רשימת הפרסים והמועמדויות של אריאנה גרנדה

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
Gnome-edit-clear.svg
ערך זה זקוק לעריכה: הסיבה לכך היא: כתיבה לא אנציקלופדית, שגיאות כתיב רבות..
אתם מוזמנים לסייע ולתקן את הבעיות, אך אנא אל תורידו את ההודעה כל עוד לא תוקן הדף. אם אתם סבורים כי אין בדף בעיה, ניתן לציין זאת בדף השיחה.

הזמרת והשחקנית האמריקאית אריאנה גרנדה, נכון למרץ 2019, זכתה ביותר מ-80 מתוך יותר מ-240 מועמדויות. אלבום הבכורה שלה "Yours truly" שוחרר ב-2013 והגיע למקום הראשון במצעד בילבורד 200.[1] מתוך האלבום ישנם הסינגלים "The Way" ו"Baby I",[1] שניהם הגיעו למצעד ה-100 Hot של מצעד הבילבורד. באותה שנה, היא זכתה באמן החדש של השנה בפרסי המוזיקה האמריקנית. על תפקידה בסיטקום "סאם וקאט" בשנים 2013–2014 זכתה בפרס שחקנית הטלוויזיה האהובה בפרסי בחירת הילדים של ניקלודיאון.

בשנת 2014, גרנדה שחררה את אלבום האולפן השני שלה, "My Everything". שקודם על ידי הסינגל "Problem", באותה השנה בטקס פרסי הווידאו מוזיקה של MTV זכה השיר "Problem" בקטגוריה "השיר הטוב ביותר" וקיבל שלוש מועמדויות באותו הטקס כולל "הזמרת הטובה ביותר". הסינגל זכה בטקס פרסי המוזיקה האירופאית של MTV בקטגוריה "שיר השנה". היא זכתה בפרס האמן האהוב על פריצת השנה בטקס "פרס בחירת הקהל". בשנת 2014 בטקס "הוליווד פרסים צעירים", הייתה מועמדת לשלושה פרסים, כולל "האמן המוזיקלי החם ביותר". בשנת 2015 בטקס "פרסי הגראמי" הייתה מועמדת לשני פרסים, ובאותה השנה היא זכתה בפרס נוסף בטקס "אמנית מוזיקת פופ / רוק" ובטקס פרסי "iHeartRadio Music Awards" זכתה בפרס שיתוף הפעולה הכי טוב לשיר "באנג באנג" יחד עם ניקי מינאז' וג'סי ג'יי. היא זכתה בסך הכל בעשרה פרסים בטקס "נבחרי הנוער" ושישה פרסים בטקס "רדיו דיסני מוזיקה פרסים". בשנת 2016, היא זכתה בפרס המוזיקה האמריקאית לאמן השנה. בטקס "פרסי הגראמי" ה-59 הייתה מועמדת לשני פרסים.

תוכן עניינים

American Music Awards - פרסי המוזיקה האמריקאית[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי המוזיקה האמריקאית הוא טקס פרסים שנתי שנוסד על ידי דיק קלארק בשנת 1973.[2] אריאנה גרנדה קיבלה שלושה פרסים מתוך 5 מועמדויות.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2013 זמר החדש של השנה אריאנה גרנדה זכייה [3][4]
2015 אמנית השנה מועמדות [5]
הזמרת האהובה בסגנון פופ/רוק זכייה
2016 אמנית השנה זכייה [6]
2018 אמנית החברתית האהובה מועמדות [7]

Bambi Awards - פרס הבמבי[עריכת קוד מקור | עריכה]

גרנדה הייתה מועמדת פעם אחת וזכתה.[8]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 מצטרף חדש ביותר עצמה זכייה [9]

BBC Radio 1's Teen Awards - פרסי הBBC של הנוער/צעירים[עריכת קוד מקור | עריכה]

זהו טקס בריטי אשר מצביעיו הם נערים.[10] גרנדה הייתה מועמדת פעמיים וזכתה באחת מהן.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2016 האמן הבינלאומי הטוב ביותר עצמה מועמדות [11]
2017 זכייה [12]

BET Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוקם בשנת 2001, על ידי רשת הטלוויזיה "Black Entertainment", שנועדה לתת שיווין לאפרו-האמריקאים בתחום המוזיקה, משחק, ספורט, וכולי. בדרך כלל הטקס משודר כל שנה תחת חסותם של ה-BET עצמם. אריאנה גרנדה זכתה בפרס "באמנית החדשה הטובה ביותר" שהתקיים בשנת 2014.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 האמן החדש הטוב ביותר עצמה זכייה [13]

Billboard Awards - פרסי הבילבורד[עריכת קוד מקור | עריכה]

