רשימת אלופות ואלופי ישראל בשחייה

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

רשימת כל השחייניות וכל השחיינים שזכו במדליות באליפות ישראל בשחייה במהלך השנים, לפי המשחים השונים.

עיינו גם בפורטל

Swimming portal.png

פורטל השחייה הוא שער לכל הערכים והנושאים הקשורים לשחייה תחרותית. הפורטל מציג את כל האלופים האולימפיים, אלופי העולם, את שיאי העולם, את אליפויות אירופה וכן את כל שחייני העלית הישראלים לדורותיהם.


אליפויות ארץ ישראל לפני קום המדינה[עריכת קוד מקור | עריכה]

אליפות ארץ ישראל 1934
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי מרים פרנק
מכבי תל אביב
1:39.3 דקות שרה סברנסקי
מכבי חיפה
1:45 דקות מלכה לדמן
מכבי תל אביב
1:51.3 דקות
100 מטר גב מרים וולף
מכבי חיפה
1:51.7 דקות מרים פרנק
מכבי תל אביב
2:16.6 דקות מלכה לדמן
מכבי תל אביב
2:27.9 דקות
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי ג'ורג' פלש
מכבי חיפה
1:07.5 דקות
שיא ארץ ישראל
לרנר
מכבי תל אביב
1:09.4 דקות לזר
דולפין חיפה
1:10 דקות
400 מטר חופשי אלפרד גוט
מכבי תל אביב
6:15.4 דקות לזם
דולפין חיפה
6:23.6 דקות עזרא הויזדורף
מכבי תל אביב
6:24.5 דקות
100 מטר גב עזרא הויזדורף
מכבי תל אביב
1:27.2 דקות אברהם ביגר
מכבי תל אביב
1:29.6 דקות מרבך
דולפין חיפה
1:42.1 דקות
100 מטר חזה בן עמי
מכבי תל אביב
1:27 דקות יעקב גודארד
מכבי תל אביב
1:28.4 דקות שיין
מכבי חיפה
1:30.1 דקות
200 מטר חזה יעקב גודארד
מכבי תל אביב
3:26 דקות טויסטר
מכבי חיפה
3:35 דקות בן עמי
מכבי תל אביב
3:35.1 דקות
שליחים 5x40 מטר חופשי מכבי תל אביב
עזרא הויזדורף
אברהם ביגר
שייפלד
רוזנפלד
ג'ורג' פלש
2:09 דקות
שליחים 3x100 מטר מעורב מכבי תל אביב
יעקב גודארד
עזרא הויזדורף
רוזנבלט
4:46 דקות
אליפות ארץ ישראל 1935
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
60 מטר חזה נובק
חיפה
1:02.8 דקות י. שיין
חיפה
1:06.2 דקות בן גרשון
חיפה
1:10.8 דקות
100 מטר חופשי י. שיין
חיפה
1:48.7 דקות פ. גבלר
חיפה
1:52.2 דקות
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי וילהיים ארצי
מכבי חיפה
1:11.4 דקות לרנר
מכבי תל אביב
1:12.6 דקות אמפי
ימק"א ירושלים
1:15.6 דקות
200 מטר חופשי לרנר
מכבי תל אביב
2:56.9 דקות עמנואל כהנוביץ'
מכבי תל אביב
עזרא הויזדורף
מכבי תל אביב
2:59.1 דקות
100 מטר גב עזרא הויזדורף
מכבי תל אביב
1:32.3 דקות בן עמי
מכבי תל אביב
1:32.7 דקות ביגר
חיפה
1:38.4 דקות
200 מטר חזה וילהיים ארצי
מכבי חיפה
3:04.8 דקות
שיא ארץ ישראל
יעקב גודארד
מכבי תל אביב
3:26.3 דקות שיין
מכבי חיפה
3:35.4 דקות
שליחים 5x40 מטר חופשי מכבי חיפה 2:09.4 דקות מכבי תל אביב
אליפות ארץ ישראל 1938
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
200 מטר חופשי יהודית דויטש
מכבי חיפה
2:47.6 דקות
שיא ארץ ישראל[1]
100 מטר גב חנה דויטש
מכבי חיפה
1:36.1 דקות
שיא ארץ ישראל
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי שלמה תנשמת
מכבי חיפה
1:05.5 דקות טיבור
מכבי עתיד
1:06.4 דקות לרנר
מכבי תל אביב
1:06.5 דקות
400 מטר חופשי פאול ואגו
מכבי חיפה
5:36.2 דקות פריחוצקי
מכבי עתיד
5:58.5 דקות פישר
מכבי עתיד
6:18.8 דקות
1500 מטר חופשי פאול ואגו
מכבי חיפה
22.59.8 דקות שלמה תנשמת
מכבי חיפה
23.47.8 דקות פריחוצקי
מכבי עתיד
24 דקות
100 מטר גב שמחה לוהר
מכבי עתיד
1:21.5 דקות עזרא הויזדורף
מכבי תל אביב
1:24.9 דקות לרנר
מכבי תל אביב
1:29.7 דקות
200 מטר חזה איאקס
מכבי עתיד
3:09.5 דקות אביגדור
מכבי עתיד
3:17.4 דקות וינריב
מכבי עתיד
3:20.1 דקות
שליחים 4x200 מטר חופשי מכבי חיפה
וילהיים ארצי
משה פייגנבוים
שלמה תנשמת
פאול ואגו
10:41 דקות
שיא ארץ ישראל
מכבי עתיד
הירשלר
פישר
פריחוצקי
טיבור
11:01.3 דקות מכבי חיפה ב'
אליפות ארץ ישראל 1939
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
200 מטר חופשי יהודית דויטש
מכבי חיפה
1:19.4 דקות תהלה רייכרט
עתיד תל אביב
100 מטר גב אדית קפיך
מכבי חיפה
1:34.9 דקות
שיא ארץ ישראל
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי שלמה תנשמת
מכבי חיפה
1:05 דקות
400 מטר חופשי פאול ואגו
מכבי חיפה
פרנצי בק
1500 מטר חופשי
100 מטר גב בש
מכבי חיפה
1:29.6 דקות
שיא ארץ ישראל
ריינר
200 מטר חזה אלבוגן
מכבי חיפה
3:02.8 דקות
שליחים 4x50 מטר חופשי מכבי חיפה א' מכבי חיפה ב' מכבי תל אביב
אליפות ארץ ישראל 1945
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי יעל ברגהיים
מכבי חיפה
1:35.2 דקות אהובה דוד
מכבי טבריה
1:41.1 דקות
100 מטר חזה רות המרמן
ברית מכבים עתיד
1:43.8 דקות טרודה פלצ'ק
ברית מכבים עתיד
1:44 דקות
100 מטר גב טרודה פלצ'ק
ברית מכבים עתיד
1:51 דקות כץ
ברית מכבים עתיד
1:56.6 דקות
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי שלמה תנשמת
מכבי חיפה
1:06 דקות עמנואל רוטשטיין
מכבי רחובות
1:08 דקות בק
מכבי חיפה
400 מטר חופשי בק
מכבי חיפה
5:51.2 דקות עמנואל רוטשטיין
מכבי רחובות
5:52 דקות
100 מטר גב אורי זרנוב
מכבי חיפה
1:21.1 דקות שמחה לוהר
מכבי תל אביב
1:26.8 דקות
200 מטר חזה אליעזר קליינבאום
ברית מכבים עתיד
3:13.1 דקות שטריקס
ברית מכבים עתיד
3:16.2 דקות רוזנפלד
מכבי חיפה
שליחים 4x200 מטר חופשי מכבי חיפה 11:13.9 דקות מכבי חיפה 11:17.5 דקות
שליחים 3x100 מטר מעורב מכבי חיפה 3:56.2 דקות מכבי חיפה 4:05.1 דקות
אליפות ארץ ישראל 1946
שחייניות
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי אווה בראונר
מכבי חיפה
1:28.8 דקות אהובה דוד
מכבי טבריה
חוה שלמברג
מכבי חיפה
100 מטר חזה רות המרמן
ברית מכבים עתיד
1:42.4 דקות אסתר בירנבאום
ברית מכבים עתיד
שטימר
ברית מכבים עתיד
100 מטר גב זהבה הס
מכבי חיפה
1:50.5 דקות אווה בראונר
מכבי חיפה
שטימר
ברית מכבים עתיד
שחיינים
תחרות
Gouden medaille.svg
Zilveren medaille.svg
Bronzen medaille.svg
100 מטר חופשי שלמה תנשמת
מכבי חיפה
1:06.7 דקות עמנואל רוטשטיין
רמת גן
בק
מכבי חיפה
400 מטר חופשי זאב ורדי
מכבי חיפה
5:51.7 דקות ישעיהו אלבאום
ברית מכבים עתיד
5:56 דקות עמנואל רוטשטיין
רמת גן
100 מטר גב אורי זרנוב
מכבי חיפה
1:20.8 דקות דן קפלביצקי
מכבי תל אביב
יוחנן קרמן
מכבי חיפה
200 מטר חזה זוננברג
ברית מכבים עתיד
3:13.3 דקות שטריקס
מכבי תל אביב
יצחק פיסטינר
שליחים 4x200 מטר חופשי מכבי חיפה
ביגר
שלמה תנשמת
זאב ורדי
בק
11:03.7 דקות ברית מכבים עתיד
ישעיהו אלבאום
רוזנברג

