רשימת הפרסים והמועמדויות של סיה

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סיה באחת מהופעותיה, 2008

סיה פרלר, הידועה בשמה הפרטי סיה, היא זמרת ופזמונאית אוסטרלית. במהלך כל הקריירה שלה הוציאה סיה שבעה אלבומי אולפן, כהשניים הבולטים ביותר מביניהם הם; This Is Acting, ו-1000 Forms Of Fear. אלבומה השביעי This Is Acting, הפך לאחד מהאלבומים המוסטרמים ביותר בכל הזמנים בספוטיפיי, והפך את סיה לאחת מהאמניות היחידות בהיסטוריה שהצליחו לעשות זאת.

במהלך כל הקריירה שלה זכתה סיה בכ-62 פרסים שונים, והועמדה למעלה מ-200 פעמים, בשלל טקסי פרסים.

בסך הכל הצליחה סיה לקבל שמונה מועמדויות בטקס פרסי הגראמי, כאשר הקטגוריה הבולטת ביותר מביניהן הייתה "הקלטת השנה", עבור שירה "Chandelier", שזכה להצלחה עולמית ולהכרה רבה.

APRA Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

ריהאנה מופיעה עם שירה "Diamonds", שנכתב על ידי סיה עצמה
שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2002 סיה פרלר פרס עבור הכתיבה הטובה ביותר זכייה [1]
2011 "Clap Your Hands" השיר הטוב ביותר מועמדות [2]
2012 "Titanium" (בשיתוף דייוויד גטה) עבודת הדאנס הטובה ביותר מועמדות [3]
2013 סיה פרלר הכותב הטוב ביותר זכייה [4]
"Diamonds" (הופעה של ריהאנה) עבודת הפופ הטובה ביותר מועמדות [5]
"I Love It" (בשיתוף הילטופ) האמן האורבני הטוב ביותר זכייה [6]
האמן האוסטרלי המושמע ביותר מועמדות [7]
2014 סיה פרלר הכותב הטוב ביותר זכייה [8]
2015 "Chandelier" השיר הטוב ביותר זכייה [9]
שיר הפופ הטוב ביותר מועמדות [9]
האמן האוסטרלי המושמע ביותר מועמדות [9]
סיה פרלר הכותב הטוב ביותר זכייה [9]
2016 "Chandelier" העבודה הטובה ביותר של אמן אוסטרלי זכייה [9]
2017 "Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) האמן האוסטרלי המושמע ביותר זכייה [10]
עבודת הפופ הטובה ביותר זכייה [10]
"Alive" מועמדות [10]

ARIA Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בטקס זה זכתה סיה להצלחה ולהוקרה עצומה כאשר הועמדה אינספור פעמים, וזכתה למעלה מ-8 פעמים במהלך כל הקריירה שלה.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2009 TV Is My Parent ה-DVD של השנה זכייה [11]
2010 We Are Born אלבום השנה מועמדות [12]
אמנית השנה מועמדות
האלבום היוצא דופן של השנה זכייה
אלבום הפופ של השנה זכייה
"Clap Your Hands" סינגל השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה זכייה
2012 "I Love It" (בשיתוף הילטופ) שיר השנה מועמדות [13]
2014 1000 Forms of Fear אלבום השנה זכייה [14]
אמנית השנה זכייה
אלבום הפופ של השנה זכייה
אמן הקאברים של השנה מועמדות
"Chandelier" שיר השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה זכייה
2015 "Elastic Heart" אמנית השנה מועמדות [15]
שחרור הפופ של השנה מועמדות
שיר השנה מועמדות
2016 This Is Acting אמנית השנה זכייה
אלבום מועמדות [16]
שחרור הפופ של השנה מועמדות
האלבום היוצא דופן של השנה מועמדות
"Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) שער השנה מועמדות
הווידאו קליפ של השנה מועמדות