Billboard Music Awards - טקס פרסי הבילבורד[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקסי פרסי המוזיקה של בילבורד ממומנים על ידי מגזין בילבורד ונערכים מדי שנה בחודש דצמבר.[14] אריאנה גרנדה קיבלה 13 מועמדויות, וזכתה בשניים מתוכן, האמנית הנשית הטובה ביותר, ובנוסף זכתה בפרס ההישג האמן של בילבורד.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 אמן החדש הטוב ביותר אריאנה גרנדה מועמדות [15]
2015 האמן הטוב ביותר מועמדות [15]
האמנית הטובה ביותר מועמדות
האמן הראשון במצעד ההוט 100 מועמדות
האמן החברתי הטוב ביותר מועמדות
אמן הסטרימינג הטוב ביותר מועמדות
שיר מוזיקת הדאנס האלקטרונית הטוב ביותר Break Free (בשיתוף פעולה יחד עם זד) מועמדות
2016 האמנית הטובה ביותר אריאנה גרנדה מועמדות [16]
אמן המדיה הדיגיטלית הטוב ביותר מועמדות
2017 האמן הטוב ביותר מועמדות [17]
האמנית הטובה ביותר מועמדות
האמן החברתי הטוב ביותר מועמדות
2018 מועמדות
2019 מועמדות [18][19]
האמן הראשון במצעד ההוט 100 מועמדות
האמן הראשון במצעד בילבורד 200 מועמדות
האמן הטוב ביותר מועמדות
האמנית הטובה ביותר זכייה
אמן הסטרימינג הטוב ביותר מועמדות
אמן עם השיר הנמכר ביותר מועמדות
אמן עם השירים ברדיו הטוב ביותר מועמדות
פרס הישג האמן של בילבורד זכייה

Billboard.com Mid-Year Music Awards - טקס פרסי הבילבורד "חצי שנה"[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2013 כוכב עולה אריאנה גרנדה זכייה
2014 השיר הטוב ביותר Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
מחצית ראשונה MVP אריאנה גרנדה מועמדות
הביצועים הטובים ביותר Iggy Azalea, Ariana Grande and 

Charli XCX at BBMAs

זכייה
אירוע המוזיקה ביותר של

המחצית השנייה של 2014

האלבום הבא של אריאנה גרנדה מועמדות

Billboard Women in Music - בילבורד נשים במוזיקה[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוא טקס של אתר המגזין Billboard אשר משבח את הזמרות האמריקאיות של השנה.[20] גרנדה זכתה לשבחים בשתי הזכיות שלה כאשר הזכייה הגדולה שלה החלה בשנת 2018, כאשר הוציאה שני אלבומים "Sweetener" ו"Thank You, Next". גרנדה זכתה בשתי זכיות.[21][22]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 כוכבת נולדת אריאנה גרנדה זכייה [23]
2018 אשת השנה זכייה [17]

Bravo Otto - פרסי בראבו[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס בראבו אוטו הוא פרס כבוד גרמני, אשר מציין את איכותם וטיבם של שחקנים בתחום הקולנוע. הטקס נוסד בשנת 1957, והקוראים של מגזין בראבו בוחרים את הזוכים של אותה שנה. לפרס שלושה סוגים, ברונזה, זהב, וכסף. מאז 1996, פסלון מסוג פלטינה הוא פסלון שמוענק לאמן על הישג מרשים ביותר, או במילים אחרות פרס מפעל חיים. אריאנה גרנדה קיבלה פרס אחד, מתוך שלוש מועמדויות.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2013 סופרסטארית אריאנה גרנדה מועמדות [24]
סופר החברה הכי טובה אריאנה גרנדה וג'נט מקארדי מועמדות [25]
2015 סופר זמרת הנשית אריאנה גרנדה זכייה [26]

Brit Awards - פרסי בריטניה[עריכת קוד מקור | עריכה]

אף על פי שאינה בריטית, גרנדה הייתה מועמדת פעמיים לפרסי המוזיקה הבריטית,.[27][28] מתוכן זכתה פעם אחת, ב-2019.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2016 זמרת בינלאומית של השנה אריאנה גרנדה מועמדות [29]
2019 זכייה [30]

GAFFA Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס זה למוזיקה פופולרית מוענק על ידי מגזין GAFFA, המופץ בדנמרק, בנורווגיה ובשוודיה.

Denmark GAFFA Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס זה מוענק משנת 2017. גרנדה קיבלה בשנת 2019 את שלוש המועמדויות הראשונות שלה ובשתיהן מאותה השנה.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2019 האמן הבינלאומי/ת הטוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה [31]
השיר הבינלאומי הטוב ביותר "Thank U, Next" זכייה
האלבום הבינלאומי הטוב ביותר Sweetener מועמדות

Norway GAFFA Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס זה מוענק משנת 2012. גרנדה קיבלה בשנת 2019 את שתי המועמדויות הראשונות שלה ובשתיהן מאותה השנה.[32]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2019 האמן הבינלאומי/ת הטוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
השיר הבינלאומי הטוב ביותר "God Is a Woman" מועמדות

Sweden GAFFA Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס זה מוענק משנת 2010. גרנדה קיבלה בשנת 2019 את שתי המועמדויות הראשונות שלה ובשתיהן מאותה השנה.[32]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2019 האמן הבינלאומי/ת הטוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
השיר הבינלאומי הטוב ביותר "Thank You, Next" מועמדות
האלבום הבינלאומי הטוב ביותר Sweetener זכייה