מכבי חיפה
שליחים 3x100 מטר מעורב מכבי חיפה 4:01.0 דקות ברית מכבים עתיד מכבי חיפה

50 מטר חופשי[עריכת קוד מקור | עריכה]

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-50 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה (בשניות) שחיין קבוצה תוצאה (בשניות)
1981 Gold medal icon.svg עופרה מוניוז ה. גש"מ 28.18 (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 24.20
Silver medal icon.svg עדי בן יהודה מ. קריית אונו 28.59 Silver medal icon.svg יזהר שנהר ה. גליל עליון 25.00
Bronze medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 28.74 Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 25.05
1982 Gold medal icon.svg מירב הדר ה. גש"מ 28.13 (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 24.05 (ש.י.)
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 24.96
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 25.14
1983 Gold medal icon.svg עופרה מוניוז ה. גש"מ 28.55 Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 24.36
Silver medal icon.svg רותם גרטל ה. בני שמעון 28.74 Silver medal icon.svg צבי רובינשטיין ה. עמק יזרעאל 24.80
Bronze medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 29.32 Bronze medal icon.svg רזיאל רימר ה. אשכול 25.03
1984 Gold medal icon.svg אילה הדר ה. גש"מ 28.96 Gold medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 24.79
Silver medal icon.svg רותם פורת ה. בני שמעון 29.31 Silver medal icon.svg יזהר שנהר ה. עמק יזרעאל 25.22
Bronze medal icon.svg מירב הדר ה. גש"מ 29.42 Bronze medal icon.svg משה שוורץ ה. ימק"א ירושלים 25.76
1985 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1986 Gold medal icon.svg ענת ישראל מ. תל אביב 28.62 Gold medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק חפר 24.61
Silver medal icon.svg ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.68 Silver medal icon.svg יוסי אפל מכבי קריית אונו 25.04
Bronze medal icon.svg רותם פורת ה. עמק חפר 29.31 Bronze medal icon.svg שגיא שטיגמן ה. עמק חפר 25.08
1987 Gold medal icon.svg איריס קומן מ. נהריה 28.19 Gold medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 24.69
Silver medal icon.svg ענת ישראל מ. תל אביב 28.30 Silver medal icon.svg אורי ברק ה. בני שמעון 25.34
Bronze medal icon.svg נעמה מישר Bronze medal icon.svg
1988 Gold medal icon.svg ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.18 Gold medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 23.95
Silver medal icon.svg איריס קומן מ. נהריה 28.35 Silver medal icon.svg יוסי אפל מ. תל אביב 24.11
Bronze medal icon.svg רויטל וילנאי מרכז וייסגל 28.43 Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 24.79
1989 Gold medal icon.svg ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.34 Gold medal icon.svg יוסי אפל מ. תל אביב 23.98
Silver medal icon.svg רויטל וילנאי מ. תל אביב 28.72 Silver medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 24.20
Bronze medal icon.svg גליה אקר ה. ימק"א ירושלים 29.13 יואב ברוק ה. בני שמעון
1990 Gold medal icon.svg איריס קומן ה. נהריה 28.45 Gold medal icon.svg יואב ברוק ה. בני שמעון 23.85 (ש.י.)
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg יוסי אפל מ. תל אביב 24.17
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1991 Gold medal icon.svg קרן רגאל ה. גלבוע 27.53 (ש.י.) Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1992 Gold medal icon.svg קרן רגאל ה. גלבוע 27.40 (ש.י.) Gold medal icon.svg יואב ברוק ה. נהריה
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1993 Gold medal icon.svg קרן רגאל ה. ירושלים 28.04 Gold medal icon.svg דימה ריבינסקי ה. ירושלים 24.43
Silver medal icon.svg גוני יהודאי ה. ירושלים 28.90 Silver medal icon.svg ערן גרומי ה. ירושלים 24.47
Bronze medal icon.svg יעל גוטהולף ה. ירושלים 29.04 Bronze medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 24.76
1994 Gold medal icon.svg ליטל כשריאל מ. מעלה אדומים 27.97 Gold medal icon.svg דימה ריבינסקי ה. ירושלים 24.02
Silver medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 28.28 Silver medal icon.svg אורן אזרד ה. נס ציונה 24.40
Bronze medal icon.svg נעמי עזריאלי ה. ימק"א ירושלים 29.23 Bronze medal icon.svg איתן אורבך מ. חיפה 24.44
1995 Gold medal icon.svg ליטל כשריאל מ. מעלה אדומים 28.29 Gold medal icon.svg יואב ברוק ה. נהריה 23.54
Silver medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 28.39 Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1996 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1997 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1998 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1999 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2000 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2001 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2002 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.53 (ש.י.) Gold medal icon.svg אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 23.58
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2003 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.54 Gold medal icon.svg עופר פינקלר ה. בת ים 23.85
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2004 Gold medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.44 Gold medal icon.svg ויטלי פושקר ה. ירושלים 23.62
Silver medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.65 Silver medal icon.svg עופר פינקלר ה. ירושלים 23.77
Bronze medal icon.svg ענבל לבבי ה. עמק חפר 27.88 Bronze medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 23.99
2005 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 26.29 (ש.י.) Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 23.81
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2006[2] Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 26.02 (ש.י.) Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 23.45
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.92 Silver medal icon.svg מיקי מלול מ. קריית ביאליק 23.91
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 26.93 Bronze medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.98
2007 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 25.48 (ש.י.) Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 23.28
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.83 Silver medal icon.svg גלעד קאופמן ה. עמק חפר 23.37
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 26.95 Silver medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.37
2008[3] Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 25.79 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.40
Silver medal icon.svg עמית עברי ה. עמק חפר 26.51 Silver medal icon.svg גלעד קאופמן ה. עמק חפר 23.56
Bronze medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.65 Bronze medal icon.svg יותם דנה מ. קריית ביאליק 23.58
2009 Gold medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 26.42 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 22.75 (ש.י.)
Silver medal icon.svg ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.44 Silver medal icon.svg גיא ברנע ה. ירושלים 22.84
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 26.49 Bronze medal icon.svg ויטלי פושקר ה. ירושלים 23.22
2010 Gold medal icon.svg ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.32 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.30
Silver medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 26.76 Silver medal icon.svg אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.65
Bronze medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 27.21 Bronze medal icon.svg ניר ברנע ה. ירושלים 23.73
2011 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.76 Gold medal icon.svg אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.12
Silver medal icon.svg ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.92 Silver medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.15
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 26.95 Bronze medal icon.svg יהב שחף ה. ירושלים 23.38
2012 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.55 Gold medal icon.svg יהב שחף ה. ירושלים 23.03
Silver medal icon.svg אדווה בראון מ. ראשון לציון 26.69 Silver medal icon.svg אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.09
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.79 Bronze medal icon.svg גיא ברנע ה. ירושלים 23.25
2013 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 26.07 Gold medal icon.svg יהב שחף ה. ירושלים 22.71
Silver medal icon.svg אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.14 Silver medal icon.svg אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.86
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.38 Bronze medal icon.svg אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 22.88
2014 Gold medal icon.svg קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.06 Gold medal icon.svg אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.54 (ש.י.)
Silver medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 26.12 Silver medal icon.svg אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 22.62
Bronze medal icon.svg דורון לוי ה. ירושלים 26.98 Bronze medal icon.svg יהב שחף ה. ירושלים 22.70
2015 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.30 Gold medal icon.svg זיו קלונטרוב ה. עומר 22.38
Silver medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 25.43 Silver medal icon.svg אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.86
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר ה. ירושלים 25.89 Bronze medal icon.svg מרקוס שלזינגר הפ. דולפין נתניה 22.89
2016 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.38 Gold medal icon.svg אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.54
Silver medal icon.svg חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 26.67 Silver medal icon.svg מירון חרותי מ. חיפה 22.66
Bronze medal icon.svg אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 27.03 Bronze medal icon.svg מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 22.76
2017 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 25.22 Gold medal icon.svg מירון חרותי מ. חיפה 22.22
Silver medal icon.svg קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.02 Silver medal icon.svg מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 22.61
Bronze medal icon.svg אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.80 Bronze medal icon.svg גלב איאוניצ'ב
22.84
2018 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.83 Gold medal icon.svg גלב איאוניצ'ב
22.83
Silver medal icon.svg ג'סיקה שפילקו ה. פליפר חדרה 26.06 Silver medal icon.svg גיא גרופר מ. חיפה 22.88
Bronze medal icon.svg איטל שפושניקוב ה. ערד 26.52 Bronze medal icon.svg אורן מלכה מ. חיפה 23.15
2019 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 25.11 (ש.י.) Gold medal icon.svg מירון חרותי מ. חיפה 21.87 (ש.י.)
Silver medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.71 Silver medal icon.svg מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 22.24
Bronze medal icon.svg ג'סיקה שפילקו ה. פליפר חדרה 26.42 Bronze medal icon.svg דייוויד רבינסקי ה. דולפין נתניה 22.63

