We Found Love (וידאו קליפ)
צילום מסך של סצנה מהקליפ, בה נראית ריהאנה מקיאה סרטים ורודים ולבנים | |
בימוי | מלינה מצוקס |
---|---|
הופק בידי |
ג'ולייט לארת' בן סאליבן פריטיבירד (הפקה משנית) קנדיס אואקנין (הפקה בפועל) |
עריכה | ג'ף סליס |
שחקנים ראשיים |
ריהאנה דאדלי או'שונסי |
מוזיקה | ריהאנה |
מדינה | ארצות הברית |
חברת הפקה | דאף ג'אם • SRP |
חברה מפיצה | יוניברסל מיוזיק גרופ |
הקרנת בכורה |
19 באוקטובר 2011 (פרימיירה) 22 באוקטובר 2011 (הורדה) |
משך הקרנה | 4:36 |
שפת הסרט | אנגלית |
הקליפ לשיר "We Found Love" אשר יצא לאור על ידי הזמרת הברבדית ריהאנה בוים על ידי מלינה מצוקס. הוא צולם בין התאריכים 26–28 בספטמבר 2011 באתר "New Lodge" שבבלפסט ובבנגור ששתיהן נמצאות בצפון אירלנד. מדיווחים שנמסרו ל-BBC דווח כי אנשים רבים נסעו למקום לראות את הזמרת ובכך יצרו פקקים באזור. הקליפ יצא לאור ב-19 באוקטובר 2011 והיה זמין להורדה דיגיטלית 3 ימים לאחר מכן. נכון לפברואר 2021 הקליפ עומד על 956 מיליון צפיות באתר יוטיוב.
הקליפ מתחיל במונולוג שבוצע על ידי הדוגמנית אג'ינס דיין כאשר מקביל נראות סצנות של ריהאנה עם בן זוגה (אותו מגלם הדוגמן דאדלי או'שונסי) כאשר חלק מהסצנות הן סצנות רומנטיות אך חלק מהסצנות הן סצנות בהן הזוג רב וצועק זה על זו על מנת להראות את העליות והמורדות במערכת היחסים שלהם כאשר מה שמוביל לחלק מהמורדות האלו העובדה שמערכת היחסים ביניהם משלבת שימוש בסמים ואלימות פיזית. בסוף הקליפ היא מוצאת אותו שרוי על רצפת ביתם שהוא שתוי או מסומם ומחליטה לעזוב אותו. במקביל לסצנות אלו נראות סצנות של כותב ומפיק השיר קלווין האריס שהוא עורך מסיבה בשטח פתוח. בנוסף הקליפ מכיל גם אזכורים לסרטים וקליפים של אמנים אחרים.
מבקרים רבים ציינו כי הקליפ מרגיש כמו "סרט קצר" והשוו אותו לסרטים כמו טריינספוטינג ורקוויאם לחלום. בנוסף חלק גם השוו את הקליפ לקליפים "S&M" ו-"Man Down" של הזמרת שיצאו באותה שנה לאור העובדה ששלושתם היו למעוררי מחלוקת. הקליפ אכן היה למעורר מחלוקת כאשר גרר תגובות שליליות מצד כמרים כמו ברנדון וורד, ג'ון קולונלו וקרן אולסטר לסרטן שמתחו ביקורת על כך שהקליפ הציג את ריהאנה כמישהי שמקיימת יחסי מין בהשפעת סמים ומעשנת סמים לא חוקיים. כתוצאה מכך הקליפ לא שודר בערוצי המוזיקה בצרפת במהלך שעות היום. הקליפ זכה להצלחה רבה כאשר זכה בפרס גראמי ובפרס "קליפ השנה" בטקס פרסי ה-VMA ובכך הפכה הזמרת לזמרת הראשונה בהיסטוריה שזכתה בפרס זה פעמיים. בנוסף הוא גם הגיע למקום הראשון בפולין ורומניה אודות ניגונים רבים בערוצים הטלוויזיה.
