רשימת הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

רשימה זו היא רשימה של סרטוני היוטיוב הנצפים ביותר בכל הזמנים. הרשימה מכילה כ-50 סרטונים עם מספר הצפיות הגבוה ביותר בכל הזמנים, ומקורם בנתוני ספירת הצפיות של אתר יוטיוב עצמו. סרטונים שנחשדו בעיוות מספר הצפיות אינם נכללים ברשימה זו. רבים מהסרטונים הם סרטוני מוזיקה (וידאו קליפים) שפורסמו בערוצי ה-"Vevo" הרשמיים באתר. מתוך 50 קטעי הווידאו ברשימה זו, 47 הם סרטוני מוזיקה.

כל 50 הסרטונים ברשימה חברים ב-"Billion View Club" - קבוצת סרטונים שמספר הצפיות בהם עלה על מיליארד צפיות. לפני ה-21 ביוני 2015, רק שני סרטונים, "Gangnam Style" ו-"Baby", הגיעו לאבן דרך זו, אך פחות משלושה חודשים וחצי לאחר מכן, ב-7 באוקטובר 2015, עשרה סרטונים עשו זאת.[1]

כל 50 הסרטונים אשר נכללים ברשימה, חצו את רף מיליארד הצפיות; 23 סרטונים חצו את רף 2 מיליארד הצפיות,[2] חמישה את רף ה-3 מיליארד צפיות,[2] ועוד אחד את רף ה-5 מיליארד צפיות.[2] ישנם למעלה מ-30 סרטונים נוספים מחוץ לרשימה שחצו את רף מיליארד הצפיות.[3]

10 הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר למיליארד צפיות הם:

5 הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-2 מיליארד צפיות הם:

5 הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-3 מיליארד צפיות הם:

לג'סטין ביבר יש שישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות,[10] לברונו מארס,[11] ניקי ג'אם,[12] ומאלומה,[13] יש חמישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות, ולקייטי פרי,[14] ריהאנה,[15] ניקי מינאז',[16] ג'יי באלווין,[17] אוזונה,[18] דדי יאנקי,[19] יש ארבעה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות. לשאקירה,[20] טיילור סוויפט,[21] קלווין האריס,[22] אדל,[23] אד שירן,[24] אריאנה גרנדה,[25] אנריקה איגלסיאס,[26] ולצ'יינסמוקרס,[27] יש שלושה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לפיפית' הרמוני, סיי, צ'ארלי פות', שון מנדס, פיטבול, דרייק, אלי גולדינג, דה ויקנד, סיה, ריקי מרטין, אמינם, לואיס פונסי, באד באני וטוונטי ואן פיילוטס יש שני סרטונים אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

קייטי פרי, אד שירן וטיילור סוויפט הם האמנים היחידים ביוטיוב אשר להם שני סרטונים שחצו את רף שני מיליארד הצפיות.[28]

נכון לאוגוסט 2018 השיר "Despacito", של לואיס פונסי ודדי יאנקי הוא קטע הווידאו הנצפה ביותר ביוטיוב,[2] והוא הראשון לעבור את רף 5 מיליארד הצפיות.[29]

סרטונים מובילים[עריכת קוד מקור | עריכה]

בכל הזמנים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את 50 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון הצפיות הקרובות ביותר, וכן הטבלה מראה גם את היוצר ואת תאריך הפרסום של השיר ביוטיוב.

