רשימת הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

רשימת סרטוני היוטיוב הנצפים ביותר בכל הזמנים היא רשימה של כ-50 סרטונים עם מספר הצפיות הגבוה ביותר בכל הזמנים באתר יוטיוב, ומקורם בנתוני ספירת הצפיות של מפעילי האתר. סרטונים שנחשדו בעיוות מספר הצפיות אינם נכללים ברשימה זו. 45 מתוך ה-50 הסרטונים ברשימה זו, הם סרטוני מוזיקה. רבים מהם הם וידאו קליפים שפורסמו בערוצי ה-Vevo הרשמיים באתר.

כל 50 הסרטונים ברשימה חברים ב-"Billion View Club" - קבוצת סרטונים שמספר הצפיות בהם עלה על מיליארד צפיות. לפני ה-21 ביוני 2015, רק שני סרטונים, "Gangnam Style" ו-"Baby", הגיעו לאבן דרך זו, אך פחות משלושה חודשים וחצי לאחר מכן, ב-7 באוקטובר 2015, עשרה סרטונים עשו זאת.[1]

30 סרטונים חצו את רף 2 מיליארד הצפיות,[2] שבעה את רף ה-3 מיליארד צפיות,[2] אחד את רף ה-4 מיליארד צפיות ואחד את רף ה-6 מיליארד צפיות.[2] ישנם למעלה מ-50 סרטונים נוספים מחוץ לרשימה שחצו את רף מיליארד הצפיות.[3]

שיאים[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר למיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-2 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

חמשת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-3 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שיאים נוספים[עריכת קוד מקור | עריכה]

לג'סטין ביבר יש שישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות,[30] לברונו מארס,[31] ניקי ג'אם,[32] ומאלומה,[33] יש חמישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות, ולשאקירה,[34] קייטי פרי,[35] ריהאנה,[36] ניקי מינאז',[37] ג'יי באלווין,[38] אוזונה,[39] דדי יאנקי,[40] וטיילור סוויפט,[41] יש ארבעה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לקלווין האריס,[42] אדל,[43] אד שירן,[44] אריאנה גרנדה,[45] אנריקה איגלסיאס,[46] ולצ'יינסמוקרס,[47] יש שלושה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לנאטי נטשה, פיפית' הרמוני, סיי, שון מנדס, פיטבול, דרייק, אלי גולדינג, דה ויקנד, סיה, ריקי מרטין, אמינם, לואיס פונסי, באד באני, סלינה גומז, קארדי בי, בקי ג'י וטוונטי ואן פיילוטס יש שני סרטונים אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

קייטי פרי, אד שירן, טיילור סוויפט ושאקירה הם האמנים היחידים ביוטיוב אשר להם שני סרטונים שחצו את רף שני מיליארד הצפיות,[48] כשקייטי פרי הייתה הראשונה שעשתה זאת.

נכון למרץ 2019, השיר "Despacito" של לואיס פונסי ודדי יאנקי הוא קטע הווידאו הנצפה ביותר ביוטיוב,[2] והיה הראשון שעבר את רף 5 ואת רף 6 מיליארד הצפיות.[49]

סרטונים מובילים[עריכת קוד מקור | עריכה]

בכל הזמנים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את 50 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון הצפיות הקרובות ביותר. הטבלה מראה גם את האמן ואת תאריך פרסומו של השיר ביוטיוב.

  מציין שהסרטון אינו שיר.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-22 במרץ 2019

