שיחת משתמש:Gidi H
הוספת נושאשלום Gidi H, וברוך בואך לוויקיפדיה העברית! | |||||||||||||
|
|
בברכה, Lionster • שיחה 16:45, 10 באוקטובר 2016 (IDT)
הועבר
[עריכת קוד מקור]שלום Gidi H,
תודה על תרומתך לוויקיפדיה. נמצא שהערך "עסקת החלף (Swap)" שיצרת לא מתאים במצבו הנוכחי למרחב הערכים. הוא הועבר למרחב טיוטה להמשך העבודה, בתקווה שישופר כך שניתן יהיה להחזירו אל מרחב הערכים. הטיוטה זמינה בכתובת הבאה: טיוטה:עסקת החלף (Swap).
המלצה: יש לקרוא את הטיוטה בעין ביקורתית תוך שימת לב להערות בדף השיחה, למצוא ערכים טובים על נושאים דומים בוויקיפדיה ולנסות לעצב את הטיוטה לפי דוגמתם בצורה ובתוכן. חשוב לוודא שאין שגיאות כתיב, בעיות לשוניות, ניסוחים לא ברורים או תרגום מכונה. יש לוודא שהתוכן מגובה במקורות אמינים (באמצעות הערות שוליים). הערך צריך לנקוט נקודת מבט נייטרלית ולהכיל עובדות, ללא סופרלטיבים ודעות אישיות.
ויקיפדיה היא מיזם שיתופי, בה דברים נעשים בהסכמה. ניתן להיעזר ב"ידידים הוויקיפדים" להתייעצות ועזרה בחממה. כמו כן יש לנו "ייעוץ לשוני", מדריכי הסגנון וויקיפדיה:מדריך לכתיבת ערכים.
כאשר הטיוטה מוכנה למרחב הערכים, מומלץ לפתוח דיון חדש בדף "ויקיפדיה:העברת דפי טיוטה".
תודה ובהצלחה!
PRIDE! - שיחה 15:45, 26 בדצמבר 2020 (IST)
חשבוניות פיקטיביות בישראל
[עריכת קוד מקור]מהערך שכתבת אפשר להבין שזו תופעה יחודית לישראל. האמנם? עמית - שיחה 16:24, 16 בספטמבר 2022 (IDT)
- ההיכרות שלי (במסגרת עבודתי הקודמת ברשויות החוק) היא עם התופעה הישראלית, שבשנים האחרונות נהפכה לחריגה בהיקפה. בהחלט ייתכן שהתופעה קיימת במדינות נוספות, אך איני יודע על כך ולא מצאתי ערך בשפה האנגלית לתופעה. Gidinat3d - שיחה 16:29, 16 בספטמבר 2022 (IDT)
- אני מסכים עם עמית. זה אכן עולה מהערך "חשבוניות פיקטיביות בישראל", אבל גם אני לא מכיר את המצב במדינות אחרות. מצד שני, הערך למעשה עוסק אך ורק בישראל, לרבות כל הדוגמאות המפורטות בו, וההליכים השונים. האם כדאי לשנות את שמו, נגיד, ל"חשבוניות פיקטיביות בישראל בישראל"? אלדד • שיחה 10:20, 17 בספטמבר 2022 (IDT)
- ראה דיון שמתקיים בדף השיחה של הערך עמית - שיחה 10:27, 17 בספטמבר 2022 (IDT)
- תודה, הגבתי שם. אלדד • שיחה 10:39, 17 בספטמבר 2022 (IDT)
- ראה דיון שמתקיים בדף השיחה של הערך עמית - שיחה 10:27, 17 בספטמבר 2022 (IDT)
- אני מסכים עם עמית. זה אכן עולה מהערך "חשבוניות פיקטיביות בישראל", אבל גם אני לא מכיר את המצב במדינות אחרות. מצד שני, הערך למעשה עוסק אך ורק בישראל, לרבות כל הדוגמאות המפורטות בו, וההליכים השונים. האם כדאי לשנות את שמו, נגיד, ל"חשבוניות פיקטיביות בישראל בישראל"? אלדד • שיחה 10:20, 17 בספטמבר 2022 (IDT)
The Wikipedia Asian Month 2022 Barnstar
[עריכת קוד מקור]Dear Gidi H :
- Thanks for participating Wikipedia Asian Month 2022. We are grateful of your dedication to Wikimedia movement and hope you join us next year!
