רשימת הפרסים והמועמדויות של ריהאנה

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
ריהאנה על השטיח האדום בטקס פרסי המוזיקה האמריקאית,  שנערך בשנת 2009

במהלך הקריירה שלה זמרת הפופ הברבדית ריהאנה זכתה בפרסים רבים על עבודתה בתחום המוזיקה, האופנה והקולנוע. היא זכתה בכלמעלה מ-432 פרסים שונים, כאשר הבולטים מביניהם הם: 8 פרס גראמי, 2 פרסי המוזיקה הבריטית, 8 פרסי בחירות הקהל, 12 פרסי המוזיקה האמריקאית, 12 פרסי המוזיקה של בילבורד, ו-4 פרסי המוזיקה של MTV אירופה, וב-4 פרסי הווידאו-קליפים של MTV.[1] הסינגל הראשון שלה "Pon de Replay" זיכה אותה ב-5 פרסים שונים, וגם בהמשך זכתה בפרסים על אלבום הבכורה שלה. לאחר מכן יצא גם אלבומה השני שזיכה אותה בפרסים רבים עד שיצא אלבומה השלישי אשר היווה את הפריצה שלה למוזיקה וזיכה אותה בפרסים ובמועמדויות רבות בז'אנרים כמו פופ ו-R&B. שיר הפריצה שלה "Umbrella" זיכה אותה בפרס הגראמי הראשון שלה בעוד שאר השירים והאלבום עצמו זיכו אותה ב-8 מועמדויות נוספות. בנוסף, השיר זכה גם בפרס "שיר העשור" מטעם טקס הפרסים של ברבדוס. בשנת 2009 ריהאנה הוציאה את אלבומה הרביעי ממנו יצא השיר "Rude Boy", שזיכה אותה במועמדויות ופרסים רבים ואף היה מועמד לפרס שיר השנה בטקס פרסי המוזיקה של MTV אירופה.

בשנת 2010 התארחה ריהאנה בשיר "Run This Town" של ג'יי זי, שזיכה אותה בשני פרסי גראמי נוספים בקטגוריות "שיר הראפ של השנה" ו-"שיתוף הפעולה בראפ/שירה של השנה". באותה שנה, הוציאה ריהאנה את אלבומה החמישי "Loud", אשר המשיך לזכות אותה בפרסים ובמועמדויות רבות, ביניהם: שתי מועמדויות לפרס גראמי בקטגורית "אלבום השנה", וב-"אלבום הפופ הווקאלי של השנה". השיר "(Only Girl (In the World", מתוך האלבום זכה בפרס הגראמי בקטגוריית "הקלטת הדאנס של השנה", וגם השיר "?What's My Name" קיבל מועמדות באותה קטגוריה, אך לא זכה. באותה שנה השתתפה בשיר "Love the Way You Lie", של אמינם אשר זכה להצלחה עולמית ובין היתר היה מועמד ל-6 פרסי בילבורד ו-3 פרסי גראמי. ב-2011 השתתפה בשיר "All of the Lights", של קניה ווסט. השיר זיכה אותה בפרס גראמי נוסף בקטגורית "שיתוף הפעולה בראפ/שירה של השנה". באותה שנה יצא אלבומה השישי "Talk That Talk", אשר זיכה אותה בפרס המוזיקה האמריקאית ובמספר פרסים נוספים, מתוכו יצא השיר "We Found Love", שזיכה אותה במועמדויות פרסים רבים, ביניהם מועמדות אחת בטקס פרסי הווידאו-קליפים של MTV, בקטגוריית "הווידאו קליפ של השנה", ופרס גראמי על "הווידאו קליפ הקצר הטוב ביותר של השנה". גם השירים "Talk That Talk" ו-"Where Have You Been" מתוך האלבום הועמדו לגראמי אך לא זכו. בשנת 2012, ריהאנה הוציאה את אלבומה השביעי "Unapologetic", אשר זיכה אותה בפרס הגראמי בקטגוריית "האלבום האורבאני של השנה", ואף השיר המוביל מתוכו "Diamonds", זיכה אותה במועמדויות ובפרסים רבים. בשנת 2016, הוציאה את אלבומה השמיני ANTI, והוא ושיריו זיכו אותה ב-6 מועמדויות בטקס פרסי הגראמי ה-59. באותו טקס הייתה מועמדת ריהאנה בסך הכל ל-8 פרסים, מה שהפך אותה לאמן השני שהיה מועמד להכי הרבה פרסים בטקס אחד. באותו טקס היא לא זכתה באף פרס, וקבעה שיא בכך שהייתה בין האנשים שהועמדו להכי הרבה פרסים ולא זכו בכלום.

תוכן עניינים

פרס המוזיקה האמריקאית[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי המוזיקה האמריקאית הוא טקס פרסים שנתי שנוסד על ידי דיק קלארק בשנת 1973. ריהאנה קיבלה שנים עשר פרסים מתוך 25 מועמדויות. בטקס של שנת 2013, זכתה ריהאנה בפרס ה-"אייקון" הראשון בתולדות הטקס, פרס שמכבד אמן אשר גוף עבודתו השפיע עמוקות על מוזיקת ​​פופ ברמה עולמית.[1]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007[2] ריהאנה אמנית הנשמה\R&B של השנה זכייה
2008[3] אמנית הפופ\רוק של השנה זכייה
אמנית הנשמה\R&B של השנה זכייה
2010[4] זכייה
2011[5] Loud אלבום הפופ\רוק של השנה מועמדות
אלבום הנשמה\R&B של השנה זכייה
ריהאנה אמנית הנשמה\R&B של השנה מועמדות
2012[6] אמן השנה מועמדות
אמנית הנשמה\R&B של השנה מועמדות
אמנית הפופ\רוק של השנה מועמדות
Talk That Talk אלבום הנשמה\R&B של השנה זכייה
2013[7] ריהאנה פרס אייקון זכייה
אמן השנה מועמדות
אמנית הפופ\רוק של השנה מועמדות
אמנית הנשמה\R&B של השנה זכייה
Unapologetic אלבום הנשמה\R&B של השנה מועמדות
2015[8] ריהאנה אמנית הנשמה\R&B של השנה זכייה
"FourFiveSeconds" שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
2016[9] ריהאנה אמן השנה מועמדות
אמנית הפופ\רוק של השנה מועמדות
אמנית הנשמה\R&B של השנה זכייה
"Work" (בשיתוף דרייק) שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
שיר הנשמה\R&B של השנה זכייה
ANTI אלבום הנשמה\R&B של השנה זכייה

ARIA Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה נערך תחת חסותה של תעשיית ההקלטות האוסטרלית (ARIA). האירוע נערך מדי שנה מאז שנת 1987. במהלך כל שנותיה כזמרת, קיבלה ריהאנה מועמדות אחת בלבד בטקס זה.

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[10] ריהאנה האמן הבינלאומי הפופולרי של השנה מועמדות

ASCAP Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

ASCAP Pop Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד תוצאה
2009 "Don't Stop the Music" זכייה
"Live Your Life" זכייה
"Take a Bow" זכייה
"Disturbia" זכייה
2010 "Live Your Life" זכייה
2011 "Rude Boy" זכייה
"(Only Girl (In the World" זכייה
2012 "?What's My Name" זכייה
"We Found Love" זכייה
"S&M" זכייה
"(Only Girl (In the World" זכייה
2013 "Diamonds" זכייה
"Take Care" זכייה
"We Found Love" זכייה
"Where Have You Been" זכייה

ASCAP Rhythm & Soul Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008 "Umbrella" השיר שמבוצע בצורה הטובה ביותר זכייה
שיר ה-R&B/היפ-הופ של השנה זכייה
2009 "Take a Bow" השיר שמבוצע בצורה הטובה ביותר זכייה
שיר ה-R&B/היפ-הופ של השנה זכייה
2010 Live Your Life השיר שבוצע בצורה הטובה ביותר זכייה
פרס ניצחון עבור שירי R&B/היפ-הופ זכייה
פרס ניצחון עבור שירי ראפ זכייה
Run This Town פרס ניצחון עבור שירי ראפ זכייה
2011 Rude Boy השיר שבוצע בצורה טובה ביותר זכייה
2012 Man Down פרס ניצחון לשירי R&B/היפ-הופ זכייה
?What's My Name פרס ניצחון לשירי R&B/היפ-הופ זכייה

BET Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוקם בשנת 2001, על ידי רשת הטלוויזיה "Black Entertainment", שנועדה לתת שיווין לאפרו-האמריקאים בתחום המוזיקה, משחק, ספורט, וכולי. בדרך כלל הטקס משודר כל שנה תחת חסותם של ה-BET עצמם. ריהאנה קיבלה חמישה פרסים מתוך עשרים וארבע מועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[11] ריהאנה תגלית השנה מועמדות
2008[12] אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
2009[13] "Live Your Life" (בשיתוף T.I.) הווידאו קליפ של השנה מועמדות
שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
בחירות הצופים זכייה
2010[14] "Run This Town" (בשיתוף ג'יי זי וקניה וסט) הווידאו קליפ של השנה מועמדות
ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
"Hard" (בשיתוף יאנג ג'יזי) בחירות הצופים זכייה
2011[15] ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה זכייה
"?What's My Name(בשיתוף דרייק) בחירות הצופים מועמדות
שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
"All of the Lights" (בשיתוף קניה וסט) מועמדות
2012[16] ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
2013[17] "Diamonds" הווידאו קליפ של השנה מועמדות
בחירות הצופים (קוקה-קולה) מועמדות
ריהאנה אמנית הפופ\R&B של השנה זכייה
2014[18] מועמדות
2015[19] מועמדות
2016[20] ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
"Work" (בשיתוף דרייק) בחירות הצופים מועמדות
שיתוף הפעולה של השנה זכייה
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
"Bitch Better Have My Money"  פרס סנטריק מועמדות
2017[21] ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה מועמדות