Billboard Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

במהלך כל הקריירה שלה הועמדה סיה שלוש פעמים בטקס פרסי המוזיקה של בילבורד. את מרבית מועמדותיה (שתיים במספר), קיבלה סיה על שירה "Cheap Thrills", שהיה בשיתוף שון פול.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 סיה פרלר אמנית השנה מועמדות [17]
"Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) שיר הרדיו של השנה מועמדות
שיתוף הפעולה של השנה מועמדות

Brit Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

על אף שאינה בריטית, הועמדה סיה פעמיים בטקס פרסי המוזיקה הבריטית, אך לא הצליחה לזכות באף אחת משתי המועמדויות.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 סיה פרלר אמנית הסולו של השנה מועמדות [18]
2017

Echo Music Prize[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי האקו הוקם בשנת 1992. במהלך כל הקריירה שלה הצליחה סיה לזכות ולהיות מועמדת פעם אחת בשנת 2017, בקטגוריית "האמנית הבינלאומית של השנה".

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 סיה פרלר האמנית הבינלאומית של השנה זכייה [19]

Fryderyk[עריכת קוד מקור | עריכה]

בדומה לטקס פרסי אקו, הצליחה סיה להיות מועמדת ולזכות בטקס זה גם כן פעם אחת במהלך כל הקריירה שלה.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 "Chandelier" השיר הבינלאומי הדיגיטלי הנמכר ביותר של השנה זכייה [20]

GLAAD Media Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 סיה פרלר האמן היוצא מן הכלל של השנה מועמדות [21]

Golden Globe Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

השיר "Bound to You", שנכתב על ידי סיה ביחד עם כריסטינה אגילרה

פרס גלובוס הזהב הוא פרס לסרטי קולנוע ולתוכניות טלוויזיה, הניתן בטקס שנערך בארצות הברית. הפרס מוענק מטעם איגוד העיתונאים הזרים בהוליווד (HFPA), והטקס הוא חלק משמעותי מ"עונת הפרסים" של תעשיית הבידור האמריקאית, שמגיעה לשיאה בטקס פרסי האוסקר. שידור הטקס מגיע בדרך כלל למידרוג השלישי בגובהו בין טקסי הפרסים, מיד אחרי פרסי האוסקר והגראמי. סיה הצליחה לקבל שתי מועמדויות בטקס זה, ואחת מהן הייתה בקטגוריית "השיר המקורי הטוב ביותר", שהיה בשיתוף הזמרת האמריקאית כריסטינה אגילרה בשירן, "Bound to You".

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2010 "Bound to You" (נכתב עם כריסטינה אגילרה) השיר המקורי הטוב ביותר מועמדות [22]
2015 "Opportunity" מועמדות [23]

Grammy Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

במהלך כל הקריירה שלה, הצליחה סיה לקבל תשע מועמדויות בטקס פרסי הגראמי אך לא זכתה באף אחת מהן. חלק ממועמדותיה של סיה היו בגדר כותבת השיר, או כמשתתפת בשיר.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2013 "Wild Ones" (בשיתוף פלו ריידה) פרס הגראמי עבור שיתוף הפעולה הטוב ביותר בשיר ראפ מועמדות [24]
2015 "Chandelier" פרס הגראמי לתקליט השנה מועמדות [25]
פרס הגראמי לשיר השנה מועמדות
פרס הגראמי על ביצוע סולו הפופ הטוב ביותר מועמדות
פרס הגראמי לקליפ השנה מועמדות
2017 This Is Acting פרס הגראמי לאלבום הפופ הווקאלי הטוב ביותר מועמדות [26][27]
"Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) פרס הגראמי על ביצוע הפופ הטוב ביותר - צמד או הרכב מועמדות
"Try Everything" (כותבת השיר) פרס הגראמי לשיר הטוב ביותר שנכתב לסרט קולנוע, לטלוויזיה או למדיה ויזואלית אחרת מועמדות
2018 "Never Give Up" בהמתנה

iHeartRadio Music Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בשנת 2017, הצליחה סיה לקבל ארבע מועמדויות בטקס זה אך לא זכתה באף קטגוריה. על אף שלא זכתה באף אחת מן הקטגוריות שאליהן הועמדה, זכתה סיה לתשומת לב רבה באותו טקס.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 עצמה האמנית הטובה ביותר מועמדות [28]
"Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) השיר הטוב ביותר מועמדות
המילים הטובות ביותר מועמדות
שיתוף הפעולה הטוב ביותר מועמדות

