, ידועה בשם "הגדולה"
  • ד' 944a מחול גרמני לפסנתר (אבד)
  • ד' 945 שיר Herbst ("סתיו")
  • ד' 946 שלושה אימפרומפטי לפסנתר, מכונים "קטעי פסנתר"
  • ד' 947 אלגרו בלה מינור לדואו פסנתר, מכונה "Lebensstürme" אופוס פוסטהומוס 144
  • ד' 948 רביעייה Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש", גרסה שנייה)
  • ד' 949 שיר Widerschein
  • ד' 950 מיסה מס' 6 במי במול מז'ור לרביעיית סולנים, מקהלה מעורבת ותזמורת

מספרי D מ-951 עד 965[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 951 רונדו בלה מז'ור לדואו פסנתר
  • ד' 952 פוגה במי מינור לעוגב או דואו פסנתר, אופוס פוסטהומוס 152
  • ד' 953 מזמור תהילים, "שיר לשבת" לבריטון סולו ומקהלה
  • ד' 954 מקהלה Glaube, Hoffnung und Liebe ("אמונה, תקווה ואהבה") עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 955 שיר Glaube, Hoffnung und Liebe אופוס 97
  • ד' 955a שיר "היא אוהבת אותך" אופוס 97
  • ד' 956 חמישיית מיתרים בדו מז'ור לשני כינורות, ויולה ושני צ'לי, אופוס פוסטהומוס 163[2]
  • ד' 957 מחזור שירים "שירת הברבור", הכולל את השירים הבאים:
    • "Liebesbotschaft"
    • "Kriegers Ahnung"
    • "Frühlingssehnsucht"
    • "Ständchen" (also called "Serenade")
    • "Aufenhalt"
    • "In der Ferne"
    • "Abschied"
    • "Der Atlas"
    • "Ihr Bild"
    • "Das Fischermädchen"
    • "Die Stadt"
    • "Am Meer"
    • "Der Doppelgänger"
  • ד' 958 סונאטה בדו מינור לפסנתר
  • ד' 959 סונאטה בלה מז'ור בפסנתר
  • ד' 960 סונאטה בסי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 961 בנדיקטוס שני מתוך המיסה בדו מז'ור לרביעייה, מקהלה מעורבת, תזמורת ועוגב ל-ד' 452
  • ד' 962 טאנטום ארגו במי במול מז'ור לרביעייה, מקהלה מעורבת ותזמורת
  • ד' 963 אופרטוריום בסי במול מז'ור לטנור ומקהלה עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 964 Hymnus an den heiligen Geist ("מזמור לרוח הקודש") לשמונה קולות גברים, סולנים ומקהלה, עם כלי נשיפה מעץ
  • ד' 965 שיר Der Hirt auf dem Felsen עם פסנתר וקלרינט או צ'לו, אופוס פוסטהומוס 129
  • ד' 965a שיר Die Taubenpost

יצירות ללא תאריך: מספרי D מ-966 עד 992[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 966 קטע מתוך פרטיטורה תזמורתית ברה מז'ור
  • ד' 966a קטע מתוך פרטיטורה ברה מז'ור עכשיו ד' 71c
  • ד' 966b סקיצות תזמורתיות בלה מז'ור (קטע)
  • ד' 967 פוגה בארבעה קולות לפסנתר (סקיצה, עכשיו ד'37a
  • ד' 968 אלגרו מודראטו בדו מז'ור ואנדנטה בלה מינור, מכונה סונאטינה לדואו פסנתר
  • ד' 969 שנים-עשר ואלסים אציליים לפסנתר אופוס 77
  • ד' 970 שישה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 971 שלושה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 973 שלושה מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 974 שני מחולות גרמניים לפסנתר
  • ד' 975 מחול גרמני ברה מז'ור לפסנתר
  • ד' 976 קוטיליון במי במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 977 שמונה אקוסז לפסנתר
  • ד' 978 ואלסים בלה במול מז'ור לפסנתר
  • ד' 979 ואלסים לפסנתר
  • ד' 980 שני ואלסים לפסנתר
  • ד' 980a
  • ד' 980b
  • ד' 980c
  • ד' 980d
  • ד' 980e
  • ד' 980f
  • ד' 981 זינגשפיל Der Minnesänger (קטע, אבד)
  • ד' 982 סקיצות לאופרה
  • ד' 983 ארבע רביעיות אופוס 17
  • ד' 984 רביעייה Der Wintertag ("יום חורף")
  • ד' 985 רביעייה Gott im Ungewitter
  • ד' 986 רביעייה Gott der Weltschöpfer
  • ד' 987 רביעייה Osterlied (עכשיו ד' 168d)
  • ד' 988 קאנון Liebe säuseln die Blätter לשלושה קולות
  • ד' 989 שיר Die Erde ("האדמה" (אבד)
  • ד' 990 שיר Der Graf von Habsburg ("הגראף מהבסבורג") (קטע)
  • ד' 991 שיר O lasst euch froh begrüssen, Kinder der vergnügten Au (קטע)
  • ד' 992 שיר רב-קולי Wer wird sich nicht innig freuen (קטע)

נספח: מספרי D מ-993 עד 998[עריכת קוד מקור | עריכה]

  • ד' 993 פנטזיה בדו מינור לפסנתר, עכשיו ד' 2e (הפרק השני, אנדנטינו, מזכיר את הפרק המקביל בפנטזיה של מוצרט, ק. 475)
  • ד' 994 אלגרו במי מינור לפסנתר עכשיו ד' 769a
  • ד' 995 שני מינואטים לפסנתר עכשיו ד' 2d
  • ד' 996 אוברטורה ברה מז'ור לתזמורת עכשיו ד' 2a
  • ד' 997 קטע מסימפוניה ברה מז'ור, עכשיו ד' 2b
  • ד' 998 קטע מרביעיית מיתרים בפה מז'ור (?)

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ האזנה לקטעי היצירה:

    Schubert Op.137 n°1 - mov.1

    [1] [2] [3]

    Schubert Op.137 n°1 - mov.2

    [4]

    Schubert Op.137 n°1 - mov.3

    [5]

  2. ^ Schubert Quintet in C, D 956 [6] [7]