100 מטר חופשי[עריכת קוד מקור | עריכה]

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-100 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1952 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:15.2 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg נחום בוך ברית מכבים עתיד 1:04.5 דקות
Silver medal icon.svg אסתר לוי ה. חיפה 1:23.0 דקות Silver medal icon.svg ארנון טורין ה. חיפה 1:05.5 דקות
Bronze medal icon.svg אורן מ. חיפה 1:26.7 דקות Bronze medal icon.svg איתן פרויד ברית מכבים עתיד 1:07.7 דקות
1953 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1954 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:14.7 דקות Gold medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:04.4 דקות
Silver medal icon.svg רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.2 דקות Silver medal icon.svg נחום בוך ברית מכבים עתיד 1:04.6 דקות
Bronze medal icon.svg ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:27.1 דקות Bronze medal icon.svg גיורא אשכנזי ה. תל עמל 1:06.7 דקות
1955 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.5 דקות Gold medal icon.svg יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 1:00.6 דקות
Silver medal icon.svg רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.6 דקות Silver medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:02.1 דקות
Bronze medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:22.3 דקות Bronze medal icon.svg יובל תורן ה. שער הגולן 1:03.2 דקות
1956 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.3 דקות Gold medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:00.6 דקות
Silver medal icon.svg רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.1 דקות Silver medal icon.svg יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 1:01.7 דקות
Bronze medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:19.6 דקות Bronze medal icon.svg ראובן שנפר ה. גבעת חיים 1:02.5 דקות
1957 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.5 דקות Gold medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.7 דקות
Silver medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:20.0 דקות Silver medal icon.svg ראובן שנפר ה. גבעת חיים 1:02.1 דקות
Bronze medal icon.svg ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:20.1 דקות Bronze medal icon.svg יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:02.5 דקות
1958 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:10.8 דקות Gold medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:01.3 דקות
Silver medal icon.svg רבקה קרטין מ. חיפה 1:17.2 דקות Silver medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.7 דקות
Bronze medal icon.svg ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:20.8 דקות Bronze medal icon.svg יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.7 דקות
1959 Gold medal icon.svg גלי להב ה. ניר דוד 1:11.5 דקות Gold medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.5 דקות
Silver medal icon.svg רבקה קרטין מ. חיפה 1:15.6 דקות Silver medal icon.svg יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.8 דקות
Bronze medal icon.svg רמה קורין ה. עמק הירדן 1:19.5 דקות Bronze medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:01.8 דקות
1960 Gold medal icon.svg רבקה קרטין מ. חיפה 1:13.8 דקות Gold medal icon.svg דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 1:01.2 דקות
Silver medal icon.svg חנה מרון ברית מכבים עתיד 1:17.8 דקות Silver medal icon.svg יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.5 דקות
Bronze medal icon.svg תלמי ה. גוש זבולון 1:18.3 דקות Bronze medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:01.6 דקות
1961 Gold medal icon.svg בלהה קוצ'ינסקי ברית מכבים עתיד 1:17.9 דקות Gold medal icon.svg עוזי בק מ. חיפה 1:03.0 דקות
נעמי נייגר ברית מכבים עתיד Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1962 Gold medal icon.svg גלי להב ה. ניר דוד 1:08.9 דקות Gold medal icon.svg רפאל לדנר ה. תל אביב 59.5 שניות (ש.י.)
מרי שנטל טראו ה. תל אביב Silver medal icon.svg עמית לובן ה. גוש זבולון 59.8 שניות
Bronze medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 1:16.1 דקות Bronze medal icon.svg דני קרפן ברית מכבים עתיד 1:02.1 דקות
1963 Gold medal icon.svg חנה קול ה. אפיקים 1:13.1 דקות Gold medal icon.svg עמית לובן ה. גוש זבולון 59.6 שניות
Silver medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 1:16.4 דקות Silver medal icon.svg רפאל לדנר ה. תל אביב 59.7 שניות
Bronze medal icon.svg קרול קוברסקי ברית מכבים עתיד 1:16.4 דקות Bronze medal icon.svg דניאל פרוכטר ה. גוש זבולון 1:00.7 דקות
1964 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:13.6 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 59.5 שניות
Silver medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 1:16.2 דקות Silver medal icon.svg עמית לובן ה. גוש זבולון 1:01.7 דקות
Bronze medal icon.svg גבי קראיין ברית מכבים עתיד 1:16.5 דקות Bronze medal icon.svg אורי רדליך ה. גוש זבולון 1:01.9 דקות
1965 Gold medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 1:04.8 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 58.9 שניות
Silver medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:11.9 דקות Silver medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 59.3 שניות
Bronze medal icon.svg גבי קראיין ברית מכבים עתיד 1:13.8 דקות Bronze medal icon.svg אורי רדליך ה. גוש זבולון 59.5 שניות
1966 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:08.6 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 57.4 שניות
Silver medal icon.svg דורית שפיגל ה. תל אביב 1:11.5 דקות Silver medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 58.1 שניות
Bronze medal icon.svg ליאורה קולמן מ. חיפה 1:11.7 דקות Bronze medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 59.1 שניות
1967 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.5 דקות Gold medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 57.3 שניות
Silver medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.7 דקות Silver medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 57.4 שניות
Bronze medal icon.svg נעמי לאופר מ. חיפה 1:10.0 דקות Bronze medal icon.svg דן שטרן ה. גוש זבולון 58.5 שניות
1968 Gold medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.3 דקות Gold medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.1 שניות
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:09.3 דקות Silver medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 58.2 שניות
Bronze medal icon.svg שולמית דיבון ה. כפר הנשיא 1:11.0 דקות Bronze medal icon.svg ברוך צ'יש ה. תל אביב 58.3 שניות
1969 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.2 דקות Gold medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.6 שניות
Silver medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.1 דקות Silver medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 59.2 שניות
Bronze medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:07.1 דקות Bronze medal icon.svg ברוך צ'יש ה. תל אביב 59.2 שניות
1970 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.7 דקות Gold medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.6 שניות
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:07.9 דקות Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 59.3 שניות
Bronze medal icon.svg תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 1:08.8 דקות Bronze medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 59.4 שניות
1971 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:04.4 דקות Gold medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.3 שניות
Silver medal icon.svg אילת יוטבת ה. הקישון 1:07.8 דקות Silver medal icon.svg יואל סמואל ה. גבעת חיים 58.3 שניות
Bronze medal icon.svg רות ניצן ה. קישון 1:07.9 דקות Bronze medal icon.svg אמיר נמינוב ה. כפר הנשיא 58.5 שניות
1972 Gold medal icon.svg אילת יוטבת ה. העמקים 1:04.9 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 57.0 שניות
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:06.2 דקות Silver medal icon.svg יואל סמואל ה. גבעת חיים 57.8 שניות
Bronze medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:09.4 דקות Bronze medal icon.svg רמי באואר ה. העמקים 59.5 שניות
1973 Gold medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:06.9 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 57.3 שניות
Silver medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:07.5 דקות Silver medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.2 שניות
Bronze medal icon.svg אילת יוטבת ה. העמקים 1:08.1 דקות Bronze medal icon.svg עופר ניסמן ה. העמקים 59.9 שניות
1974 Gold medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:05.5 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 55.8 שניות
Silver medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:07.1 דקות Silver medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 56.1 שניות
Bronze medal icon.svg איריס גילון ברית מכבים עתיד 1:08.3 דקות Bronze medal icon.svg עדי פרג ה. העמקים 57.6 שניות
1975 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.8 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 56.4 שניות
Silver medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:05.7 דקות Silver medal icon.svg ערן תיבון ה. מטה יהודה 57.6 שניות
Bronze medal icon.svg לילך אריאל ה. העמקים 1:07.5 דקות Bronze medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.0 שניות
1976 Gold medal icon.svg לילך אריאל ה. העמקים 1:04.0 דקות (ה.ש.י.) Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 55.4 שניות
Silver medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 1:04.48 דקות Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 55.56 שניות
Bronze medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.5 דקות Bronze medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 57.2 שניות
1977 Gold medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 1:03.69 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 54.24 שניות
Silver medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.81 דקות Silver medal icon.svg רון קרמן מ. חיפה 54.95 שניות
Bronze medal icon.svg נטע יוסף ה. בית ברל 1:05.17 דקות Bronze medal icon.svg נדב בטשא ה. גוש זבולון 57.68 שניות
1978 Gold medal icon.svg נטע יוסף ה. בית ברל 1:03.43 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 54.19 שניות
Silver medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:03.79 דקות Silver medal icon.svg רון קרמן מ. חיפה 55.09 שניות
Bronze medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.57 דקות Bronze medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 55.79 שניות
1979 Gold medal icon.svg מירב הדר ה. גש"מ 1:02.36 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 53.39 שניות (ש.י.)
Silver medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:02.43 דקות Silver medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 54.02 שניות
Bronze medal icon.svg מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 1:03.44 דקות Bronze medal icon.svg רון קרמן מ. חיפה 54.13 שניות
1980 Gold medal icon.svg עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 1:00.91 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 52.69 שניות (ש.י.)
Silver medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:01.69 דקות Silver medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 54.25 שניות
Bronze medal icon.svg מירב הדר ה. גש"מ 1:02.39 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 54.38 שניות
1981 Gold medal icon.svg עופרה מוניוז ה. גש"מ 1:00.90 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 53.07 שניות
Silver medal icon.svg פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 1:01.85 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 53.85 שניות
Bronze medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:02.30 דקות Bronze medal icon.svg צבי רובינשטיין