Juno Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 This Is Acting האלבום הבינלאומי של השנה מועמדות [29]

Los Premios 40 Principales[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצ מקור
2015 "Chandelier" Best International Song מועמדות
Best International Video מועמדות
1000 Forms of Fear Best International Album מועמדות
סיה פרלר Best International Act מועמדות
2016 זכייה
This Is Acting International Recording of the Year מועמדות
"Cheap Thrills" International Song of the Year זכייה
"Bang My Head" (בשיתוף דייוויד גטה) International Video of the Year מועמדות

MTV Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

MTV Europe Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי המוזיקה של MTV אירופה מתקיים מדי שנה (בחודש נובמבר) במדינה אחרת באירופה, החל משנת 1994.

מדי שנה בוחר הקהל את האמנים ואת השירים הטובים ביותר לאותה שנה, באמצעות שליחת SMS או דרך אתר האינטרנט. הטקס נחשב לאחד מהחשובים במוזיקה המודרנית וזוכה למדרוג גבוה מדי שנה. בין הקטגוריות בטקס: השיר הטוב ביותר, הווידאו קליפ הטוב ביותר, זמר השנה, זמרת השנה, פריצת השנה ועוד. את הטקס מנחה בכל שנה ידוען אחר, והחל משנת 2006 גם "מנחה דיגיטלי" מהאינטרנט. הטקס מועבר מדי שנה בשידור חי בערוץ MTV האירופאי, אך גם מחוץ ליבשת – בארצות הברית, מדינות באסיה ועוד. כמו כן, הטקס מועבר גם בשידור HD.

בטקס זה הועמדה סיה פעמים רבות, אך לא הצליחה לזכות באף פרס, מתוך אף אחת מן המועמדויות שלה.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 "Chandelier" שיר השנה מועמדות [30]
סיה פרלר האמן האוסטרלי של השנה מועמדות
2015 "Elastic Heart" הווידאו קליפ של השנה מועמדות
סיה פרלר האמן האוסטרלי של השנה מועמדות
2016 האמנית של השנה מועמדות
המראה של השנה מועמדות [31]

MTV Video Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 "Chandelier" הווידאו קליפ של השנה מועמדות [30]
הכוריאוגרפיה הטובה ביותר זכייה
2015 "Elastic Heart" הווידאו קליפ הנשי הטוב ביותר מועמדות [32]
2016 "Cheap Thrills" מועמדות [33]
שיר הקיץ הטוב ביותר מועמדות [34]
2017 " The Greatest" הכוריאוגרפיה הטובה ביותר מועמדות [35]

MTV Video Music Awards Japan[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 "Chandelier" הווידאו קליפ הנשי של השנה - בינלאומי מועמדות [36]
2016 "(Cheap Thrills (Performance Edit" מועמדות [37]
"Alive" הכוריאוגרפיה הטובה ביותר מועמדות

MTV Italia Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 "Chandelier" הווידאו קליפ הטוב ביותר מועמדות [38]
סיה פרלר פרס כוכב ה-MTV מועמדות
2017 סיה פרלר האמנית הבינלאומית הטובה ביותר מועמדות
אמן הסאגה הטוב ביותר מועמדות

NME Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס פרסי ה-NME נערך בבריטניה מדי שנה, ובשנת 2017 הצליחה סיה לקבל מועמדות אחת בקטגוריית "האמנית הבינלאומית של השנה". היא לא הצליחה לזכות באותה קטגוריה, ומאז לא הועמדה שוב.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2017 סיה פרלר האמנית הבינלאומית של השנה מועמדות [29]