- Wish you all the best!
זכות הצבעה
[עריכת קוד מקור]תודה לך על השתתפותך בהצבעה שבדף "ויקיפדיה:רשימת מועמדים למחיקה/:ניר רוזן ". לפי בדיקתי, הצבעתך לא תיספר במניין ההצבעות, מכיוון שיש לעמוד בדרישות להשתתפות בהצבעה: ותק של 365 ימי פעילות ו־100 עריכות במרחבי התוכן ב־90 הימים שקדמו לתחילת ההצבעה. אף שהצבעתך לא תיספר, הדברים שכתבת לא נמחקו, כי אם הועברו מפרק ההצבעה לפרק הצבעת המשתתפים ללא זכות הצבעה.
באפשרותך לבדוק האם יש לך זכות הצבעה באמצעות תוסף (גאדג'ט) בהעדפות. בלשונית "גאדג'טים", תחת הפסקה "שונות", יש לבחור באפשרות "סקריפט לבדיקת זכות הצבעה" (הוראות נוספות).
אם מבדיקתך עולה כי בעת פתיחת ההצבעה כן הייתה לך זכות הצבעה, באפשרותך לפנות אליי כדי שאבדוק את הנושא שנית.
בברכה, פוליתיאורי - שיחה 17:28, 15 באפריל 2023 (IDT)
Invite to Join Wikipedia Asian Month 2023
[עריכת קוד מקור]You are receving this message because you participated in the Wikipedia Asian Month 2022 as an organizor or editor.
Dear all,
The Wikipedia Asian Month 2023[1] is coming ! The campaign start within a flexible 30 days from November to December. Following with the changes of the rules made by last year, the wish to have more people get to know Asia and Asian related topic is the same! Click "Here" to Organiz/ Join a WAM Event.
1. Propose "Focus Theme" related to Asia !
If you are based somewhere in Asia, or have specific passion on an Asian topic, please propose your "Focus Theme" by October 25th. The WAM international team will select 5 themes. Please propose your focus theme through this link[2].
2. Enhancing existing articles can also count as part of campaign contribution.
Any edits, including creating new articles or adding new content to existing articles, over 3000 bytes in total would be able to get a reward. Last year, due to this change of rules, the Programs & Events Dashboard was suggested. However, according to community survey of 2022, Fountain Tool is still the best platform for tracking edit and points. You don’t need to create any Dashboard. For the tracking of editing existing article, the international team is currently designing a form. Will soon publish to the main page of WAM 2023.
3. More flexible campaign time
The contribution duration would remain 30days, but we extended the overall campaign timeline to 2 months. All organizers can decide when to start their WAM as long as the whole duration is within November 1st to December 31th. It means that you can participate in WAM based on the needs of your local community.
Timetable
- October 1st, 2023 : Publish International Campaign Page of the Year
- October 5th to 25th, 2023 : Call for focus themes of WAM 2023.
- Before 29 October, 2023: Complete Registration [3] of Each language Wikipedia.
- November 1st, UTC 00:00 to December 31th, UTC 00:00, 2023: Running the Campaign. (Find your local campaign for the actual event date.)
- January 1st to March 15th, 2024: Auditing of each language Wikipedia.
- March 30th, 2024: Deadline of reporting statistics and eligible editors to the International Team
- April 1st to May 15th, 2024: The international team distributes Barnstars and Certificates to eligible editors of each event.
For your information, the main page of Wikipedia Asian Month is currently undertaking a reconstruction for archiving purpose. For the 2023 event please bookmarked this page. We hope you will enjoy Wikipedia Asian Month! If you have any inquiry, feel free to contact us by info@asianmonth.wiki [4]. We look forward to your participation.
Cheers!!!
WAM 2023 International Team
[1] https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikipedia_Asian_Month_2023
[3] https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikipedia_Asian_Month_2023/Join_an_Event
[4] info@asianmonth.wiki