פיתוח
[עריכת קוד מקור | עריכה]הקליפ צולם ב-26–28 בספטמבר בצפון אירלנד. באותה תקופה הזמרת הייתה במהלך סיבוב ההופעות ולכן ההחלטה לצלם את הקליפ בצפון אירלנד נבעה מבכך שבאותו הזמן הזמרת הייתה במדינה במסגרת סיבוב ההופעות. הוא בוים על ידי מלינה מצוקס אשר עבדה עם ריהאנה גם על קליפים אחרים שלה. במהלך הצילומים אנשים רבים נסעו באזור על מנת לראות את הזמרת ובכך יצאו עומסי תנועה. באותו היום הודלפו לאינטרנט גם תמונה מתוך צילומי הקליפ. במהלך הצילומים התעוררה מחלוקת בין הבעלים של השדה החקלאי בו צולם הקליפ לבין ריהאנה כאשר הבעלים של השדה טען כי הלבוש של ריהאנה בצילומים לא היה הולם ובשלב מסוים הוא ביקש להפסיק את הצילומים.
צוות הניהול של הקליפ שמר על התוכן של הקליפ בסוד גם מפניי צוות הצילום. בקשר לתוכן הסרטון, ריהאנה פרסמה הודעה בטוויטר ובה נכתב: "אני באמת לא יכולה להפסיק לחשוב על הקליפ הזה שצילמנו! בקלות אני יכולה להגיד שזה שהקליפ הטוב ביותר שעשיתי עד כה!" ריהאנה פירטה את הרעיון של הקליפ: "מעולם לא עשינו קליפ כזה לפני כן. זה כנראה אחד הקליפים העמוקים שעשיתי אי פעם... הכל קשור לאהבה ושאהבה היא כמו סם, זה בהחלט המסר שאתה מקבל מזה". מי שמגלם את בן זוגה של הזמרת בקליפ הוא הדוגמן והמתאגרף לשעבר דאדלי או'שונסי. לאחר פרסום הקליפ באופן רשמי, גם הבמאית שלו הסבירה על מהותו בריאיון ל-MTV: "אנחנו אוהבים, כמו תמיד, לעשות תמונות פרובוקטיביות... אנחנו בהחלט תמיד מנסים לפרוץ את הגבולות... אני חושבת שבסופו של דבר זה לא ממש קשור לאלימות במשפחה. זה באמת על מערכת יחסים רעילה, והם נמצאים במסע נטול התרופות הזה, אבל אני חושבת שזה גם מעין ניצחון של החולשות שלה, כי בסופו של דבר היא עוזבת אותו בקליפ. הוא (הקליפ) לא מנסה לפאר סוג כזה של מערכת יחסים. החלקים הרעים בזה, זה מה שאתה לא רוצה. בסופו של דבר, עזיבתה מייצגת את הוצאת בן זוגה מהחיים שלה. הסמים וההתמכרויות והרעלים – זה מה שמביא אותה לנפילה ומביא נזק רב. [השיר] משתולל לגמרי ... וזו התחושה, כאילו המוזיקה ממהרת לחלוף ממך ואז התחלתי לחשוב על סמים והתמכרות ואהבה ואיך זו התמכרות ... כולנו חיינו בעליות וירידות ובלהיות בקשר רעיל. זה באמת על המכשולים שבניסיון להוציא את זה, אך עם זאת כמה זה גורם לך להרגיש טוב, ולכן קשה להוציא את זה. שוב, זה חוזר לסיפור שכולנו יכולים להתייחס אליו ... זה לא הסיפור של ריהאנה; זה הסיפור שלה בסרטון והיא משחקת. אבל של כולם [גם כן]. ברור שיש הרבה השוואות לחייה האמיתיים, וזו בכלל לא הכוונה. רק אני מניחה שאנשים הולכים לשם באופן טבעי מכיוון שאמנות מחקה את החיים, וזה סיפור שכולנו מתייחסים אליו וכולנו חווינו. כאילו, זה מבוסס על חיי; זה מבוסס על חייה; זה מבוסס על החיים שלך, כמו כולם."
