הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

רשימת סרטוני היוטיוב הנצפים ביותר בכל הזמנים היא רשימה של כ-50 סרטונים עם מספר הצפיות הגבוה ביותר בכל הזמנים באתר יוטיוב.

עד 21 ביוני 2015, רק שני סרטונים, "Gangnam Style" של סיי ו"Baby" של ג'סטין ביבר הגיעו לאבן דרך של מיליארד צפיות, אך פחות משלושה חודשים וחצי לאחר מכן, ב-7 באוקטובר 2015, עשרה סרטונים עשו זאת.

נכון לאוגוסט 2022, 201 סרטונים עברו את רף המיליארד צפיות, 88 את רף ה-2 מיליארד, 33 את רף ה-3 מיליארד, 13 את רף ה-4 מיליארד, 6 את רף ה-5 מיליארד, 3 את רף ה-6 מיליארד, ו-2 את רף ה-7 מיליארד.

נכון לאוגוסט 2022, ישנו רק סרטון אחד, "Baby Shark", שחצה את הרף של 11 מיליארד צפיות, והוא הסרטון הנצפה ביותר באתר.

שיאים[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר למיליארד צפיות[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-2 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

חמשת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-3 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שיאים במוזיקה[עריכת קוד מקור | עריכה]

ג'סטין ביבר מוגדר כאמן המושמע ביוטיוב בכל הזמנים עם כמות צפיות כוללות הגבוהים ביותר באתר לערוץ מוזיקה (53 מיליארד צפיות).[16] בין השנים: 2016-2018, ערוץ היוטיוב של ביבר היה הערוץ השני עם מספר המנויים הגבוה באתר. ביבר החזיק בשיא מספר המנויים ביוטיוב (כמוזיקאי) ממאי 2010 עד ספטמבר 2021 עם כ-66 מיליון מנויים. כיום ביבר ממוקם במקום הראשון כמוזיקאי סולו ביוטיוב מיוזיק, אחרי הלהקות בלאק פינק ו-BTS.

נכון לאוגוסט 2022 ג'יי באלווין הוא היחיד אשר 12 משיריו חצו את רף המיליארד צפיות (8 מתוכם כזמר אורח). אחריו ג'סטין ביבר עם 11 שירים (5 מתוכם כזמר אורח), אוזונה עם 10 שירים (7 מתוכם כזמר אורח), ריהאנה עם 8 שירים (4 מתוכם כזמרת אורחת), ברונו מארס עם 7 שירים (1 מתוכם כזמר אורח) וניקי ג'אם עם 7 שירים (2 מתוכם כזמר אורח).

אד שירן הוא האמן היחיד שיש לו שלושה סרטונים שחצו את רף 3 מיליארד צפיות. אחריו מארון 5, קייטי פרי וטיילור סוויפט עם שני סרטונים שחצו את רף ה-3 מיליארד. אד שירן, ג'סטין ביבר, ברונו מארס ואוזונה הם האמנים היחידים אשר להם שלושה סרטונים שחצו את רף 2 מיליארד הצפיות. אמנים שלהם רק שני סרטונים שחצו את רף שני מיליארד הצפיות הם: לואיס פונסי, צ'ארלי פות', ברונו מארס, די ג'יי סנייק, שאקירה, ג'יי באלווין, אדל, סלינה גומז, דה צ'יינסמוקרס, פיפת' הרמוני, ריהאנה, נאטי נטשה, ניקי ג'אם, באד באני ובקי ג'י.

"Despacito" של לואיס פונסי ודדי יאנקי היה הסרטון הנצפה ביותר למשך 3 שנים, עד נובמבר 2020, והיה הראשון שעבר את רף 5, את רף 6 ואת רף 7 מיליארד הצפיות.[17]

סרטונים מובילים[עריכת קוד מקור | עריכה]

בכל הזמנים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את 50 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון הצפיות הקרובות ביותר. הטבלה מראה גם את האמן ואת תאריך פרסומו של השיר ביוטיוב.

  מציין שהסרטון איננו קליפ של שיר (Music Video)