NRJ Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה נוסד בשנת 2000, ומאז הצליחה סיה לזכות שלוש פעמים, ולהיות מועמדות בכ-5 קטגוריות שונות.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 סיה פרלר האמנית הבינלאומית של השנה זכייה [39]
"Chandelier" השיר הבינלאומי של השנה זכייה
2016 סיה פרלר האמנית הבינלאומית של השנה זכייה [40]
"Cheap Thrills" השיר הבינלאומי של השנה מועמדות
"Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) שיתוף הפעולה של צמד\להקה של השנה מועמדות

People's Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בטקס זה הצליחה סיה לזכות בשלוש מועמדויות שונות בין 2014 ל-2017. אמנם היא לא הצליחה לזכות באף אחת מהן, אך זכתה להתייחסות רבה בכל אחד מן הטקסים.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 סיה פרלר אמן הפופ האהוב ביותר מועמדות [41]
האמנית האהובה ביותר מועמדות
2017 אמן הפופ האהוב ביותר מועמדות [42]

Rolling Stone Australia Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בשנת 2015, קיבלה סיה את המועמדות היחידה שלה בטקס זה, ואף זכתה באותה שנה.[43]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 1000 Forms of Fear אלבום השנה זכייה [43]

Teen Choice Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 "Wild Ones" (בשיתוף פלו ריידה) שיר ההיפ הופ\ראפ של השנה מועמדות [43]
2016 "Cheap Thrills" (בשיתוף שון פול) שיר המסיבות של השנה מועמדות [44]

UK Music Video Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2012 "Titanium" (בשיתוף דייוויד גטה) הווידאו קליפ של השנה - בריטניה מועמדות [45]
2014 "Chandelier" הווידאו קליפ בסגנון הפופ של השנה - בינלאומי זכייה
2015 "Elastic Heart" מועמדות
הכוריאוגרפיה הטובה ביותר מועמדות

World Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

טקס זה נוסד בשנת 1989, ומאז הצליחה סיה לקבל ארבע מועמדויות, אך לא זכתה באף אחת מהן.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2014 סיה פרלר האמנית העולמית של השנה מועמדות [46]
אמן הלייב של השנה מועמדות [47]
"Titanium" (בשיתוף דייוויד גטה) השיר העולמי של השנה מועמדות [48]
הווידאו קליפ העולמי של השנה מועמדות [49]

YouTube Music Awards[עריכת קוד מקור | עריכה]

בגלל היותה הערוץ ה-29 הנצפה ביותר ביוטיוב,[50] הועמדה סיה בשנת 2015, לאמן הנצפה ביותר ואף זכתה באותה קטגוריה.