בריאיון לפיצ'פורק אמרה מטסוקאס כי היא הופתעה לטובה מיכולות המשחק של ריהאנה. היא סיפרה כי התרשמה מיכולות המשחק של ריהאנה עוד בקליפ של "Man Down" ולכן חשבה כי היא יכולה לגלם את התפקיד בקליפ. לתפקיד של בן זוגה לוהק הדוגמן דאדלי או'שונסי. לאו'שונסי הגיעה מטסוקאס דרך המלצה של חברה. כאשר היא יצרה איתו קשר היא ביקשה ממנו כחלק מהאודישן להכין קלטת ובה הוא מספר כיצד צריך לנהוג גבר באישה. כשנשאלה האם הסצנות בקליפ היו אלתור היא אמרה כי היא נתנה לריהאנה ולאו'שונסי תרחיש מסוים ואז אמרה להם לדון בו ולפי מה שהן דנו בו נוצרו הסצנות לקליפ. אם כי בסצנה בה או'שונסי צייר קעקוע על הלחי של ריהאנה זו הייתה סצנה אותה אילתר בעצמו. עם צאתו של הקליפ הרבה השוו אותו למערכת היחסים של ריהאנה עם כריס בראון אך מטסוקאס הכחישה טענות אלו ואמרה כי לטענתה או'שונסי לא דומה לבראון.
מהלך הקליפ
[עריכת קוד מקור | עריכה]הקליפ נפתח במונולוג של הדוגמנית אג'ינס דיין על אהבה ושברון לב ובו נאמר: "זה כמו שאתה צורח ואף אחד לא יכול לשמוע. אתה כמעט מתבייש שמישהו יכול להיות כל כך חשוב עבורך ושבלעדיו אתה מרגיש כמו כלום. איש לעולם לא יבין כמה זה כואב. אתה מרגיש חסר תקווה, כאילו שום דבר לא יכול להציל אותך. וכשזה נגמר וזה נעלם, אתה כמעט מאחל שתוכל לחזור לכל הדברים הרעים האלו כדי שתוכל לקבל את הטוב בהם."
במהלך המונולוג נראים סצנות של ריהאנה ובן זוגה כאשר הם חווים רגעים טובים במערכת היחסים שלהם וגם משברים, סצנות אלו מלווים את הקליפ גם לאחר שהקריינות מסתיימת ובמקביל לסצנות אלו נראית ריהאנה שהיא עומדת מאחוריי קיר עליו מוקרנים סרטונים של ברקים. בסצנות הראשונות של ריהאנה ובן זוגה נראים השניים שהם הולכים ליריד ואוכלים במסעדות מזון מהיר אך בפזמון מתחילים להיראות סצנות שנויות במחלוקת בהם נראים תרופות, סמים ואישונים מורחבים ושל השניים מקיימים יחסי מין.
כאשר הפזמון נמשך נראה קלווין האריס שהוא מקיים מסיבה בשטח פתוח. לאחר מכן מתחילים להיראות סצנות אשר מציגים את המשבר ביחסים בין ריהאנה לבן זוגה, למשל סצנה בה הם רבים במכונית וריהאנה יוצאת מהמכונית באמצע הוויכוח וטורקת את הדלת ובהמשך נראים סצנות בהם השניים מתעללים פיזית זה בזה. בפזמון האחרון נראית ריהאנה שהיא מקיאה סטרימרים ולאחר מכן נראית סצנה נוספת בה היא מחוסרת הכרה ברחוב ובן זוגה מנסה לבצע בה פעולות החייאה. בסוף הקליפ נראית ריהאנה שהיא חוזרת לדירה המשותפת של השניים שם היא מוצאת אותו שוכב על הרצפה שיכור או מסומם ומחליטה לעזוב אותו. בסצנה האחרונה נראית ריהאנה יושבת בפינה של חדר שהיא בוכה.