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-26 במאי 2021

מיקום שם הסרטון אמן/להקה צפיות (מיליארדים)[18] תאריך העלאה
1. "Baby Shark Dance" Pinkfong! Kids' Songs & Stories 11.30 ‏18 ביוני 2016
2. "Despacito" לואיס פונסי בהשתתפות דדי יאנקי 7.860 ‏12 בינואר 2017
3. "Johny Johny Yes Papa" LooLoo KIDS 6.361 ‏8 באוקטובר 2016
4. "Shape of You" אד שירן 5.730 ‏30 בינואר 2017
5. "See You Again" ויז קאליפה בהשתתפות צ'ארלי פות' 5.523 ‏6 באפריל 2015
6. "Uptown Funk" מארק רונסון בהשתתפות ברונו מארס 4.583 ‏19 בנובמבר 2014
7. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" Get Movies 4.449 ‏31 בינואר 2012
8. "Gangnam Style" סיי 4.436 ‏15 ביולי 2012
9. "Bath Song" CoComelon Nursery Rhymes 4.405 ‏2 במאי 2018
10. "Dame Tu Cosita" אל צ'ומבו בהשתתפות קטי ראנקס 3.948 ‏5 באפריל 2018
11. "Sugar" מארון 5 3.700 ‏14 בינואר 2015
12. "Roar" קייטי פרי 3.590 ‏5 בספטמבר 2013
13. "Counting Stars" ואן ריפאבליק 3.582 ‏31 במאי 2013
14. "Sorry" ג'סטין ביבר 3.549 ‏22 באוקטובר 2015
15. "Thinking Out Loud" אד שירן 3.454 ‏7 באוקטובר 2014
16. "Girls Like You" מארון 5 בהשתתפות קרדי בי 3.297 ‏30 במאי 2018
17. "Faded" אלן ווקר 3.287 ‏3 בדצמבר 2015
18. "Dark Horse" קייטי פרי בהשתתפות ג'וסי ג'יי 3.279 20 בפברואר 2014
19. "Bailando" אנריקה איגלסיאס בהשתתפות דסמר בואנו וגנטה דה זונה 3.213 ‏11 באפריל 2014
20. "Lean On" מייג'ור לייזר בהשתתפות די ג'יי סנייק ומו 3.210 ‏22 במרץ 2015
21. "Shake It Off" טיילור סוויפט 3.175 ‏18 באוגוסט 2014
22. "Wheels on the Bus" CoComelon Nursery Rhymes 3.027 ‏24 במאי 2018
23. "Let Her Go" פסנג'ר 2.990 ‏25 ביולי 2012
24. "Mi Gente" וילי ויליאם וג'יי באלווין 2.919 29 ביולי 2017
25. "Perfect" אד שירן 2.849 9‏ בנובמבר 2017
26. "Hello" אדל 2.836 ‏22 באוקטובר 2015
27. "Waka Waka (This Time for Africa)" שאקירה 2.825 ‏5 ביוני 2010
28. "Axel F" הצפרדע המשוגעת 2.802 ‏17 ביוני 2009
29. "Blank Space" טיילור סוויפט 2.784 ‏10 בנובמבר 2014
30. "Closer" דה צ'יינסמוקרס בהשתתפות הלסי 2.668 ‏29 ביולי 2016
31. "Chantaje" שאקירה בהשתתפות מאלומה 2.651 ‏18 בנובמבר 2016
32. "We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' בהשתתפות סלינה גומז 2.648 2 באוגוסט 2016
33. "Rockabye" קלין בנדיט בהשתתפות שון פול & אן-מארי 2.525 ‏21 באוקטובר 2016
34. "Baby" ג'סטין ביבר בהשתתפות לודאקריס 2.494 ‏19 בפברואר 2010
35. "Let It Go" אידינה מנזל 2.480 ‏30 ביוני 2014
36. "This Is What You Came For" קלווין האריס בהשתתפות ריהאנה 2.469 ‏16 ביוני 2016
37. "All About That Bass" מייגן טריינור 2.451 11 ביוני 2014
38. "The Gummy Bear Song" gummybear 2.447 ‏9 באוקטובר 2007
39. "Work from Home" פיפת' הרמוני בהשתתפות טיי דולה סיין 2.446 ‏26 בפברואר 2016
40. "Wheels on the Bus" LittleBabyBum 2.396 ‏9 באוגוסט 2014
41. "New Rules" דואה ליפה 2.434 ‏7 ביולי 2017
42. "Chandelier" סיה 2.385 ‏6 במאי 2014
43. "Stressed Out" טוונטי ואן פיילוטס 2.303 ‏27 באפריל 2015
44. "Con Calma" דדי יאנקי וסנואו 2.275 ‏24 בינואר 2019
45. "Te Bote Remix" קספר, ניו גרסיה, דארל, ניקי ג'אם, באד באני ואוזונה 2.258 ‏12 באפריל 2018
46. "Calma" פדרו קאפו ופרוקו 2.259 ‏5 באוקטובר 2018
47. "Criminal" נאטי נטשה בהשתתפות אוזונה 2.229 ‏18 באוגוסט 2017
48. "Love the Way You Lie" אמינם בהשתתפות ריהאנה 2.224 ‏5 באוגוסט 2010
49. "Love Me Like You Do" אלי גולדינג 2.196 ‏22 ביוני 2015
50. "What Do You Mean?" ג'סטין ביבר 2.151 30 באוגוסט 2015
51-500 לרשימה המלאה, לחצו כאן