  מציין שהסרטון אינו שיר

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה בתאריך: 15 באוגוסט 2018

מיקום שם הסרטון אמן\להקה צפיות (מיליארדים)[30] תאריך העלאה
1. "Despacito" לואיס פונסי בשיתוף דדי יאנקי 5.42 ‏12 בינואר 2017
2. "See You Again" ויז קאליפה בשיתוף צ'ארלי פות' 3.70 ‏6 באפריל 2015
3. "Shape of You" אד שירן 3.69 ‏30 בינואר 2017
4. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" Get Movies 3.22 ‏31 בינואר 2012
5. "Gangnam Style" סיי 3.19 ‏15 ביולי 2012
6. "Uptown Funk" מארק רונסון בשיתוף ברונו מארס 3.18 ‏19 בנובמבר 2014
7. "Sorry" ג'סטין ביבר 2.98 ‏22 באוקטובר 2015
8. "Sugar" מארון 5 2.71 ‏14 בינואר 2015
9. "Shake It Off" טיילור סוויפט 2.59 ‏18 באוגוסט 2014
10. "Roar" קייטי פרי 2.59 ‏5 בספטמבר 2013
11. "Bailando" אנריקה איגלסיאס בשיתוף דסמר בואנו וגנטה דה זונה 2.55 ‏11 באפריל 2014
12. "Thinking Out Loud" אד שירן 2.44 ‏7 באוקטובר 2014
13. "Dark Horse" קייטי פרי בשיתוף ג׳וסי ג׳יי 2.39 20 בפברואר 2014
14. "Hello" אדל 2.38 ‏22 באוקטובר 2015
15. "Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.37 ‏31 במאי 2013
16. "Lean On" מייג'ור לייזר בשיתוף די ג'יי סנייק ו- 2.31  ‏22 במרץ 2015
17. "Blank Space" טיילור סוויפט 2.33 ‏10 בנובמבר 2014
18. "Chantaje" שאקירה בשיתוף מאלומה 2.23 ‏18 בנובמבר 2016
19. "All About That Bass" מייגן טריינור 2.22 11 ביוני 2014
20. "Closer" דה צ'יינסמוקרס בשיתוף הלסי 2.15 ‏29 ביולי 2016
21. "Wheels on the Bus" LittleBabyBum 2.15 ‏9 באוגוסט 2014
22. "This Is What You Came For" קלווין האריס בשיתוף ריהאנה 2.06 ‏16 ביוני 2016
23. "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה בשיתוף פרשיגראונד 1.99 ‏4 ביוני 2010
24. "Let Her Go" פסנג'ר 1.98 ‏25 ביולי 2012
25. "Mi Gente" חוסה בלוויין וווילי וויליאם 1.96 29 ביולי 2017
26. "Baby" ג'סטין ביבר בשיתוף לודאקריס 1.95 ‏19 בפברואר 2010
27. "?What Do You Mean" ג'סטין ביבר 1.93  ‏30 באוגוסט 2015
28. "Work from Home" פיפת' הרמוני בשיתוף טיי דולה סיין 1.89 ‏26 בפברואר 2016
29. "Chandelier" סיה 1.89 ‏6 במאי 2014
30. "Rockabye" קלין בנדיט בשיתוף שון פול & אן מארי 1.88 ‏21 באוקטובר 2016
31. "We Don't Talk Anymore" צ'רלי פות' בשיתוף סלינה גומז 1.88 2 באוגוסט 2016
32. "Faded" אלן ווקר 1.87 ‏3 בדצמבר 2015
33. "Love Me Like You Do" אלי גולדינג 1.78 ‏22 ביוני 2015
34. "Wake Me Up" אביצ'י בשיתוף אלוה בלאק 1.64 29 ביולי 2013
35. "Worth It" פיפת' הרמוני בשיתוף קיד אינק 1.60 ‏28 במרץ 2015
36. "Treat You Better" שון מנדס 1.59 ‏12 ביולי 2016
37. "Love the Way You Lie" אמינם בשיתוף ריהאנה 1.58 ‏5 באוגוסט 2010
38. "Baby Shark Dance" Pinkfong! Kids' Songs & Stories 1.57 ‏17 ביוני 2016
39. "Let It Go Sing-along" אידינה מנזל 1.55 ‏30 בינואר 2014
40. "(Watch Me (Whip/Nae Nae" סיילנטו 1.55 ‏25 ביוני 2015
42. "Party Rock Anthem" LMFAO בשיתוף לורן בנט וגון רוק 1.52 ‏8 במרץ 2011
43. "Rude" מאג'יק! 1.52 ‏5 בדצמבר 2013
44. "Johny Johny Yes Papa" ChuChu TV 1.52 ‏14 בנובמבר 2014
45. "Ay Vamos" חוסה בלוויין 1.50 ‏29 באוגוסט 2014
46. "Criminal" נאטי נטשה 1.48 ‏18 באוגוסט 2017
47. "I Am Your Gummy Bear" רומיאו סנטוס 1.47 ‏9 בספטמבר 2013
48. "HUGE EGGS Surprise Toys Challenge" Ryan ToysReview 1.46 ‏13 באפריל 2016
49. "Stressed Out" Twenty One Pilots 1.43 ‏27 באפריל 2015
50. "The Lazy Song" ברונו מארס 1.43 ‏15 באפריל 2011
51-500 לרשימה המלאה, לחצו כאן