מיקום שם הסרטון אמן/להקה צפיות (מיליארדים)[50] תאריך העלאה
1. "Despacito" לואיס פונסי בשיתוף דדי יאנקי 6.073 ‏12 בינואר 2017
2. "Shape of You" אד שירן 4.131 ‏30 בינואר 2017
3. "See You Again" ויז קאליפה בשיתוף צ'ארלי פות' 4.05 ‏6 באפריל 2015
4. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" Get Movies 3.525 ‏31 בינואר 2012
5. "Uptown Funk" מארק רונסון בשיתוף ברונו מארס 3.5 ‏19 בנובמבר 2014
6. "Gangnam Style" סיי 3.313 ‏15 ביולי 2012
7. "Sorry" ג'סטין ביבר 3.103 ‏22 באוקטובר 2015
8. "Sugar" מארון 5 2.919 ‏14 בינואר 2015
9. "Roar" קייטי פרי 2.775 ‏5 בספטמבר 2013
10. "Shake It Off" טיילור סוויפט 2.756 ‏18 באוגוסט 2014
11. "Thinking Out Loud" אד שירן 2.705 ‏7 באוקטובר 2014
12. "Bailando" אנריקה איגלסיאס בשיתוף דסמר בואנו וגנטה דה זונה 2.7 ‏11 באפריל 2014
13. "Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.691 ‏31 במאי 2013
14. "Dark Horse" קייטי פרי בשיתוף ג'וסי ג'יי 2.541 20 בפברואר 2014
15. "Lean On" מייג'ור לייזר בשיתוף די ג'יי סנייק ומו 2.528  ‏22 במרץ 2015
16. "Baby Shark Dance" Pinkfong! Kids' Songs & Stories 2.506 ‏17 ביוני 2016
17. "Hello" אדל 2.498 ‏22 באוקטובר 2015
18. "Blank Space" טיילור סוויפט 2.422 ‏10 בנובמבר 2014
19. "Let Her Go" פסנג'ר 2.379 ‏25 ביולי 2012
20. "Chantaje" שאקירה בשיתוף מאלומה 2.339 ‏18 בנובמבר 2016
21. "Mi Gente" חוסה בלוויין וווילי וויליאם 2.287 29 ביולי 2017
22. "Faded" אלן ווקר 2.29 ‏3 בדצמבר 2015
23. "All About That Bass" מייגן טריינור 2.279 11 ביוני 2014
24. "Closer" דה צ'יינסמוקרס בשיתוף הלסי 2.27 ‏29 ביולי 2016
25. "This Is What You Came For" קלווין האריס בשיתוף ריהאנה 2.193 ‏16 ביוני 2016
26. "Wheels on the Bus" LittleBabyBum 2.189 ‏9 באוגוסט 2014
27. "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה בשיתוף פרשיגראונד 2.187 ‏4 ביוני 2010
28. "We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' בשיתוף סלינה גומז 2.164 2 באוגוסט 2016
29. "Baby" ג'סטין ביבר בשיתוף לודאקריס 2.089 ‏19 בפברואר 2010
30. "Rockabye" קלין בנדיט בשיתוף שון פול & אן מארי 2.085 ‏21 באוקטובר 2016
31. "Work from Home" פיפת' הרמוני בשיתוף טיי דולה סיין 2.048 ‏26 בפברואר 2016
32. "Chandelier" סיה 2.018 ‏6 במאי 2014
33. "Girls Like You" מרון 5 בשיתוף קרדי בי 2.06 ‏30 במאי 2018
34. "What Do You Mean‎?" ג'סטין ביבר 1.992 30 באוגוסט 2015
35. "Perfect" אד שירן 1.936 9‏ בנובמבר 2017
36. "Love Me Like You Do" אלי גולדינג 1.916 ‏22 ביוני 2015
37. "Wake Me Up" אביצ'י בשיתוף אלוה בלאק 1.804 29 ביולי 2013
38. "E'chame La Culpa" לואיס פונסי בשיתוף דמי לובאטו 1.802 16 בנובמבר 2017
39. "HUGE EGGS Surprise Toys Challenge" Ryan ToysReview 1.782 ‏13 באפריל 2016
40. "Criminal" נאטי נטשה בשיתוף אוזונה 1.774 ‏18 באוגוסט 2017
41. "Love the Way You Lie" אמינם בשיתוף ריהאנה 1.74 ‏5 באוגוסט 2010
42. "New Rules" דואה ליפה 1.724 ‏7 ביולי 2017
43. "Let It Go Sing-along" אידינה מנזל 1.707 ‏30 בינואר 2014
44. "Stressed Out" טוונטי ואן פיילוטס 1.695 ‏27 באפריל 2015
45. "Treat You Better" שון מנדס 1.692 ‏12 ביולי 2016
46. "Worth It" פיפת' הרמוני בשיתוף קיד אינק 1.683 ‏28 במרץ 2015
47. ""The Gummy Bear Song"" gummybear 1.649 ‏9 באוקטובר 2007
48. "Party Rock Anthem" LMFAO בשיתוף Lauren Bennett & GoonRock 1.629 ‏8 במרץ 2011
49. "Rude" מאג'יק! 1.628 ‏5 בדצמבר 2013
50. "(Watch Me (Whip/Nae Nae" סיילנטו 1.626 ‏25 ביוני 2015
51-500 לרשימה המלאה, לחצו כאן

הכי נצפים לפי שנת העלאה[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את הדף הנוכחי של 5 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב שהועלו בכל שנה, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון צפיות הקרובים ביותר, וכן ניתן לראות את מעלה הסרטון ואת תאריך הפרסום ביוטיוב.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-21 בינואר 2019