יציאה לאור וביקורת
[עריכת קוד מקור | עריכה]הקליפ הוצג לראשונה באתר Whosay.com ב-19 באוקטובר. כריס קופלן מ-"Consequence of Sound" שיבח את הפקת הסרטון, וציין את תחושתו הקולנועית וכי הוא מראה את העליות והירידות והירידות של האהבה." בנוסף השווה את הקליפ לסרט "בלו ולנטיין" בעקבות תכניו המיניים והעובדה כי הוא מציג זוג במערכת יחסים סוערת. אריקה רמירז ממגזין בילבורד כינה את הסרטון כ"אמנותי ונוקב". ג'וסלין ונה מ-MTV אמרה כי "אף על פי שהשיר אופטימי וחסר דאגות, הסרטון מייצג את האנטיתזה, המתאר מבט אפל על אהבה ושימוש בסמים". ונה, כמו קופלן, ציינה כי לסרטון השיר יש "תחושה קולנועית", וכינתה אותו "מיני-סרט". היא השוותה את הסרטון לסרטים "טריינספוטינג" ו"רקוויאם לחלום", בהתייחס למונולוג הפתיחה שלו.
מתיו פרפטואה מ"רולינג סטון" גם ציין את הדמיון בין הקליפ לבין הסרט "טריינספוטינג" וטען כי הקליפ נראה כמו "צילומים מחודשים של הסרט". אמנדה דובינס ממגזין "ניו יורק" מתחה ביקורת על התכנים השנויים במחלוקת בשיר כמו הלבוש הפרובוקטיבי של ריהאנה, השימוש בעישון וסמים, הרקידה על שולחנות של מסעדה והגניבת מצרכים מהסופר. דובינס ציינה כי "רשימת הפעילויות הבלתי חוקיות והמטורפות האלה עלולה לגרום לסערה בוועדות ההורים בגלל אופיו הבוטה של הסרטון" ובנוסף הזכירה כי זה אינה הפעם הראשונה שריהאנה מוציאה קליפים שעלולים לעורר סערה ונתנה כדוגמה את הקליפים ל-"S&M" ו-"Man Down".
לאה גרינבלט מ"בידור שבועי" ציינה גם היא את הדמיון בין הקליפ לסרט "טריינספוטינג" וכינתה אותו כהכלאה בינו לבין הסרט "דראגסטור קאובוי" ו"מציג צעירים שמבזבזים את החיים שלהם ומוצאים אהבה במקום מאוד תרופתי". היא המשיכה את הביקורת השלילית שלה כאשר כתבה: "השאלה האם זה מצייר דיוקן זוהר מדי של אהבה מטורפת וטיפשה למעריציה הצעירים? או שמא זכותה של ריהאנה לדחוף את הגבולות על ידי סצנות של אישונים מורחבים, קיום יחסי מין על ספה, ועל סצנות שמראות כמה סיגריות שני אנשים יכולים לעשן בו זמנית?". ג'יימי לואיס מ"ביזנאל טיימס" ציין כי הסרטון עשוי לעורר מחלוקת בקרב חלקים מהציבור בשל "המון מעשים אסורים ובלתי חוקיים" וגינה את הפעילויות שנראה כי הזמרת השתתפה בהן, וכתב: "ניתן לראות את ריהאנה בולעת כדורים לא מסומנים, מעשנת מה שנראה כמו מריחואנה, מתפשטת בפומבי, גונבת ומשחיתה סחורה". לואיס גם כתב כי ריהאנה קיבלה תגובות מעורבות מצד מעריציה באמצעות העדכונים שלה בטוויטר ובפייסבוק.