הכי נצפים לפי שנת העלאה[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את הדף הנוכחי של 5 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב שהועלו בכל שנה, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון צפיות הקרובים ביותר, וכן ניתן לראות את מעלה הסרטון ואת תאריך הפרסום ביוטיוב.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה בתאריך: 7 בספטמבר 2017

שנה שם הסרטון מעלה הסרטון צפיות (מיליונים) תאריך העלאה
2005 "Guitar" גיטרה90 0.092 20 בדצמבר 2005
"Life Goes On" פהארנויז 0.091 22 בספטמבר 2005
"Johnny Cash Hurt" ביצ'בוגי 0.078 12 בדצמבר 2005
"Bohemian Rhapsody" פרוזנטוסט 0.063 18 בספטמבר 2005
"Tarzan Boy" נאילופגילד 0.060 2 בנובמבר 2005
מספר צפיות כולל (2005) 0.384
2006
"Galinha Pintadinha - Videoclip Infantil Animado" Galinha Pintadinha 0.433 28 בדצמבר 2006
"Ella y Yo" רמיקס טראפסיטי 0.312 27 באפריל 2006
"Evolution of Dance" ג'אדסון לייפלי 0.300 6 באפריל 2006
"I Write Sins Not Tragedies" פולד ביי ראמן 0.202 18 ביולי 2006
"If You Are Happy" אלישההה2 0.179 5 בספטמבר 2006
מספר צפיות כולל (2006) 1.426
2007
"The Gummy Bear Song" גאמי בר 1.077 9 באוקטובר 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.853 22 במאי 2007
"Numb" לינקין פארק 0.648 4 במרץ 2007
"What I've Done" 0.301 3 באפריל 2007
"Thigh Massage Video" מסאז'וידאו 0.280 12 ביוני 2007
מספר צפיות כולל (2007) 3.159
2008 "Hot n Cold" קייטי פרי 0.708 13 באוקטובר 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha" Galinha Pintadinha 0.460 15 בספטמבר 2008
"Viva la Vida" קולדפליי 0.435 4 באוגוסט 2008
"Bohemian Rhapsody" קווין 0.414 1 באוגוסט 2008
"Colgando en tus manos" קרלוס באוטה 0.355 29 באוקטובר 2008
מספר צפיות כולל (2008) 2.372
2009 "Bad Romance" ליידי גאגא 0.857 23 בנובמבר 2009
"November Rain" גאנז נ' רוזס 0.855 24 בדצמבר 2009
"You Belong with Me" טיילור סוויפט 0.752 16 ביוני 2009
"(Single Ladies (Put a Ring on It" ביונסה 0.601 2 באוקטובר 2009
".Party in the U.S.A" הוליווד רקורדס 0.583 25 בספטמבר 2009
מספר צפיות כולל (2009) 3.648
2010 "Baby" ג'סטין ביבר 1.910 19 בפברואר 2010
"(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה 1.885 4 ביוני 2010
"Love the Way You Lie" אמינם 1.547 5 באוגוסט 2010
"Rolling in the Deep" אדל 1.338 30 בנובמבר 2010
"Firework" קייטי פרי 1.105 10 לאוקטובר 2010
מספר צפיות כולל (2010) 7.785
2011 "Party Rock Anthem" למפאו 1.484 8 במרץ 2011
"The Lazy Song" ברונו מארס 1.386 15 באפריל 2011
"On the Floor" ג'ניפר לופז 1.224 3 במרץ 2011
"Someone Like You" אדל 1.094 29 בספטמבר 2011
"(Last Friday Night (T.G.I.F" קייטי פרי 1.076 12 ביוני 2011
מספר צפיות כולל (2011) 6.264
2012 "Gangnam Style" סיי 3.163 15 ביולי 2012
"Маша и Медведь - Маша плюс каша" גט מוביס 3.131 31 בינואר 2012
"Let Her Go" פסנג'ר 1.898 25 ביולי 2012
"Thrift Shop" ראיין לואיס 1.190 29 באוגוסט 2012
"Diamonds" ריהאנה 1.184 8 בנובמבר 2012
מספר צפיות כולל (2012) 10.566
2013 "Roar" קייטי פרי 2.530 5 בספטמבר 2013
"Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.281 31 במאי 2013
"Wake Me Up" אביצ'י 1.597 29 ביולי 2013
"Rude" מג'יק! 1.507 5 בדצמבר 2013
"Propuesta Indecente" רומאו סנטוס 1.360 9 בספטמבר 2013
מספר צפיות כולל (2013) 9.275
2014 "Uptown Funk" מארק רונסון 3.093 19 בנובמבר 2014
"Shake It Off" טיילור סוויפט 2.574 18 באוגוסט 2014
"Bailando" אנריקה איגלסיאס 2.517 11 באפריל 2014
"Blank Space" טיילור סוויפט 2.348 10 בנובמבר 2014
"Dark Horse" קייטי פרי 2.335 22 בפברואר 2014
מספר צפיות כולל (2014) 12.867
2015 "See You Again" ויז קאליפה 3.618 6 באפריל 2015
"Sorry" ג'סטין ביבר 2.947 22 באוקטובר 2015
"Sugar" מארון 5 2.626 14 בינואר 2015
"Hello" אדל 2.342 22 באוקטובר 2015
"Lean On" מייג'ור לייזר 2.331 2.29 במרץ 2015
מספר צפיות כולל (2015) 13.864
"Chantaje" שאקירה 2.191 18 בנובמבר 2016
2016 "(Closer (Lyric video" דה צ'יינסמוקרס 2.108 29 ביולי 2016
"This Is What You Came For" קלווין האריס 2.023 16 ביוני 2016
"Work from Home" פיפת' הרמוני 1.863 26 בפברואר 2016
"Rockabye" קלין בנדיט 1.843 21 באוקטובר 2016
מספר צפיות כולל (2016) 10.028
2017 "Despacito" לואיס פונסי 5.241 12 בינואר 2017
"Shape of You" אד שירן 3.574 30 בינואר 2017
"Mi Gente" ג'יי באלווין 1.876 29 ביוני 2017
"Felices los 4" מאלומה 1.393 21 באפריל 2017
"Criminal" פינה רקורדס 1.383 18 באוגוסט 2017
מספר צפיות כולל (2017) 13.467

