רשימת הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

רשימת סרטוני היוטיוב הנצפים ביותר בכל הזמנים היא רשימה של כ-50 סרטונים עם מספר הצפיות הגבוה ביותר בכל הזמנים באתר יוטיוב, ומקורם בנתוני ספירת הצפיות של מפעילי האתר. סרטונים שנחשדו בעיוות מספר הצפיות אינם נכללים ברשימה זו. 45 מתוך ה-50 הסרטונים ברשימה זו, הם סרטוני מוזיקה. רבים מהם הם וידאו קליפים שפורסמו בערוצי ה-Vevo הרשמיים באתר.

כל 50 הסרטונים ברשימה הם בעלי למעלה משני מיליארד צפיות. עד 21 ביוני 2015, רק שני סרטונים, "Gangnam Style" ו-"Baby", הגיעו לאבן דרך זו, אך פחות משלושה חודשים וחצי לאחר מכן, ב-7 באוקטובר 2015, עשרה סרטונים עשו זאת ונכון לשנת 2020, למעלה מ-150 סרטונים הצליחו לעשות זאת.[1]

18 סרטונים חצו את רף ה-3 מיליארד צפיות, שבעה את רף ה-4 מיליארד צפיות ושניים את רף ה-7 מיליארד צפיות.[2][3]

שיאים[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר למיליארד צפיות[עריכת קוד מקור | עריכה]

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-2 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

חמשת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-3 מיליארד צפיות הם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שיאים נוספים[עריכת קוד מקור | עריכה]

לקייטי פרי,[19] ג'סטין ביבר ולמאלומה,[20] יש שישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות,[21] לשאקירה,[22] ברונו מארס,[23] ניקי ג'אם,[24]ריהאנה, קייטי פרי וטיילור סוויפט יש חמישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות ולריהאנה,[25] ניקי מינאז',[26] ג'יי באלווין,[27] אוזונה,[28] אריאנה גרנדה, ודדי יאנקי יש ארבעה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לאמינם, קלווין האריס,[29] אדל,[30] אד שירן,[31] אנריקה איגלסיאס,[32] ולדה צ'יינסמוקרס,[33] יש שלושה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לליידי גאגא, נאטי נטשה, פיפת' הרמוני, סיי, שון מנדס, פיטבול, דרייק, אלי גולדינג, דה ויקנד, סיה, ריקי מרטין, לואיס פונסי, באד באני, סלינה גומז, קארדי בי, בקי ג'י וטוונטי ואן פיילוטס יש שני סרטונים אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

ג'סטין ביבר ואד שירן הם האמנים היחידים אשר להם 3 סרטונים שחצו את רף 2 מיליארד הצפיות.[34]

קייטי פרי, אד שירן, טיילור סוויפט ושאקירה הם האמנים היחידים ביוטיוב אשר להם שני סרטונים שחצו את רף שני מיליארד הצפיות,[35] כשקייטי פרי הייתה הראשונה שעשתה זאת.

"Despacito" של לואיס פונסי ודדי יאנקי היה הסרטון הנצפה ביותר למשך 3 שנים, עד נובמבר 2020,[2] והיה הראשון שעבר את רף 5, את רף 6 ואת רף 7 מיליארד הצפיות.[36]

נכון לנובמבר 2020, הסרטון "Baby Shark" עקף את השיר Despacito במספר הצפיות ובכך הפך לסרטון הנצפה ביותר ביוטיוב.[37]

סרטונים מובילים[עריכת קוד מקור | עריכה]

בכל הזמנים[עריכת קוד מקור | עריכה]

יש לעדכן את כל סעיפי הצפייה בו זמנית, וכן לעדכן את תאריך "תאריך" בסוף הטבלה. עדכן גם את תאריכי הגישה בהפניות של הסרטון. -->

הטבלה הבאה מפרטת את 50 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון הצפיות הקרובות ביותר. הטבלה מראה גם את האמן ואת תאריך פרסומו של השיר ביוטיוב.

  מציין שהסרטון אינו שיר.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-10 בנובמבר 2020