Glamour Awards - פרס הגלאמיור[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2016 אמנית או זמרת הבינלאומית אריאנה גרנדה מועמדות
2017 אמנית המוזיקאית הבינלאומית מועמדות

Global Awards - פרס גלובל[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה ניתן על ידי החברה העולמית לכוכבי המוזיקה, החדשות והבידור בז'אנרים שונים בבריטניה וברחבי העולם. גרנדה הייתה מועמדת לפרס חמש פעמים.[33]

שנה קטגוריה מועמדת בתור תוצאה מקור
2018 אמנית הטובה אריאנה גרנדה מועמדות [34]
אמנית הפופ הטובה מועמדות
2019 אמנית הטובה מועמדות [35]
אמנית הפופ הטובה מועמדות
השיר הטוב ביותר "No Tears Left to Cry" מועמדות

Grammy Awards - פרסי הגראמי[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס הגראמי הוא פרס הניתן על ידי האקדמיה הלאומית לאמנויות ולמדעי ההקלטה של ארצות הברית עבור הישג יוצא דופן בתעשיית המוזיקה. גרנדה הועמדה 6 פעמים בטקס זה, וזכתה בפרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר לשנת 2019.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2015 פרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר My Eveything מועמדות [36]
פרס הגראמי לשיתוף הפעולה הטוב ביותר Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז'‏) מועמדות
2017 פרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר Dangerous Woman מועמדות [37]
פרס הגראמי להופעת הפופ הטובה ביותר "Dangerous Woman" מועמדות
2019 פרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר Sweetener זכייה [38]
פרס הגראמי להופעת הפופ הטובה ביותר God Is a Woman מועמדות

iHeartRadio Music Awards- טקס פרסי iHeart Radio[עריכת קוד מקור | עריכה]

iHeartRadio מוזיקה פרסים הוא פרסים בינלאומיים מוזיקה להראות שנוסדה על ידי iHeartRadio בשנת 2014. בטקס זה הועמדה אריאנה גרנדה 23 פעמים, ואף זכתה ב-6 פרסים מתוך כל המועמדויות.[39]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 פרס המשפיען הצעיר ביותר אריאנה גרנדה זכייה [40]
קהל המעריצים הכי טוב מועמדות
פרס האינסטגרמר מועמדות
2015 אמן השנה מועמדות [41]
שיתוף הפעולה של השנה Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז') זכייה
שיתוף הפעולה של השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
קהל המעריצים הכי טוב Ariantors מועמדות
2016 מועמדות [42]
2017 זמרת הכי טובה אריאנה גרנדה מועמדות [43]
הקאבר הכי טוב How Will I Know מועמדות
מוזיקת קליפ הכי טובה Side To Side (בשיתוף פעולה יחד עם הראפרית ניקי מינאז') מועמדות
קהל המעריצים הכי טוב Ariantors מועמדות
2018 מועמדות [44]
חיית המחמד המוזיקלי של אמן החמוד ביותר Toulouse זכייה
2019 Piggy Smallz (חזיר) מועמדות [45][46]
זמרת השנה אריאנה גרנדה זכייה
אמנית של השנה זכייה
קהל המעריצים הכי טוב Ariantors מועמדות
שיר הכיסוי הכי טוב (You Make Me Feel Like) A Natural Woman מועמדות
שיר עם המילים הטוב ביותר "Thank You, Next" מועמדות
וידאו הקליפ הטוב ביותר מועמדות
שיר שהשאיר אותנו פעורי פה מועמדות
אלבום השנה, פופ "Sweetener" זכייה

Japan Gold Disc Award - פרסי הזהב היפני[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2015 האמנית החדשה הבינלאומית של השנה אריאנה גרנדה זכייה [47]
שלושת האמנים החדשים הבינלאומיים של השנה זכייה
שלושת אלבומי השנה My Everyting זכייה
2016 האמנית הבינלאומית של השנה אריאנה גרנדה זכייה [48]
האלבום הבינלאומי הכי טוב Dangerous Woman זכייה
שלושת אלבומי השנה (בינלאומי) זכייה
2019 "Sweetener" זכייה

Juno Awards - פרסי הג'ונו[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2017 האלבום הבינלאומי הכי טוב Dangerous Woman מועמדות [49]

Lunas del Auditorio[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2016 זמרת הפופ הכי טוב בכמה שפות אריאנה גרנדה מועמדות [50]
2018 מועמדות [51]

LOS40 Music Awards - פרסי ה-LOS40[עריכת קוד מקור | עריכה]

LOS40 פרסי המוזיקה, שנקראו בעבר Premios 40 Principales, הוא פרס שהוצג על ידי תחנת רדיו מוזיקלית לוס 40. גרנדה הועמדה פעמיים.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 פריצת השנה בקרב הזמרות מ40 אריאנה גרנדה מועמדות [52]
2017 פרסי ה-40 - זמרת מועמדות [53]

פרסי המוזיקה של MTV[עריכת קוד מקור | עריכה]