1982 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.38 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 52.98 שניות
Silver medal icon.svg לורין רוזובסקי מ. תל אביב 1:01.70 דקות Silver medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 54.27 שניות
Bronze medal icon.svg מירב הדר ה. גש"מ 1:02.09 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 54.30 שניות
1983 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.45 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 53.21 שניות
Silver medal icon.svg עופרה מוניוז ה. גש"מ 1:01.73 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 53.96 שניות
Bronze medal icon.svg ליאור בירקאן ה. גש"מ 1:02.11 דקות Bronze medal icon.svg יזהר שנהר ה. עמק יזרעאל 54.77 שניות
1984 Gold medal icon.svg אילה הדר ה. גש"מ 1:02.60 דקות Gold medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 54.41 שניות
Silver medal icon.svg עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים 1:02.71 דקות Silver medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 54.65 שניות
Bronze medal icon.svg הדר גת ה. גש"מ Bronze medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 54.73 שניות
1985 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.09 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 53.16 שניות
Silver medal icon.svg עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים 1:01.32 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 53.17 שניות
Bronze medal icon.svg ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.47 דקות Bronze medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 54.85 שניות
1986 Gold medal icon.svg ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.12 דקות Gold medal icon.svg רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 54.02 שניות
Silver medal icon.svg רותם פורת ה. עמק חפר 1:02.28 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 54.13 שניות
Bronze medal icon.svg ורד ליברמן מ. תל אביב 1:04.02 דקות Bronze medal icon.svg אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 54.20 שניות
1987 Gold medal icon.svg ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.14 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 53.02 שניות
Silver medal icon.svg ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.70 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 53.23 שניות
Bronze medal icon.svg תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב. Bronze medal icon.svg שגיא שטיגמן ה. עמק חפר 54.50 שניות
1988 Gold medal icon.svg רויטל וילנאי מרכז וייסגל 1:01.98 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 52.85 שניות
Silver medal icon.svg ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.45 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 53.01 שניות
Bronze medal icon.svg תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.85 דקות Bronze medal icon.svg אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 54.36 שניות
1989 Gold medal icon.svg גליה אקר ה. ימק"א ירושלים 1:03.04 דקות Gold medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 53.21 שניות
Silver medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 1:03.29 דקות Silver medal icon.svg יואב ברוק ה. בני שמעון 53.25 שניות
Bronze medal icon.svg תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב. 1:03.76 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 53.48 שניות
1990 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 1:03.21 דקות Gold medal icon.svg יואב ברוק ה. בני שמעון 52.16 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 53.29 שניות
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1991 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1992 Gold medal icon.svg יעל חצרוני 1:01.13 דקות Gold medal icon.svg יואב ברוק ה. נהריה 51.85 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1993 Gold medal icon.svg גוני יהודאי ה. ירושלים 1:02.17 דקות Gold medal icon.svg דימה ריבינסקי ה. ירושלים 54.02 שניות
Silver medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 1:02.46 דקות Silver medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 54.02 שניות
Bronze medal icon.svg שירה בש ה. נהריה 1:03.67 דקות Bronze medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 54.08 שניות
1994 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 1:00.16 דקות Gold medal icon.svg איתן אורבך מ. חיפה 52.59 שניות
Silver medal icon.svg ליטל כשריאל מ. מעלה אדומים 1:00.65 דקות Silver medal icon.svg אורן אזרד ה. נס ציונה 52.95 שניות
Bronze medal icon.svg נעמי עזריאלי ה. ימק"א ירושלים 1:02.26 דקות Bronze medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 54.19 שניות
1995 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1996 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1997 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1998 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1999 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2000 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.18 שניות (ש.י.) Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2001 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.35 שניות Gold medal icon.svg אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 51.89 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2002 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.14 שניות Gold medal icon.svg איתן אורבך מ. קריית ביאליק 51.81 שניות
Silver medal icon.svg ורד בורוכובסקי מ. אשדוד 57.83 שניות Silver medal icon.svg אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 52.34 שניות
Bronze medal icon.svg מאיה פינקלר 58.65 שניות Bronze medal icon.svg גלעד קאופמן ה. עמק חפר 52.91 שניות
2003 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 56.94 שניות (ש.י.) Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 51.67 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2004 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.09 שניות Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 51.02 שניות
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר 57.74 שניות Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 59.03 שניות Bronze medal icon.svg
2005 Gold medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 57.92 שניות Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 51.01 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2006 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 56.53 שניות Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 50.82 שניות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2007 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 55.46 שניות (ש.י.) Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.60 שניות
Silver medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 58.31 שניות Silver medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 50.70 שניות
Bronze medal icon.svg מאיה פינקלר הפועל ירושלים 58.53 שניות Bronze medal icon.svg גלעד קאופמן ה. עמק חפר 52.24 שניות
2008 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 55.16 שניות (ש.י.) Gold medal icon.svg דן פרלמן ה. עמק חפר 51.92 שניות
Silver medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 57.59 שניות Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 58.06 שניות Bronze medal icon.svg
2009 Gold medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 56.39 שניות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 49.49 שניות
Silver medal icon.svg עמית עברי ה. עמק חפר 56.62 שניות Silver medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 50.82 שניות
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 57.53 שניות Bronze medal icon.svg דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 50.92 שניות
2010 Gold medal icon.svg עמית עברי ה. עמק חפר 57.57 שניות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 49.89 שניות
Silver medal icon.svg ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 57.92 שניות Silver medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.71 שניות
Bronze medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 58.20 שניות Bronze medal icon.svg אלון מנדל מ. קריית ביאליק 52.06 שניות
2011 Gold medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 57.72 שניות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.15 שניות
Silver medal icon.svg ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 58.09 שניות Silver medal icon.svg מקס ג'בן ה. ירושלים 51.61 שניות
נועה פלדמן ה. ירושלים Bronze medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.79 שניות
2012 Gold medal icon.svg עמית עברי ה. עמק חפר 57.49 שניות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.56 שניות
Silver medal icon.svg נועה פלדמן ה. ירושלים 58.11 שניות Silver medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 51.07 שניות
Bronze medal icon.svg אדווה בראון מ. ראשון לציון 58.83 שניות Bronze medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.32 שניות
2013 Gold medal icon.svg קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 57.75 שניות Gold medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 50.28 שניות
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 57.79 שניות Silver medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 50.68 שניות
Bronze medal icon.svg זוהר שיקלר בני הרצליה 57.91 שניות Bronze medal icon.svg גלב איאונצ'ב ה. בת ים 50.74 שניות
2014 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.34 שניות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ה. ירושלים 50.26 שניות
Silver medal icon.svg מאיה בכר מ. שוהם 58.54 שניות Silver medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 50.37 שניות
Bronze medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 59.04 שניות Bronze medal icon.svg אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 50.48 שניות
2015 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 54.40 שניות (ש.י.) Gold medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 49.62 שניות
Silver medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.07 שניות Silver medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 49.97 שניות
Bronze medal icon.svg יובל סבה מ. כפר המכביה 58.53 שניות Bronze medal icon.svg זיו קלונטרוב ה. עומר 50.46 שניות
2016 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 55.40 שניות Gold medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 49.45 שניות
Silver medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 56.24 שניות Silver medal icon.svg תום קרמר ה. ירושלים 49.53 שניות
Bronze medal icon.svg חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 57.77 שניות Bronze medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 49.81 שניות
2017 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 54.74 שניות Gold medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 49.77 שניות
Silver medal icon.svg עדן פסקרה מ. פ.מ. רעות 58.20 שניות Silver medal icon.svg מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 50.66 שניות
Bronze medal icon.svg נועה שוהם ה. עמק חפר 59.16 שניות Bronze medal icon.svg מארק שפרקין ה. ירושלים 50.81 שניות
2018 Gold medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.63 שניות Gold medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 50.57 שניות
Silver medal icon.svg עדן פסקרה מ. פ.מ. רעות 58.13 שניות Silver medal icon.svg דניאל יעקב מ. פ.מ. רעות 50.92 שניות
Bronze medal icon.svg איטל שפושניקוב ה. ערד 58.33 שניות Bronze medal icon.svg גיא גרופר מ. חיפה 51.03 שניות
2019 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 54.57 שניות Gold medal icon.svg מירון חרותי מ. חיפה 49.00 שניות
Silver medal icon.svg אביב ברזלי מ. חיפה 58.13 שניות Silver medal icon.svg גל כהן גרומי ה. עירוני הוד השרון 49.57 שניות
Bronze medal icon.svg דריה גולובטי ה. בת ים 58.33 שניות Bronze medal icon.svg תומר פרנקל ה. ירושלים 49.84 שניות

