שיחת משתמש:Shoshs

תוכן הדף אינו נתמך בשפות אחרות.
הוספת נושא
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
תגובה אחרונה: לפני 11 שנים מאת Hanay בנושא קובץ:רמי סולימני .png
If you can't read Hebrew, click here. עברית | العربية | English | русский | español | italiano
שלום Shoshs, וברוך בואך לוויקיפדיה העברית!
כדי לסייע לך להצטרף לקהילת הכותבים והכותבות בוויקיפדיה, באפשרותך:
לסיוע נוסף
דפי עזרה
קבלת ייעוץ
עקרונות וקווים מנחים
כללי התנהגות בדפי שיחה

בברכה, חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה יצא לדרך 20:14, 11 באפריל 2013 (IDT)תגובה

קובץ:רמי סולימני .png[עריכת קוד מקור]

שלום לך,

העלית תמונה לוויקיפדיה העברית או לוויקישיתוף שעל פי הצהרתך בפרטי הרישיון, זכויות היוצרים של התמונה שייכות לאדם אחר. במקרה כזה יש לשלוח את אישורו של בעל הזכויות המתיר להעלות את התמונה ברישיון מתאים לוויקיפדיה, על פי הנוסח המופיע בדף ויקיפדיה:OTRS תחת הכותרת "הצהרת הסכמה לכל הבקשות", לכתובת: permissions-he@wikimedia.org, שכן ללא אישורו התמונה תימחק.
לסיוע נוסף, ניתן לפנות כאן ולהמשיך את השיחה, בדף שיחתי או בדלפק ייעוץ זכויות יוצרים.

תודה, חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה יצא לדרך 20:14, 11 באפריל 2013 (IDT)תגובה

איציק זהבי[עריכת קוד מקור]

משמש כמ"מ מנכ"ל ג'וינט ישראל –אשלים. עובד בג'וינט משנת 1998. תחילה כראש תחום נוער (12-18), ובהמשך כראש יחידת הגיל הרך (לידה עד 6) ראש יחידת ילדים, נוער וצעירים (6-24 ) ומספטמבר 2013 כממלא מקום של מנכ"ל ג'וינט –אשלים. שותף בפיתוח והובלה של תכניות מערכתיות עבור אוכלוסיית הגיל הרך (לידה – 6) לשיפור והרחבת שירותי מניעה והתערבות מוקדמת וכן בפיתוח תכניות הכשרה לצוות המקצועי. מוביל פיתוח, יישום והטמעה של תכניות עבור ילדים, נוער וצעירים (6-24) המתמקדות בשירותים קהילתיים לנוער בסיכון; בהתערבויות חינוכיות במסגרות הפורמליות והלא- פורמליות עבור אוכלוסיות מתקשות בבית הספר וכאלה שכבר נשרו ממערכת החינוך בישראל; בפיתוח תעסוקה ויזמות לנוער מנותק ולתלמידים בסכנת נשירה ; בהתאמת פתרונות לנערות בגיל ההתבגרות ברמות שונות של סיכון; במציאת פתרונות עבור בני נוער במצוקה קיצונית ובפיתוח מענים בתחום המשפחה, ההשכלה והתעסוקה עבור צעירים בסיכון.

מלווה הטמעתן של תכניות בשירותים החברתיים ליצירת שינוי ושיפור במצב הילדים, בני הנוער והצעירים במצבי סיכון בישראל.

בהיותו צעיר כנער מתבגר בהרצליה ופעיל בתנועת הנוער העובד והלומד, נחשף למצוקות של "נוער רחוב". ביחד עם מדריך מקידום נוער בהרצליה, החליטו לפתוח מרכז נוער בשכונת ה"מפונים" שיהיה רלוונטי לצרכים הייחודיים של בני הנוער בשכונה. עבודת הרחוב בישראל החלה עוד בשנות השישים, והייתה משמעותית מאד בפיתוח גישות התערבות בעבודה עם בני נוער בסיכון, אך במשך הזמן, היא הלכה והצטמצמה באופן הדרגתי. הגורמים המקצועיים נסוגו אל המשרדים והעבירו את הטיפול באוכלוסיית קצה הרצף מהרחוב ומה"שטח" למקומות ולמוקדי פעילות מסודרים. כך, שבמקום לרדת אל ה"שטח" על מנת לאתר את בני הנוער הזקוקים לעזרה והגשת הסיוע הנחוץ, נדרשו בני הנוער להגיע ולבקש עזרה. בשנת 2006, במסגרת תפקידו כראש תחום נוער באשלים, בחן את "זירת הרחוב" , על מנת ללמוד מניסיון העבר ולהתאים את המענים לצרכים ולמציאות של בני נוער בשנות האלפיים. האתגר היה גדול. היה צורך ביצירת שיתופי פעולה בין היחידות קידום נוער, של משרד החינוך, משרד הרווחה ומשרד הקליטה על מנת לפתח מענים לבני הנוער ברחוב. כל אחד מהשותפים תרם מניסיונו ומהידע המקצועי לגיבוש התכנית, תוך התחשבות בצרכים של בני הנוער והמציאות הקשה בה הם נמצאים. איציק בעל תואר ראשון בניהול חינוכי. במסגרת שירותו הצבאי, שימש כקצין חינוך בחיל האוויר

איציק זהבי[עריכת קוד מקור]

שלום Shoshs,
תודה על תרומתך לוויקיפדיה. הערך-לעתיד "איציק זהבי" שכתבת עדיין אינו עומד בסטנדרטים של כתיבת ערכים באנציקלופדיה, והועבר לבינתיים ממרחב הערכים אל הדף "משתמש:Shoshs/‏איציק זהבי". הוא יימצא בטיוטה עד לתיקונו, בה ניתן להמשיך להרחיב ולערוך את תוכנו. נושאים שבדרך כלל זקוקים לשיפור הם:

  • חשיבות אנציקלופדית וסימוכין – האם ברור מה חשיבות הנושא ומה מייחד אותו? האם יש סימוכין ומקורות?
  • סגנון ועיצוב – האם יש קישורים וחלוקה לכותרות בערך?
  • תוכן – ויקיפדיה היא אנציקלופדיה, וערכים צריכים לספק לקורא מידע מעבר להגדרה מילונית (לצורך זה קיים ויקימילון). ניתן לכתוב ערך קצר עם מעט מידע בסיסי (קצרמר), אך לא ערך קצר ביותר (אולטרה-קצרמר).
  • לשון – האם הערך מנוסח היטב בהתאם לנהוג בוויקיפדיה?

ניתן לפנות לחממה כדי לבקש משוב ספציפי יותר על הערך. בנוסף, ניתן להסתייע במדריך לכתיבת ערכים. לאחר שהערך יורחב ויתוקן, וכאשר יעמוד בסטנדרטים של ערך בוויקיפדיה – יתאפשר להחזירו למרחב הערכים. בהצלחה!