שבחים
[עריכת קוד מקור | עריכה]הקליפ נכלל בהרבה רשימות סוף שנה. ברשימת "50 הקליפים הטובים ביותר של 2011" של NME הקליפ נכלל במקום ה-21 כאשר כותב המאמר כינה את הקליפ כ"סרט מיני אמנותי. שנתן פרומו לאהבה צעירה ומטורפת." בנוסף הוא דורג ברשימה שומה גם של מגזין "סלאנט" במקום ה-12 כאשר כותב המאמר שיבח את כישורי הבימוי של מטסוקאס כאשר כתב: "פרויקטים הווידאו של מלינה מצוקס מציג תרתי משמע ובאופן פיגורטיבי את העומס האינטנסיביות של אהבה צעירה וגם של שימוש בסמים – ואת הקוקטייל הקטלני לעיתים קרובות שמופק כשמשלבים בין השניים." בנוסף הקליפ נכלל ברשימת הקליפים הטובים ביותר של השנה גם של מגזין "The Guardian" כאשר כלל רשימה של סרטוני פופ בלבד. בשנת 2015 מגזין בילבורד ערך רשימה של הקליפים הטובים ביותר של החצי הראשון של העשור ודירג את הקליפ במקום השני. הקליפ קיבל שלוש מועמדויות בטקס פרסי ה-VMA כולל בפרס "קליפ השנה" בו גם זכה ובכך הפך את הזמרת לזמרת הראשונה בהיסטוריה לזכות בפרס זה פעמיים. בנוסף הוא גם זכה בפרס גראמי בקטגוריית "הקליפ הקצר הטוב ביותר".
מחלוקת
[עריכת קוד מקור | עריכה]בבריטניה ארגון לנפגעי התעללות ואלימות מינית מתח ביקורת על הקליפ. איילין קלי, נציגת הארגון, הצהירה כי הקליפ "מעביר מסר לא הולם" ואמרה ל"דיילי סטאר" שהקליפ הוא "ביזיון". בנוסף אמרה כי "הוא מעביר את המסר שהיא חפץ שמחזיקים בו גברים ושהוא באופן מטריד מראה את מה שאנחנו רואים במקרי אלימות אמיתיים". הקליפ ספג ביקורת גם על ידי ברנדון וורד, כומר נוער במרכז אואזיס כריסטיאן בסטטן איילנד, ניו יורק, על כך שהוא "פוגע בערכם המוסרי והעצמי של בני נוער צעירים." בנוסף אמר: "הנושא האמיתי הוא שהוא מניע את המוסריות יותר לכיוון המגונה. שזה הופך להיות נורמלי יותר להיות מופקר מינית, מכיוון שהקליפ מפוצץ בדימויים מיניים ועמוס ברמיזות מיניות, וזה נראה נורמלי ואפילו עדיף להתנהג בצורה כזו... אם ילדות ונשים מוצאות את זהותן ואת הערך העצמי שלהן באישור אנשים, הם יעשו כל מה שנדרש כדי להיות פופולריים ואהובים. כשכוכבים כמו ריהאנה, שמלאה במיניות, נדחפים לאור הזרקורים, בנות נוטות לחשוב שזו הדרך שלהן להיות בעלות ערך. אלוהים אומר לנו שאנחנו נוצרים בצורה מפחידה ונפלאה...נושאים את דמותו. ריהאנה מוכרת שקר.