BET Hip-Hop Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2009[22] "Live Your Life" (בשיתוף T.I.) שיר השנה מועמדות
שיתוף הפעולה בסגנון ההיפ הופ של השנה זכייה
הווידאו קליפ בסגנון ההיפ הופ של השנה זכייה
2010[23] "Run This Town" (בשיתוף ג'יי זי וקניה וסט) מועמדות
2011[24] "All of the Lights" (בשיתוף קניה וסט) מועמדות
"Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם) מועמדות
"All of the Lights" (בשיתוף קניה וסט) פרס אלוף העם של ורייזון (בחירת הצופים) מועמדות

פרס המוזיקה של בילבורד[עריכת קוד מקור | עריכה]

Billboard Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקסי פרסי המוזיקה של בילבורד ממומנים על ידי מגזין בילבורד ונערכים מדי שנה בחודש דצמבר. ריהאנה זכתה ב-12 פרסים מתוך 53 מועמדויות. פרסים מ-2007 עד 2010 אינם נכללים ברשימה זו. ריהאנה היא בין האמנים שזכו הכי הרבה פעמים בטקס זה, ובנוסף היא אחת מהאמניות עם הכי הרבה מועמדויות בטקס זה.[25]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[26] ריהאנה אמנית השנה זכייה
אמנית הפופ של השנה זכייה
אשת השנה זכייה
2011[27] אמן השנה מועמדות
אמנית השנה זכייה
אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
אמן 100 החמים של השנה מועמדות
אמן הדאנס של השנה מועמדות
האמן החברתי של השנה מועמדות
האמן הדיגיטלי של השנה מועמדות
אמן שירי הרדיו של השנה זכייה
אמן הסטרימינג של השנה מועמדות
האמן הדיגיטלי של השנה מועמדות
Loud אלבום ה-R&B של השנה מועמדות
"?What's My Name(בשיתוף דרייק) שיר ה-R&B של השנה מועמדות
"Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם) השיר הראשון במצעד ההוט 100 מועמדות
שיר הראפ של השנה זכייה
השיר הדיגיטלי של השנה מועמדות
שיר הרדיו של השנה מועמדות
השיר המוסטרם של השנה (אודיו) מועמדות
השיר המוסטרם של השנה (ווידאו קליפ) מועמדות
2012[28] ריהאנה
אמן השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
אמנית ה-R&B של השנה מועמדות
אמנית הפופ של השנה מועמדות
אמן 100 החמים של השנה מועמדות
אמן הדאנס של השנה מועמדות
Top Social Artist מועמדות
האמן הדיגיטלי של השנה מועמדות
אמן שירי הרדיו של השנה מועמדות
אמן הסטרימינג של השנה זכייה
האמן הדיגיטלי של השנה מועמדות
Talk That Talk אלבום ה-R&B של השנה מועמדות
"We Found Love" (בשיתוף קלווין האריס) שיר הרדיו של השנה מועמדות
2013[29] ריהאנה
אמן השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה זכייה
אמן 100 החמים של השנה מועמדות
האמן החברתי של השנה מועמדות
אמן שירי הרדיו של השנה זכייה
אמן הסטרימינג של השנה מועמדות
Unapologetic אלבום ה-R&B של השנה זכייה
"Diamonds" שיר ה-R&B של השנה זכייה
"Where Have You Been" שיר הדאנס של השנה מועמדות
2014[30] ריהאנה
אמנית השנה מועמדות
אמן סיבובי ההופעות של השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה מועמדות
האמן החברתי של השנה מועמדות
"The Monster" (בשיתוף אמינם) שיר הראפ של השנה מועמדות
2016[31] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה מועמדות
פרס הזרקור זכייה
Anti אלבום ה-R&B של השנה מועמדות
2017[32] ריהאנה אמן השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
אמן 100 החמים של השנה מועמדות
אמן שירי הרדיו של השנה מועמדות
אמן הסטרימינג של השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה מועמדות
Anti World Tour טור ה-R&B של השנה מועמדות
ANTI אמן 200 החמים של השנה מועמדות
אלבום ה-R&B של השנה מועמדות
"Needed Me" השיר המוסטרם של השנה (אודיו) מועמדות
שיר ה-R&B של השנה מועמדות
"Work" (בשיתוף דרייק) שיתוף הפעולה ה-R&B של השנה מועמדות
"This Is What You Came For" (בשיתוף קלווין האריס) שיר הדאנס\אלקטרוני של השנה מועמדות

Billboard Latin Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

אף על פי שאינה דרום אמריקאית או מקושרת לתרבות הלטינית, הועמדה ריהאנה שלוש פעמים בטקס פרסי הבילבורד הלטיני, ואף זכתה בפרס אחד בשנת 2013.

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[33] ריהאנה אמן הקרוס-אובר של השנה מועמדות
2012[34] מועמדות
2013[35] זכייה

Billboard Touring Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה נערך גם תחת חסותם של בילבורד, ומדי שנה מכריזים על זוכים חדשים.[36] ריהאנה קיבלה מועמדות אחת בלבד במהלך כל שנותיה כזמרת בטקס זה.

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[37] ריהאנה פריצת הדרך של השנה מועמדות

BMI Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

BMI London Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2007 "Break It Off" (בשיתוף שון פול) שירים שזכו בפרסים זכייה [38]
2010 "Run This Town" (בשיתוף ג'יי זי וקניה וסט) זכייה [39]
2012 "S&M" זכייה [40]

BMI Pop Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2006 "Pon de Replay" שירים שזכו בפרסים זכייה [41]
2007 "SOS" זכייה [42]
"Unfaithful" זכייה [42]
2008 "Break It Off" (בשיתוף שון פול) זכייה [42]
2009 "Don't Stop the Music" זכייה [43]
"Hate That I Love You" (בשיתוף ני-יו) זכייה [43]
2010 "Disturbia" זכייה [44]
Live Your Life" (בשיתוף טי. איי) זכייה [44]
שיר השנה זכייה [44]
2011 Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם) זכייה [45]
2012 ?What's My Name" (בשיתוף דרייק) שירים שזכו בפרסים זכייה [46]
"S&M" זכייה [46]
"Rude Boy" זכייה [46]
"(Only Girl (In the World" זכייה [46]

BMI Urban Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2006 "Pon de Replay" שירים שזכו בפרסים זכייה [דרוש מקור]
2009 "Live Your Life(בשיתוף T.I.) זכייה [47]
2010 "Run This Town" (בשיתוף ג'יי זי וקניה וסט) שירים שזכו בפרסים זכייה [48]
2010 פרס EMI על הוצאת מוזיקה לאור זכייה [48]
2010 "Live Your Life" (בשיתוף טי. איי) שירים שזכו בפרסים זכייה [48]
2011 "Rude Boy" שירים שזכו בפרסים זכייה [49]
2011 "Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם) ההוצאה לאור של השנה זכייה [49]
2011 שירים שזכו בפרסים זכייה [49]
2012 "Fly" (בשיתוף בשיתוף ניקי מינאז') שירים שזכו בפרסים זכייה [49]
2012 "?What's My Name" (בשיתוף בשיתוף דרייק) שירים שזכו בפרסים זכייה [49]

Bravo Otto Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרס בראבו אוטו הוא פרס כבוד גרמני, אשר מציין את איכותם וטיבם של שחקנים בתחום הקולנוע. הטקס נוסד בשנת 1957, והקוראים של מגזין בראבו בוחרים את הזוכים של אותה שנה. לפרס שלושה סוגים, ברונזה, זהב, וכסף. מאז 1996, פסלון מסוג פלטינה הוא פסלון שמוענק לאמן על הישג מרשים ביותר, או במילים אחרות פרס מפעל חיים. ריהאנה קיבלה שלושה פרסים, מתוך שלוש מועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2011 ריהאנה סופר זמר - זמרת זכייה
2012 ריהאנה סופר זמר - זמרת זכייה
2013 ריהאנה דוברת השנה - אישה זרה זכייה

BRIT Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

אף על פי שאינה בריטית אלה ברבדית, הועמדה ריהאנה פעמים רבות בטקס זה, ואף זכתה פעמיים בפרסי המוזיקה הבריטית.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2008 ריהאנה אמן הסולו הבינלאומי של השנה מועמדות [50]
2010 מועמדות
2011 זכייה
2012 זכייה
2013 מועמדות [51]
"Princess of China" (בשיתוף קולדפליי) הסינגל הבריטי של השנה מועמדות
2017 ריהאנה אמן הסולו הבינלאומי של השנה מועמדות [52]
"This Is What You Came For" (בשיתוף קלווין האריס) הסינגל הבריטי של השנה מועמדות

BT Digital Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2010 ריהאנה האירוע הטוב ביותר זכייה [53]
האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
2011 מועמדות [54]

Canadian Radio Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2013 ריהאנה אמן הסולו הבינלאומי של השנה זכייה [55]

Capricho Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי קפריצ'ו הוא טקס פרסים ברזילאי שנערך מטעם מגזין "קפריצ'ו". הטקס מתקיים מאז שנת 2001 ובמהלכו ריהאנה הועמדה 6 פעמים וזכתה פעמיים.

שנה מועמד פרס תוצאה
2007 "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הלהיט הבין לאומי הטוב ביותר זכייה
ריהאנה הזמרת הבין לאומית הטובה ביותר זכייה
2008 ריהאנה הזמרת הבין לאומית הטובה ביותר מועמדות
2010 ריהאנה הדיווה של השנה מועמדות
2011 "S&M" הקליפ הטוב ביותר מועמדות
2012 ריהאנה הזמרת הבין לאומית הטובה ביותר מועמדות

CFDA Fashion Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 ריהאנה פרס אייקון האופנה זכייה [56]

Clio Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
c ANTIdiaRy האמן המסחרי של השנה מועמדות [57][58]
שיתוף הפעולה של השנה מועמדות

Detroit Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס הפרסים של דטרויט (DMAs) הוא טקס הפרסים של Motor City Music Foundation אשר נערך מאז 1998. ריהאנה קיבלה 2 מועמדויות בטקס זה.