200 מטר חופשי[עריכת קוד מקור | עריכה]

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-200 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה (בדקות) שחיין קבוצה תוצאה (בדקות)
1966 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:34.1 Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.3 (ש.י.)
Silver medal icon.svg ליאורה קולמן מ. חיפה 2:40.1 Silver medal icon.svg דני רבס ה. גוש זבולון 2:07.7
Bronze medal icon.svg דורית שפיגל ה. תל אביב 2:42.7 Bronze medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 2:08.2
1967 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.0 (ש.י.) Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 2:06.3
Silver medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 2:25.9 Silver medal icon.svg דני רבס ה. גוש זבולון 2:08.9
Bronze medal icon.svg שולמית דיבון ה. כפר הנשיא 2:39.0 Bronze medal icon.svg דן שטרן ה. גוש זבולון 2:10.2
1968 Gold medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 2:22.9 Gold medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 2:05.5
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:33.1 Silver medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.0
Bronze medal icon.svg דפנה תמרי ברית מכבים עתיד 2:36.7 Bronze medal icon.svg דן שטרן ה. גוש זבולון 2:08.1
1969 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.1 Gold medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:08.9
Silver medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 2:26.9 Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 2:10.1
Bronze medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:27.9 Bronze medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 2:10.7
1970 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:23.8 Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.8
Silver medal icon.svg תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 2:24.6 Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 2:08.2
Bronze medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:32.7 Bronze medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:09.1
1971 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.7 Gold medal icon.svg יואל סמואל ה. גבעת חיים 2:05.4
Silver medal icon.svg אילת יוטבת ה. קישון 2:30.3 Silver medal icon.svg אמיר נמינוב ה. כפר הנשיא 2:07.7
Bronze medal icon.svg תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 2:32.9 Bronze medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:12.3
1972 Gold medal icon.svg אילת יוטבת ה. העמקים 2:21.9 Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 2:08.0
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:31.1 Silver medal icon.svg עדי פרג ה. העמקים 2:13.3
Bronze medal icon.svg איריס נאבל ה. אפיקים 2:34.3 Bronze medal icon.svg דן פיק מ. חיפה 2:14.7
1973 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1974 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1975 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:19.1 (ש.י.) Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 2:04.2
Silver medal icon.svg דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 2:22.9 Silver medal icon.svg נדב בטשא ה. גוש זבולון 2:06.7
Bronze medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 2:26.9 Bronze medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:08.4
1976 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:18.6 (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:02.9
Silver medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 2:19.7 Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 2:03.1
Bronze medal icon.svg יעל נתנאל ה. חצרים 2:24.7 Bronze medal icon.svg נדב בטשא ה. גשו זבולון 2:04.6
1977 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:16.71 (ש.י.) Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:00.69
Silver medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 2:16.95 Silver medal icon.svg רון קרמן מ. חיפה 2:03.83
Bronze medal icon.svg נטע כנעני ה. בית ברל 2:19.02 Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בית קמה 2:04.57
1978 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:17.22 Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 1:58.61
Silver medal icon.svg נטע יוסף ה. בית ברל 2:18.09 Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 1:59.63
Bronze medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 2:18.71 Bronze medal icon.svg רון קרמן מ. חיפה 2:01.10
1979 Gold medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 2:14.06 Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.62 (ש.י.)
Silver medal icon.svg מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 2:15.78 Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים/מנשה 1:56.19
Bronze medal icon.svg עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 2:20.02 Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גבעת חיים/מנשה 1:57.59
1980 Gold medal icon.svg עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 2:11.95 (ש.י.) Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.66
Silver medal icon.svg פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 2:13.25 Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 1:57.30
Bronze medal icon.svg מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 2:14.41 Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ
1981 Gold medal icon.svg פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 2:12.10 Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 1:57.64
Silver medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:13.07 Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 1:58.28
Bronze medal icon.svg עופרה מוניוז ה. גש"מ 2:16.57 Bronze medal icon.svg ירון אילתי ה. גליל עליון 2:00.49
1982 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:09.62 (ש.י.) Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 1:56.62
Silver medal icon.svg עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 1:57.55
Bronze medal icon.svg הדר קליינמן מ. קריית אונו 2:18.74 Bronze medal icon.svg אייל בן יהושע
1983 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:12.40 Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.34
Silver medal icon.svg אילה הדר ה. גש"מ 2:15.47 Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 1:58.65
Bronze medal icon.svg דנה סער ה. גלבוע 2:15.74 Bronze medal icon.svg אייל שטיגמן ה. עמק יזרעאל 2:00.33
1984 Gold medal icon.svg אילה הדר ה. גש"מ 2:16.40 Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 1:57.58
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 1:58.15
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 1:59.67
1985 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:13.22 Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.18
Silver medal icon.svg רותם פורת ה. גש"ם 2:16.04 Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 1:56.37
Bronze medal icon.svg איילת שליזנגר מ. נהריה 2:17.44 Bronze medal icon.svg אמיר שטרנפלד מ. קריית אונו 1:57.80
1986 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:15.26 Gold medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 1:57.79
Silver medal icon.svg זוהר לבנסברג ה. גליל עליון 2:16.17 Silver medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 1:57.89
Bronze medal icon.svg הדר גת ה. עמק חפר 2:19.72 Bronze medal icon.svg אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 1:58.07
1987 Gold medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 2:14.33 Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.27
Silver medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:15.38 Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 1:56.91
Bronze medal icon.svg שרון טליתמן 2:17.58 Bronze medal icon.svg ערן הירש מ. חיפה 1:57.29
1988 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:12.55 Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.44
Silver medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 2:14.28 Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 1:56.72
Bronze medal icon.svg איילת שליזנגר 2:14.87 Bronze medal icon.svg ערן הירש מ. חיפה 1:57.62
1989 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:10.88 Gold medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 1:54.94
Silver medal icon.svg רוית אלון מ. קריית אונו 2:12.98 Silver medal icon.svg יואב ברוק ה. בני שמעון 1:55.39
Bronze medal icon.svg שני טליתמן ה. נהריה 2:14.14 Bronze medal icon.svg ברק עטר ה. בני שמעון 1:56.20
1990 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:13.14 Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 1:54.55
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב 1:54.60
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg יואב ברוק ה. בני שמעון 1:54.93
1991 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1992 Gold medal icon.svg יעל חצרוני 2:12.36 Gold medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 1:54.46
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg ברק עטר ה. נהריה 1:57.69
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1993 Gold medal icon.svg קרן רגאל ה. ירושלים 2:07.54 (ש.י.) Gold medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 1:56.39
Silver medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 2:13.26 Silver medal icon.svg אריאל דולינקו מ. חיפה 1:57.61
Bronze medal icon.svg שרון גורסקי מ. קריית אונו 2:14.72 Bronze medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 1:59.24
1994 Gold medal icon.svg אופירה אשל ה. קריית טבעון 2:12.08 Gold medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 1:56.08
Silver medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:12.20 Silver medal icon.svg אהוד דקטר ה. עומר 1:58.04
Bronze medal icon.svg שרון גורסקי ה. גבעתיים 2:12.34 Bronze medal icon.svg דימה ריבינסקי ה. ירושלים 1:59.91
1995 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1996 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1997 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1998 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1999 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2000 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2001 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:05.06 Gold medal icon.svg יונתן כהן 1:54.56
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2002 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:05.47 Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:54.59
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. בת ים 2:06.62 Silver medal icon.svg ארי לימור מ. קריית אונו 1:55.21
Bronze medal icon.svg אניה רבינוביץ' ה. ירושלים 2:07.57 Bronze medal icon.svg אהוד דקטר ה. ירושלים 1:55.99
2003 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:04.23 Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:54.74
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2004 Gold medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 2:03.56 (ש.י.) Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:50.62
Silver medal icon.svg מור פליישמן מ. וייסגל 2:06.62 Silver medal icon.svg שילו איילון ה. ירושלים 1:53.87
Bronze medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:07.03 Bronze medal icon.svg עופר פינקלר ה. ירושלים 1:54.20
2005 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:03.60 Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:51.32
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2006 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:04.39 Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:50.48
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2007 Gold medal icon.svg אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:02.27 (ש.י.) Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.06
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 2:04.78 Silver medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 1:50.10
Bronze medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:07.47 Bronze medal icon.svg עופר פינקלר ה. ירושלים 1:54.81
2008 Gold medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:04.51 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:48.87
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2009 Gold medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:03.21 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:49.36
Silver medal icon.svg אפרת רוטשטיין ה. שחייני הנגב 2:04.59 Silver medal icon.svg דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 1:51.58
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 2:05.55 Bronze medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:53.18
2010 Gold medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:05.60 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.31
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:05.78 Silver medal icon.svg תום קרמר מ. קריית ביאליק 1:52.55
Bronze medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:06.24 Bronze medal icon.svg דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 1:53.16
2011 Gold medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:04.25 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:49.36
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.78 Silver medal icon.svg מקס ג'בן ה. ירושלים 1:51.76
Bronze medal icon.svg אנה וולצ'קוב מ. חיפה 2:08.53 Bronze medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:52.14
2012 Gold medal icon.svg אנה וולצ'קוב מ. חיפה 2:04.12 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:51.13
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.60 Silver medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:52.44
Bronze medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:07.56 Bronze medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 1:52.59
2013 Gold medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:03.34 Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.49
Silver medal icon.svg זוהר שיקלר מ. קריית אונו 2:07.02 Silver medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:51.61
Bronze medal icon.svg אדווה בראון מ. ראשון לציון 2:07.30 Bronze medal icon.svg אלכסיי קוטליארסקי ירושלים רבתי 1:53.09
2014 Gold medal icon.svg עמית עברי ה. עמק חפר 2:02.91 Gold medal icon.svg תום קרמר ה. ירושלים 1:50.43
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.63 Silver medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 1:51.68
Bronze medal icon.svg זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 2:07.96 Bronze medal icon.svg עידו הבר מ. קריית ביאליק 1:51.95
2015 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 1:59.01 (ש.י.) Gold medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:48.76
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:05.31 Silver medal icon.svg תום קרמר ה. ירושלים 1:49.05
Bronze medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 2:06.32 Bronze medal icon.svg יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:52.55
2016 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 2:00.98 Gold medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:49.39
Silver medal icon.svg חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 2:03.83 Silver medal icon.svg תום קרמר ה. ירושלים 1:50.00
Bronze medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 2:04.90 Bronze medal icon.svg דוד גמבורג ה. ירושלים 1:50.05
2017 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 2:00.07 Gold medal icon.svg דניס לוקטב מ. אשדוד 1:49.34
Silver medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 2:05.26 Silver medal icon.svg דניאל נמיר ה. דולפין נתניה 1:50.10
Bronze medal icon.svg מרטינה מרקס ה. ירושלים 2:06.03 Bronze medal icon.svg גיל קיזלר מ. חיפה 1:50.22
2018 Gold medal icon.svg בקי פוזנר ה. בת ים 2:05.11 Gold medal icon.svg לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:50.84
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס ה. ירושלים 2:05.78 Silver medal icon.svg עידו הבר מ. קריית ביאליק 1:51.39
Bronze medal icon.svg עדן פסקרה מ. פ.מ. רעות 2:06.36 Bronze medal icon.svg מיכאל סמירנוב ה. בית שמש 1:52.11
2019 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 2:00.80 Gold medal icon.svg יעקב טומרקין מ. אשדוד 1:49.22
Silver medal icon.svg בקי פוזנר ה. בת ים 2:03.04 Silver medal icon.svg דניס לוקטב מ. אשדוד 1:49.25
Bronze medal icon.svg דריה גולובטי ה. בת ים 2:05.54 Bronze medal icon.svg דניאל נמיר ה. דולפין נתניה 1:49.31