שנה מועמד פרס תוצאה מקור
2015 סיה פרלר 50 האמנים הנצפים ביותר זכייה [51]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ "2002 Winners – APRA Music Awards". APRA/AMCOS. אורכב מ-המקור ב-8 March 2011. בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  2. ^ "Nominations > Song of the Year – 2011". APRA/AMCOS. 2011. אורכב מ-המקור ב-11 June 2011. בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  3. ^ "Nominations > Dance Work of the Year – 2012". APRA/AMCOS. 2012. אורכב מ-המקור ב-12 May 2012. בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  4. ^ "2013 Winners". APRA/AMCOS. בדיקה אחרונה ב-21 במאי 2014. 
  5. ^ "Pop Work of the Year". APRA/AMCOS. אורכב מ-המקור ב-22 August 2013. בדיקה אחרונה ב-21 במאי 2014. 
  6. ^ "Urban Work of the Year". APRA/AMCOS. אורכב מ-המקור ב-21 August 2013. בדיקה אחרונה ב-21 במאי 2014. 
  7. ^ "Most Played Australian Work". APRA/AMCOS. אורכב מ-המקור ב-22 August 2013. בדיקה אחרונה ב-21 במאי 2014. 
  8. ^ "2014 APRA Music Award winners announced". abc.net.au. בדיקה אחרונה ב-1 במרץ 2015. 
  9. ^ 9.0 9.1 9.2 9.3 9.4 "Full list of nominees". apraamcos.com.au. בדיקה אחרונה ב-1 במרץ 2015. 
  10. ^ 10.0 10.1 10.2 "2017 APRA Music Awards Nominees Announced". apraamcos.com.au. בדיקה אחרונה ב-12 באפריל 2017. 
  11. ^ "ARIA Awards 2009: History: Winners by Year: 2009". Australian Recording Industry Association (ARIA). בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  12. ^ "ARIA Awards 2010: History: Winners by Year: 2010". Australian Recording Industry Association (ARIA). אורכב מ-המקור ב-21 April 2012. בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  13. ^ "ARIA Awards 2012: History: Winners by Year: 2012". Australian Recording Industry Association (ARIA). בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  14. ^ "Chet Faker and Violent Soholead 2014 ARIA nominations". fasterlouder. בדיקה אחרונה ב-5 בנובמבר 2014. 
  15. ^ "2015 ARIA Awards Connected by Telstra Nominated Artists Revealed". Australian Recording Industry Association (ARIA). 7 באוקטובר 2015. בדיקה אחרונה ב-9 באוקטובר 2015. 
  16. ^ "Full list of nominees". 
  17. ^ "Drake, The Chainsmokers Lead Nominees for the 2017 Billboard Music Awards". Billboard. 10 באפריל 2017. בדיקה אחרונה ב-12 באפריל 2017. 
  18. ^ Copsey, Rob (15 בינואר 2015). "BRIT Awards 2015: The nominations revealed in full". Official Charts Company. בדיקה אחרונה ב-28 ביולי 2015. 
  19. ^ Online, FOCUS. "Echo 2017: Das sind die Gewinner". FOCUS Online (בגרמנית). בדיקה אחרונה ב-3 בספטמבר 2017. 
  20. ^ Onyx Sp. z o.o., tel. +48 22 3377222, www.onyx.pl, ZPAV :: Bestsellery i wyróżnienia - Cyfrowa Piosenka Roku, bestsellery.zpav.pl
  21. ^ "Outstanding Film (Wide Release) - GLAAD Media Award Nominees Revealed". The Hollywood Reporter (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-3 בספטמבר 2017. 
  22. ^ "Golden Globes 2011: full list of nominees". The Daily Telegraph. 14 בדצמבר 2010. בדיקה אחרונה ב-28 ביולי 2015. 
  23. ^ Lynch, Joe (11 בדצמבר 2014). "2015 Golden Globe Nominees: Lorde, Lana Del Rey, Trent Reznor & More". Billboard. בדיקה אחרונה ב-29 ביולי 2015. 
  24. ^ "55th annual Grammy Awards nominees". USA Today. 16 בינואר 2013. בדיקה אחרונה ב-17 במרץ 2014. 
  25. ^ Yahr, Emily (5 בדצמבר 2014). "Grammy nominations: Beyoncé, Sam Smith, Taylor Swift, Iggy Azalea and more". Washington Post. בדיקה אחרונה ב-29 ביולי 2015. 