שנה מועמד פרס תוצאה
2011 Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם)" השיר המצטיין הבין לאומי מועמדות
Love the Way You Lie" (בשיתוף אמינם)" הקליפ מצטיין מועמדות

ECHO Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[59] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הלהיט של השנה מועמדות
ריהאנה אמנית הסולו הבינלאומית של השנה מועמדות
2011[60] מועמדות
2013[61] "Diamonds" הלהיט של השנה מועמדות

FiFi Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוא טקס שנועד עבור ז'אנר הבשמים. ריהאנה בשנת 2014, הועמדה עם אחד מהבשמים שלה שנקרא "Nude by Rihanna", בקטגוריית "בושם השנה", ואף זכתה בקטגוריה זו.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 Nude by Rihanna הבושם של השנה זכייה [62]

Footwear News Achievement Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2016 Fenty Puma Creeper נעל השנה זכייה [63]

Glamour Magazine Women of the Year Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2009[64] ריהאנה אשת השנה זכייה

Golden Raspberry Award[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2013[65][66] "באטלשיפ" שחקנית המשנה הגרועה של השנה זכייה
הזוג הגרוע של השנה מועמדות

פרס גראמי[עריכת קוד מקור | עריכה]

ריהאנה היא האישה עם הכי הרבה זכיות בקטגוריית "פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ", עם 4 פרסים במספר.[67] בסך הכל הועמדה ריהאנה 32 פעמים בטקס זה, ואף זכתה בכ-8 פרסים מתוכם.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2008 "Umbrella" (בשיתוף שון קורי קרטר) (יציאה במקור, ב-2007) פרס הגראמי לתקליט השנה מועמדות [68]
פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ זכייה
"Don't Stop the Music" פרס הגראמי להקלטת הדאנס הטובה ביותר מועמדות
"Hate That I Love You" (בשיתוף ני-יו) פרס הגראמי עבור ביצוע ה-R&B הווקאלי הטוב ביותר לצמד או הרכב מועמדות
2009 "If I Never See Your Face Again" (בשיתוף מארון 5) פרס הגראמי לשיתוף הפעולה הקולי הטוב ביותר לשיר פופ מועמדות [69]
"Disturbia" פרס הגראמי להקלטת הדאנס הטובה ביותר מועמדות
Good Girl Gone Bad Live פרס הגראמי לסרט המוזיקלי הטוב ביותר מועמדות
2010 "Run This Town" (בשיתוף שון קורי קרטר וקניה אומרי וסט) פרס הגראמי לשיר הראפ הטוב ביותר זכייה [70]
פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ זכייה
2011 "Love the Way You Lie" (בשיתוף מרשל מת'רס השלישי) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ מועמדות [71]
פרס הגראמי לתקליט השנה מועמדות
פרס הגראמי לקליפ השנה מועמדות
"(Only Girl (In the World" פרס הגראמי להקלטת הדאנס הטובה ביותר זכייה
Recovery (אמנית אורחת) פרס הגראמי לאלבום השנה מועמדות
2012 Loud (מפיקיו של האלבום היו: סטאר-גייט, הראנרס, ואלכס קיד) פרס הגראמי לאלבום השנה מועמדות [72]
פרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר מועמדות
"?What's My Name(בשיתוף דרייק) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ מועמדות
"All of the Lights(בשיתוף קניה וסט) זכייה
2013 "Talk That Talk" (בשיתוף ג'יי זי) מועמדות [73]
"Where Have You Been" פרס הגראמי על ביצוע סולו הפופ הטוב ביותר מועמדות
"We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) פרס הגראמי לקליפ השנה זכייה
2014 "Stay" (בשיתוף מיקי אקו) פרס הגראמי על ביצוע הפופ הטוב ביותר - צמד או הרכב מועמדות [74]
Unapologetic פרס הגראמי לאלבום האורבני העכשווי הטוב ביותר זכייה
2015 "The Monster(בשיתוף אמינם) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ זכייה [75]
2017 "Work(בשיתוף דרייק) פרס הגראמי לתקליט השנה מועמדות [76]
פרס הגראמי על ביצוע הפופ הטוב ביותר - צמד או הרכב מועמדות
"Needed Me" פרס הגראמי להופעת ה-R&B הטובה ביותר מועמדות
"Kiss It Better" פרס הגראמי לשיר ה-R&B הטוב ביותר מועמדות
"Famous" (בשיתוף קניה וסט וסוויז ביטס) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ מועמדות
ANTI פרס הגראמי לאלבום האורבני העכשווי הטוב ביותר מועמדות
פרס הגראמי לעטיפת האלבום הטובה ביותר מועמדות
Views (אמנית אורחת) פרס הגראמי לאלבום השנה מועמדות
2018 "Loyalty" (בשיתוף קנדריק לאמאר) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ זכייה [77]

Guinness World Records[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2010 ריהאנה הזמרת עם הכי הרבה מקומות ראשונים במצעד הבילבורד הוט 100 זכייה [78]
2010 האמן עם הכי הרבה מקומות ראשונים עם שירים דיגיטליים זכייה [79]
2011 האמן עם הכי הרבה מקומות ראשונים במצעד UK צ'ארט זכייה [80]
2012 האמן הדיגיטלי הנמכר ביותר זכייה [81]
2013 האמן עם הכי הרבה שבועות בצמרת המצעד UK צ'ארט זכייה [82]
האדם עם דף הפייסבוק בעל מספר סימוני "לייק" הגדול ביותר זכייה [83]

IFPI Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

IFPI Platinum Europe Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007 A Girl like Me השם הטוב ביותר לאלבום זכייה
2007 Good Girl Gone Bad השם הטוב ביותר לאלבום זכייה
2010 Rated R השם הטוב ביותר לאלבום זכייה
2011 Loud השם הטוב ביותר לאלבום זכייה

IFPI Top Sales Music Awards Hong Kong[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006 A Girl like Me אחד מעשרת האלבומים המוכרים ביותר זכייה

Harvard Foundation for Interracial and Cultural Relations[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 ריהאנה ההומניטרי של השנה זכייה [84]

Hollywood Music in Media Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2015[85] "Dancing in the Dark" השיר הטוב ביותר - סרט אנימציה זכייה
2016[86] Sledgehammer השיר הטוב ביותר - ז'אנר פנטזיה מועמדות

iHeartRadio Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בטקס זה הועמדה ריהאנה 20 פעמים, ואף זכתה ב-7 פרסים מתוך כל המועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2014[87] ריהאנה אמן השנה זכייה
אמן האינסטגרם של השנה מועמדות
"Stay" (בשיתוף מיקי אקו) שיר השנה זכייה
"The Monster(בשיתוף אמינם) מועמדות
"Stay" (בשיתוף מיקי אקו) שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
"The Monster(בשיתוף אמינם) מועמדות
"Pour It Up" שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה זכייה
ריהאנה קהל המעריצים של השנה זכייה
2016[88] "Bitch Better Have My Money" שיר ה-R&B של השנה מועמדות
2017[89] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה מועמדות
קהל המעריצים של השנה מועמדות
Anti אלבום ה-R&B של השנה זכייה
"Too Good" (בשיתוף דרייק) הכתיבה של השנה מועמדות
"Needed Me" שיר ה-R&B של השנה מועמדות
"Work(בשיתוף דרייק) זכייה
שיתוף הפעולה של השנה זכייה
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
"This Is What You Came For(בשיתוף קלווין האריס) מועמדות
שיתוף הפעולה של השנה מועמדות

Japan Gold Disc Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[90] ריהאנה תגלית השנה זכייה

Juno Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[91] Good Girl Gone Bad האלבום הבינלאומי של השנה זכייה
2012[92] Loud מועמדות
2017[93] ANTI מועמדות

La Chanson de l'année[עריכת קוד מקור | עריכה]

בטקס זה הועמדה ריהאנה פעם אחת בקטגוריית "שיר השנה", עם שירה "Diamonds". השיר לא זכה באותה שנה, אך בכל זאת זכה לתשומת לב רבה באותו הטקס.

שנה מועמד פרס תוצאה
2012[94] "Diamonds" שיר השנה מועמדות

Latin American Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2016[95] "This Is What You Came For(בשיתוף קלווין האריס) שיר הדאנס של השנה זכייה

Los Premios 40 Principales[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007[96] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) השיר הבינלאומי של השנה זכייה
2010[97] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
2011[98] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
"S&M" השיר הבינלאומי של השנה מועמדות
2012[99] "Talk That Talk" האלבום הבינלאומי של השנה מועמדות
2013[100] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
"Unapologetic" האלבום הבינלאומי של השנה מועמדות

Meteor Ireland Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[101] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
2009[102] מועמדות

MOBO Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[103] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה זכייה
2007[104] האמן הבינלאומי של השנה זכייה
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הווידאו קליפ של השנה מועמדות
2008[105] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
2010[106] מועמדות
2011[107] זכייה
2012[108] מועמדות

MP3 Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2010[109] "Russian Roulette" פרס ה-BFV מועמדות
2011[110][111] "All of the Lights(בשיתוף קניה וסט) פרס ה-HRR זכייה
"(Cheers (Drink to That" פרס ה-BFV מועמדות

פרסי המוזיקה של MTV[עריכת קוד מקור | עריכה]

MTV Movie Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטקס נוסד בשנת 1992, לטובת ז'אנר הקולנוע. ריהאנה זכתה פעם אחת בטקס זה בקטגוריית "הקמע של השנה".

שנה מועמד פרס תוצאה
2014[112] This Is The End הקמע של השנה זכייה

MTV Video Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה הוא אחד מטקסי הפרסים המוזיקליים החשובים ביותר שיש בז'אנר זה, וריהאנה זכתה ב-4 פרסים בלבד כאשר הועמדה 24 פעמים.