ג'ון קולונלו, כומר נוער מאתונה, אלבמה, מתח ביקורת על כישלונה של ריהאנה כמודל לחיקוי עבור נערות ונשים צעירות שמביטות אליה. קולונלו אמר כי ריהאנה מקדמת את חשיבות המראה הגופני והמין הלא בריא: "המסר צריך להיות שאתה צריך להסתכל על מי שאתה מבפנים ועל האופי שלך. שתהיה כנה, אמין, נאמן, אדיב, אוהב, רחום ועוד." המחלוקת סביב הקליפ המשיכה להעצים כשאר כחודש לאחר יציאתו הוכרז בצרפת כי הקליפ ייאסר לשידור בערוצי הטלוויזיה לפניי השעה 10 בלילה בטענה שהקליפ מכיל רמזים מיניים ואופיו האלים והמסוכן. קרן אולסטר לסרטן מנהלת ארגון נגד עישון גינתה גם את ריהאנה, על השימוש בסיגריות בקליפ. דורין ריגן, דוברת הארגון, התייחסה להחלטת הזמרת לכלול עישון כחלק מתדמית הקידום שלה ואמרה:
"שלושת רבע מהמעשנים הבוגרים מתחילים את ההרגל כנערים, ולכן זה כל כך חוסר אחריות של ריהאנה להשפיע בצורה כזו על קהל המעריצים הצעיר שלה... אחרי כל כך הרבה הייפ סביב צילומי הסרטון זה היה מאכזב מאוד לראות את ריהאנה מעשנת בצורה בוטה כל כך... אמנים כמו ריהאנה זוכים להערכה רבה ונחשבים כמודלים לחיקוי על ידי מיליוני צעירים."
השוואות
[עריכת קוד מקור | עריכה]כריס בראון
[עריכת קוד מקור | עריכה]הרבה אנשים השוו מבחינה חיצונית בין או'שונסי לבין בין זוגה לשעבר של ריהאנה כריס בראון מה שגרם להרבה אנשים לתהות אם או'שונסי לא נבחר בכוונה בגלל הדמיון בינו לבין בראון. בנוסף גם הרבה ציינו כי תוכן הקליפ נראה כי שאב השראה ממערכת היחסים בין בראון לריהאנה. אריקה רמירז מ"בילבורד" אמרה כי מה שעוד יותר מרמז על כך שהקליפ שאב השראה ממערכת היחסים של השניים היא העובדה שבאחת מהסצנות בה הזוג הרב הריב מתבצע ברכב בדיוק כמו שהתקיפה של בארון כלפי ריהאנה הייתה ברכב כתוצאה מוכיח שפרץ ביניהם ובנוסף הריב גולש לאלימות פיזית כמו הריב במציאות בין בראון לריהאנה. גם ויליאם גודמן ממגזין "ספין" ציין את סצנת המכונית כדומה לתקרית התקיפה בין בראון לריהאנה. בנוסף גם ציין גודמן כי מונולוג הפתיחה של הקליפ מתקשר גם למערכת היחסים בין בראון לריהאנה כאשר המונולוג מדבר על "להתבייש" באדם שאתה מאוהב בו ועל כך שזה "כואב".
Criminal
[עריכת קוד מקור | עריכה]בנוסף הרבה מהמבקרים השוו את הקליפ לקליפ לשיר "Criminal" של בריטני ספירס מכיוון ששני הקליפים צולמו בבריטניה ועוררו מחלוקת. בנוסף שניהם מראים סצנות העוסקות באלימות, מין ופשע ומציגות את מושא האהבה של השתיים כאדם רע וגם כי שני הקליפים שואבים השראה מחייהן של הזמרות ככל הנראה. קת'רין סנט אסף מ-"PopDust" ציינה כי "אף על פי שרוב כוכבי הפופ משחררים קליפים השואבים השראה מחייהם האישיים, הם לא גורמים לצופה להרגיש אי נוחות. לא ניתן לומר את אותו הדבר לגבי ספירס וריהאנה, ללא קשר לשאלה האם הם עברו את מה שקרה בקליפים שלהן." בנוסף אמרה כי: "לא ספירס וגם ריהאנה לא אמרו הרבה על ההקבלות של הקליפים לחייהם, אך הן אינן צריכות – הקליפים שלהן יעילים בהרבה מכל מה שהזמרות יכלו לגלות בראיון. ריי אלכסנדרה מ-"SF Weekly" כתבה כי "בשני הסרטונים יש מוטיב אנטי-בריטי מכיוון ששני הסרטונים צולמו בבריטניה וכי הנבלים בסרטון, החבר של ריהאנה ובן הזוג של ספירס, הם בריטים, ואילו המושיע של ספירס בסרטון שלה הוא אמריקאי." בנוסף היא ציינה כי השתיים בחרו לצלם דווקא שם את הקליפים השנויים ביותר במחלוקת שלהם אף על ששיעור הפשיעה בבריטניה נמוך בהרבה מזה של ארצות הברית. בנוסף ציינה גם את העובדה כי הבמאים של הקליפים היו אמריקאים מה שרק מוכיח כי נעשה שימוש במוטיבים אנטי-בריטיים בשיר.