הכי נצפים לפי שנת העלאה[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את 5 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב שהועלו בכל שנה, כאשר כל אחד מהם מעוגל ל-10 מיליון הצפיות הקרוב ביותר, וכן ניתן לראות את מעלה הסרטון ואת הפרסום ביוטיוב.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-31 בינואר 2021

שנה שם הסרטון מעלה הסרטון צפיות (מיליארדים) תאריך העלאה
2005 "Tarzan Boy" נאילופגילד 0.19 2 בנובמבר 2005
"Me at the zoo" ג'אווד כרים 0.13 23 באפריל 2005
"Life Goes On" פהארנויז 0.13 22 בספטמבר 2005
"guitar" גיטרה90 0.09 20 בדצמבר 2005
"Hurt" beachbuggy 0.09 12 בדצמבר 2005
סכום צפיות כולל (2005) 0.63 [19][20]
2006
"Galinha Pintadinha – videoclip infantil animado" גלינה פינטדינה 0.66 28 בדצמבר 2006
"Ella y Yo" ג'וזף אינגמה 0.53 27 באפריל 2006
"I Write Sins Not Tragedies" פולד ביי ראמן 0.32 18 ביולי 2006
"Evolution of Dance" ג'אדסון לייפלי 0.30 6 באפריל 2006
"Hit the Road Jack" אנדרס טרווינו 0.21 3 ביוני 2006
סכום צפיות כולל (2006) 2.02 [21][22]
2007
"The Gummy Bear Song" גאמי בר 2.23 9 באוקטובר 2007
"Numb" לינקין פארק 1.51 4 במרץ 2007
"Osito Gominola – Full Spanish Version – The Gummy Bear Song" icanrockyourworld 1.01 16 באוקטובר 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.87 22 במאי 2007
"What I've Done" לינקין פארק 0.49 3 באפריל 2007
סכום צפיות כולל (2007) 6.11 [21][22]
2008 "Bohemian Rhapsody" קווין 1.24 1 באוגוסט 2008
"Hot n Cold" קייטי פרי 1.00 13 באוקטובר 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha" גלינה פינטדינה 0.87 15 בספטמבר 2008
"Viva la Vida" קולדפליי 0.66 4 באוגוסט 2008
"Don't Stop Me Now" קווין 0.64 1 באוגוסט 2008
סכום צפיות כולל (2008) 4.41 [21]
2009 "Axel F" הצפרדע המשוגעת 2.56 16 ביוני 2009
"November Rain" גאנז נ' רוזס 1.51 24 בדצמבר 2009
"Bad Romance" ליידי גאגא 1.31 23 בנובמבר 2009
"You Belong with Me" טיילור סוויפט 1.18 16 ביוני 2009
"Sweet Child o' Mine" גאנז נ' רוזס 1.17 25 בדצמבר 2009
סכום צפיות כולל (2009) 7.73 [21]
2010 "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה 2.69 4 ביוני 2010
"Baby" ג'סטין ביבר 2.38 19 בפברואר 2010
"Love the Way You Lie" אמינם 2.12 5 באוגוסט 2010
"Rolling in the Deep" אדל 1.76 30 בנובמבר 2010
"Just the Way You Are" ברונו מארס 1.55 8 בספטמבר 2010
סכום צפיות כולל (2010) 10.50 [21]
2011 "The Lazy Song" ברונו מארס 2.02 15 באפריל 2011
"Party Rock Anthem" למפאו 1.95 8 במרץ 2011
"A Thousand Years" כריסטינה פרי 1.74 26 באוקטובר 2011
"On the Floor" ג'ניפר לופז 1.65 3 במרץ 2011
"Someone like You" אדל 1.61 29 בספטמבר 2011
סכום צפיות כולל (2011) 8.97 [21]
2012 "Masha and the Bear – Recipe for Disaster" גט מוביס 4.39 31 בינואר 2012
"Gangnam Style" סיי 3.91 15 ביולי 2012
"Let Her Go" פסנג'ר 2.87 25 ביולי 2012
"Diamonds" ריהאנה 1.62 8 בנובמבר 2012
"Thrift Shop" מאקלמור וראיין לואיס 1.51 29 באוגוסט 2012
סכום צפיות כולל (2012) 14.30 [21]
2013 "Roar" קייטי פרי 3.23 5 בספטמבר 2013
"Counting Stars" ואן ריפאבליק 3.15 31 במאי 2013
"Wake Me Up" אביצ'י 2.00 29 ביולי 2013
"Rude" מג'יק! 1.93 5 בדצמבר 2013
"All of Me" ג'ון לג'נד 1.83 2 באוקטובר 2013
סכום צפיות כולל (2013) 12.14 [21]
2014 "Uptown Funk" מארק רונסון 4.05 19 בנובמבר 2014
"Phonics Song with Two Words" צ'ו-צ'ו TV 3.38 6 במרץ 2014
"Thinking Out Loud" אד שירן 3.15 7 באוקטובר 2014
"Shake It Off" טיילור סוויפט 3.00 18 באוגוסט 2014
"Bailando" אנריקה איגלסיאס 2.95 11 באפריל 2014
סכום צפיות כולל (2014) 16.53 [21]
2015 "See You Again" ויז קאליפה 4.89 6 באפריל 2015
"Sorry" ג'סטין ביבר 3.38 22 באוקטובר 2015
"Sugar" מארון 5 3.35 14 בינואר 2015
"Lean On" מייג'ור לייזר 2.94 22 במרץ 2015
"Faded" אלן ווקר 2.94 3 בדצמבר 2015
סכום צפיות כולל (2015) 17.50 [21]
2016 "Baby Shark Dance" Pinkfong Kids' Songs & Stories 7.57 17 ביוני 2016
"Johny Johny Yes Papa" לו-לו קידס 4.50 8 באוקטובר 2016
"Chantaje" שאקירה 4.50 18 בנובמבר 2016
"(Closer (Lyric video" דה צ'יינסמוקרס 2.61 29 ביולי 2016
"We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' 2.59 2 באוגוסט 2016
סכום צפיות כולל (2016) 19.83 [21]
2017 "Despacito" לואיס פונסי 7.13 12 בינואר 2017
"Shape of You" אד שירן 5.13 30 בינואר 2017
"Mi Gente" ג'יי באלווין 2.83 29 ביוני 2017
"Perfect" אד שירן 2.68 9 בנובמבר 2017
"New Rules" דואה ליפה 2.31 7 ביולי 2017
סכום צפיות כולל (2017) 20.08 [21]
2018 "Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm" מירושקה TV 3.65 27 בפברואר 2018
"Bath Song" קוקומלון חרוזים לילדים 3.46 2 במאי 2018
"Dame Tu Cosita" אולטרה מיוזיק 3.00 5 באפריל 2018
"Girls Like You" מארון 5 2.92 31 במאי 2018
"Yes Yes Vegetables Song" קוקומלון חרוזים לילדים 2.56 10 באוגוסט 2018
סכום צפיות כולל (2018) 15.59 [21]
2019 "Con Calma" דדי יאנקי 2.14 23 בינואר 2019
"Con altura" רוסליה 1.70 28 במרץ 2019
"China" אנואל AA 1.59 19 ביולי 2019
"Dance Monkey" טונס אנד איי 1.43 24 ביוני 2019
"No Me Conoce (Remix)" ג'יי קורטס 1.30 16 במאי 2019
סכום צפיות כולל (2019) 8.16 [21]
2020 "Life Is Good" פיוצ'ר 1.42 10 בינואר 2020
"Dynamite" BTS 1.34 20 באוגוסט 2020
"How You Like That" בלאקפינק 0.71 26 ביוני 2020
"Genda Phool" סוני מיוזיק הודו 0.69 26 במרץ 2020
"Gooba" 6ix9ine 0.65 8 במאי 2020
סכום צפיות כולל (2020) 4.65 [21]