  26. ^ Nominees And Winners | GRAMMY.com, ‏2012-02-01
  27. ^ "59TH ANNUAL GRAMMY AWARDS NOMINEES". The Recording Academy. אורכב מ-המקור ב-1 February 2012. בדיקה אחרונה ב-6 בדצמבר 2016. 
  28. ^ Vulpo, Mike (4 בינואר 2017). "2017 iHeartRadio Music Awards: Complete List of Nominations". E News. בדיקה אחרונה ב-4 בינואר 2017. 
  29. ^ 29.0 29.1 "Beyoncé leads nominations for the VO5 NME Awards 2017 - voting open now - NME". NME (באנגלית). 12 בינואר 2017. בדיקה אחרונה ב-3 בספטמבר 2017. 
  30. ^ 30.0 30.1 http://www.nydailynews.com/entertainment/tv/beyonce-leads-vmas-pack-nominations-article-1.1870267
  31. ^ "Beyoncé, Justin Bieber lead MTV EMAs nominations". Entertainment Weekly. 27 בספטמבר 2016. בדיקה אחרונה ב-1 באוקטובר 2016. 
  32. ^ "2015 MTV Video Music Awards Nominees Revealed: Taylor Swift, Kendrick Lamar, Ed Sheeran & More". Prometheus Global Media. בדיקה אחרונה ב-21 ביולי 2015. 
  33. ^ "Beyonce, Adele Lead Nominees for 2016 MTV Video Music Awards". Billboard. בדיקה אחרונה ב-26 ביולי 2016. 
  34. ^ "Musical.ly Partners With MTV VMAs for Song of Summer Challenge". Billboard. 23 באוגוסט 2016. בדיקה אחרונה ב-9 בספטמבר 2016. 
  35. ^ "Kendrick Lamar, Katy Perry and the Weeknd Lead 2017 MTV VMAs Nominations as Gendered Categories Eliminated". People.com. 25 ביולי 2017. בדיקה אחרונה ב-25 ביולי 2017. 
  36. ^ "Nominees for best female video, MTV Video Music Awards Japan 2015". MTV Japan. בדיקה אחרונה ב-17 בינואר 2017. 
  37. ^ "Nominees Announced for the MTV Video Music Awards Japan 2016". ARAMA Japan. 1 בספטמבר 2016. בדיקה אחרונה ב-17 בינואר 2017. 
  38. ^ "TIM MTV AWARDS". 
  39. ^ "Sia wins two awards at the NRJ Music Awards 2014". chartsinfrance.net. 13 בדצמבר 2014. בדיקה אחרונה ב-14 בדצמבר 2014. 
  40. ^ "NRJ Music Awards 2016". בדיקה אחרונה ב-7 באוקטובר 2016. 
  41. ^ Blake, Emily (7 בינואר 2015). "People's Choice Awards 2015: The winner's list". Entertainment Weekly. בדיקה אחרונה ב-29 ביולי 2015. 
  42. ^ Hipes, Patrick (15 בנובמבר 2016). "People's Choice Awards 2017: The nominee's list". Deadline.com. בדיקה אחרונה ב-15 בנובמבר 2016. 
  43. ^ 43.0 43.1 43.2 "Sia wins Best Album at Rolling Stone Australia Awards". Daily Mail. בדיקה אחרונה ב-26 בפברואר 2015. 
  44. ^ "Teen Choice Awards 2016: Second Wave Nominations Announced". E! Online (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-3 בספטמבר 2017. 
  45. ^ "UK Music Video Awards 2014: shortlists". UKMVA. 22 בספטמבר 2014. בדיקה אחרונה ב-11 בינואר 2017. 
  46. ^ "Nomination for worlds best female artist". World Music Awards. אורכב מ-המקור ב-17 February 2015. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2014. 
  47. ^ "Nomination for worlds best live act". World Music Awards. אורכב מ-המקור ב-9 October 2013. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2014. 
  48. ^ "Nomination for worlds best song". World Music Awards. אורכב מ-המקור ב-1 February 2015. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2014. 
  49. ^ "Nomination for worlds best video". World Music Awards. אורכב מ-המקור ב-9 October 2013. בדיקה אחרונה ב-18 במאי 2014. 
  50. ^ Kworb.net YouTube Archive, kworb.net
  51. ^ Spangler, Todd (2 במרץ 2015). "YouTube Music Awards 2015 Winners Unveiled, Picked by Big Data". Variety. בדיקה אחרונה ב-30 ביולי 2015.