רשימת אלופות ואלופי ישראל בהתעמלות

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
שנה מתעמלת (קבוצה) מתעמל (קבוצה)
1958 ראלי בן יהודה (הפועל תל אביב) אליעזר קמינסקי (הפועל ירושלים)
1959 ראלי בן יהודה (הפועל תל אביב) סלבק דימיטריוק (הפועל חיפה)
1960 רות אבלס (הפועל כפר גלעדי) סלבק דימיטריוק (הפועל חיפה)
1961 רות אבלס (הפועל כפר גלעדי) דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1962 רות אבלס (הפועל כפר גלעדי) דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1963 דליה ביבס (הפועל ירושלים)[1] דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1964 רות אבלס (הפועל כפר גלעדי) דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1965 רות פלד (הפועל כפר גלעדי) דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1966 רות פלד (הפועל כפר גלעדי)[2] דני לדר (הפועל פתח תקווה)
1967 רות פלד (הפועל כפר גלעדי)
דליה ויינברג (הפועל ירושלים)
דני לדר (הפועל פתח תקווה)[3]
1968 רות פלד (הפועל כפר גלעדי)[4] דב לופי (הפועל שריד)
1969 רות פלד (הפועל כפר גלעדי)[5] דב לופי (הפועל שריד)[5]
1970 אפרת רחמן (הפועל נאות מרדכי) דב לופי (הפועל שריד)
1971 יוכבד גרינברג (הפועל פתח תקווה) דב לופי (הפועל שריד)
1972 אפרת רחמן (הפועל נאות מרדכי) יעקב וישנייה (הפועל חולון)
1973 דבורה גרינברג (הפועל פתח תקווה) יעקב וישנייה (הפועל חולון)
1974 אורנה ברויר (הפועל פתח תקווה) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1975 סיגל קוזי (הפועל פתח תקווה) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1976 סיגל קוזי (הפועל פתח תקווה) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1977 נאווה רון (הפועל קריית ביאליק) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1978 בתיה סגל (הפועל חולון) בני נמרוד (הפועל חולון)
1979 טלי שפר (הפועל חולון) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1980 סיגל וינר (הפועל חולון) יוחנן מויאל (הפועל חולון)
1981 לימור פרידמן (הפועל תל אביב) דב לופי (הפועל שריד)
1982 לימור פרידמן (הפועל תל אביב) יהודה בלו (הפועל חולון)
1983 לימור פרידמן (הפועל תל אביב) יהודה בלו (הפועל חולון)
1984 טלי סירק (הפועל תל אביב)
טלי אוסטפלד (הפועל תל אביב)
אייל וייסבליט (הפועל חולון)
1985 טלי סירק (הפועל תל אביב) יעקב לוי (הפועל חולון)
1986 פרנסין גארט (הפועל קריית ביאליק)[6] יעקב לוי (הפועל חולון)[7]
1987 רויטל שרון (הפועל תל אביב) יעקב לוי (הפועל חולון)
1988 פרנסין גארט (הפועל קריית ביאליק)[8] יעקב לוי (הפועל חולון)
1989 פרנסין גארט (הפועל קריית ביאליק)[8] רון קפלן (הפועל באר שבע)[9]
1990 כרמית בוריאן (הפועל שער הנגב)
1991 רותם עמיר (הפועל קריית ביאליק)
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015 צוף פלדון (הפועל תל אביב) אלכס שטילוב (מכבי תל אביב)
2016 אופיר קרמר (הפועל תל אביב) אלכס שטילוב (מכבי תל אביב)
2017 אופיר קרמר (הפועל תל אביב) מיכאל סורוקין (מכבי תל אביב)
2018 אופיר נצר אלכס שטילוב (מכבי תל אביב)
2019 ליהיא רז ארטיום דולגופיאט (מכבי תל אביב)

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]