ראו גם[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ 1 2 YouTube Stats of Adele - Hello, kworb.net
  2. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  3. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  4. ^ 1 2 YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  5. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa (Video Oficial), kworb.net
  6. ^ YouTube Stats of DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B, kworb.net
  7. ^ YouTube Stats of Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial, kworb.net
  8. ^ YouTube Stats of Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon, kworb.net
  9. ^ 1 2 YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  10. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  11. ^ 1 2 YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  12. ^ 1 2 YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  13. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video), kworb.net
  14. ^ YouTube Stats of The Chainsmokers - Closer ft. Halsey (Official Lyric Video), kworb.net
  15. ^ YouTube Stats of Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (Official Video), kworb.net
  16. ^ Top Viewed YouTube Channels
  17. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  18. ^ YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  19. ^ MyTop100Videos (25 בינואר 2015). "Most Viewed Videos of All Time #4". YouTube. נבדק ב-28 בינואר 2017. {{cite web}}: (עזרה)
  20. ^ MyTop100Videos. "Most Viewed Videos of 2005 and 2006". YouTube. נבדק ב-28 בינואר 2017. {{cite web}}: (עזרה)
  21. ^ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 MyTop100Videos (18 באוקטובר 2012). "Top 500 Most Viewed Videos of All Time". YouTube. נבדק ב-28 בינואר 2017. {{cite web}}: (עזרה)
  22. ^ 1 2 MyTop100Videos (28 באוקטובר 2012). "Most Viewed Videos of All Time #2". YouTube. נבדק ב-28 בינואר 2017. {{cite web}}: (עזרה)