MTV אירופה[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי המוזיקה של MTV אירופה הוא טקס מוזיקה של חברת MTV האירופאית, אשר מתקיים מדי שנה (בחודש נובמבר) במדינה אחרת באירופה, החל משנת 1994. מדי שנה בוחר הקהל את האמנים ואת השירים הטובים ביותר לאותה שנה, באמצעות שליחת SMS או דרך אתר האינטרנט. הטקס נחשב לאחד מהחשובים במוזיקה המודרנית וזוכה למדרוג גבוה מדי שנה. בין הקטגוריות בטקס: השיר הטוב ביותר, הווידאו קליפ הטוב ביותר, זמר השנה, זמרת השנה, פריצת השנה ועוד. את הטקס מנחה בכל שנה ידוען אחר, והחל משנת 2006 גם "מנחה דיגיטלי" מהאינטרנט. הטקס מועבר מדי שנה בשידור חי בערוץ MTV האירופאי, אך גם מחוץ ליבשת - בארצות הברית, מדינות באסיה ועוד. כמו כן, הטקס מועבר גם בשידור HD. גרנדה זכתה ב-2 פרסים בטקס זה, מתוך 18 מועמדויות.[54]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2013 זמרת בצמיחה אריאנה גרנדה מועמדות [55]
2014 השיר הכי טוב Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) זכייה [56]
הפופ הטוב ביותר אריאנה גרנדה מועמדות
זמרת הטובה ביותר זכייה
האמן החדש הטוב ביותר מועמדות
אמן הפוש-אקט של השנה מועמדות
המעריצים הגדולים ביותר מועמדות
2015 הפופ הטוב ביותר מועמדות [57]
2016 מועמדות [58]
אמן מחו"ל הכי טוב זכייה
המעריצים הגדולים ביותר מועמדות
2017 אמן הטוב ביותר (אמנית+אמן)

בשנה זו הקטגוריה הפכה לקטגוריה אחת)

מועמדות [59][60]
המעריצים הגדולים ביותר מועמדות
2018 אמן הטוב ביותר מועמדות [61]
הפופ הטוב ביותר מועמדות
אמן מחו"ל הכי טוב מועמדות
וידאו הטוב ביותר No Tears Left To Cry מועמדות
השיר הטוב ביותר מועמדות

MTV איטליה[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2015 וונדר וומן אריאנה גרנדה מועמדות
כוכבת הMTV מועמדות
2016 אמנית הבינלאומית הטובה ביותר זכייה
2017 זכייה

MTV Millennial[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 להיט הבינלאומי של השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
2015 אינסטגרמית העולמית של השנה אריאנה גרנדה זכייה
להיט השנה הבינלאומי One Last Time זכייה
2016 סנאפצ'ט העולמי של השנה אריאנה גרנדה זכייה
נפילת השנה מועמדות
2017 אינסטגרמית העולמית של השנה מועמדות
2019 מועמדות [62]
#אינסטהחייתמחמד Piggy Smallz מועמדות
להיט גלובלי "Thank U, Next" מועמדות

פרסי הסרטים והטלוויזיה של MTV[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטקס נוסד בשנת 1992, עבור מדיום הקולנוע. גרנדה הייתה מעומדת פעמיים בטקס זה בקטגוריית "הרגע המוזיקלי הטוב ביותר".

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2017 הרגע המוזיקלי הטוב ביותר Beauty and the Beast (בשיתוף פעולה יחד עם: ג'ון לג'נד) מועמדות
"You Can't Stop the Beat" 

(with the cast of Hairspray Live!)

מועמדות

VMA[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוא אחד מטקסי הפרסים המוזיקליים החשובים ביותר שיש בז'אנר זה, וגרנדה זכתה ב-5 פרסים בלבד כאשר הועמדה 28 פעמים.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2014 פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמנית השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיתוף הפעולה הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ עם המילים הטוב ביותר מועמדות
2015 פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיתוף הפעולה הטוב ביותר Love Me Harder (בשיתוף פעולה יחד עם דה ויקנד) מועמדות
Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז') מועמדות
2016 פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמנית השנה Into You מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לעריכה הטובה ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לצילום הקולנועי הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיתוף הפעולה הטוב ביותר Let Me Love you (בשיתוף פעולה יחד עם הראפר ליל ויין) מועמדות
2017 פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמן השנה אריאנה גרנדה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לכוריאוגרפיית הטובה ביותר Side To Side (בשיתוף פעולה יחד עם הראפרית ניקי מינאז') מועמדות
2018 פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר No Tears Left To Cry זכייה[63]
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לצילום הקולנועי הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאפקטים הוויזואליים הטובים ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמן השנה אריאנה גרנדה מועמדות
2019 פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ השנה "Thank U, Next" מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיר השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי הקליפ הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לצילום הקולנועי הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לעריכה הטובה ביותר "7 Rings" מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי האומנותי הטוב ביותר זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאפקטים הוויזואליים הטובים ביותר "God is a Woman" מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ ההיפ הופ הטוב ביותר "Rule The World" (עם 2 צ'ינז) מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמן השנה אריאנה גרנדה זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיר של הקיץ "Boyfriend" (עם סושיאל האוס) זכייה

MTV יפן[עריכת קוד מקור | עריכה]

כאשר נוסדר טקס ה-VMA האמריקאי, נוסד גם טקס דומה בסגנון היפני. הטקס הנפיק לגרנדה 4 פרסים מתוך כ-5 מועמדויות.