400 מטר חופשי[עריכת קוד מקור | עריכה]

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-400 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1952 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 6:34.0 דקות Gold medal icon.svg ישעיהו אלבאום ברית מכבים עתיד 5:27.9 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg א. לוי ה. חיפה 6:54.2 דקות Silver medal icon.svg ארנון טורין ה. חיפה 5:26.2 דקות
Bronze medal icon.svg נוגה למדני ה. חיפה 7:21.2 דקות Bronze medal icon.svg נחום בוך ברית מכבים עתיד 5:43.4 דקות
1953 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1954 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 6:04.5 דקות Gold medal icon.svg עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:20.7 דקות
Silver medal icon.svg רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 6:37.3 דקות Silver medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:36.8 דקות
Bronze medal icon.svg ירדנה שאל ה. גוש זבולון 6:56.5 דקות Bronze medal icon.svg נחום בוך ברית מכבים עתיד 5:46.0 דקות
1955 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:46.3 דקות Gold medal icon.svg יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 4:56.9 דקות
Silver medal icon.svg רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 6:30.8 דקות Silver medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:12.0 דקות
Bronze medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:33.0 דקות Bronze medal icon.svg עוזי רוזן ה. שער העמקים 5:16.0 דקות
1956 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:42.9 דקות Gold medal icon.svg יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 5:00.4 דקות
Silver medal icon.svg ג. רביב מ. חיפה 6:28.1 דקות Silver medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:08.0 דקות
Bronze medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:31.3 דקות Bronze medal icon.svg עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:16.2 דקות
1957 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:43.7 דקות Gold medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:15.1 דקות
Silver medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:37.0 דקות Silver medal icon.svg יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 5:20.5 דקות
Bronze medal icon.svg שכטר ה. עמק הירדן 6:39.2 דקות Bronze medal icon.svg דגן ה. גוש זבולון 5:30.4 דקות
1958 Gold medal icon.svg שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:44.0 דקות Gold medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:07.2 דקות
Silver medal icon.svg ירדנה שאל ה. גוש זבולון 6:29.0 דקות Silver medal icon.svg גבריאל נסט ברית מכבים עתיד 5:15.5 דקות
Bronze medal icon.svg דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:32.0 דקות Bronze medal icon.svg עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:17.2 דקות
1959 Gold medal icon.svg גלי להב ה. ניר דוד 5:58.8 דקות Gold medal icon.svg עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 4:56.5 דקות
Silver medal icon.svg רמה קורין ה. עמק הירדן 6:29.1 דקות Silver medal icon.svg דניאל פרוכטר ה. גוש זבולון 5:06.9 דקות
Bronze medal icon.svg רבקה קרטין מ. חיפה 6:48.7 דקות Bronze medal icon.svg נ. שחם ה. מעוז חיים 5:19.9 דקות
1960 Gold medal icon.svg חנה מרון ברית מכבים עתיד 6:06.6 דקות Gold medal icon.svg דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 4:52.6 דקות
Silver medal icon.svg רבקה קרטין מ. חיפה 6:08.9 דקות Silver medal icon.svg דניאל פרוכטר ה. גוש זבולון 4:56.5 דקות
Bronze medal icon.svg נורית שלו ה. בית שאן 6:16.2 דקות Bronze medal icon.svg דני קרפן ברית מכבים עתיד 4:58.1 דקות
אברהם מלמד ה. גוש זבולון
1961 Gold medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 6:08.7 דקות Gold medal icon.svg דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 5:21.2 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1962 Gold medal icon.svg מרי שנטל טראו ה. תל אביב 5:50.9 דקות Gold medal icon.svg דני קרפן ברית מכבים עתיד 4:47.2 דקות
Silver medal icon.svg חנה קול ה. אפיקים 5:52.6 דקות אברהם מלמד ה. גוש זבולון 4:47.2 דקות
Bronze medal icon.svg טובה ולדמן מ. חיפה 5:56.0 דקות Bronze medal icon.svg גרשון שפע ה. גבעת חיים 4:49.1 דקות
1963 Gold medal icon.svg חנה קול ה. אפיקים 5:40.4 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:44.9 דקות
Silver medal icon.svg טובה ולדמן מ. חיפה 6:03.5 דקות Silver medal icon.svg גרשון שפע ה. גבעת חיים 4:51.9 דקות
Bronze medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 6:10.3 דקות Bronze medal icon.svg עמית לובן ה. גוש זבולון 4:56.6 דקות
1964 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:53.8 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:39.3 דקות
Silver medal icon.svg אנה דמש ברית מכבים עתיד 6:03.8 דקות Silver medal icon.svg עמית לובן ה. גוש זבולון 4:59.1 דקות
Bronze medal icon.svg גבי קראין ברית מכבים עתיד 6:11.0 דקות Bronze medal icon.svg אורי רדליך ה. גוש זבולון 5:00.4 דקות
1965 Gold medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 5:21.2 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:35.1 דקות
Silver medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:30.1 דקות Silver medal icon.svg דני רבס ה. גוש זבולון 4:41.2 דקות
Bronze medal icon.svg גבי קראין ברית מכבים עתיד 5:57.4 דקות Bronze medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 4:41.9 דקות
1966 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:23.8 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:32.2 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg ליאורה קולמן מ. חיפה 5:37.9 דקות Silver medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 4:37.2 דקות
Bronze medal icon.svg גבי קראין ברית מכבים עתיד 5:50.7 דקות Bronze medal icon.svg דני רבס ה. גוש זבולון 4:38.2 דקות
1967 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:10.2 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:28.8 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg ליאורה קולמן מ. חיפה 5:38.0 דקות Silver medal icon.svg אברהם מלמד ה. גוש זבולון 4:33.5 דקות
Bronze medal icon.svg חנה אהרוני מ. חיפה 5:39.7 דקות Bronze medal icon.svg דן שטרן ה. גוש זבולון 4:41.5 דקות
1968 Gold medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 5:02.8 דקות Gold medal icon.svg אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 4:31.7 דקות
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 5:26.4 דקות Silver medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:32.0 דקות
Bronze medal icon.svg דפנה תמרי ברית מכבים עתיד 5:32.2 דקות Bronze medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 4:35.5 דקות
1969 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:01.4 דקות Gold medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 4:37.6 דקות
Silver medal icon.svg איבונה טוביס ה. חיפה 5:07.1 דקות Silver medal icon.svg דן שטרן ה. גוש זבולון 4:42.6 דקות
Bronze medal icon.svg מלכה קובץ' ה. קריית טבעון 5:08.5 דקות Bronze medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:46.3 דקות
1970 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:03.1 דקות Gold medal icon.svg משה גרטל ה. גוש זבולון 4:29.4 דקות
Silver medal icon.svg תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 5:03.5 דקות Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:41.7 דקות
Bronze medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 5:18.7 דקות Bronze medal icon.svg דורון כהן ה. כפר הנשיא 4:43.0 דקות
1971 Gold medal icon.svg דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:01.4 דקות Gold medal icon.svg אמיר נמינוב ה. כפר הנשיא 4:34.2 דקות