שנה שם הסרטון מעלה הסרטון צפיות (מיליארדים) תאריך העלאה
2005 "Guitar" גיטרה90 0.092 20 בדצמבר 2005
"Life Goes On" פהארנויז 0.091 22 בספטמבר 2005
"Johnny Cash Hurt" ביצ'בוגי 0.078 12 בדצמבר 2005
"Bohemian Rhapsody" פרוזנטוסט 0.063 18 בספטמבר 2005
"Tarzan Boy" נאילופגילד 0.060 2 בנובמבר 2005
מספר צפיות כולל (2005) 0.384
2006
"Galinha Pintadinha - Videoclip Infantil Animado" Galinha Pintadinha 0.433 28 בדצמבר 2006
"Ella y Yo" רמיקס טראפסיטי 0.312 27 באפריל 2006
"Evolution of Dance" ג'אדסון לייפלי 0.300 6 באפריל 2006
"I Write Sins Not Tragedies" פולד ביי ראמן 0.202 18 ביולי 2006
"If You Are Happy" אלישההה2 0.179 5 בספטמבר 2006
מספר צפיות כולל (2006) 1.426
2007
"The Gummy Bear Song" גאמי בר 1.077 9 באוקטובר 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.853 22 במאי 2007
"Numb" לינקין פארק 0.648 4 במרץ 2007
"What I've Done" 0.301 3 באפריל 2007
"Thigh Massage Video" מסאז'וידאו 0.280 12 ביוני 2007
מספר צפיות כולל (2007) 3.159
2008 "Hot n Cold" קייטי פרי 0.708 13 באוקטובר 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha" Galinha Pintadinha 0.460 15 בספטמבר 2008
"Viva la Vida" קולדפליי 0.435 4 באוגוסט 2008
"Bohemian Rhapsody" קווין 0.414 1 באוגוסט 2008
"Colgando en tus manos" קרלוס באוטה 0.355 29 באוקטובר 2008
מספר צפיות כולל (2008) 2.372
2009 "Bad Romance" ליידי גאגא 0.857 23 בנובמבר 2009
"November Rain" גאנז נ' רוזס 0.855 24 בדצמבר 2009
"You Belong with Me" טיילור סוויפט 0.752 16 ביוני 2009
"(Single Ladies (Put a Ring on It" ביונסה 0.601 2 באוקטובר 2009
".Party in the U.S.A" הוליווד רקורדס 0.583 25 בספטמבר 2009
מספר צפיות כולל (2009) 3.648
2010 "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה 2.082 4 ביוני 2010
"Baby" ג'סטין ביבר 2.005 19 בפברואר 2010
"Love the Way You Lie" אמינם 1.634 5 באוגוסט 2010
"Rolling in the Deep" אדל 1.423 30 בנובמבר 2010
"Just the Way You Are" ברונו מארס 1.232 8 בספטמבר 2010
מספר צפיות כולל (2010) 7.785
2011 "Party Rock Anthem" למפאו 1.484 8 במרץ 2011
"The Lazy Song" ברונו מארס 1.386 15 באפריל 2011
"On the Floor" ג'ניפר לופז 1.224 3 במרץ 2011
"Someone Like You" אדל 1.094 29 בספטמבר 2011
"(Last Friday Night (T.G.I.F" קייטי פרי 1.076 12 ביוני 2011
מספר צפיות כולל (2011) 6.264
2012 "Gangnam Style" סיי 3.163 15 ביולי 2012
"Маша и Медведь - Маша плюс каша" גט מוביס 3.131 31 בינואר 2012
"Let Her Go" פסנג'ר 1.898 25 ביולי 2012
"Thrift Shop" ראיין לואיס 1.190 29 באוגוסט 2012
"Diamonds" ריהאנה 1.184 8 בנובמבר 2012
מספר צפיות כולל (2012) 10.566
2013 "Roar" קייטי פרי 2.530 5 בספטמבר 2013
"Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.281 31 במאי 2013
"Wake Me Up" אביצ'י 1.597 29 ביולי 2013
"Rude" מג'יק! 1.507 5 בדצמבר 2013
"Propuesta Indecente" רומאו סנטוס 1.360 9 בספטמבר 2013
מספר צפיות כולל (2013) 9.275
2014 "Uptown Funk" מארק רונסון 3.093 19 בנובמבר 2014
"Shake It Off" טיילור סוויפט 2.574 18 באוגוסט 2014
"Bailando" אנריקה איגלסיאס 2.517 11 באפריל 2014
"Blank Space" טיילור סוויפט 2.348 10 בנובמבר 2014
"Dark Horse" קייטי פרי 2.335 22 בפברואר 2014
מספר צפיות כולל (2014) 12.867
2015 "See You Again" ויז קאליפה 3.618 6 באפריל 2015
"Sorry" ג'סטין ביבר 2.947 22 באוקטובר 2015
"Sugar" מארון 5 2.626 14 בינואר 2015
"Hello" אדל 2.342 22 באוקטובר 2015
"Lean On" מייג'ור לייזר 2.331 2.29 במרץ 2015
מספר צפיות כולל (2015) 13.864
2016 "Chantaje" שאקירה 2.191 18 בנובמבר 2016
"(Closer (Lyric video" דה צ'יינסמוקרס 2.108 29 ביולי 2016
"This Is What You Came For" קלווין האריס 2.023 16 ביוני 2016
"Work from Home" פיפת' הרמוני 1.863 26 בפברואר 2016
"Rockabye" קלין בנדיט 1.843 21 באוקטובר 2016
מספר צפיות כולל (2016) 10.028
2017 "Despacito" לואיס פונסי 5.241 12 בינואר 2017
"Shape of You" אד שירן 3.574 30 בינואר 2017
"Mi Gente" ג'יי באלווין 1.876 29 ביוני 2017
"Felices los 4" מאלומה 1.393 21 באפריל 2017
"Criminal" נאטי נטשה 1.383 18 באוגוסט 2017
מספר צפיות כולל (2017) 13.467
2018 "Girls Like You" מארון 5 1.69 30 במאי 2018
"Te Boté (Remix)" אמנים שונים 1.59 11 באפריל 2018
"X" ניקי ג'אם 1.48 1 במרץ 2018
"Sin Pijama" בקי ג'י, נאטי נטשה 1.28 20 באפריל 2018
"Dura" דדי יאנקי 1.25 18 בינואר 2018
מספר צפיות כולל (2018) 7.23

