רשימת קכל

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

רשימת קכלגרמנית: Köchel-Verzeichnis) היא קטלוג כרונולוגי שלם ליצירות מאת וולפגנג אמדאוס מוצרט. הרשימה נקראת על שמו של מחברה המקורי לודוויג פון קכל. סימן הקיצור המציין את הרשימה הוא K או KV (ראשי התיבות של שמה הגרמני של הרשימה). כדי לציין את מספרה של יצירה מסוימת מציגים אותה כך: סימפוניה מס' 40 בסול מינור (K.550), סימפוניה זו, לספירתו של קכל, היא היצירה ה-550 אותה חיבר מוצרט. בעברית נפוץ השימוש באות ק' כסימן היכר למספר סידורי ברשימה.

היסטוריה[עריכת קוד מקור | עריכה]

בשנים שלאחר פטירתו של מוצרט נעשו מספר ניסיונות ליצירת קטלוג מלא של עבודותיו. לודוויג פון קכל היה הראשון שהצליח במלאכה בשנת 1862 כשפרסם את ספרו עב הכרס (551 עמודים): "הקטלוג הכרונולוגי-נושאי השלם ליצירתו של וולפגנג אמאדה מוצרט" (Chronologisch-thematisches Verzeichnis sämtlicher Tonwerke Wolfgang Amadé Mozarts). במסגרת הקטלוג כלל קכל את התיבות הפותחות של כל אחת מהיצירות המופיעות בו.

חרף נסיונותיו של קכל לארגן את הרשימה בצורה כרונולוגית, הוא היה צריך לנחש את תאריכי חיבורן של מרבית היצירות שנכתבו לפני שנת 1784. לאחר פרסום ספרו של קכל, יצירות רבות המיוחסות למוצרט נתגלו לראשונה, נזקפו לזכותו של המלחין ואפילו תוארכו מחדש. גילויים ושינויים אלה גרמו לסדרת חידושים של הרשימה (8 במספר) לאורך השנים. התיקונים העיקריים לרשימה בוצעו בגרסאות השלישית (פורסמה על ידי אלפרד איינשטיין בשנת 1937) והשישית (פורסמה בשנת 1964).

רשימת קכל מאפשרת לדעת בקלות יחסית את השנה בו נכתבה כל יצירה לפי מספרה הקטלוגי. כדי לחשב את גילו של מוצרט בעת כתיבת היצירה יש לחלק את מספרה העיבודי ב-25 ולהוסיף 10 (נכון לגבי היצירות מספרור 100 ומעלה), וכדי לגלות בקרוב טוב את שנת כתיבת היצירה יש להוסיף 1756 לתוצאה המתקבלת.

כדי לשמר בצורה מיטבית את הספרורים המקוריים של קכל, הוספו בגרסאות המאוחרות אותיות לצד המספרים. ברשימה המצורפת מובאות גרסתו המקורית של קכל (K1) אל מול הגרסה השישית משנת 1964 (K6)

  • בעמודת גרסאות ההדפסה (PDF), ישנם הקבצים המציגים גרסאות הדפסה של היצירות המדוברות. O משמעו פתיחה (Overture); ה-P העליון מסמל שזוהי פרטיטורה מלאה, של כל הכלים יחדיו; S עליון מסמל שזהו קובץ המכיל דף לכל כלי במקום כולם מסודרים יחדיו; המספרים מסמלים את החלקים של היצירות.