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2014 פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ החדש של השנה Baby I זכייה
2015 פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית של השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) זכייה
2016 פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית של השנה Into You זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לקליפ הפופ של השנה מועמדות
2018 פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית של השנה - בינלאומי No Tears Left To Cry זכייה

Much Music Video Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2015 Best International Artist אריאנה גרנדה מועמדות
2016 iHeartRadio International Artist of the Year מועמדות

Music Business Association[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2013 New Artist of the Year אריאנה גרנדה זכייה

NAACP Image Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2014 Outstanding New Artist אריאנה גרנדה מועמדות

National Youth Theatre Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2008 Best Actress 13 זכייה

Neox Fan Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה
2014 Best New Act of the Year אריאנה גרנדה מועמדות

פרסי בחירת הילדים של ניקלודיאון[עריכת קוד מקור | עריכה]

ארצות הברית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמד תוצאה מקור
2014 שחקנית הטלוויזיה המועדפת ביותר סאם וקאט זכייה [64]
2015 הזמרת האהובה ביותר אריאנה גרנדה מועמדות [65]

[66]

שיר השנה Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז') זכייה
Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
2016 הזמרת האהובה ביותר אריאנה גרנדה זכייה [67]
2017 מועמדות [68]
השיר הטוב ביותר Side To Side (בשיתוף פעולה יחד עם הראפרית ניקי מינאז') מועמדות
2018[69] "Thank U, Next" זכייה [70]
הזמרת האהובה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
2019 זכייה
שיר הפופ הטוב ביותר "Thank U, Next" זכייה

ברזיל[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 Favorite International Artist אריאנה גרנדה מועמדות
Favorite Fandom מועמדות
2015 Favorite International Artist מועמדות
2016 מועמדות
2017 מועמדות
International Show of the Year in Brazil Dangerous Woman Tour מועמדות
Favorite International Instagrammer אריאנה גרנדה זכייה
2018 Favorite International Artist זכייה

ארגנטינה[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 Favorite International Artist or Group אריאנה גרנדה זכייה
2015 זכייה
2016 מועמדות
2018 מועמדות

אוסטרליה[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2013 Aussie’s Fave Nick Star ויקטוריוס מועמדות
2014 Aussie’s Fave Hottie אריאנה גרנדה מועמדות
2015 Aussie/Kiwi’s Favourite Fan Army מועמדות

קולומביה[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 Favorite International Artist or Group אריאנה גרנדה מועמדות
2015 מועמדות
2016 זכייה
2017 מועמדות
Best Fandom מועמדות

מקסיקו[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 זמרת או להקה האהוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
2015 מועמדות
2016 מועמדות
2018 מועמדות
Favorite Hit No Tears Left To Cry מועמדות
2019 זמרת או להקה האהוב/ה ביותר אריאנה גרנדה מועמדות

הממלכה המאוחדת[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2013 UK Favourite Fan Family אריאנה גרנדה מועמדות

NME Awards - פרסי New Musical Express[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2018 גיבור השנה אריאנה גרנדה זכייה
רגע המוזיקה של השנה One Love Manchester| זכייה

NRJ Music Awards - new radio of teens - טקס פרסי המוזיקה הצרפתית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 פריצת הבינלאומי של השנה אריאנה גרנדה זכייה
סינגל הבינלאומי של השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
2015 אמנית הבינלאומית של השנה אריאנה גרנדה מועמדות
2018 זכייה
סינגל הבינלאומי של השנה No Tears Left To Cry מועמדות
וידאו קליפ של השנה מועמדות

People's Choice Awards - טקס בחירת האנשים (הקהל)[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי בחירת הקהל הוא טקס פרסים אמריקאי המוענק מדי שנה להוקרתם של אמנים בתחום התרבות הפופולרית, לפי הצבעת הקהל. גרנדה זכתה בפרס אחד מתוך 10 מועמדויות, חמישה עדיין בהמתנה.

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 פריצה השנה האהוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
2015 אלבום האהוב ביותר My Everything מועמדות
הסינגל של השנה Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז') מועמדות
2017 זמרת הפופ האהובה של השנה אריאנה גרנדה מועמדות
הזמרת האהובה של השנה מועמדות
אלבום האהוב ביותר Dangerous Woman מועמדות
2018 הזמרת האהובה של השנה אריאנה גרנדה מועמדות
אלבום השנה Sweetener מועמדות
שיר השנה No Tears Left To Cry מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
2019 "7 Rings" בהמתנה
שיר השנה בהמתנה
הזמרת של השנה אריאנה גרנדה בהמתנה
אלבום השנה Thank U, Next בהמתנה
סבב ההופעות של השנה Sweetener World Tour בהמתנה

Pop Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס הפופ הוקם על ידי מגזין פופ בשנת 2018 לראשונה. גרנדה הועמדה פעם אחת[71][72]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2019 פרס על אמן הכי טוב של השנה אריאנה גרנדה מועמדות