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[113] "SOS" פרס הווידאו-קליפים של MTV - בחירת הצופים מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמן המבטיח מועמדות
2007[114] ריהאנה פרס הווידאו-קליפים של MTV לאמנית השנה מועמדות
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ השנה זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לסינגל המפלצתי של השנה זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי הטוב ביותר מועמדות
2008[115] "Take a Bow" פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הטוב ביותר של אישה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי הטוב ביותר מועמדות
2010[116] "Rude Boy" פרס הווידאו-קליפים של MTV לעריכה הטובה ביותר מועמדות
2012[117] "Princess of China" (בשיתוף קולדפליי) מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי הטוב ביותר מועמדות
"Where Have You Been" פרס הווידאו-קליפים של MTV לכוריאוגרפיה הטובה ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לאפקטים הוויזואליים הטובים ביותר מועמדות
"We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הטוב ביותר של אישה זכייה
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הפופ הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הטוב ביותר של אישה מועמדות
2013[118] "Stay" (בשיתוף מיקי אקו) מועמדות
2015[119] "American Oxygen" פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הטוב ביותר בעל מסר חברתי מועמדות
2016[120] "Work(בשיתוף דרייק) פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ הטוב ביותר של אישה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיתוף הפעולה הטוב ביותר מועמדות
ריהאנה פרס MTV לחלוץ הווידאו על שם מייקל ג'קסון[121] זכייה
2017[122] "Wild Thoughts" (בשיתוף דיג'יי קאלד וברייסון טיילר) פרס הווידאו-קליפים של MTV לשיתוף הפעולה הטוב ביותר מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV לבימוי הטוב ביותר מועמדות

MTV Video Music Awards Japan[עריכת קוד מקור | עריכה]

כאשר נוסדר טקס ה-VMA האמריקאי, נוסד גם טקס דומה בסגנון היפני. הטקס הנפיק לריהאנה פרס אחד מתוך כ-15 מועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2009[123] "Live Your Life(בשיתוף T.I.) פרס הווידאו-קליפים של MTV לקליפ ההיפ הופ של השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לשיתוף הפעולה של השנה מועמדות
2010[124] "Russian Roulette" פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית של השנה מועמדות
2011[125][126] "(Only Girl (In the World" פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית של השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לקליפ ה-R&B של השנה זכייה
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לשיתוף הפעולה של השנה מועמדות
2012[127] "We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לקליפ הפופ של השנה מועמדות
2013[128] "Diamonds" פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לקליפ ה-R&B של השנה מועמדות
2016[129] "Work(בשיתוף דרייק) פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
ANTI פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לאלבום הבינלאומי של השנה מועמדות
"This Is What You Came For(בשיתוף קלווין האריס) פרס הווידאו-קליפים של MTV יפן לקליפ הדאנס-אלקטרוני הטוב ביותר מועמדות

MTV Europe Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי המוזיקה של MTV אירופה הוא טקס מוזיקה של חברת MTV האירופאית, אשר מתקיים מדי שנה (בחודש נובמבר) במדינה אחרת באירופה, החל משנת 1994. מדי שנה בוחר הקהל את האמנים ואת השירים הטובים ביותר לאותה שנה, באמצעות שליחת SMS או דרך אתר האינטרנט. הטקס נחשב לאחד מהחשובים במוזיקה המודרנית וזוכה למדרוג גבוה מדי שנה. בין הקטגוריות בטקס: השיר הטוב ביותר, הווידאו קליפ הטוב ביותר, זמר השנה, זמרת השנה, פריצת השנה ועוד. את הטקס מנחה בכל שנה ידוען אחר, והחל משנת 2006 גם "מנחה דיגיטלי" מהאינטרנט. הטקס מועבר מדי שנה בשידור חי בערוץ MTV האירופאי, אך גם מחוץ ליבשת - בארצות הברית, מדינות באסיה ועוד. כמו כן, הטקס מועבר גם בשידור HD. ריהאנה זכתה ב-4 פרסים בטקס זה.

שנה מועמד פרס תוצאה
2005[130] ריהאנה תגלית השנה מועמדות
2006[131][132] ריהאנה אמנית ה-R&B של השנה זכייה
"SOS" שיר השנה מועמדות
2007[133][134] ריהאנה אמן המוזיקה השחורה של השנה זכייה
אמן הסולו של השנה מועמדות
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) השיר המושמע ביותר של השנה מועמדות
2008[135] ריהאנה האמן של 2008 מועמדות
2010[136] "Rude Boy" שיר השנה מועמדות
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
ריהאנה האמנית של השנה מועמדות
אמן הפופ של השנה מועמדות
2011[137] מועמדות
2012[138] "We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) הווידאו קליפ של השנה מועמדות
שיר השנה מועמדות
ריהאנה אמן הפופ של השנה מועמדות
אמן הפופ של השנה מועמדות
המראה של השנה מועמדות
קהל המעריצים של השנה מועמדות
האמן העולמי של השנה מועמדות
אמן צפון אמריקה של השנה זכייה
2013[139] "Diamonds" שיר השנה מועמדות
ריהאנה המראה של השנה מועמדות
2014[140] "The Monster(בשיתוף אמינם) שיר השנה מועמדות
2015[141] ריהאנה האמנית של השנה זכייה
2016[142] מועמדות
אמן הפופ של השנה מועמדות
המראה של השנה מועמדות
"Work(בשיתוף דרייק) שיר השנה מועמדות

MTV Africa Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בשנת 2008 נוסד טקס זה, ומאז ועד היום הוא מתקיים כמעט כל שנה. ריהאנה הועמדה שלוש פעמים אך לא זכתה בפרס אחד בטקס זה.

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[143] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה מועמדות
2010[144] האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
2014[145] מועמדות

MTV Video Music Brasil[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2012 ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות

MTV Platinum Video Plays Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[146] "Rude Boy" פלטינה כפולה זכייה
"Russian Roulette" פלטינה זכייה
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) פלטינה כפולה זכייה
2012[147] "?What's My Name(בשיתוף דרייק) פלטינה כפולה זכייה
"?Who's That Chick" (בשיתוף דייוויד גטה) פלטינה זכייה
2013[148] "Princess of China" (בשיתוף קולדפליי) זכייה
"We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) פלטינה כפולה זכייה
"Where Have You Been" זכייה

MTV O Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011 Rihanna Navy קהל המעריצים של השנה מועמדות
"Shy Ronnie 2: Ronnie & Clyde" (בשיתוף האי הבודד) הווידאו קליפ הקצר של השנה מועמדות
"F**K Yeah Rihanna" אמן הטאמבלר של השנה מועמדות
"Catfight" (שותף עם קייטי פרי) ה-GIF של השנה מועמדות

mtvU Woodie Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2012[149] "We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) קליפ האי די אם עם האפקטים הטובים ביותר של השנה זכייה

MTV Italian Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007 ריהאנה אשת השנה מועמדות
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) אמן המקום 1 של השנה מועמדות
2011 ריהאנה האמן הסקסי של השנה מועמדות
האמן בעל היותר מידי פרסים של השנה מועמדות
הוונדר וומן של השנה מועמדות
2012 ריהאנה הוונדר וומן של השנה מועמדות
2013 ריהאנה הוונדר וומן של השנה מועמדות
אמן האינסטפיוי של השנה מועמדות
2014 ריהאנה המראה של השנה מועמדות
אמן הסאגה של השנה מועמדות
"Can't Remember to Forget You" (בשיתוף שאקירה) הווידאו קליפ של השנה מועמדות
2015 ריהאנה המראה של השנה זכייה
אמן הסאגה של השנה מועמדות
אמן הכוכבים של אם טי וי של השנה מועמדות
2016 ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
אמן הסאגה של השנה מועמדות
אמן הכוכבים של אם טי וי של השנה מועמדות
2017[150] ריהאנה המראה והחיוך של השנה זכייה
אמן הסאגה של השנה מועמדות
אמן הכוכבים של אם טי וי של השנה מועמדות

MuchMusic Video Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[151] "SOS" הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה זכייה
אמן\להקת ה-UR פייב הבינלאומי של השנה מועמדות
2007[152] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
2008[153] "Don't Stop the Music" זכייה
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הווידאו קליפ הנצפה ביותר של השנה זכייה
"Don't Stop The Music" אמן\להקת ה-UR פייב הבינלאומי של השנה מועמדות
2009[154] "Live Your Life(בשיתוף T.I.) הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
2010[155] "Rude Boy" מועמדות
2011[156] "Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) הווידאו קליפ הנצפה ביותר של השנה מועמדות
הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
אמן ה-UR פייב הבינלאומי של השנה מועמדות
"(Only Girl (In the World" הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
הווידאו קליפ הנצפה ביותר של השנה מועמדות
"?Who's That Chick" (בשיתוף דייוויד גטה) הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
2012[157] "We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) מועמדות
אמן\להקת ה-UR פייב הבינלאומי של השנה מועמדות
"Take Care" (בשיתוף דרייק) הווידאו קליפ הקנדי הנצפה ביותר של השנה מועמדות
2013[158] "Diamonds" הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
2016[159] "Work(בשיתוף דרייק) אמן ה-iHeartRadio הבינלאומי של השנה מועמדות
האמן הבינלאומי עם הכי הרבה בוזסטוורפי של השנה מועמדות

MYX Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[160] "Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
2013[161] "Right Now" (בשיתוף דייוויד גטה) הווידאו קליפ הבינלאומי של השנה מועמדות
"Diamonds" הווידאו קליפ בסגנון ה-R&B של השנה זכייה

NAACP Image Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[162] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) שיר השנה מועמדות
2009[163] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
2010[164] מועמדות
ריהאנה, קניה וסט, ג'יי זי אמן או קבוצה של השנה מועמדות
2011[165] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) שיתוף הפעולה של השנה מועמדות

NME Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[166] ריהאנה האמנית הסקסית של השנה מועמדות

NRJ Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

ריהאנה מועמד פרס תוצאה
2007[167][168] ריהאנה התגלית הבינלאומית של השנה מועמדות
"Unfaithful" השיר הבינלאומי של השנה זכייה
2008[169][170] "Don't Stop the Music" זכייה
Good Girl Gone Bad האלבום הבינלאומי של השנה מועמדות
ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
2009[171] "Disturbia" השיר הבינלאומי של השנה זכייה
ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
2010[172] זכייה
2011[173] "Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) השיר הבינלאומי של השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
ריהאנה & אמינם הצמד הבינלאומי של השנה מועמדות
2012[174] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה זכייה
"We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) השיר הבינלאומי של השנה מועמדות
2013[175] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה זכייה
"Diamonds" השיר הבינלאומי של השנה מועמדות
"Where Have You Been" הווידאו קליפ של השנה מועמדות
2013[176] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
2015[177] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
2016[178] ריהאנה האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות
ריהאנה & קלווין האריס הצמד הבינלאומי של השנה מועמדות
"Work(בשיתוף דרייק) הווידאו קליפ של השנה מועמדות