K1 K6 שם היצירה תאריך מקום גרסת הדפסה
  1a אנדאנטה בדו לכלי מקלדת תחילת 1761 זלצבורג JPG
  1b אלגרו בדו לכלי מקלדת תחילת 1761 זלצבורג
  1c אלגרו בפה לכלי מקלדת 11 בדצמבר 1761 זלצבורג
  1d מינואט בפה לכלי מקלדת 16 בדצמבר 1761 זלצבורג
1 1e מינואט בסול לכלי מקלדת דצמבר 1761 - ינואר 1762 זלצבורג PDF
1 1f מינואט בדו לכלי מקלדת דצמבר 1761 - ינואר 1762 זלצבורג
2 2 מינואט בפה לכלי מקלדת ינואר 1762 זלצבורג PDF
3 3 אלגרו בסי במול לכלי מקלדת 4 במרץ 1762 זלצבורג
4 4 מינואט בפה לכלי מקלדת 11 במאי 1762 זלצבורג
5 5 מינואט בפה לכלי מקלדת 5 ביולי 1762 זלצבורג
  5a אלגרו בדו לכלי מקלדת קיץ 1763  
6 6 סונאטה בדו לכינור וכלי מקלדת 1762-1764 זלצבורג או פריז PDF
7 7 סונאטה ברה לכינור וכלי מקלדת 1762-1764 זלצבורג או פריז
8 8 סונאטה בסי במול לכינור וכלי מקלדת 1763-1764 פריז
9 9 סונאטה בסול במול לכינור וכלי מקלדת 1763-1764 פריז
10 10 סונאטה בסי במול לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
11 11 סונאטה בסול לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
12 12 סונאטה בלה לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
13 13 סונאטה בפה לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
14 14 סונאטה בדו לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
15 15 סונאטה בסי במול לצ'מבלו, חליל\כינור וצ'לו 1764 לונדון
16 16 סימפוניה במי במול, מס' 1 1764 לונדון PDF
19 19 סימפוניה ברה, מס' 4 1765 לונדון PDF
223 19a סימפוניה בפה ~1765 לונדון?
21 19c אריה לטנור "Va, dal furor portata" 1765 לונדון
  15a-15ss 44 קטעים ללא שם ("טיוטות לונדון") 1765 לונדון
  19d סונאטה בדו לפסנתר בארבע ידיים מאי 1765 לונדון
20 20 מוטט בסול מינור "אלוהים מושיענו" יולי 1765 לונדון
23 23 אריה לסופרן "Conservati fedele" אוקטובר 1765 האג
22 22 סימפוניה בסי במול, מס' 5 דצמבר 1766 האג PDF
Anh. 220 16a סימפוניה בלה מינור "אודנסה" סוף שנות השישים של המאה ה-18 זלצבורג?
78 73b אריה לסופרן "Per pieta, bell' idol mio" 1766  
79 73d רצ'יטטיב ואריה לסופרן "O temerario Arbace" 1766  
24 24 8 וריאציות בסול על "Laat ons Juichen" ינואר 1766 האג
Anh. 221 45a סימפוניה בסול "לאמבאך" סוף 1765 תחילת 1766 האג
25 25 7 וריאציות ברה על "Willem van Nassau" פברואר 1766 אמסטרדם
26 26 סונאטה במי במול לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
27 27 סונאטה בסול לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
28 28 סונאטה בדו לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
29 29 סונאטה ברה לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
30 30 סונאטה בפה לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
31 31 סונאטה בסי במול לכינור וכלי מקלדת פברואר 1766 האג
32 32 Gallimathias Musicum (Quodlibet) מרץ 1766 האג
33 33 קיריה בפה 12 ביוני 1766 פריז
  33B קטע בפה לכלי מקלדת אוקטובר 1766 ציריך
36 33i רצ'יטטיב ואריה לטנור "Or che il dover" דצמבר 1766 זלצבורג
70 61c רצ'יטטיב ואריה לסופרן "A Berenice" ~ דצמבר 1766 זלצבורג
76 42a סימפוניה בפה, "מספר 43" ~1767 וינה
43 43 סימפוניה בפה, מס' 6 1767 וינה PDF
62 62 מארש ברה 1767 זלצבורג
34 34 אופרטוריום בדו "Scandi coeli limina" תחילת 1767  
35 35 Die Schuldigkeit des ersten Gebots תחילת 1767 זלצבורג
42 35a Grabmusik (מוזיקה להלוויה) 1767 זלצבורג
37 37 קונצ'רטו לפסנתר בפה, מס' 1 אפריל 1767 זלצבורג
38 38 אפולו ויקינתוס 13 במאי 1767 זלצבורג
39 39 קונצ'רטו לפסנתר בסי במול, מס' 2 יוני 1767 זלצבורג
40 40 קונצ'רטו לפסנתר ברה, מס' 3 יוני 1767 זלצבורג
41 41 קונצ'רטו לפסנתר בסול, מס' 4 יולי 1767 זלצבורג
Anh. 214 45b סימפוניה בסי במול "מספר 55" ~1768 וינה?