Radio Disney Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 מטפס/ת המצעדים הטוב/ה ביותר אריאנה גרנדה זכייה
פריצת השנה מועמדות
אמנית שמדברים עליה הכי הרבה מועמדות
2015 אמנית השנה זכייה
השיר השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) זכייה
אמן עם הכי הרבה סטייל אריאנה גרנדה מועמדות
אמנית שמדברים עליה הכי הרבה זכייה
2016 השיר הטוב ביותר לריקוד Focus זכייה
2017 אמנית השנה אריאנה גרנדה זכייה
שיתוף הפעולה הטוב יותר Beauty and the Beast (בשיתוף פעולה יחד עם: ג'ון לג'נד) מועמדות

Rockbjörnen[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדות תוצאה מקור
2019 שיר השנה בכמה שפות "7 Rings" מועמדות [73]

Streamy Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2017 הקאבר לשיר Somewhere Over the Rainbow זכייה

Teen Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי בחירות הנוער הוא טקס פרסים אמריקאי הנערך מדי שנה, במהלכו מוענקים פרסים להישגים הגדולים ביותר של השנה החולפת בתחומים מוזיקה, קולנוע, ספורט, טלוויזיה, אופנה ועוד. הטקס משודר בערוץ פוקס וקהל הנוער הוא שמצביע ובוחר את הזוכים בתחומים השונים. גרנדה זכתה ב-11 פרסים מתוך 34 מועמדויות.

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה מקור
2013 בחירת: פריצת השנה אריאנה גרנדה מועמדות [74]
בחירת המוזיקה: אמנית הקיץ מועמדות
בחירת המוזיקה: שיר האהבה The Way (בשיתף פעולה יחד עם מק מילר) מועמדות
2014 בחירת המוזיקה: אמנית השנה אריאנה גרנדה זכייה [75]
בחירת המוזיקה: אמנית הקיץ מועמדות
בחירת הסקסית השנה: נקבה מועמדות
בחירת המוזיקה סינגל: זמרת Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) זכייה
בחירת המוזיקה סינגל: שיר פרידה Break Free (בשיתוף פעולה יחד עם זד) מועמדות
2015 בחירת המוזיקה: אמנית הקיץ אריאנה גרנדה מועמדות [76]
בחירת המוזיקה סינגל: אמנית One Last Time זכייה
Bang Bang (בשיתוף פעולה יחד עם ג'סי ג'יי וניקי מינאז') מועמדות
בחירה מוזיקה הקיץ: אמנית אריאנה גרנדה מועמדות
בחירת המוזיקה: סיבוב ההופעות של הקיץ The Honeymoon Tour מועמדות
בחירת האופנה: אינסטגרמר/ית השנה אריאנה גרנדה זכייה
2016 בחירת מוזיקה: אמנית השנה מועמדות [77]
בחירת כוכב מוזיקת הקיץ: אמנית מועמדות
בחירת מוזיקה סינגל: אמנית Dangerous Woman זכייה
בחירת המוזיקה: שיר האהבה Into You מועמדות
בחירת האופנה: צלם/ת הסלפי אריאנה גרנדה זכייה
2017 בחירת מוזיקה: אמנית השנה זכייה [78]
בחירת המוזיקה: סיבוב ההופעות של הקיץ Dangerous Woman Tour זכייה
בחירת האופנה: סנאפצ'טר אריאנה גרנדה זכייה
בחירת האופנה: פעיל החברתי זכייה
בחירת המוזיקה: מעריצים שרופים מועמדות
2018 בחירת מוזיקה: אמנית השנה מועמדות [79]
בחירת המוזיקה: אמנית הקיץ מועמדות
בחירת האופנה: סנאפצ'טר זכייה
בחירת מוזיקה סינגל: אמנית No Tears Left To Cry מועמדות
בחירת המוזיקה: שיר פופ מועמדות
2019 "Thank U, Next" זכייה [80]
בחירת מוזיקה סינגל: אמנית "7 Rings" מועמדות
בחירת מוזיקה: אמנית השנה אריאנה גרנדה מועמדות
בחירת המוזיקה: מעריצים שרופים מועמדות
בחירת המוזיקה: סיבוב ההופעות של הקיץ Sweetener World Tour מועמדות

Telehit Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2015 Most Popular Video in Telehit Break Free (בשיתוף פעולה יחד עם זד) מועמדות
Female Soloist of the Year אריאנה גרנדה מועמדות
2016 מועמדות
Video English Network Order Focus מועמדות
2017 Female Soloist of the Year אריאנה גרנדה מועמדות

Young Hollywood Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2014 אמנית הכי חמה אריאנה גרנדה מועמדות
שיר הקיץ של השנה Problem (בשיתוף פעולה יחד עם איגי אזליה) מועמדות
כוכב מדיה החברתית של השנה אריאנה גרנדה מועמדות

YouTube Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה קטגוריה מועמדת תוצאה
2015 50 אמנים לצפייה אריאנה גרנדה זכייה