אזכורים לתרבות הפופולרית
[עריכת קוד מקור | עריכה]הקליפ מאזכר מספר סרטים. על פי ג'יימס מונטגומרי מחדשות MTV, הנושאים העיקריים של הקליפ הם מין, סמים ואלימות, המופיעים רבות בעבודות של יוצר הסרט העצמאי גרג אראקי. רבים מסרטיו של אראקי כמו "Totally F***ed Up", "The Doom Generation" ו"שום מקום" מתארים סצנות בעלות אופי מיני, שימוש בסמים ואלימות כחלק מהנרטיבים שלהם. המבקרים ציינו כי הקליפ כולל אפקטים חזותיים הדומים לאלו בסרטו של דארן ארונופסקי רקוויאם לחלום (2000), המשלב צילום מקרוב של אישון מר מורחב; אפקט זה שימש פעמים רבות בקליפ לשיר.
באופן כללי התכנים בקליפ הושוו לתכנים בקליפים של אמנים אחרים כמו בריטני ספירס, אמינם ומדונה. בנוסף הרבה מבקרים ציינו כי אחת מהסצנות בקליפ מזכירה את עטיפת האלבום "Blowback" של הראפר טריקי. בנוסף היו כאלה שהשוו את הקליפ לקליפ לשיר "Everytime" של בריטני ספירס כאשר בשני הקליפים הזמרות טובעות בתוך אמבטיה (אך בניגוד לקליפ של "Everytime" בקליפ זה ריהאנה מטביעה את עצמה בכוונה באמבטיה). בנוסף הרבה השוו את הקליפ לקליפ לשיר "Love the Way You Lie" שלה ושל אמינם כאשר בשני הקליפים ישנם סצנות של אלימות בין בני זוג ושימוש בסמים ובנוסף גם סצנות בעלות אופי אינטימי ומיני. בנוסף גם היו השוואות לקליפ זה לקליפ לשיר "Ray of Light" של מדונה כיוון שבשני הקליפים יש טכניקת צילום דומה ובה הסצנות בקליפ רצות במהירות.
מיקומי שיא
[עריכת קוד מקור | עריכה]שם המצעד (2011–2012) | מיקום שיא |
---|---|
Top Airplay TV Chart[1] | 1 |
Romania TV Airplay [2] | 1 |
קרדיטים
[עריכת קוד מקור | עריכה]- מלינה מצוקס – במאית
- ג'ולייט לארת' ובן סאליבן – מפיקים
- קנדיס אאוקנין – מפיקה בפועל
- פול לאופר – במאי צילום
- מארק גרטי – בימוי אומנותי
- מארק ג'רג'טי – עיצוב הפקתי
- ברט יוקיץ' ואיימי יוקיץ' – אפקטים חזותיים
- אג'ינס דיין – קריינות
- קלווין האריס – תפקיד משנה
- דאדלי או'שונסי – תפקיד ראשי
- ריהאנה – תפקיד ראשי
היסטוריית יציאות לאור
[עריכת קוד מקור | עריכה]מדינה | תאריך יציאה | פורמט | חברת תקליטים | מקור |
---|---|---|---|---|
בכל העולם | 19 באוקטובר 2011 | Vevo | — | — |
ארגנטינה | 22 באוקטובר 2011 | הורדה דיגיטלית | דאף ג'אם | [3] |
אוסטרליה | [4] | |||
אוסטריה | [5] | |||
ברזיל | [6] | |||
צ'כיה | [7] | |||
צרפת | יוניברסל מיוזיק גרופ | [8] | ||
גרמניה | [9] | |||
יוון | דאף ג'אם | [10] | ||
הונגריה | [11] | |||
אירלנד | [12] | |||
איטליה | [13] | |||
יפן | [14] | |||
הולנד | [15] | |||
ניו זילנד | [16] | |||
ספרד | [17] | |||
שווייץ | [18] | |||
ארצות הברית | 25 באוקטובר 2011 | [19] |
הערות שוליים
[עריכת קוד מקור | עריכה]- ^ "ZPAV :: Bestsellery i wyróżnienia - AirPlays - TV - Archiwum". Polish Music Charts (בפולנית). ZPAV. 12 בנובמבר 2011.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "Media Forest – Know You Are On Air". Media Forest. 23 בפברואר 2012.