Nickelodeon Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

Nickelodeon Kids' Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2009[179] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
"Don't Stop the Music" שיר השנה מועמדות
2017 ריהאנה אמנית השנה מועמדות

Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[180] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות
2007[181] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) שיר השנה מועמדות
2008[182] ריהאנה האמן הבינלאומי של השנה מועמדות

Nickelodeon Kids' Choice Awards UK[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007[183] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הווידאו קליפ של השנה מועמדות

Premios Oye![עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2013[184] "Diamonds" השיר האנגלי של השנה זכייה

People's Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי בחירת הקהל הוא טקס פרסים אמריקאי המוענק מדי שנה להוקרתם של אמנים בתחום התרבות הפופולרית, לפי הצבעת הקהל. הטקס הראשון, ששודר בשנת 1975, בחר בסרט הקולנוע "העוקץ" בתור הסרט המובחר ביותר לשנת 1974, בג'ון ויין ובברברה סטרייסנד בתור שחקני הקולנוע המובחרים לאותה שנה. ריהאנה זכתה בכ-8 פרסים מתוך מועמדויות רבות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[185] "Shut Up and Drive" שיר ה-R&B של השנה זכייה
2009[186] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
"Disturbia" אמן הפופ של השנה מועמדות
"Take a Bow" אמן ה-R&B של השנה מועמדות
2010[187] "Run This Town" (בשיתוף ג'יי זי וקניה וסט) שיתוף הפעולה של השנה זכייה
"Live Your Life(בשיתוף T.I.) מועמדות
2011[188] ריהאנה אמן הפופ של השנה זכייה
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) הווידאו קליפ של השנה זכייה
שיר השנה זכייה
2012[189] ריהאנה אמן הפופ של השנה מועמדות
אמנית ה-R&B של השנה זכייה
2013[190] זכייה
2014[191] מועמדות
2015[192] מדבבת בסרט האנימציה של השנה מועמדות
2017[193] אמנית השנה מועמדות
אמן ה-R&B של השנה זכייה
"Work(בשיתוף דרייק) שיר השנה מועמדות
ANTI אלובם השנה מועמדות

Radio Disney Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006[194] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
"SOS" שיר השנה מועמדות
2017[195] "Work(בשיתוף דרייק) השיר עם הכתיבה הטובה ביותר של השנה זכייה

Soul Train Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2010[196] "Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) שיר ההיפ הופ של השנה זכייה
"Rude Boy" שיר ה-R&B של השנה מועמדות
2011[197] "Man Down" הביצוע הקאריבי של השנה זכייה
"?Only Girl (In the World)"/"What's My Name" הופעת הדאנס של השנה מועמדות
"All of the Lights" (בשיתוף קניה וסט) שיר ההיפ הופ של השנה מועמדות
2012[198] "Where Have You Been" הופעת הדאנס של השנה מועמדות
2015[199] "Bitch Better Have My Money" שיר השנה מועמדות
2016[200] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה מועמדות
"Work(בשיתוף דרייק) שיתוף הפעולה של השנה מועמדות
הופעת הדאנס של השנה מועמדות
שיר השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות
"Needed Me" פרס השירים של אשפורד וסימפסון מועמדות
ANTI אלבום\מיקסטייפ של השנה מועמדות

Swiss Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008[201] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) השיר הבינלאומי של השנה זכייה

Teen Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי בחירות הנוער הוא טקס פרסים אמריקאי הנערך מדי שנה, במהלכו מוענקים פרסים להישגים הגדולים ביותר של השנה החולפת בתחומים מוזיקהקולנועספורטטלוויזיהאופנה ועוד. הטקס משודר בערוץ פוקס וקהל הנוער הוא שמצביע ובוחר את הזוכים בתחומים השונים. ריהאנה זכתה ב-4 פרסים בלבד מתוך עשרות מועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה
2005[202] "Pon De Replay" השיר הקיצי של השנה מועמדות
2006[203] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה זכייה
האמנית המפתיעה של השנה זכייה
אמנית ההוטי של השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
אמן ה-V של השנה מועמדות
SOS סינגל השנה מועמדות
"Unfaithful" השיר הקיצי של השנה מועמדות
2007[204] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה זכייה
אמנית ההוטי של השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
האמן הקיצי של השנה מועמדות
"Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) סינגל השנה מועמדות
"Shut Up And Drive" השיר הקיצי של השנה מועמדות
2008[205] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה מועמדות
אמנית ההוטי של השנה מועמדות
אמנית השנה מועמדות
"Don't Stop the Music" סינגל השנה מועמדות
2009[206] "Live Your Life(בשיתוף T.I.) המראה של השנה מועמדות
2010[207][208] ריהאנה אמן ה-R&B של השנה מועמדות
Rated R אלבום ה-R&B של השנה מועמדות
"Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) שיר הראפ\היפ הופ של השנה זכייה
ריהאנה האמנית הקיצית של השנה מועמדות
2011[209] אמנית השנה מועמדות
"All of the Lights" (בשיתוף קניה וסט) שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
2012[210][211] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
אמנית ההוטי של השנה מועמדות
האמנית הקיצית של השנה מועמדות
האמנית המפתיעה של השנה זכייה
"Take Care" (בשיתוף דרייק) הסינגל הגברי של השנה מועמדות
שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
2013[212] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
האמנית הקיצית של השנה מועמדות
אמן הטוויטר של השנה מועמדות
"Stay" (בשיתוף מיקי אקו) השיר המפתיע של השנה מועמדות
"Diamonds" שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
2014[213] ריהאנה אמנית ההוטי של השנה מועמדות
מלכת המדיה של השנה מועמדות
אמן האינסטגרם של השנה מועמדות
2015[214][215] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
אמנית ההוטי של השנה מועמדות
האמנית הקיצית של השנה מועמדות
הסלפי של השנה מועמדות
"Bitch Better Have My Money" שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
שיר המסיבות של השנה מועמדות
"FourFiveSeconds" שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
2016[216] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
האמנית הקיצית של השנה מועמדות
"Work(בשיתוף דרייק) שיר ה-R&B\היפ הופ של השנה מועמדות
"This Is What You Came For(בשיתוף קלווין האריס) שיר המסיבות של השנה מועמדות
השיר הקיצי של השנה בהמתנה
2017 ריהאנה אמן ה-R&B של השנה בהמתנה
אייקון הסטייל של השנה בהמתנה
אמנית ההוטי של השנה בהמתנה
"Love On The Brain" שיר הפופ של השנה בהמתנה

The Sun's Bizarre Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011 ריהאנה גברת ביזארית זכייה
2012 ריהאנה ה-Caner של השנה זכייה

The Radio Academy Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2008 ריהאנה האמן המושמע ביותר ברדיו הבריטי של השנה[217] זכייה
2012 זכייה

4Music[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[218][219] ריהאנה אמנית השנה זכייה
"California King Bed" הווידאו קליפ של השנה מועמדות
"?What's My Name(בשיתוף דרייק) מועמדות
"?Who's That Chick" (בשיתוף דייוויד גטה) מועמדות
2012[220][221] ריהאנה אמנית השנה מועמדות
"Where Have You Been" הווידאו קליפ של השנה מועמדות

Urban Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007[222] "Unfaithful" הווידאו קליפ של השנה מועמדות
ריהאנה אמן ה-R&B של השנה זכייה
2009[223][224] "Rehab" הווידאו קליפ של השנה זכייה
ריהאנה אמנית השנה זכייה
אמן ה-R&B של השנה מועמדות
אמן השנה מועמדות
2010[225] האמן הבינלאומי של השנה מועמדות

UK Festival Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2016 ריהאנה (בפסטיבל V) ההופעה הטובה ביותר של השנה מועמדות

UK Music Video Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2011[226] "Love the Way You Lie(בשיתוף אמינם) הווידאו קליפ בסגנון ה-R&B הבינלאומי של השנה מועמדות
2012[227] "We Found Love(בשיתוף קלווין האריס) הווידאו קליפ בסגנון הפופ הבינלאומי של השנה מועמדות
2015[228] "Bitch Better Have My Money" הווידאו קליפ בסגנון הפופ הבינלאומי של השנה זכייה
התלבושות הטובות ביותר בווידאו קליפ זכייה

VH1 Soul VIBE Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007[229] "Umbrella" (בשיתוף ג'יי זי) הווידאו קליפ של השנה זכייה

VEVOCertified Awards#[עריכת קוד מקור | עריכה]

פרסים אלה הם פרסים הניתנים לכל אמן מטעם VEVO (בתנאי שהוא רשום לערוץ VEVO או שהקליפ שלו הועלה ל-VEVO) כאשר אחד הסרטונים שלו מגיע ל-100 מיליון צפיות, פרס זה ניתן לעיתים באירוע מיוחד לאמן על ידי קבוצת מעריצים שלו. נכון להיום לריהאנה יש 29 סרטונים שהגיעו להישג זה בערוץ ה-VEVO שלה כאשר אחד מתוכם הגיע למיליארד צפיות ושישה נוספים הגיעו למעל חצי מיליארד צפיות.