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ 1.0 1.1 Ariana Grande - Chart history | Billboard, www.billboard.com
  2. ^ Stevie Wonder to Perform a Special Tribute to Dick Clark at The 40th Anniversary American Music Awards | American Music Awards - ABC.com, web.archive.org, ‏2015-02-16
  3. ^ American Music Awards 2013: Full Winners List, Billboard
  4. ^ Check Out the List of American Music Awards 2013 Nominees!, Us Weekly, ‏2013-10-10 (בAmerican English)
  5. ^ American Music Awards 2015: Check Out All the Winners Here, Billboard
  6. ^ http://www.billboard.com/articles/events/amas/7581531/amas-2016-ariana-grande-zayn-selena-gomez-speech-recap
  7. ^ American Music Awards 2018: See the Complete List of Nominations, E! Online, ‏Wed Sep 12 09:20:00 PDT 2018 (בAmerican English)
  8. ^ Europe’s famous media award | BAMBI, bambi-awards.com
  9. ^ Newcomer BAMBI goes to Ariana Grande | BAMBI, bambi-awards.com
  10. ^ BBC Radio 1 - BBC Radio 1's Teen Awards, BBC (בBritish English)
  11. ^ 5SOS, The Vamps and 1D nominated for BBC Radio 1 Teen Awards, Pressparty (באנגלית)
  12. ^ Voting is now open for BBC Radio 1’s Teen Awards, CelebMix, ‏2017-08-13 (בBritish English)
  13. ^ BET Awards 2014 Winners & Nominees, BET.com
  14. ^ "About | Billboard Music Awards". Billboard Music Awards (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-17 בינואר 2019. 
  15. ^ 15.0 15.1 Billboard Music Awards 2015: See the Full List of Finalists, Billboard
  16. ^ http://www.billboard.com/articles/news/bbma/7326512/billboard-music-awards-2016-nominations
  17. ^ 17.0 17.1 Drake, The Chainsmokers Lead Nominees for the 2017 Billboard Music Awards, Billboard
  18. ^ 2019 Billboard Music Awards - Wikipedia, en.m.wikipedia.org (באנגלית)
  19. ^ Billboard Music Awards: Photos of the 2019 Nominees, Billboard
  20. ^ Aretha Franklin to be Presented with 'Billboard Women in Music' Icon Award, Essence
  21. ^ Ariana Grande: Sweetener, Pitchfork (באנגלית)
  22. ^ Ariana Grande's Thank U, Next: release date, rumours, tour and everything we know about AG5, PopBuzz (באנגלית)
  23. ^ Ariana Grande & Idina Menzel to Receive Honors at 2014 Billboard Women in Music Awards, Billboard
  24. ^ BRAVO Otto-Wahl – Part 1: Wähle deinen Superstar! | BRAVO, Bravo.de
  25. ^ BRAVO Otto-Wahl – Part 3: Wähle die BFFs und das Hot Couple | BRAVO, Bravo.de
  26. ^ BAUER MEDIA GROUP, Ivanka Brekalo in Schöne WOCHE: Ich glaube an Liebe auf den ersten Kuss, Bauer Media Group (בגרמנית)
  27. ^ https://www.bpi.co.uk/about-bpi.aspx
  28. ^ About BPI, web.archive.org, ‏2015-12-06
  29. ^ Brit Awards 2016: See the Full Winners List, Billboard
  30. ^ "Brit Awards 2019: Full list of nominees" (באנגלית). 12 בינואר 2019. בדיקה אחרונה ב-17 בינואר 2019. 
  31. ^ GAFFA.se - Allt om musik, GAFFA.se (בשוודית)
  32. ^ 32.0 32.1 GAFFA-Prisen 2017 | GAFFA.no, web.archive.org, ‏2018-08-15
  33. ^ The Global Awards | Celebrating stars of music and entertainment|אתר=web.archive.org|תאריך=2017-12-23|תאריך_וידוא=2019-03-11
  34. ^ The Global Awards 2018: Who Will Walk Away With The Top Awards?!, Capital (באנגלית)
  35. ^ Global Radio, The Global Awards - celebrating the stars of music, news & entertainment, The Global Awards (באנגלית)
  36. ^ "Grammy Awards 2016: See the Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-12 בנובמבר 2018. 
  37. ^ "Grammy Awards 2017: See the Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-12 בנובמבר 2018. 
  38. ^ Condé Nast, Grammy Nominations 2019: See The Full List Here, Pitchfork (באנגלית)
  39. ^ iHeartRadio Music Awards: 5 things you need to know, USA TODAY (באנגלית)
  40. ^ A. B. C. News, Complete List of iHeartRadio Music Award Winners, ABC News, ‏2014-05-02 (באנגלית)
  41. ^ Taylor Swift, Madonna, Justin Timberlake Own the 2015 iHeartRadio Awards, Billboard