Silver medal icon.svg אילת יוטבת ה. קישון 5:09.3 דקות Silver medal icon.svg יואל סמואל ה. גבעת חיים 4:37.5 דקות
Bronze medal icon.svg תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 5:09.6 דקות Bronze medal icon.svg עודד צור ה. גניגר 4:43.5 דקות
1972 Gold medal icon.svg אילת יוטבת ה. העמקים 5:03.5 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:34.8 דקות
Silver medal icon.svg ענת וייס ברית מכבים עתיד 5:27.5 דקות Silver medal icon.svg יואל סמואל ה. גבעת חיים 4:41.1 דקות
Bronze medal icon.svg איריס גילון ברית מכבים עתיד 5:28.4 דקות Bronze medal icon.svg עדי פרג ה. העמקים 4:43.6 דקות
1973 Gold medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 5:14.9 דקות Gold medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:35.0 דקות
Silver medal icon.svg דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 5:17.0 דקות Silver medal icon.svg דב ניסמן ה. העמקים 4:36.2 דקות
Bronze medal icon.svg אסנת ארליך ה. בת ים 5:20.7 דקות Bronze medal icon.svg דן פיק מ. חיפה 4:38.5 דקות
1974 Gold medal icon.svg דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 5:01.2 דקות Gold medal icon.svg עדי פרג ה. העמקים 4:22.9 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg אסנת ארליך ה. בת ים 5:01.3 דקות Silver medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:32.2 דקות
Bronze medal icon.svg גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 5:09.2 דקות Bronze medal icon.svg דן פיק מ. חיפה 4:32.6 דקות
1975 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. בת ים 4:47.9 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg נדב בטשא ה. גוש זבולון 4:22.9 דקות
Silver medal icon.svg דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 4:53.8 דקות Silver medal icon.svg ישי ורדי ה. בית קמה 4:29.6 דקות
Bronze medal icon.svg מיכל אולשנסקי 5:13.1 דקות Bronze medal icon.svg דן ברנר מ. חיפה 4:36.7 דקות
1976 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 4:49.0 דקות Gold medal icon.svg נדב בטשא ה. גוש זבולון 4:17.00 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 4:49.2 דקות Silver medal icon.svg אמרי גניאל ברית מכבים עתיד 4:26.5 דקות
Bronze medal icon.svg דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 4:57.2 דקות Bronze medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 4:26.5 דקות
1977 Gold medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 4:48.13 דקות Gold medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 4:14.78 דקות
Silver medal icon.svg איריס קרפ ה. חולון/בת ים 4:48.99 דקות Silver medal icon.svg נדב בטשא ה. גוש זבולון 4:19.82 דקות
Bronze medal icon.svg דניאלה יוסטר מ. תל אביב 4:55.25 דקות Bronze medal icon.svg יורם כוכבי מ. תל אביב 4:21.35 דקות
1978 Gold medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 4:50.08 דקות Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 4:14.80 דקות
Silver medal icon.svg אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 4:51.43 דקות Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גבעת חיים 4:18.52 דקות
Bronze medal icon.svg נטע יוסף ה. בית ברל 4:53.60 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בית קמה/אורים 4:18.94 דקות
1979 Gold medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 4:39.71 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 4:03.82 דקות
Silver medal icon.svg מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 4:41.99 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 4:16.19 דקות
Bronze medal icon.svg עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 4:48.10 דקות Bronze medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 4:25.68 דקות
1980 Gold medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 4:34.67 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 4:02.91 דקות
Silver medal icon.svg מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 4:42.12 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 4:13.58 דקות
Bronze medal icon.svg פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 4:48.36 דקות Bronze medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 4:21.84 דקות
1981 Gold medal icon.svg ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 4:39.21 דקות Gold medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 4:08.18 דקות
Silver medal icon.svg פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 4:40.80 דקות Silver medal icon.svg ניר שמיר ה. גש"מ 4:10.88 דקות
Bronze medal icon.svg מיכל כהן מ. תל אביב 4:50.86 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 4:14.01 דקות
1982 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 4:31.37 דקות (ש.י.) Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 4:08.58 דקות
Silver medal icon.svg הדר קליינמן מ. קריית אונו 4:48.32 דקות Silver medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 4:10.47 דקות
Bronze medal icon.svg דנה סער ה. גלבוע 4:51.66 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. גש"מ 4:11.01 דקות
1983 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 4:31.68 דקות Gold medal icon.svg אמיר גניאל מ. תל אביב 4:03.34 דקות
Silver medal icon.svg יפעת שור מ. קריית אונו 4:45.20 דקות Silver medal icon.svg דרור גרינברג ה. גלבוע 4:13.23 דקות
Bronze medal icon.svg דנה סער . גלבוע 4:45.35 דקות Bronze medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 4:13.54 דקות
1984 Gold medal icon.svg הדר קליינמן מ. קריית אונו 4:33.0 דקות Gold medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 4:06.77 דקות
Silver medal icon.svg אילה הדר ה. גש"מ 4:43.89 דקות Silver medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 4:07.44 דקות
Bronze medal icon.svg יפעת שור מ. קריית אונו Bronze medal icon.svg עידו שפירא ה. גש"ם 4:09.40 דקות
1985 Gold medal icon.svg הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 4:35.52 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 4:05.51 דקות
Silver medal icon.svg רותם פורת ה. גש"מ 4:45.37 דקות Silver medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 4:07.85 דקות
Bronze medal icon.svg קרן סדן ה. עמק הירדן 4:48.47 דקות Bronze medal icon.svg אמיר שטרנפלד מ. קריית אונו 4:12.15 דקות
1986 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 4:42.18 דקות Gold medal icon.svg יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 4:08.82 דקות
Silver medal icon.svg מורין פרידמן ה.ה.ה.ב.ב. 4:45.15 דקות Silver medal icon.svg ערן הירש מ. חיפה 4:10.15 דקות
Bronze medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 4:46.51 דקות Bronze medal icon.svg זוהר וייס ה. בני שמעון 4:10.97 דקות
1987 Gold medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 4:39.18 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 4:02.81 דקות
Silver medal icon.svg איילת אורן ה. גליל עליון 4:42.83 דקות Silver medal icon.svg ערן הירש מ. חיפה 4:07.27 דקות
Bronze medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 4:45.83 דקות Bronze medal icon.svg ברק עטר ה. בני שמעון 4:11.06 דקות
1988 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 4:32.04 דקות Gold medal icon.svg שגב פורת ה. גליל עליון 4:01.67 דקות
Silver medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 4:39.94 דקות Silver medal icon.svg ערן הירש מ. חיפה 4:06.32 דקות
Bronze medal icon.svg שרון אקסלרוד ה. נתניה 4:43.88 דקות Bronze medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 4:06.67 דקות
1989 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 4:30.80 דקות Gold medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 4:00.83 דקות
Silver medal icon.svg שני טליתמן ה. נהריה 4:39.53 דקות Silver medal icon.svg ברק עטר ה. בני שמעון 4:01.76 דקות