מועמד פרס תוצאה
"Unfaithful" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Umbrella" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Hate That I Love You" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Don't Stop the Music" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Rehab" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Take a Bow" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Disturbia" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Russian Roulette" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Hard" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Rude Boy" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Te Amo" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"(Only Girl (In the World" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"?What's My Name" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"California King Bed" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Man Down" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"(Cheers (Drink to That" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"We Found Love" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"You da One" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Where Have You Been" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Daimonds" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Stay" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Pour It Up" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"What Now" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"FourFiveSeconds" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Bitch Better Have My Money" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Work" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Kiss It Better" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Needed Me" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה
"Shut Up and Drive" גריפה של מעל ל-100 מיליון צפיות זכייה

Webby Award[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2016 ANTIdiaRy מסע פרסום לנייד זכייה [230]
השימוש הטוב ביותר של וידאו או העברת תמונה זכייה [231]

World Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2006 ריהאנה האמן הברבדי המוכר של השנה זכייה
האמן הברבדי בסגנון ה-R&B המוכר של השנה מועמדות
2007 האמן המדבב של השנה זכייה
אמן הפופ המוכר של השנה זכייה
אמן ה-R&B המוכר של השנה מועמדות
2008 אמן ה-R&B המוכר של השנה מועמדות
2010 אמן הפופ\רוק של השנה מועמדות
2014 האמנית המוכרת של השנה מועמדות
האמן עם ההופעה של השנה מועמדות
האמן המדבב של השנה מועמדות

YouTube Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2013[232] ריהאנה אמן השנה מועמדות
"Diamonds" התופעה הויראלית של השנה מועמדות
2015[233] ריהאנה אחד מ-50 האמנים של השנה זכייה

Z Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה
2007 Good Girl Gone Bad אלבום השנה זכייה
ריהאנה אמן השנה זכייה
2008 ריהאנה וכריס בראון סוג הסלברטאים המועדף זכייה
2010 ריהאנה האמן המבוקש ביותר זכייה
RihannaDaily.com פורום המעריצים המועדף זכייה
2011 Loud אלבום השנה זכייה
RihannaDaily.com אתר המעריצים המועדף זכייה
"S&M" (Remix) שיתוף הפעולה של השנה זכייה