מיקום שם הסרטון אמן/להקה צפיות (מיליארדים)[38] תאריך העלאה
1. "Baby Shark Dance" Pinkfong! Kids' Songs & Stories 7.126 ‏18 ביוני 2016
2. "Despacito" לואיס פונסי בשיתוף דדי יאנקי 7.051 ‏12 בינואר 2017
3. "Shape of You" אד שירן 5.059 ‏30 בינואר 2017
4. "See You Again" ויז קאליפה בשיתוף צ'ארלי פות' 4.808 ‏6 באפריל 2015
5. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" Get Movies 4.365 ‏31 בינואר 2012
6. "Johny Johny Yes Papa" LooLoo KIDS 4.199 ‏8 באוקטובר 2016
7. "Uptown Funk" מארק רונסון בשיתוף ברונו מארס 4.001 ‏19 בנובמבר 2014
8. "Gangnam Style" סיי 3.852 ‏15 ביולי 2012
9. "Sorry" ג'סטין ביבר 3.360 ‏22 באוקטובר 2015
10. "Sugar" מארון 5 3.320 ‏14 בינואר 2015
11. "Bath Song" CoComelon Nursery Rhymes 3.228 ‏2 במאי 2018
12. "Roar" קייטי פרי 3.207 ‏5 בספטמבר 2013
13. "Thinking Out Loud" אד שירן 3.114 ‏7 באוקטובר 2014
14. "Counting Stars" ואן ריפאבליק 3.101 ‏31 במאי 2013
15. "Shake It Off" טיילור סוויפט 2.983 ‏18 באוגוסט 2014
16. "Bailando" אנריקה איגלסיאס בשיתוף דסמר בואנו וגנטה דה זונה 2.925 ‏11 באפריל 2014
17. "Lean On" מייג'ור לייזר בשיתוף די ג'יי סנייק ומו 2.919 ‏22 במרץ 2015
18. "Dark Horse" קייטי פרי בשיתוף ג'וסי ג'יי 2.906 20 בפברואר 2014
19. "Faded" אלן ווקר 2.901 ‏3 בדצמבר 2015
20. "Girls Like You" מארון 5 בשיתוף קרדי בי 2.880 ‏30 במאי 2018
21. "El Chombo" Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks 2.874 ‏5 באפריל 2018
22. "Let Her Go" פסנג'ר 2.829 ‏25 ביולי 2012
23. "Mi Gente" וילי ויליאם וג'יי באלווין 2.804 29 ביולי 2017
24. "Hello" אדל 2.735 ‏22 באוקטובר 2015
25. "Blank Space" טיילור סוויפט 2.669 ‏10 בנובמבר 2014
26. "Waka Waka (This Time for Africa)" שאקירה 2.636 ‏5 ביוני 2010
27. "Perfect" אד שירן 2.613 9‏ בנובמבר 2017
28. "Chantaje" שאקירה בשיתוף מאלומה 2.594 ‏18 בנובמבר 2016
29. "Closer" דה צ'יינסמוקרס בשיתוף הלסי 2.569 ‏29 ביולי 2016
30. "We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' בשיתוף סלינה גומז 2.537 2 באוגוסט 2016
31. "Crazy Frog" Axel F 2.475 ‏17 ביוני 2009
32. "Rockabye" קלין בנדיט בשיתוף שון פול & אן מארי 2.428 ‏21 באוקטובר 2016
33. "All About That Bass" מייגן טריינור 2.408 11 ביוני 2014
34. "This Is What You Came For" קלווין האריס בשיתוף ריהאנה 2.402 ‏16 ביוני 2016
35. "Work from Home" פיפת' הרמוני בשיתוף טיי דולה סיין 2.358 ‏26 בפברואר 2016
36. "Wheels on the Bus" LittleBabyBum 2.351 ‏9 באוגוסט 2014
37. "Baby" ג'סטין ביבר בשיתוף לודאקריס 2.344 ‏19 בפברואר 2010
38. "Chandelier" סיה 2.308 ‏6 במאי 2014
39. "New Rules" דואה ליפה 2.278 ‏7 ביולי 2017
40. "Te Bote Remix" Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna 2.221 ‏12 באפריל 2018
41. "Let It Go" אידינה מנזל 2.219 ‏30 ביוני 2014
42. "Love Me Like You Do" אלי גולדינג 2.160 ‏22 ביוני 2015
43. "Wheels on the Bus" CoComelon Nursery Rhymes 2.158 ‏24 במאי 2018
44. ""The Gummy Bear Song"" gummybear 2.154 ‏9 באוקטובר 2007
45. "Stressed Out" טוונטי ואן פיילוטס 2.148 ‏27 באפריל 2015
46. "Criminal" נאטי נטשה בשיתוף אוזונה 2.136 ‏18 באוגוסט 2017
47. "What Do You Mean?" ג'סטין ביבר 2.119 30 באוגוסט 2015
48. "Love the Way You Lie" אמינם בשיתוף ריהאנה 2.093 ‏5 באוגוסט 2010
49. "Hush a Bye Baby" Infobells 2.060 ‏16 בספטמבר 2017
50. "E'chame La Culpa" לואיס פונסי בשיתוף דמי לובאטו 2.054 ‏17 בנובנבר 2017
51-500 לרשימה המלאה, לחצו כאן

הכי נצפים לפי שנת העלאה[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מפרטת את הדף הנוכחי של 5 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב שהועלו בכל שנה, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון צפיות הקרובים ביותר, וכן ניתן לראות את מעלה הסרטון ואת הפרסום ביוטיוב.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-22 ביולי 2019