{{cite news}}
: (עזרה) Note: Select 'Songs – TV'. Romanian and international positions are rendered together by the number of plays before resulting an overall chart. - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בספרדית). iTunes Store (AR). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (AU). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בגרמנית). iTunes Store (AT). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בספרדית). iTunes Store (BR). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בספרדית). iTunes Store (CZ). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בצרפתית). iTunes Store (FR). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בגרמנית). iTunes Store (DE). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בגרמנית). iTunes Store (GR). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (HU). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (IE). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (IT). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (ביפנית). iTunes Store (JP). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בהולנדית). iTunes Store (NL). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (NZ). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בספרדית). iTunes Store (ES). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna" (בגרמנית). iTunes Store (CH). Apple. 22 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ "We Found Love feat. Calvin Harris - Rihanna". iTunes Store (US). Apple. 25 באוקטובר 2011. נבדק ב-5 בינואר 2012.
{{cite web}}
: (עזרה)
ריהאנה | ||
---|---|---|
דיסקוגרפיה • וידאוגרפיה • פרסים ומועמדויות • סיבובי הופעות • שירים | ||
אלבומי אולפן | Music of the Sun • A Girl like Me • Good Girl Gone Bad (Reloaded) • Rated R • Loud • Talk That Talk • Unapologetic • Anti | |
אלבומי רמיקס | Good Girl Gone Bad: The Remixes • Rated R: Remixed | |
אלבומי וידאו | Good Girl Gone Bad Live • Loud Tour Live at the O2 • Rihanna 777 Documentary... 7Countries7Days7Shows | |
סיבובי הופעות | Rihanna: Live in Concert • A Girl's Night Out • Good Girl Gone Bad Tour • Last Girl on Earth • Loud Tour • Diamonds World Tour • The Monster Tour • Anti World Tour | |
ערכים קשורים | Home • פנטי ביוטי • "We Found Love" (וידאו קליפ) • רבל פלר • רבל • ניוד מאת ריהאנה • רוג מאת ריהאנה • מופע המחצית של סופרבול LVII |
קלווין האריס | ||
---|---|---|
דיסקוגרפיה | ||
אלבומי אולפן | I Created Disco • Ready for the Weekend • 18 Months • Motion • Funk Wav Bounces Vol. 1 • Funk Wav Bounces Vol. 2 | |
אלבומי אוסף | 96 Months | |
אלבומי רמיקס | L.E.D. Festival Presents Calvin Harris | |
מיני-אלבומים | Napster Live Session • iTunes Live: Berlin Festival • iTunes Live: London Festival '09 • Normani x Calvin Harris • I'm Not Alone 2019 • Love Regenerator 1 • Love Regenerator 2 • Love Regenerator 3 • Moving • Rollercoaster | |
סיבובי הופעות | Ready for the Weekend tour • Greater Than Tour | |
ערכים קשורים | "We Found Love" (וידאו קליפ) |