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ 1.0 1.1 Kennedy, Gerrick D. (14 בנובמבר 2013). "Exclusive: Rihanna to receive 'Icon' honor at American Music Awards". Los Angeles Times. 
  2. ^ "2007 American Music Awards Nominees and Winners". Los Angeles Times. 12 בדצמבר 2012. 
  3. ^ "2008 American Music Awards Winners". New York Daily News. 24 בנובמבר 2008. 
  4. ^ "In Full: American Music Awards - Winners". Digital Spy. 22 בנובמבר 2010. 
  5. ^ "American Music Awards 2011 - Full list of winners". Digital Spy. 21 בנובמבר 2011. 
  6. ^ "American Music Awards 2012 - The winners and nominees in full". Digital Spy. 19 בנובמבר 2012. 
  7. ^ http://www.billboard.com/articles/news/5755250/american-music-awards-2013-full-nominations-list http://www.usmagazine.com/entertainment/news/american-music-awards-2013-nominations-announced-list-of-nominees-20131010
  8. ^ http://www.billboard.com/articles/events/amas/6770317/american-music-awards-2015-winners-list-amas AMAs Winners
  9. ^ http://www.theamas.com/nominees/2016-nominees/ 2016 Nominees
  10. ^ "ARIA Awards 2011: Nominees and early winners". Nova FM. 12 בדצמבר 2012. 
  11. ^ "BET Awards 2006 - Winners and Nominees". About.com. 28 במאי 2013. 
  12. ^ "BET Awards Nominees and Winners 2008". Music Lovers Group. 28 במאי 2013. 
  13. ^ "2009 BET Awards". About.com. 28 במאי 2013. 
  14. ^ "BET Awards 2010 Winners, Nominations List: Red Carpet Photos, Video". Shallow Nation. 28 במאי 2013. 
  15. ^ "2011 BET Awards". About.com. 28 במאי 2013. 
  16. ^ "2012 BET Awards". About.com. 28 במאי 2013. 
  17. ^ "BET Awards 2013 Nominations: The Complete List". MTV. 28 במאי 2013. 
  18. ^ "Beyonce & Jay Z Lead 2014 BET Awards". Billboard. 26 בינואר 2014. בדיקה אחרונה ב-14 במאי 2014. 
  19. ^ "Best Female R&B/Pop Artist". BET Awards 2015. BET Networks. בדיקה אחרונה ב-21 ביוני 2015. 
  20. ^ "2016 BET Awards Nominations". Rap-Up.com. 20 במאי 2016. 
  21. ^ "2017 BET Awards". About.com. 18 במאי 2017. 
  22. ^ "2009 BET Hip Hop Awards Winners". About.com. 28 במאי 2013. 
  23. ^ "2010 BET Hip Hop Awards Complete Winners List". MTV. 28 במאי 2013. 
  24. ^ "Nominations and winners for the BET Hip Hop Awards 2011 have been revealed!". Made To Be Now. 28 במאי 2013. 
  25. ^ "Top Billboard Music Award Winners of All Time (1990-2016)". Billboard. 
  26. ^ "The 2006 Billboard Music Award Winners". Billboard. 
  27. ^ "2011 Billboard Music Awards Winners [Full List]". Inquisitr. 22 במאי 2011. 
  28. ^ "2012 BBMA WINNERS". Billboard. 12 בדצמבר 2012. 
  29. ^ Grossberg, Josh. "Nominees for 2013 Billboard Music Awards". E! Online. בדיקה אחרונה ב-23 באפריל 2013. 
  30. ^ Staff, Billboard. "Imagine Dragons, Lorde, Justin Timberlake Lead 2014 Billboard Music Awards Finalists". Billboard. בדיקה אחרונה ב-9 באפריל 2014. 
  31. ^ "2016 Finalists". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באפריל 2016. 
  32. ^ https://www.billboardmusicawards.com/nominees/
  33. ^ "Enrique Iglesias, Shakira Lead Billboard Latin Music Award Nominations". Billboard. בדיקה אחרונה ב-10 בפברואר 2011. 
  34. ^ "2012 Billboard Latin Music Award Nominations". All Voices. בדיקה אחרונה ב-4 במרץ 2012. 
  35. ^ "Billboard Latin Music Awards 2013: Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-25 באפריל 2013. 
  36. ^ Simpson, Matt (18 בנובמבר 2008). "A.M. Nuggets: Allman Brothers Honored at Billboard Touring Awards". wnew.com. בדיקה אחרונה ב-11 באוקטובר 2009. 
  37. ^ "Billboard Touring Awards: U2, Bon Jovi, Take That Are Top Finalists". Billboard. בדיקה אחרונה ב-4 בנובמבר 2011. 
  38. ^ "Peter Gabriel Receives Top Honor at BMI London Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-16 באוקטובר 2007. 
  39. ^ "2010 BMI London Award Winners". BMI. בדיקה אחרונה ב-5 באוקטובר 2010. 
  40. ^ "2012 BMI London Award Winners". BMI. בדיקה אחרונה ב-9 באוקטובר 2012. 
  41. ^ "2006 BMI Pop Awards - Award Winning Songs". BMI. בדיקה אחרונה ב-16 במאי 2006. 
  42. ^ 42.0 42.1 42.2 "Carole King Named BMI Icon at 60th Annual BMI Pop Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-16 במאי 2007. 
  43. ^ 43.0 43.1 "Carole King Named BMI Icon at 60th Annual BMI Pop Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-19 במאי 2009. 
  44. ^ 44.0 44.1 44.2 "Carole King Named BMI Icon at 60th Annual BMI Pop Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-19 במאי 2010. 
  45. ^ "Carole King Named BMI Icon at 60th Annual BMI Pop Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2011. 
  46. ^ 46.0 46.1 46.2 46.3 "Carole King Named BMI Icon at 60th Annual BMI Pop Awards". BMI. בדיקה אחרונה ב-16 במאי 2012. 
  47. ^ "2010 BMI Urban Music Awards Winners". BMI. בדיקה אחרונה ב-10 בספטמבר 2009. 
  48. ^ 48.0 48.1 48.2 "2010 BMI Urban Music Awards Winners". BMI. בדיקה אחרונה ב-11 בספטמבר 2010. 
  49. ^ 49.0 49.1 49.2 49.3 49.4 "Snoop Dog Honored At BMI Urban Awards". Urban Hot Radio. בדיקה אחרונה ב-29 באוגוסט 2011. 
  50. ^ "RIHANNA WINS BRITS 2012 INTERNATIONAL FEMALE ARTIST". Brits. 12 בדצמבר 2012. אורכב מ-המקור ב-April 22, 2012. 
  51. ^ Wyatt, Daisy (20 בפברואר 2013). "Brit Awards 2013: Nominations in full". The Independent (London). בדיקה אחרונה ב-17 באפריל 2013. 
  52. ^ Haigh, Joshua (22 בפברואר 2017). "Who is nominated for Brit Awards 2017? Full nominations list as Little Mix and Rihanna score most nods". 
  53. ^ "BT Digital Music Awards winners". Musicweek. 1 באוקטובר 2010. 
  54. ^ "BT Digital Music Awards 2011: Nominees in full". Digital Spy. 31 באוגוסט 2011. 
  55. ^ "Carly Rae Jepsen, Marianas Trench nab Canadian Radio Music Awards". Toronto Sun. 20 במרץ 2013. 
  56. ^ "Rihanna Wore a Naked Dress to the CFDA Fashion Awards (NSFW)". ELLE (באנגלית). 3 ביוני 2014. בדיקה אחרונה ב-13 באוגוסט 2017. 
  57. ^ "Rihanna ANTIdiaRy / Album Partnership Launch". בדיקה אחרונה ב-26 בספטמבר 2016. 
  58. ^ "Rihanna ANTIdiaRY / Album Partnership Launch". בדיקה אחרונה ב-26 בספטמבר 2016. 
  59. ^ Alberto Cruz (30 במרץ 2012), Nightwish - Amaranth (Live At Echo Awards 2008) [HD 1080p], בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017 
  60. ^ "Adele, Bruno Mars, Black Eyed Peas Among Nominees for Germany's Echo Awards". Billboard. 
  61. ^ "Die Nominees". Echo Pop. אורכב מ-המקור ב-2013-08-17. 
  62. ^ "Rihanna’s Nude By Rihanna Wins Best Celebrity Fragrance At FIFI Awards". בדיקה אחרונה ב-27 בנובמבר 2016. 
  63. ^ "Rihanna Dethrones Kanye West to Become ‘Queen of Shoes’". בדיקה אחרונה ב-6 בנובמבר 2016. 
  64. ^ Sheridan, Emily. "Emotional Rihanna is the belle of the ball in a mermaid gown as she accepts Woman of the Year award". London: Daily Mail. בדיקה אחרונה ב-10 בנובמבר 2009. 
  65. ^ Daniels, Colin (24 בפברואר 2013). "Twilight Breaking Dawn - Part 2, Kristen Stewart, Rihanna win Razzies". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-24 בפברואר 2013. 
  66. ^ Bibbiani, William (8 בינואר 2013). "The 33rd Annual Razzies (Dis)-Honor Twilight: Breaking Dawn: Part 2". CraveOnline.com. בדיקה אחרונה ב-9 בינואר 2013. 
  67. ^ "Rihanna". GRAMMY.com (באנגלית). 14 במאי 2017. בדיקה אחרונה ב-13 באוגוסט 2017. 
  68. ^ "51st Annual GRAMMY Awards". GRAMMY.com (באנגלית). 17 בינואר 2013. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  69. ^ "Grammy 2010 Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  70. ^ "Grammys 2011 Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  71. ^ "Grammy Winners List 2012". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  72. ^ "Grammys 2013: Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  73. ^ "56th GRAMMY Awards: Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  74. ^ "Grammys 2015: And the Winners Are ...". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  75. ^ "Grammy Awards 2016: See the Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  76. ^ "Grammy Awards 2017: See the Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  77. ^ "60th Annual GRAMMY Awards". GRAMMY.com (באנגלית). 28 בנובמבר 2017. בדיקה אחרונה ב-28 בנובמבר 2017. 
  78. ^ "Female artist with the most US no.1 singles in a year". בדיקה אחרונה ב-30 באוגוסט 2016. 
  79. ^ "Most digital no.1 singles in the US". בדיקה אחרונה ב-30 באוגוסט 2016. 
  80. ^ "Most consecutive years of UK No.1 singles". בדיקה אחרונה ב-30 באוגוסט 2016. 
  81. ^ "Rihanna, Lady Gaga and Adele break World Records with digital music sales". 7 בספטמבר 2012. בדיקה אחרונה ב-30 באוגוסט 2016. 
  82. ^ "Most consecutive weeks on UK singles chart (multiple singles)". בדיקה אחרונה ב-30 באוגוסט 2016. 
  83. ^ אסף נבו, ‏שיא גינס של ריהאנה: הכי הרבה לייקים בפייסבוק, באתר ‏mako‏‏, ‏ ב-8.9.13 ‏
  84. ^ "Watch Rihanna Accept Her Harvard University Humanitarian of the Year Award". Spin. 28 בפברואר 2017. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2017. 
  85. ^ "2015 HMMA WINNERS". HMMA. 
  86. ^ https://www.hmmawards.com/2016-music-genre-nominees/, www.hmmawards.com
  87. ^ "Justin Timberlake, Rihanna, Imagine Dragons Lead iHeartRadio Music Awards Nominations". בדיקה אחרונה ב-5 באפריל 2014. 
  88. ^ "iHeartRadio Music Awards 2016: See the Full Winners List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  89. ^ "2017 iHeartRadio Music Awards: Complete List of Nominations". E! Online. 3 בינואר 2017. 
  90. ^ "The 20th Japan Gold Disc Music Awards 2006". RIAJ. בדיקה אחרונה ב-17 באפריל 2013. 
  91. ^ "RIHANNA ANNOUNCES 7TH STUDIO ALBUM UNAPOLOGETIC RELEASED MONDAY, NOVEMBER 19". Universal Music. 
  92. ^ "2012 Juno Awards Nominees". Juno Awards. 
  93. ^ "Nominees & Winners | The JUNO Awards". The JUNO Awards (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  94. ^ "SLa Chanson de l'année 2012 : Garou bat Rihanna, Alicia Keys ou M. Pokora, Twitter se révolte !". Melty Buzz. 
  95. ^ "Latin American Music Awards 2016: Complete List of Winners". בדיקה אחרונה ב-7 באוקטובר 2016. 
  96. ^ "Ediciones anteriores". Premios 40. 
  97. ^ "NOMINACIONES A LOS PREMIOS 40 PRINCIPALES 2010". LaHiguera. 
  98. ^ "Lista de nominados a los Premios 40 Principales 2011". Los40. 
  99. ^ "Categoría nacional españa". Los40. 
  100. ^ "Pablo Alborán lidera las nominaciones a los Premios 40 Principales 2013". Cadena SER. בדיקה אחרונה ב-22 ביולי 2014. 
  101. ^ METEOR MUSIC AWARDS, philbrodieband.com
  102. ^ "Meteor Awards 2009 Nominees Revealed". Goldenplec. 
  103. ^ "2006 MOBO Awards - Winners". About.com. 
  104. ^ "Mobo Awards 2007: Winners in full". BBC. 19 בספטמבר 2007. 
  105. ^ "The MOBO Awards 2008". BBC. 
  106. ^ "Nominations Announced for the MOBO Awards 2010!". MOBO. 
  107. ^ "MOBO Awards 2011: Winners List In Full". Gigwise. 
  108. ^ "MOBO Awards 2012 - who might win?". MOBO. 
  109. ^ "MP3 Awards 2010 Nominations". Music News. 
  110. ^ "Kanye, Adele Lead 2011 MP3 Music Awards Winners". Crave Online. 
  111. ^ "2011 MP3 Music Awards". Metro Lyrics. 
  112. ^ "MTV Movie Awards 2014: Winners list in full as Hunger Games Catching Fire sweeps the board". The Independent. 14 באפריל 2014. בדיקה אחרונה ב-15 באפריל 2014. 
  113. ^ "2006 MTV Video Music Awards Winners". MTV. 
  114. ^ "2007 MTV Video Music Awards Winners". MTV. 
  115. ^ "2008 MTV Video Music Awards Winners". MTV. 