שנה שם הסרטון מעלה הסרטון צפיות (מיליארדים) תאריך העלאה
2005 "Tarzan Boy" נאילופגילד 0.14 2 בנובמבר 2005
"Life Goes On" פהארנויז 0.12 22 בספטמבר 2005
"Guitar" גיטרה90 0.09 20 בדצמבר 2005
"Hurt" beachbuggy 0.09 12 בדצמבר 2005
"Me at the zoo" ג'אווד קארים 0.07 12 בדצמבר 2005
סכום צפיות כולל (2005) 0.59 [39]
2006
"Galinha Pintadinha - Videoclip Infantil Animado" Galinha Pintadinha 0.56 28 בדצמבר 2006
"Ella y Yo" רמיקס טראפסיטי 0.46 27 באפריל 2006
"Evolution of Dance" ג'אדסון לייפלי 0.31 6 באפריל 2006
"I Write Sins Not Tragedies" פולד ביי ראמן 0.27 18 ביולי 2006
"Hit the road Jack!" אנדרס טרווינו 0.19 3 ביוני 2006
סכום צפיות כולל (2006) 1.98 [39]
2007
"The Gummy Bear Song" גאמי בר 1.73 9 באוקטובר 2007
"Numb" לינקין פארק 1.3 4 במרץ 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.87 22 במאי 2007
"Osito Gominola - Full Spanish Version - The Gummy Bear Song" icanrockyourworld 0.65 12 ביוני 2007
"What I've Done" לינקין פארק 0.41 3 באפריל 2007
סכום צפיות כולל (2007) 5.66 [39]
2008 "Bohemian Rhapsody" קווין 1.1 1 באוגוסט 2008
"Hot n Cold" קייטי פרי 0.91 13 באוקטובר 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha" Galinha Pintadinha 0.70 15 בספטמבר 2008
"Viva la Vida" קולדפליי 0.57 4 באוגוסט 2008
"Colgando en tus manos" קרלוס באוטה 0.49 29 באוקטובר 2008
סכום צפיות כולל (2008) 4.19 [39]
2009 "Axel F" הצפרדע המשוגעת 1.68 16 ביוני 2009
"November Rain" גאנז נ' רוזס 1.19 24 בדצמבר 2009
"Bad Romance" ליידי גאגא 1.08 23 בנובמבר 2009
"You Belong with Me" טיילור סוויפט 0.97 16 ביוני 2009
"Sweet Child o' Mine" גאנז נ' רוזס 0.96 25 בדצמבר 2009
סכום צפיות כולל (2009) 6.99 [39]
2010 "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה 2.52 4 ביוני 2010
"Baby" ג'סטין ביבר 2.25 19 בפברואר 2010
"Love the Way You Lie" אמינם 2.01 5 באוגוסט 2010
"Rolling in the Deep" אדל 1.69 30 בנובמבר 2010
"Just the Way You Are" ברונו מארס 1.49 8 בספטמבר 2010
סכום צפיות כולל (2010) 9.96 [39]
2011 "The Lazy Song" ברונו מארס 1.89 15 באפריל 2011
"Party Rock Anthem" למפאו 1.84 8 במרץ 2011
"A Thousand Years" כריסטינה פרי 1.59 26 באוקטובר 2011
"On the Floor" ג'ניפר לופז 1.56 3 במרץ 2011
"Someone Like You" אדל 1.51 29 בספטמבר 2011
סכום צפיות כולל (2011) 8.39 [39]
2012 "Маша и Медведь - Маша плюс каша" גט מוביס 3.95 31 בינואר 2012
"Gangnam Style" סיי 3.39 15 ביולי 2012
"Let Her Go" פסנג'ר 2.48 25 ביולי 2012
"Diamonds" ריהאנה 1.35 8 בנובמבר 2012
"Thrift Shop" ראיין לואיס 1.32 29 באוגוסט 2012
סכום צפיות כולל (2012) 13.63 [39]
2013 "Roar" קייטי פרי 2.87 5 בספטמבר 2013
"Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.79 31 במאי 2013
"Wake Me Up" אביצ'י 1.84 29 ביולי 2013
"Rude" מג'יק! 1.68 5 בדצמבר 2013
"All of Me" ג'ון לג'נד 1.50 9 בספטמבר 2013
סכום צפיות כולל (2013) 11.54 [39]
2014 "Uptown Funk" מארק רונסון 3.61 19 בנובמבר 2014
"Shake It Off" טיילור סוויפט 2.80 18 באוגוסט 2014
"Thinking Out Loud" אד שירן 2.79 10 בנובמבר 2014
"Bailando" אנריקה איגלסיאס 2.75 11 באפריל 2014
"Dark Horse" קייטי פרי 2.61 22 בפברואר 2014
סכום צפיות כולל (2014) 15.50 [39]
2015 "See You Again" ויז קאליפה 4.18 6 באפריל 2015
"Sorry" ג'סטין ביבר 3.17 22 באוקטובר 2015
"Sugar" מארון 5 3.00 14 בינואר 2015
"Lean On" מייג'ור לייזר 2.62 2.29 במרץ 2015
"Hello" אדל 2.55 22 באוקטובר 2015
סכום צפיות כולל (2015) 16.75 [39]
2016 "Baby Shark Dance" Pinkfong Kids' Songs & Stories 3.10 17 ביוני 2016
"Chantaje" שאקירה 2.41 18 בנובמבר 2016
"(Closer (Lyric video" דה צ'יינסמוקרס 2.35 29 ביולי 2016
"We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' 2.25 2 באוגוסט 2016
"This Is What You Came For" קלווין האריס 2.24 16 ביוני 2016
סכום צפיות כולל (2016) 16.77 [39]
2017 "Despacito" לואיס פונסי 6.33 12 בינואר 2017
"Shape of You" אד שירן 4.31 30 בינואר 2017
"Mi Gente" ג'יי באלווין 2.44 29 ביוני 2017
"Perfect" אד שירן 2.09 21 באפריל 2017
"Échame la Culpa" לואיס פונסי 1.87 18 באוגוסט 2017
סכום צפיות כולל (2017) 19.01 [39]
2018 "Girls Like You" מארון 5 2.70 30 במאי 2018
"Dame Tu Cosita" אל קומבו 2.43 5 באפריל 2018
"Te Boté (Remix)" קספר 2.17 11 באפריל 2018
"Calma (Remix)" פדרו קאפו 1.94 5 באוקטובר 2018
"X" ניקי ג'אם 1.68 1 במרץ 2018
סכום צפיות כולל (2018) 13.61 [39]
2019 "Con Calma" דדי יאנקי 1.93 23 בינואר 2019
"Con altura" רוסליה 1.48 28 במרץ 2019
"China" אנואל AA 1.37 19 ביולי 2019
"Dance Monkey" טונס אנד איי 1.09 24 ביוני 2019
"Señorita" שון מנדס 1.04 21 ביוני 2019
סכום צפיות כולל (2019) 6.98 [39]