ראו גם[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ The Billion View Club: YouTube's Most Watched Music Videos, Rolling Stone
  2. ^ 2.0 2.1 2.2 2.3 YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  3. ^ LuisFonsiVEVO (12 בינואר 2017), Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, בדיקה אחרונה ב-19 ביוני 2018 
  4. ^ YouTube Stats of Adele - Hello, kworb.net
  5. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  6. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  7. ^ YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  8. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa (Video Oficial), kworb.net
  9. ^ YouTube Stats of DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B, kworb.net
  10. ^ YouTube Stats of Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial, kworb.net
  11. ^ YouTube Stats of Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon, kworb.net
  12. ^ YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  13. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  14. ^ YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  15. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  16. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  17. ^ YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  18. ^ YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  19. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  20. ^ YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  21. ^ YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  22. ^ YouTube Stats of The Chainsmokers - Closer ft. Halsey (Official Lyric Video), kworb.net
  23. ^ YouTube Stats of Adele - Hello, kworb.net
  24. ^ YouTube Stats of PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V, kworb.net
  25. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  26. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  27. ^ YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  28. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  29. ^ YouTube Stats of Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (Official Video), kworb.net
  30. ^ Justin Bieber YouTube Statistics and History, kworb.net
  31. ^ Bruno Mars YouTube Statistics and History, kworb.net
  32. ^ Nicky Jam YouTube Statistics and History, kworb.net
  33. ^ Maluma YouTube Statistics and History, kworb.net
  34. ^ Shakira YouTube Statistics and History, kworb.net
  35. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  36. ^ Rihanna YouTube Statistics and History, kworb.net
  37. ^ Nicki Minaj YouTube Statistics and History, kworb.net
  38. ^ J Balvin YouTube Statistics and History, kworb.net
  39. ^ Ozuna YouTube Statistics and History, kworb.net
  40. ^ Daddy Yankee YouTube Statistics and History, kworb.net
  41. ^ Taylor Swift YouTube Statistics and History, kworb.net
  42. ^ Calvin Harris YouTube Statistics and History, kworb.net
  43. ^ Adele YouTube Statistics and History, kworb.net
  44. ^ Ed Sheeran YouTube Statistics and History, kworb.net
  45. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  46. ^ Enrique Iglesias YouTube Statistics and History, kworb.net
  47. ^ Adele Charts, ‘Someone Like You’ has now over 1 billion views on VEVO. This is Adele’s 3rd video to do so.pic.twitter.com/s9ZanIHFhi, @ADCharts, ‏1:29 PM - 12 Dec 2017 (באנגלית)
  48. ^ TaylorSwiftVEVO, YouTube (בiw)
  49. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  50. ^ YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net