  116. ^ "2010 MTV Video Music Awards Winners". MTV. 
  117. ^ "2012 MTV Video Music Awards Winners". MTV. 
  118. ^ "2013 MTV Video Music Awards Nominations". MTV. 
  119. ^ "2015 MTV Video Music Awards Nominations". MTV. 
  120. ^ "VMAs 2016: See the Full List of Winners". Billboard. בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  121. ^ "Rihanna Is Your 2016 Vanguard". MTV News. 11 באוגוסט 2016. בדיקה אחרונה ב-11 באוגוסט 2016. 
  122. ^ "VMA 2017 | MTV" (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  123. ^ "NeYo, Beyonce Earn MTV Video Music Awards Japan Nominations". 
  124. ^ "MTV World Stage VMAJ 2010". 
  125. ^ "MTV reveals nominees for "MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN"". Tokyohive. 
  126. ^ "ANNOUNCING THE WINNERS OF THIS YEAR'S MTV VMAJs". MTV. 
  127. ^ "Award show to be held on Saturday June 23, 2012 at Makuhari Messe in Chiba Prefecture, Japan". MTV. 
  128. ^ "Bruno Mars, FUN., One Direction, Taylor Swift and Kana Nishino lead with three nominations each". MTV. 
  129. ^ "Nominees Announced for the MTV Video Music Awards Japan 2016". בדיקה אחרונה ב-7 באוקטובר 2016. 
  130. ^ "Madonna and Robbie sing for stars at MTV Awards". Dailymail. 
  131. ^ "Red Hot Chili Peppers Lead MTV Europe Awards Nominations". Entertainmentwise. 
  132. ^ "Kanye West sore loser at MTV Europe Awards". USA Today. 
  133. ^ "MTV EMA nominations revealed.". ONTD. 
  134. ^ "Amy Winehouse wins at the MTV Europe Music Awards". Telegraph. 
  135. ^ "MTV Europe Music Awards 2008 Nominees". Music Lovers Group. 
  136. ^ "2010 MTV Europe Music Awards Winners". Music Lovers Group. 
  137. ^ "MTV EMAs - winners in full". Digital Spy. 6 בנובמבר 2011. 
  138. ^ "MTV Europe Music Awards 2012 - the winners in full". Digital Spy. 11 בנובמבר 2012. 
  139. ^ "MTV EMAs 2013: Nominations List". Capital FM. 
  140. ^ "Madonna and Robbie sing for stars at MTV Awards". MTV. 
  141. ^ "MTV EMA 2015 Winners". MTV. 
  142. ^ "MTV EMA 2017 | 12.11.2017 | London". EMA.MTV (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  143. ^ "Mtv Africa Music Awards 2008 - Music/Radio - Nairaland". Nairaland. בדיקה אחרונה ב-4 באוקטובר 2008. 
  144. ^ "MTV Africa Music Awards nominations announced - Vote now". This Is Africa. בדיקה אחרונה ב-1 בנובמבר 2010. 
  145. ^ "MTV News - 2014 MAMA Best International Nominees Revealed!". MTV Base. 28 במאי 2014. בדיקה אחרונה ב-28 במאי 2014. 
  146. ^ "Rihanna and Lady Gaga Lead 2010 MTV Video Play Awards". Anti Music. בדיקה אחרונה ב-2 בפברואר 2011. 
  147. ^ "MTV Video Play Awards: Check Out Which Artist is Most Played". Beirut Night Life. בדיקה אחרונה ב-13 בפברואר 2012. 
  148. ^ "MTV honours most-played music videos of 2012". Musicweek. בדיקה אחרונה ב-13 בפברואר 2013. 
  149. ^ "mtvU Woodie Awards - 2012". MTV. בדיקה אחרונה ב-18 במרץ 2013. 
  150. ^ [1]
  151. ^ "2006 MuchMusic Video Awards". Metro Lyrics. 
  152. ^ "2007 MuchMusic Video Awards". Metro Lyrics. 
  153. ^ "Is Rihanna's Umbrella 2007's Most Watched Video?". Singersroom. 
  154. ^ bigbromedia (18 ביולי 2009), Lady Gaga Medley Much Music Awards 2009 (HD), בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017 
  155. ^ "Much Music Video Awards 2010 Nominees". Ocean Up. 
  156. ^ "2011 MuchMusic Video Awards nominees revealed". MSN. 
  157. ^ "Chris Brown, Nicki Minaj, Rihanna Among 2012 Much Music Nominees". Singersroom. 
  158. ^ "MuchMusic Video Awards 2013 Nominees". Ocean Up. 
  159. ^ "Watch the iHeartRadio MMVAs Sunday June 18 @ 9E/6P". MMVAs. בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  160. ^ "MYX Music Awards 2011 Winners". MyX Music Awards. אורכב מ-המקור ב-2016-03-06. 
  161. ^ "Here Is The Official MYX MUSIC AWARDS 2013 Winners List!" (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-12 באוגוסט 2017. 
  162. ^ "39th NAACP Image Awards Show 2008". Yahoo!. בדיקה אחרונה ב-14 בפברואר 2008. 
  163. ^ "Chris Brown and Rihanna both up for NAACP Image Awards". LA Times. 10 בפברואר 2009. בדיקה אחרונה ב-10 בפברואר 2009. 
  164. ^ "'Precious,' Jay-Z, Rihanna and Sandra Bullock headline NAACP Image Awards nods". Hit Fix. בדיקה אחרונה ב-6 בינואר 2010. 
  165. ^ "Rihanna, Kanye West Nominated for 42nd NAACP Image Awards". Rap-Up. 
  166. ^ "Shockwaves NME Awards 2008: Kylie Minogue voted Sexiest Woman". NME. בדיקה אחרונה ב-28 בפברואר 2008. 
  167. ^ "Nommés des NRJ Music Awards 2007". toutelatele. 
  168. ^ "Palmarès des NRJ Music Awards 2007". 
  169. ^ "NRJ Music Awards 2008 : tous les nommés". 
  170. ^ "Palmarès des NRJ Music Awards 2008 : Christophe Maé et Christophe Willem, grands vainqueurs !". 
  171. ^ "NRJ music awards 2009: mistake on the winner name!". Citizen Side. 
  172. ^ "Rihanna, Beyonce Top NRJ Music Award Winners". Singersroom. 
  173. ^ "NRJ Music Awards 2011 : les nominations, Lady Gaga déjà favorite". Staragora. 
  174. ^ "2012 NRJ Music Awards". Metro Lyrics. 
  175. ^ "2013 NRJ Music Awards". Metro Lyrics. 
  176. ^ "Katy Perry et Maître Gims : la star américaine et le Wati-boy confirment leur présence à la 15e édition des NRJ Music Awards !". Public. 
  177. ^ ChartsTopWorld (7 בנובמבר 2015), NRJ Music Awards 2015 : Les Gagnants (Le palmarès 2015 Officiel), בדיקה אחרונה ב-13 באוגוסט 2017 
  178. ^ "NRJ Music Awards 2016 : La liste des nommés". Ozap. 
  179. ^ "2009 Nickelodeon Kids Choice Awards Nominees List Released; Fans Will Vote on Finalists". Yahoo!. בדיקה אחרונה ב-6 בפברואר 2009. 
  180. ^ "Prepare To Be Slimed…As The Australian Nickelodeon Kids' Choice Awards Nominees Are Announced!". Viacom. 
  181. ^ "Voting Open for Nickelodeon's Australian Kids' Choice Awards 2007". Nickk Capress. בדיקה אחרונה ב-14 באוגוסט 2007. 
  182. ^ Brendon Agpasa (2 בנובמבר 2013), Nickelodeon's Australian Kids' Choice Awards 2008, בדיקה אחרונה ב-13 באוגוסט 2017 
  183. ^ "In full: Nickelodeon Kids' Choice Awards UK nominees". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-30 ביולי 2007. 
  184. ^ Rojas, Miriam (17 במאי 2013). "Lista completa de los ganadores de Premios Oye! 2013". Terra.com.mx. Telefónica S.A.. בדיקה אחרונה ב-10 באפריל 2014. 
  185. ^ "2008 People's Choice Awards Goes on in Spite of the Writer's Strike". Yahoo!. 
  186. ^ "People's Choice Awards 2009 Nominees". Digital Spy. 
  187. ^ "People's Choice Awards 2010: The Winners". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-7 בינואר 2010. 
  188. ^ "People's People's Choice Awards 2011: The Winners". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-6 בינואר 2011. 
  189. ^ "People's Choice Awards 2012: The winners in full". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-12 בינואר 2012. 
  190. ^ "People's Choice Awards 2013: The winners and nominees in full". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-10 בינואר 2013. 
  191. ^ People’s Choice Awards 2014: FULL LIST of Winners, People's Choice, ‏2014-01-09
  192. ^ People’s Choice Awards 2015: Full List Of Winners, People's Choice, ‏2015-01-08
  193. ^ People’s Choice Awards 2017: Full List Of Winners, People's Choice, ‏2017-01-19
  194. ^ "Vote for the Radio Disney Awards!!!". shine on media. 21 באפריל 2014. 
  195. ^ "Radio disney music awards 2017 nominations". e online. 21 במרץ 2017. 
  196. ^ "2010 Soul Train Awards". About.com. בדיקה אחרונה ב-29 בנובמבר 2010. 
  197. ^ "2011 Soul Train Awards". About.com. 
  198. ^ "2012 Soul Train Awards". About.com. 
  199. ^ Kennedy, Gerrick D. "The Weeknd, Bruno Mars lead Soul Train Awards nominations". Los Angeles Times. בדיקה אחרונה ב-17 באוקטובר 2015. 
  200. ^ "Drake leads Soul Train Awards 2016 nominations". Rap-Up.com. 
  201. ^ "2009 "Swiss Grammys" spotlight local musicians". Swiss Info. בדיקה אחרונה ב-28 בפברואר 2008. 
  202. ^ "Teen Choice Awards". Fox. אורכב מ-המקור ב-2006-01-08. 
  203. ^ "List of Teen Choice Awards winners". USA Today. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015. 
  204. ^ "Teen Choice Awards Pirates". Cinema Blend. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015. 
  205. ^ "2008 Teen Choice Awards winners and nominees". Los Angeles Times. 17 ביוני 2012. בדיקה אחרונה ב-16 ביוני 2012. 
  206. ^ "Teen Choice Awards 2009 nominees". Los Angeles Times. 15 ביוני 2009. בדיקה אחרונה ב-25 ביוני 2009. 
  207. ^ 14 June 2010. Teen Choice Awards 2010: First Round Of Nominees Announced
  208. ^ 28 June 2010. Teen Choice Awards 2010: Second (Giant) Wave Of Nominees Announced!
  209. ^ "Teen Choice Awards 2011 Winners, Nominations List". Shallow Nation. בדיקה אחרונה ב-4 באוגוסט 2011. 
  210. ^ "Teen Choice Awards 2012: First wave nominees in full". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2012. 
  211. ^ "Teen Choice Awards 2012: Second wave nominations in full". Digital Spy. בדיקה אחרונה ב-15 ביוני 2012. 
  212. ^ "2013 Teen Choice Award Nominations: Twilight and Vampire Diaries Are Tops, Taylor Swift and Harry Styles Square Off". E! Online. בדיקה אחרונה ב-22 במאי 2013. 
  213. ^ "Teen Choice Awards: The Complete Winners List". Hollywoodreporter. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015. 
  214. ^ Coggan, Devan (9 ביוני 2015). "Teen Choice Award nominations pit Zayn Malik against One Direction". Entertainment Weekly. Time Inc.. בדיקה אחרונה ב-12 ביולי 2015. 
  215. ^ Johnson, Zach (8 ביולי 2015). "Teen Choice Awards 2015 Nominees: Wave 2 Revealed!". E! Online. בדיקה אחרונה ב-12 ביולי 2015. 
  216. ^ "Teen Choice Awards: Complete List of Nominees". The Hollywood Reporter. 
  217. ^ "Radio Academy Honours". The Radio Academy. אורכב מ-המקור ב-2015-09-01. 
  218. ^ "news: 4Music Video Honours 2011 - The Results". 4Music. 21 בנובמבר 2011. 
  219. ^ "news: 4Music Video Honours 2011 - Best Video Nominees". 4Music. 21 באוקטובר 2011. 
  220. ^ "show: 4Music Video Honours 2012 Best Girl". 4Music. 
  221. ^ "show: 4Music Video Honours 2012 Best Video of 2012". 4Music. אורכב מ-המקור ב-2012-10-30. 
  222. ^ "NOMINATIONS FOR THE URBAN MUSIC AWARDS USA ANNOUNCED!!". Urban Music Awards. 18 במרץ 2007. 
  223. ^ "Rihanna scoops two Urban Music wins". Metro. 20 ביולי 2009. 
  224. ^ "URBAN MUSIC AWARDS USA REVEALS NOMINATIONS!!". Urban Music Awards. 12 ביולי 2009. 
  225. ^ "The Urban Music Awards 2010 annonunces UK nominees". Urban Music Awards. 11 ביולי 2011. 
  226. ^ "UK Music Video Awards 2011: here are the nominations!". Promo News. 12 באוקטובר 2011. 
  227. ^ "Music Genre Categories". UKMVA. 12 בדצמבר 2012. 
  228. ^ "UK Video Music Awards 2015 - All the winners". UKMVA. 7 בנובמבר 2015. 
  229. ^ "2007 VH1 Soul VIBE Award Nominees and Winners". About.com. 7 בנובמבר 2007. 
  230. ^ "2016 Webby Awards Winners for Mobile Campaigns". בדיקה אחרונה ב-4 בנובמבר 2016. 
  231. ^ "2016 Webby Awards Winners for Best Use of Video or Moving Image". בדיקה אחרונה ב-4 בנובמבר 2016. 
  232. ^ Michalski, Jennifer (22 באוקטובר 2013). "Here Are The Nominations For YouTube's First Music Awards". Business Insider. בדיקה אחרונה ב-3 בנובמבר 2013. 
  233. ^ McIntyre, Hugh (3 במרץ 2015). "Here Are The Winners Of The 2015 YouTube Music Awards". Forbes. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015.