בריטני: הצד שלה
| בריטני: הצד שלה | |
|---|---|
![]() |
|
| שם במקור: | Britney: For the Record |
| בימוי: | פיל גריפין |
| הפקה: | אנדרו פריד, MTV |
| חברת הפצה: | Fremantle Media, MTV |
| הקרנת בכורה: | |
| משך הקרנה: | 67 דקות |
| שפת הסרט: | אנגלית |
| דף הסרט ב-IMDb | |
בריטני: הצד שלה (באנגלית: Britney: For the Record), הוא סרט תיעודי אמריקאי, אודות זמרת הפופ בריטני ספירס. הסרט חושף את תהליך השיקום של ספירס, התייחסותה לאירועים שפקדו אותה ותהליך העבודה שלה על אלבומה החדש. צוות הצלמים וההפקה ליווה את בריטני במשך 60 ימים, מ-5 בספטמבר 2008 עד ה-5 בנובמבר 2008.
הסרט הוא סיכום התקופה הקשה אותה עברה ספירס והוא התלווה לחזרתה בתעשיית המוזיקה. בסרט מוצגים, בין השאר, צילומי וידאו קליפ לשירים Circus ו-Womanizer. ספירס נראית חוגגת את ליל כל הקדושים עם משפחתה, מקליטה שירים, ובחזרות ריקודים. ספירס מספרת על שעבר עליה בשלוש שנים האחרונות, מדברת על ילדיה, בעלה לשעבר קווין פדרליין ועל צלמי הפפארצי.
[עריכה] יציאת הסרט
הסרט יצא לאור ב-30 בנובמבר 2008, יומיים לפני יציאת אלבומה השישי של בריטני, Circus. בשנת 2009 יצא לאור ה-DVD של הסרט, כולל רימקסים ללהיטים: Womanizer ,Circus.
[עריכה] אלבום רימקסים
בתאריך היצאה ב-DVD בריטני הוסיפה רימקסים ל-DVD של הלהיטים שלה, Womanizer ,Circus.
[עריכה] רשימת רצועות
| Britney: For the Record | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| מס' | שם | כותב(ים) | אורך | ||||||
| 1. | "(Womanizer (Kaskade Remix" | 5:13 | |||||||
| 2. | "(Womanizer (Benny Benassi Extended Remix" | 6:13 | |||||||
| 3. | "(Womanizer (Junior Club Remix" | 7:42 | |||||||
| 4. | "(Circus (Diplo Alt Clown Remix" | 3:15 | |||||||
| 5. | "(Circus (Tom Neville's Ringleader Remix" | 7:53 | |||||||
| 6. | "(Circus (Villains Remix" | 5:18 | |||||||
|
אורך כולל:
|
34:54 | ||||||||