45 45 סימפוניה ברה, מס' 7 16 בינואר 1768 וינה PDF
47 47 Veni Sancte Spiritus בדו סתיו 1768 וינה
139 47a מיסה סולמניס בדו מינור, "Waisenhaus" סתיו 1768 וינה
53 47e שיר, An die Freude סתיו 1768 וינה
  46d סונאטה לכינור בדו 1 בספטמבר 1768 וינה
  46e סונאטה לכינור בפה 1 בספטמבר 1768 וינה
50 46b Bastien und Bastienne אופרה 1768 וינה
49 47b מיסה ברוויס בסול אוקטובר-נובמבר 1768 וינה
48 48 סימפוניה ברה, מס' 8 13 בדצמבר 1768 וינה PDF
100 62a קסציה ברה 1769 זלצבורג
63 63 קסציה בסול 1769 זלצבורג
99 63a קסציה בסי במול 1769 זלצבורג
117 66a אופרטוריום בדו, "Benedictus sit Deus" 1769 זלצבורג
Anh. 215 66c סימפוניה ברה ~1769 זלצבורג?
Anh. 217 66d סימפוניה בסי במול ~1769 זלצבורג?
Anh. 218 66e סימפוניה בסי במול ~1769 זלצבורג?
94 73h מינואט ברה 1769 זלצבורג
65 61a מיסה ברוויס ברה מינור 14 בינואר 1769 זלצבורג
  61b 7 מינואטים 26 בינואר 1769 זלצבורג
51 46a La finta semplice אופרה 1 במאי 1769 וינה
66 66 מיסה בדו, "Dominicus" אוקטובר 1769 זלצבורג
141 66b טה דאום בדו סוף 1769 זלצבורג
84 73q סימפוניה ברה, מס' 11 1770 בולוניה או מילאנו PDF
74 74 סימפוניה בסול, מס' 10 1770 מילאנו PDF
  61g 2 מינואטים תחילת 1770 זלצבורג
88 73c אריה לסופרן, "Fra cento affanni" פברואר-מרץ 1770 מילאנו
77 73e רצ'יטטיב ואריה לסופרן, "Misero me" מרץ 1770 מילאנו
80 73f רביעיית מיתרים בסול 15 במרץ 1770 לודי PDF
81 73 סימפוניה ברה, "מספר 44" אפריל 1770 רומא
97 73m סימפוניה ברה "מספר 47" אפריל 1770 רומא
95 73n סימפוניה ברה "מספר 45" אפריל 1770 רומא
123 73g קונטרדאנס בסי במול 13-14 באפריל 1770 רומא
82 73o אריה לסופרן "Se ardire, e speranza" 25 באפריל 1770 רומא
83 73p אריה לסופרן "Se tutti i mali miei" אפריל-מאי 1770 רומא
85 73s מיזררה בלה מינור יולי-אוגוסט 1770 בולוניה
122 73t מינואט במי במול ~אוגוסט 1770 בולוניה
86 73v אנטיפון ברה מינור, "Quaerite primum regnum Dei" 9 באוקטובר 1770 בולוניה
87 74a Mitridate, rè di Ponto (אופרה) 26 בדצמבר 1770 בולוניה ומילאנו
104 61e 6 מינואטים סוף 1770, תחילת 1771 זלצבורג
  74b אריה לסופרן, "Non curo l'affetto" תחילת 1771 מילאנו או פאביה
75 75 סימפוניה בפה, "מספר 42" 1771 זלצבורג
108 74d רג'ינה צ'לי בדו מאי 1771 זלצבורג
109 74e Litaniae Lauretanae BVM בסי במול מאי 1771 זלצבורג
72 74f אופרטוריום בסול, "Inter natos mulierum" מאי-יוני 1771 זלצבורג
118 74c La Betulia liberata מרץ-יולי 1771 איטליה וזלצבורג
110 75b סימפוניה בסול, מס' 12 יולי 1771 זלצבורג PDF
96 111b סימפוניה בדו, מס' 46 ספטמבר-נובמבר 1771 מילאנו
111 111 Ascanio in Alba 17 באוקטובר 1771 מילאנו
120 111a פינאלה של סימפוניה ברה ("Ascanio in Alba") אוקטובר-נובמבר 1771 מילאנו
113 113 דיברטימנטו במי במול נובמבר 1771 מילאנו PDF
112 112 סימפוניה בפה, מס' 13 2 בנובמבר 1771 מילאנו PDF
114 114 סימפוניה בלה, מס' 14 30 בדצמבר 1771 זלצבורג PDF
  73i קאנון בלה לארבעה או חמישה קולות 1772  
89 73k קירייה בסול לחמישה קולות 1772 רומא?