Bronze medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 4:40.15 דקות Bronze medal icon.svg ניל מזרחי מ. חיפה 4:17.36 דקות
1990 Gold medal icon.svg מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 4:37.45 דקות Gold medal icon.svg רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 4:00.66 דקות
Silver medal icon.svg הדס ברכה Silver medal icon.svg סרגיי פירוב 4:02.76 דקות
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1991 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1992 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg ברק עטר ה. נהריה 4:03.33 דקות
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1993 Gold medal icon.svg קרן רגאל ה. ירושלים 4:27.31 דקות Gold medal icon.svg אריאל דולינקו מ. חיפה 4:03.79 דקות
Silver medal icon.svg שרון גורסקי מ. קריית אונו 4:35.75 דקות Silver medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 4:04.33 דקות
Bronze medal icon.svg עינת גבאי מ. חיפה 4:39.15 דקות Bronze medal icon.svg ברק עטר ה. נהריה 4:13.80 דקות
1994 Gold medal icon.svg אופירה אשל ה. קריית טבעון 4:35.73 דקות Gold medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 4:07.06 דקות
Silver medal icon.svg אביטל ברסלר מ. ראשון לציון 4:35.98 דקות Silver medal icon.svg אהוד דקטר ה. עומר 4:11.73 דקות
Bronze medal icon.svg שרון גורסקי ה. גבעתיים Bronze medal icon.svg לירן אורן ה. נהריה
1995 Gold medal icon.svg אופירה אשל ה. קריית טבעון 4:35.07 דקות Gold medal icon.svg אהוד דקטר ה. עומר 4:03.25 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg מורן זומרפלד מ. נהריה 4:06.51 דקות
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1996 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1997 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1998 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
1999 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg מיקי חליקה ה. ירושלים 3:56.88 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2000 Gold medal icon.svg Gold medal icon.svg
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2001 Gold medal icon.svg אניה רבינוביץ' ה. ירושלים 4:23.64 דקות Gold medal icon.svg מיקי חליקה ה. ירושלים 4:00.74 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2002 Gold medal icon.svg אניה רבינוביץ' ה. ירושלים 4:23.61 דקות Gold medal icon.svg שילו איילון ה. ירושלים 3:56.28 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. בת ים 4:24.22 דקות Silver medal icon.svg מיקי חליקה ה. ירושלים 4:01.75 דקות
Bronze medal icon.svg עדי ביכמן מ. קריית אונו 4:30.97 דקות Bronze medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 4:03.89 דקות
2003 Gold medal icon.svg אניה רבינוביץ' ה. ירושלים 4:26.49 דקות Gold medal icon.svg שילו איילון ה. ירושלים 3:55.56 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2004 Gold medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 4:20.46 דקות Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 3:55.78 דקות
Silver medal icon.svg מור פליישמן מ. וייסגל 4:25.05 דקות Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg מאשה בליזניוק 4:30.08 דקות Bronze medal icon.svg
2005 Gold medal icon.svg אולגה ברסנייבה ה. ירושלים 4:20.86 דקות Gold medal icon.svg שי לבנת מ. חיפה 3:57.87 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2006 Gold medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 4:21.88 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:56.64 דקות
Silver medal icon.svg Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg Bronze medal icon.svg
2007 Gold medal icon.svg אולגה ברסנייבה ה. ירושלים 4:22.51 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:55.23 דקות
Silver medal icon.svg מאיה פינקלר ה. ירושלים 4:26.38 דקות Silver medal icon.svg גל נבו ה. ירושלים 3:59.83 דקות
Bronze medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 4:26.89 דקות Bronze medal icon.svg מיכאל דמיטרייב ה. ירושלים 4:03.94 דקות
2008 Gold medal icon.svg מרווה חרפק ה. קריית טבעון 4:24.58 דקות Gold medal icon.svg מיכאל דמיטרייב ה. ירושלים 4:01.18 דקות
Silver medal icon.svg אולגה ברסנייבה ה. ירושלים 4:25.69 דקות Silver medal icon.svg
Bronze medal icon.svg קרן זיבנר בני הרצליה 4:29.15 דקות Bronze medal icon.svg
2009 Gold medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 4:24.67 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:54.85 דקות
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:26.72 דקות Silver medal icon.svg מיכאל דמיטרייב ה. ירושלים 4:00.43 דקות
Bronze medal icon.svg ספיר עצמון בני הרצליה 4:27.82 דקות Bronze medal icon.svg תום קרמר מ. קריית ביאליק 4:04.40 דקות
2010 Gold medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 4:23.59 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:59.98 דקות
Silver medal icon.svg עמית בכר מ. קריית אונו 4:25.29 דקות Silver medal icon.svg יובל ספרא ה. נצרת עלית 4:02.57 דקות
Bronze medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:31.92 דקות Bronze medal icon.svg אלעד לנדמן מ. קריית ביאליק 4:04.85 דקות
2011 Gold medal icon.svg מרדית בודנר ה. ירושלים 4:20.17 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:57.35 דקות
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:23.16 דקות Silver medal icon.svg יובל ספרא ה. נצרת עלית 3:59.37 דקות
Bronze medal icon.svg אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 4:31.25 דקות Bronze medal icon.svg אנדרו נובקוף ה. ירושלים 4:00.50 דקות
2012 Gold medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:22.53 דקות Gold medal icon.svg נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 3:58.64 דקות
Silver medal icon.svg מור פליישמן ירושלים רבתי 4:29.03 דקות Silver medal icon.svg יובל ספרא ה. נצרת עלית 3:59.00 דקות
Bronze medal icon.svg יעל דניאלי מ. פ.מ. רעות 4:29.06 דקות Bronze medal icon.svg אלעד לנדמן מ. קריית ביאליק 4:00.20 דקות
2013 Gold medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:20.92 דקות Gold medal icon.svg עידו הבר מ. קריית ביאליק 3:57.09 דקות
Silver medal icon.svg טלי למקוף הפ. דולפין נתניה 4:22.32 דקות Silver medal icon.svg יובל ספרא ה. עמק יזרעאל 3:58.62 דקות
Bronze medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 4:27.53 דקות Bronze medal icon.svg יונתן בטשא מ. חיפה 3:59.68 דקות
2014 Gold medal icon.svg ג'סיקה אנטילס ה. ירושלים 4:21.85 דקות Gold medal icon.svg עידו הבר מ. קריית ביאליק 3:57.10 דקות
Silver medal icon.svg מרטינה מרקס מ. קריית אונו 4:21.86 דקות Silver medal icon.svg תום קרמר ה. ירושלים 3:59.48 דקות
Bronze medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 4:25.09 דקות Bronze medal icon.svg מרק חינאווי ה. בת ים 4:00.16 דקות
2015 Gold medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 4:20.58 דקות Gold medal icon.svg עידו הבר מ. קריית ביאליק 3:51.54 דקות (ש.י.)
Silver medal icon.svg טלי למקוף ה. דולפין נתניה 4:21.30 דקות Silver medal icon.svg גיל קיזלר מ. חיפה 3:53.55 דקות
Bronze medal icon.svg מרטינה מרקס ה. ירושלים 4:25.71 דקות Bronze medal icon.svg איתי גורביץ' ה. ירושלים 3:55.28 דקות
2016 Gold medal icon.svg אנדראה מורז ה. ירושלים 4:17.57 דקות Gold medal icon.svg גיל קיזלר מ. חיפה 3:53.77 דקות
Silver medal icon.svg חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 4:18.78 דקות Silver medal icon.svg מרק חינאווי ה. בת ים 3:53.84 דקות
Bronze medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 4:22.61 דקות Bronze medal icon.svg דניס לוקטב מ. אשדוד 3:53.89 דקות
2017 Gold medal icon.svg רוני בווה ה. ירושלים 4:20.52 דקות Gold medal icon.svg גיל קיזלר מ. חיפה 3:53.62 דקות
Silver medal icon.svg גלי זילברברג מ. פ.מ. רעות 4:24.62 דקות Silver medal icon.svg דניס לוקטב מ. אשדוד 3:55.69 דקות