שיחת משתמש:Meir2010
שלום Meir2010, ברוך בואך לוויקיפדיה העברית! | |||||||||||||
|
|
בברכה, וינברג - שיחה 22:56, 23 בינואר 2010 (IST)
שבירת שורה[עריכת קוד מקור]
שלום לך מאיר,
השתדל להימנע משימוש בשבירת שורה בערכים. אם ברצונך לפתוח פסקה חדשה, עשה זאת בבקשה עם שורה רווח, משום שככה מקובל בדפי אינטרנט. ממה ששמתי לב בערכים שכתבת על איי המלדיביים אפשר לכתוב את כל המידע בפסקה אחת ללא צורך בשורה או בפסקה חדשה. בהצלחה בהמשך הדרך בוויקיפדיה. Kulystab • שיחה • האם המלחמה הגדולה גדולה על ויקיפדיה? • י"ד בשבט ה'תש"ע • 00:50, 29 בינואר 2010 (IST)
- עוד דבר, סביר להניח שהערכים על האיים באטול חא דאלו לא יורחבו מעבר לפסקה אחת או שתיים. אז במקום להשאיר כאלה קצרמרים, מה אתה אומר שנוסיף את המידע שבהם לתוך הערך "חא דאלו" וניצור מהם הפניות לערך? Kulystab • שיחה • האם המלחמה הגדולה גדולה על ויקיפדיה? • י"ד בשבט ה'תש"ע • 03:08, 29 בינואר 2010 (IST)
שמות הערכים[עריכת קוד מקור]
צהריים טובים, מאיר,
העליתי שאלות בעניין שמות הערכים לשני הערכים הנ"ל (בדפי השיחה שלהם). האם לא מדובר על הא דאלו, הא אליף? אלדד • שיחה 12:24, 29 בינואר 2010 (IST)
- בהמשך לשיחתנו, ולבדיקה שעשיתי עם דוד (דוד55, מחבר הערך על מחוזות האיים המלדיביים), תיקנתי את כל המופעים של "חא אליף" ו"חא דאלו" ל"הא אליף" ו"הא דאלו". אם במקרה שכחתי מי מהם, אנא דאג לתקן בערכים הרלוונטיים. אלדד • שיחה 21:04, 29 בינואר 2010 (IST)
ערכים קצרים במיוחד[עריכת קוד מקור]
הי מאיר, אני שמח מאוד על ערכי ספרד שאני רואה אותך פותח. עם זאת, הערכים קצרים יותר ממה שמקובל פה בתור ערך בגודל מינימלי. לשניים מהערכים שבדקתי יש ערכים בגדלים סבירים בוויקיפדיה הספרדית. מה דעתך לתרגם חלקים נרחבים יותר? תומר א. - שיחה - משנה ויקיפדית 02:40, 28 בפברואר 2010 (IST)
אישיות היסטורית[עריכת קוד מקור]
שלום מאיר. בכל יום ויום נולדים מיליוני בני אדם. ברשימת הלידות והפטירות אנחנו משתדלים לכתוב רק דמויות היסטוריות. אישים שיש להם חשיבות לדעתנו גם לדורות הבאים. אנא הפעל שיקול דעת בהוספת שמות לרשימה. מוטי - שיחה 01:15, 7 במרץ 2010 (IST)
שלום! קראתי את הערך שכתבת. הוא מסביר טוב בצורה תמציתית את הערך.
עם זאת, כרגע הערך הוא גם יתום, כלומר אין אף ערך אחר בויקיפדיה המצביע אליו. אפשר לבדוק אילו ערכים מקושרים לערך על ידי לחיצה על "דפים המקושרים לכאן" בתיבת הכלים מצד ימין. אם ידוע לך על ערך מאמֵץ שממנו ניתן לגשת אליו, כדאי לעדכן זאת שם. תודה רבה! Ovedc • שיחה • אמצו ערך יתום! 08:33, 16 במרץ 2010 (IST)
הסבר[עריכת קוד מקור]
אתה יכול להסביר עריכה זו? דרור - שיחה 10:57, 21 במאי 2010 (IDT)
- הערך ליסבון משוייך ל-"קטגוריה: ליסבון" אשר היא משוייכת לקטגוריית "פורטוגל: ערי חוף". אין הגיון שגם ערך העיר וגם הקטגוריה של אותה עיר יופיעו שניהם תחת אותה קטגוריה.Meir2010 - שיחה 15:48, 21 במאי 2010 (IDT)
הערך ליסבון עצמו צריך להופיע בקטגוריה כלשהי של ערי חוף (בין אם זה הראשית ובין אם זה פורטוגל:ערי חוף). אחרת לא ימצאו אותה מי שמחפש ערי חוף. דרור - שיחה 13:29, 22 במאי 2010 (IDT)
- בשתי הצורות מי שיחפש ערי חוף ימצא את העיר, אם נראה לך עדיף להכליל את הערך עצמו ולא את הקטגוריה של העיר אין לי בעיה עם זה, אך צריך להוריד את "קטגוריה: ליסבון" מהקטגוריה של ערי חוף כדי למנוע כפילות.Meir2010 - שיחה 20:26, 22 במאי 2010 (IDT)
קטגוריה:תאילנד: גורדי שחקים[עריכת קוד מקור]
אין טעם לפתוח קטגוריות שאין להן לפחות 5 ערכים או פוטמציאל סביר להיות בעלות 5 ערכים. עם ישראל חי - שיחה 21:05, 22 ביוני 2010 (IDT)