  73r 4 קאנוני חידה 1772  
  73x 14 Canonic Studies 1772  
107 107 3 קונצ'רטי לפסנתר בעקבות י.ס. באך 1772 זלצבורג
67 41h סונאטה כנסייתית במי במול 1772 זלצבורג
68 41i סונאטה כנסייתית בסי במול 1772 זלצבורג
69 41k סונאטה כנסייתית בדו 1772 זלצבורג
136 125a דיברטימנטו ברה תחילת 1772 זלצבורג
137 125b דיברטימנטו בסי במול תחילת 1772 זלצבורג
138 125c דיברטימנטו בפה תחילת 1772 זלצבורג
124 124 סימפוניה בסול, מס' 15 21 בפברואר 1772 זלצבורג PDF
125 125 Litaniae de venerabili altaris sacramento בסי במול מרץ 1772 זלצבורג
103 61d 19 מינואטים אביב-קיץ 1772 זלצבורג
126 126 Il sogno di Scipione מאי 1772 זלצבורג
127 127 רג'ינה צ'לי בסי במול מאי 1772 זלצבורג
128 128 סימפוניה בדו, מס' 16 מאי 1772 זלצבורג PDF
129 129 סימפוניה בסול, מס' 17 מאי 1772 זלצבורג PDF
130 130 סימפוניה בפה, מס' 18 מאי 1772 זלצבורג PDFS

PDFP

73 73 סימפוניה בדו, מס' 9 קיץ 1772 זלצבורג PDF
381 123a סונאטה ברה לכלי מקלדת בארבע ידיים אמצע 1772 זלצבורג
164 130a 6 מינואטים יוני 1772 זלצבורג
131 131 דיברטימנטו ברה יוני 1772 זלצבורג PDF
290 167AB מארש ברה קיץ 1772 זלצבורג
132 132 סימפוניה במי במול, מס' 19 יולי 1772 זלצבורג PDF
133 133 סימפוניה ברה, מס' 20 יולי 1772 זלצבורג PDF
134 134 סימפוניה בלה, מס' 21 אוגוסט 1772 זלצבורג PDF
155 134a רביעיית מיתרים (דיברטימנטו) ברה אוקטובר-נובמבר 1772 וורונה ובולזאנו PDF
156 134b רביעיית מייתרים בסול סוף 1772 מילאנו PDF
135 135 Lucio Silla (אופרה) 26 בדצמבר 1772 זלצבורג ומילאנו
140 Anh. C1.12 מיסה ברוויס בסול ~1773 זלצבורג?
205 167a דיברטימנטו ברה ~1773 זלצבורג
157 157 רביעיית מיתרים בדו סוף 1772, תחילת 1773 מילאנו PDF
158 158 רביעיית מיתרים (דיברטימנטו) בפה סוף 1772, תחילת 1773 מילאנו PDF
165 158a מוטט בפה לסופרן ותזמורת, "Exsultate, jubilate" ינואר 1773 מילאנו
159 159 רביעיית מיתרים בסי במול 1773 מילאנו PDF
160 159a רביעיית מיתרים במי במול תחילת 1773 מילאנו PDF
186 159a דיברטימנטו בסי במול מרץ 1773 מילאנו
166 159d דיברטימנטו במי במול 24 במרץ 1773 זלצבורג
184 161a סימפוניה במי במול, מס' 26 30 במרץ 1773 זלצבורג PDF
199 161b סימפוניה בסול, מס' 27 10 באפריל 1773 זלצבורג PDF
162 162 סימפוניה בדו, מס' 22 19 באפריל 1773 זלצבורג PDF
181 162b סימפוניה ברה, מס' 23 19 במאי 1773 זלצבורג PDF
167 167 מיסה בדו, "Trinitatis" יוני 1773 זלצבורג
188 240b דיברטימנטו בדו אמצע 1773 זלצבורג
185 167a סרנדה ברה, "Andretter" יולי-אוגוסט 1773 וינה PDF
189 167b מארש ברה יולי-אוגוסט 1773 וינה
168 168 רביעיית מיתרים בפה אוגוסט 1773 וינה PDF
169 169 רביעיית מיתרים בלה אוגוסט 1773 וינה PDF