ראו גם[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ The Billion View Club: YouTube's Most Watched Music Videos, Rolling Stone
  2. ^ 1 2 YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  3. ^ Most Viewed Videos of All Time
  4. ^ 1 2 YouTube Stats of Adele - Hello, kworb.net
  5. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  6. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  7. ^ 1 2 YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  8. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa (Video Oficial), kworb.net
  9. ^ YouTube Stats of DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B, kworb.net
  10. ^ YouTube Stats of Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial, kworb.net
  11. ^ YouTube Stats of Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon, kworb.net
  12. ^ 1 2 YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  13. ^ 1 2 3 YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  14. ^ 1 2 YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  15. ^ 1 2 YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  16. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video), kworb.net
  17. ^ YouTube Stats of The Chainsmokers - Closer ft. Halsey (Official Lyric Video), kworb.net
  18. ^ YouTube Stats of Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (Official Video), kworb.net
  19. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  20. ^ Maluma YouTube Statistics and History, kworb.net
  21. ^ Justin Bieber YouTube Statistics and History, kworb.net
  22. ^ Shakira YouTube Statistics and History, kworb.net
  23. ^ Bruno Mars YouTube Statistics and History, kworb.net
  24. ^ Nicky Jam YouTube Statistics and History, kworb.net
  25. ^ Rihanna YouTube Statistics and History, kworb.net
  26. ^ Nicki Minaj YouTube Statistics and History, kworb.net
  27. ^ J Balvin YouTube Statistics and History, kworb.net
  28. ^ Ozuna YouTube Statistics and History, kworb.net
  29. ^ Calvin Harris YouTube Statistics and History, kworb.net
  30. ^ Adele YouTube Statistics and History, kworb.net
  31. ^ Ed Sheeran YouTube Statistics and History, kworb.net
  32. ^ Enrique Iglesias YouTube Statistics and History, kworb.net
  33. ^ Adele Charts, ‘Someone Like You’ has now over 1 billion views on VEVO. This is Adele’s 3rd video to do so.pic.twitter.com/s9ZanIHFhi, @ADCharts, ‏1:29 PM - 12 Dec 2017 (באנגלית)
  34. ^ Kworb.net YouTube Archive, kworb.net
  35. ^ TaylorSwiftVEVO, YouTube
  36. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  37. ^ דודי כספי, לא תאמינו: זה הסרטון הכי נצפה ביוטיוב, ישראל היום, ‏3 בנובמבר 2020
  38. ^ YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  39. ^ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 YouTube, www.youtube.com