  42. ^ Jon Blistein, Jon Blistein, Taylor Swift, the Weeknd Lead iHeartRadio Music Awards Noms, Rolling Stone, ‏2016-02-09 (בAmerican English)
  43. ^ 2017 iHeartRadio Music Awards: Complete List of Nominations, E! Online, ‏Wed Jan 04 06:00:00 PST 2017 (בAmerican English)
  44. ^ Variety Staff, Variety Staff, Rihanna, Taylor Swift, Ed Sheeran Lead iHeartRadio Music Awards Nominees, Variety, ‏2018-01-10 (באנגלית)
  45. ^ 2019 iHeartRadio Music Awards: See The Full List of Nominees | iHeartRadio Music Awards | iHeartRadio, iHeartRadio Music Awards
  46. ^ Here Are All the Winners From the iHeartRadio Music Awards 2019, Billboard
  47. ^ Ronald, The Japan Gold Disc Award 2015 Winners Announced, ARAMA! JAPAN, ‏2015-03-04 (בAmerican English)
  48. ^ 第31回日本ゴールドディスク大賞|THE GOLD DISC, www.golddisc.jp
  49. ^ ​Here Are the 2017 Juno Nominees, exclaim.ca (בCanadian English)
  50. ^ Lunas del Auditorio, Lunas del Auditorio (בספרדית)
  51. ^ Lunas del Auditorio, Lunas del Auditorio (בספרדית)
  52. ^ Premios 40 Principales, web.archive.org, ‏2015-07-09
  53. ^ LOS40, LOS40 Music Awards 2017: artistas nominados, LOS40 (בספרדית)
  54. ^ MTV EMA Most Memorable Moments, Capital (באנגלית)
  55. ^ MTV News Staff, 2013 MTV EMA: The Complete Winners List, MTV News (באנגלית)
  56. ^ Harry Fletcher, MTV EMAs 2014: All the nominees and winners, Digital Spy, ‏2014-11-09 (בBritish English)
  57. ^ MTV EMA 2015 | 25.10.2015 | Milan | Ariana Grande, web.archive.org, ‏2015-09-19
  58. ^ MTV EMA 2016 | 6.11.2016 | Rotterdam, web.archive.org, ‏2016-09-27
  59. ^ Here Are All the Winners From the 2017 MTV EMAs, Billboard
  60. ^ MTV EMA, Find out who's nominated for the 2017 #MTVEMA & get voting for your faves NOW: http://bit.ly/2yoXhd8  #LondonIsOpenpic.twitter.com/8BL9bi4ftc, @mtvema, ‏2017-10-04 (באנגלית)
  61. ^ Camila Cabello, Ariana Grande, Post Malone Lead 2018 MTV EMA Nominees, Billboard
  62. ^ Estos son los ganadores de los Premios MTV MIAW 2019 | MTV America Latina|אתר=www.mtvla.com|שפה=es|תאריך_וידוא=2019-06-27
  63. ^ וואלה! תרבות‏, טקס פרסי ה-VMA 2018: לילה של נשים גדולות, באתר וואלה! NEWS‏, 21 באוגוסט 2018
  64. ^ Nickelodeon's Kids' Choice Awards: The Winners, The Hollywood Reporter (באנגלית)
  65. ^ https://oklahoman.com, Oklahoman.com (בAmerican English)
  66. ^ Kids' Choice Awards: Winners Gallery!, web.archive.org, ‏2015-11-06
  67. ^ Lauren Cox, Kids’ Choice Awards Winners 2016 — Full List: ‘Star Wars’ & More, Hollywood Life, ‏2016-03-13 (באנגלית)
  68. ^ Kids' Choice Awards: 'Avengers: Infinity War' Tops Nominees; DJ Khaled to Host, The Hollywood Reporter (באנגלית)
  69. ^ Kids' Choice Awards: 'Avengers: Infinity War' Tops Nominees; DJ Khaled to Host, The Hollywood Reporter (באנגלית)
  70. ^ Kids' Choice Awards: 'Avengers: Infinity War' Tops Nominees; DJ Khaled to Host, The Hollywood Reporter (באנגלית)
  71. ^ Welcome to the POP AWARDS 2019, the second annual Pop Awards | POP MAGAZINE|שפה=en-US|תאריך_וידוא=2019-03-11
  72. ^ POP AWARDS - Pop Awards 2019, the second annual Pop Awards, pop-awards.com
  73. ^ Rockbjörnen 2019 – här är alla nominerade, Aftonbladet (בשוודית)
  74. ^ MTV News Staff, 2013 Teen Choice Awards: The Winners List, MTV News (באנגלית)
  75. ^ Teen Choice Awards: The Complete Winners List, The Hollywood Reporter (באנגלית)
  76. ^ Variety Staff, Variety Staff, Teen Choice Awards 2015 Winners: Full List, Variety, ‏2015-08-17 (באנגלית)
  77. ^ All the Winners at the 2016 Teen Choice Awards!, Us Weekly, ‏2016-08-01 (בAmerican English)
  78. ^ Shakiel Mahjouri, 2017 Teen Choice Awards Winners List!, ET Canada, ‏2017-08-13
  79. ^ Taylor Swift, Drake, Cardi B & More Among Teen Choice Awards 2018 Nominees: See the Full List, Billboard
  80. ^ Lil Nas X & Post Malone Lead 2019 Teen Choice Awards Nominations: See the List, Billboard