170 170 רביעיית מיתרים בדו אוגוסט 1773 וינה PDF
171 171 רביעיית מיתרים במי במול אוגוסט 1773 וינה
172 172 רביעיית מיתרים בסי במול ספטמבר 1773 וינה PDF
173 173 רביעיית מיתרים ברה מינור ספטמבר 1773 וינה PDF
180 173c 6 וריאציות בסול על "Mio caro Adone" סתיו 1773 וינה
182 173dA סימפוניה בסי במול, מס' 24 3 באוקטובר 1773 זלצבורג PDF
183 173dB סימפוניה בסול מינור, מס' 25 5 באוקטובר 1773 זלצבורג PDF
143 73a מוטט לסופרן בסול, "Ergo interest" סוף 1773 זלצבורג
174 174 חמישיית מיתרים בסי במול דצמבר 1773 זלצבורג PDF
175 175 קונצ'רטו לפסנתר ברה, מס' 5 דצמבר 1773 זלצבורג
176 176 16 מינואטים דצמבר 1773 זלצבורג
  315g 8 מינואטים סוף 1773 זלצבורג
144 124a סונאטה כנסייתית ברה 1774 זלצבורג
145 124b סונאטה כנסייתית בפה 1774 זלצבורג
161/163 141a סימפוניה ברה, "מספר 50" 1773-74 זלצבורג
258 186c סונאטה לפסנתר בארבע ידיים בסי במול סוף 1773 - תחילת 1774 זלצבורג
201 186a סימפוניה בלה, מס' 29 6 באפריל 1774 זלצבורג PDF
195 186d Litaniae Lauretanae BVM ברה מאי 1774 זלצבורג
202 186b סימפוניה ברה, מס' 30 5 במאי 1774 זלצבורג PDF
190 186E קונצ'רטונה בדו 31 במאי 1774 זלצבורג
179 189a 12 וריאציות בדו על מינואט מאת פישר קיץ 1774 זלצבורג
191 186e קונצ'רטו לבסון בסי במול 4 ביוני 1774 זלצבורג PDF
192 186f מיסה ברוויס בפה 24 ביוני 1774 זלצבורג
193 186g מגניפיקט בדו, "Dixit Dominus" יולי 1774 זלצבורג
203 189b סונאטה ברה, "Colloredo" אוגוסט 1774 זלצבורג PDF
237 189c מארש ברה אוגוסט 1774 זלצבורג
194 186h מיסה ברוויס ברה 8 באוגוסט 1774 זלצבורג
200 189k סימפוניה בדו, מס' 28 17 או 12 בנובמבר 1773 או 1774 זלצבורג PDF
121 207a פינאלה לסימפוניה ("La finta giardiniera") סוף 1774, תחילת 1775 זלצבורג
220 196b מיסה ברויס בדו "Spatzen"' 1775-1776  
279 189d סונאטה בדו לכלי מקלדת תחילת 1775 מינכן PDF
280 189e סונאטה לכלי מקלדת בפה תחילת 1775 מינכן PDF
281 189f סונאטה לכלי מקלדת בסי במול תחילת 1775 מינכן PDF
282 189g סונאטה לכלי מקלדת במי במול תחילת 1775 מינכן PDF
283 189h סונאטה לכלי מקלדת בסול תחילת 1775 מינכן PDF
292 196c דואו בסי במול לבסון וצ'לו תחילת 1775 מינכן
222 205a אופרטוריום ברה מינור, "Misericordias Domini" תחילת 1775 מינכן
196 196 La finta giardiniera' (אופרה) 13 בינואר 1775 זלצבורג
284 205b סונאטה לכלי מקלדת ברה, " "Durnitz פברואר-מרץ 1775 מינכן PDF
207 207 קונצ'רטו לכינור בסי במול 14 באפריל 1775 זלצבורג PDF
208 208 Il rè pastore 23 באפריל 1775 זלצבורג
210 210 אריה לטנור, "Con ossequio, con rispetto" מאי 1775 זלצבורג
209 209 אריה לטנור, " Si mostra la sorte" 19 במאי 1775 זלצבורג