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ The Billion View Club: YouTube's Most Watched Music Videos, Rolling Stone
  2. ^ 2.0 2.1 2.2 2.3 YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  3. ^ LuisFonsiVEVO (12 בינואר 2017), Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, בדיקה אחרונה ב-19 ביוני 2018 
  4. ^ Spanos, Brittany (13 באוקטובר 2015). "The Billion View Club: YouTube's 10 Most Watched Videos". Rolling Stone. בדיקה אחרונה ב-30 בדצמבר 2015. 
  5. ^ Towbridge, Kurt (22 בספטמבר 2015). "The Road to a Billion Views on YouTube Is Getting Shorter All the Time". Billboard. בדיקה אחרונה ב-30 בדצמבר 2015. 
  6. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  7. ^ 7.0 7.1 7.2 7.3 7.4 7.5 YouTube Milestones - Fastest to 1 billion, kworb.net
  8. ^ "Justin Bieber Makes History: First Artist With Three Videos To Hit 1 Billion Views On VEVO". Inquisitr. 
  9. ^ 9.0 9.1 9.2 9.3 9.4 YouTube Milestones - Fastest to 2 billion, kworb.net
  10. ^ Justin Bieber YouTube Statistics and History, kworb.net
  11. ^ Bruno Mars YouTube Statistics and History, kworb.net
  12. ^ Nicky Jam YouTube Statistics and History, kworb.net
  13. ^ Maluma YouTube Statistics and History, kworb.net
  14. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  15. ^ Rihanna YouTube Statistics and History, kworb.net
  16. ^ Nicki Minaj YouTube Statistics and History, kworb.net
  17. ^ J Balvin YouTube Statistics and History, kworb.net
  18. ^ Ozuna YouTube Statistics and History, kworb.net
  19. ^ Daddy Yankee YouTube Statistics and History, kworb.net
  20. ^ Shakira YouTube Statistics and History, kworb.net
  21. ^ Taylor Swift YouTube Statistics and History, kworb.net
  22. ^ Calvin Harris YouTube Statistics and History, kworb.net
  23. ^ Adele YouTube Statistics and History, kworb.net
  24. ^ Ed Sheeran YouTube Statistics and History, kworb.net
  25. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  26. ^ Enrique Iglesias YouTube Statistics and History, kworb.net
  27. ^ Adele Charts, ‘Someone Like You’ has now over 1 billion views on VEVO. This is Adele’s 3rd video to do so.pic.twitter.com/s9ZanIHFhi, @ADCharts, ‏1:29 PM - 12 Dec 2017 (באנגלית)
  28. ^ TaylorSwiftVEVO, YouTube (בiw)
  29. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  30. ^ YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net