262 246a מיסה לונגה בדו יוני או יולי 1775 זלצבורג
211 211 קונצ'רטו לכינור ברה 14 ביוני 1775 זלצבורג PDF
212 212 סונאטה כנסייתית בסי במול יולי 1775 זלצבורג
213 213 דיברטימנטו בפה יולי 1775 זלצבורג
215 213b מארש ברה אוגוסט 1775 זלצבורג
102 213c פינאלה לסימפוניה בדו (" ("Il rè pastore אפריל ואוגוסט 1775 זלצבורג
204 213a סרנדה ברה 5 באוגוסט 1775 זלצבורג PDF
214 214 מארש בדו 20 באוגוסט 1775 זלצבורג
216 216 קונצ'רטו לכינור בסול, "Strassburg" 12 בספטמבר 1775 זלצבורג PDF
218 218 קונצ'רטו לכינור ברה אוקטובר 1775 זלצבורג PDF
217 217 אריה לסופרן, "Voi avete un cor fedele" 26 באוקטובר 1775 זלצבורג
258 258 מיסה ברויס בדו, "Spaur" דצמבר 1775 זלצבורג
259 259 מיסה ברויס בדו, "Organ Solo" דצמבר 1775 או 1776 זלצבורג
219 219 קונצ'רטו לכינור בלה, "הטורקי" 20 בדצמבר 1775 זלצבורג PDF
147 125g שיר, "Wie unglucklich bin ich nit" ~1775-1776 זלצבורג
148 125h שיר, "'Lobegesang auf die feierliche Johannisloge ~1775-1776 זלצבורג
261 261 אדאגיו לכינור במי 1776 זלצבורג
269 261a רונדו לכינור בסי במול 1776 זלצבורג
238 238 קונצ’רטו בסי במול לפסנתר, מס' 6 ינואר 1776 זלצבורג
239 239 סרנדה נוטורנה ברה ינואר 1776 זלצבורג PDF
240 240 דיברטימנטו בסי במול ינואר 1776 זלצבורג
252 240a דיברטימנטו במי במול תחילת 1776 זלצבורג
241 241 סונאטה כנסייתית בסול ינואר 1776 זלצבורג
101 250a 4 קונטרדנסים "Serenade" תחילת 1776 זלצבורג
  269b 4 קונטרדנסים תחילת 1776 זלצבורג
242 242 קונצ’רטו בפה לשלושה פסנתרים, מס' 7 "לונדון" פברואר 1776 זלצבורג
243 243 Litaniae de venerabili altaris sacramento במי במול מרץ 1776 זלצבורג
244 244 סונאטה כנסייתית בפה 17 באפריל 1776 זלצבורג
245 245 סונאטה כנסייתית ברה אפריל 1776 זלצבורג
246 246 קונצ’רטו בדו לפסנתר, מס' 8, "Lutzow" אפריל 1776 זלצבורג
247 247 דיברטימנטו בפה, "לונדון" יוני 1776 זלצבורג PDF
248 248 מארש בפה יוני 1776 זלצבורג
260 248a אופרטורי ברה, "Venite populi" אמצע 1776 זלצבורג
250 248b סרנדה ברה, "Haffner" יוני 1776 זלצבורג 1,2
251 251 דיברטימנטו ברה יולי 1776 זלצבורג PDF
249 249 מארש ברה, "Haffner" 20 ביולי 1776 זלצבורג
253 253 דיברטימנטו בפה אוגוסט 1776 זלצבורג
254 254 דיברטימנטו (טריו) בסי במול אוגוסט 1776 זלצבורג
255 255 רצ'יטטיב ואריה לאלט, "Ombra felice" ספטמבר 1776 זלצבורג
256 256 אריה לטנור, "Clarice cara mia sposa" ספטמבר 1776 זלצבורג
257 257 מיסה בדו, "Credo" נובמבר 1776 זלצבורג
263 263 סונאטה כנסייתית בדו דצמבר 1776 זלצבורג
274 271d סונאטה כנסייתית בסול 1777 זלצבורג
289 271g דיברטימנטו במי במול ~1777 זלצבורג?
277 272a אופרטוריום בפה, "Alma Dei creatoris" 1777 זלצבורג
286 269a נוקטורנו ברה לארבע תזמורות דצמבר 1776- ינואר 1777 זלצבורג PDF
270 270 דיברטימנטו בסי במול ינואר 1777 זלצבורג
271 271 קונצ'רטו לפסנתר במי במול, מס' 9, "Jeunehomme" ינואר 1777 זלצבורג
267 271c 4 קונטרדנסים תחילת 1777 זלצבורג
266 271f טריו בסי במול תחילת 1777 זלצבורג
278 271e סונאטה כנסייתית בדו מרץ-אפריל 1777 זלצבורג
287 271H דיברטימנטו בסי במול, "Lodron" יוני 1777 זלצבורג PDF
272 272 רצ'יטטיב ואריה לסופרן, "Ah, lo previdi" אוגוסט 1777 זלצבורג
273 273 גרדואל בפה, "Sancta Maria, mater Dei" 9 בספטמבר 1777 זלצבורג
275 272b מיסה ברויס בסי במול סוף 1777 זלצבורג
395 300g קפריצ'יו בדו לכלי מקלדת אוקטובר 1777 מינכן
309 284b סונאטה בדו לכלי מקלדת אוקטובר-נובמבר 1777 מנהיים PDF
K. 311 K. 284c סונאטה ברה לכלי מקלדת נובמבר 1777 מנהיים PDF
285 285 רביעייה ברה לחליל, כינור, ויולה, וצ'לו 25 בדצמבר 1777 מנהיים
307 284d ארייטה בדו, "Oiseaux, si tous les ans" 1777-1778 מנהיים
313 285c קונצ’רטו בסול לחליל תחילת 1778 מנהיים PDF
314 285d קונצ’רטו ברה לחליל (גרסה מקורית לאבוב בדו מז'ור) תחילת 1778 מנהיים PDF
301 293a סונאטה בסול לכינור וכלי מקלדת תחילת 1778 מנהיים
302 293b סונאטה במי במול לכינור וכלי מקלדת תחילת 1778 מנהיים
303 293c סונאטה בדו לכינור וכלי מקלדת תחילת 1778 מנהיים
305 293d סונאטה בלה לכינור וכלי מקלדת תחילת 1778 מנהיים
308 295b ארייטה, "Dans un bois solitaire" 1777-1778 מנהיים
  285a רביעייה בסול לחליל, כינור, ויולה וצ'לו ינואר-פברואר 1778 מנהיים
294 294 רצ'יטטיב ואריה לסופרן, "Alcandro, lo confesso" 24 בפברואר 1778 מנהיים
295 295 אריה לטנור, "Se al labbro mio non credi" 27 בפברואר 1778 מנהיים
  295a רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "Basta, vincesti" 27 בפברואר 1778 מנהיים
296 296 סונאטה בדו לכינור וכלי מקלדת 11 במרץ 1778 מנהיים
354 299a 12 וריאציות לפסנתר על "Je suis Lindor" תחילת 1778 פריז
300 300 גאבוט ~תחילת 1778 פריז
299 297c קונצ’רטו לחליל ונבל בדו אפריל 1778 פריז PDF
Anh. 10 299b בלט, "'Les petits riens מאי-יוני 1778 פריז
297 300a סימפוניה ברה, מס' 31 "פריז" יוני 1778 פריז PDF
304 300c סונאטה במי מינור לכינור וכלי מקלדת קיץ 1778 פריז
K. 310 K. 300d סונאטה בלה מינור לכלי מקלדת קיץ 1778 פריז PDF
306 300l סונאטה ברה לכינור וכלי מקלדת קיץ 1778 פריז
316 300b רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "Popoli di Tessaglia" יולי 1778 פריז
264 315d 9 וריאציות בדו על "Lison dormait" סוף קיץ 1778 פריז
365 316a קונצ’רטו במי במול לשני פסנתרים, מס' 10 1779 זלצבורג
364 320d Sinfonia Concertante במי במול לכינור וויולה 1779 זלצבורג PDF
321 321 Vesperae de Dominica בדו 1779 זלצבורג
276 321b רגינה קואלי בדו ~1779 זלצבורג?
345 336a Chאוuses and Entr'actesל Thamos: König in Ägypten 1779 זלצבורג
378 317d סונאטה בסי במול לכינור וכלי מקלדת תחילת 1779 או 1781 זלצבורג או וינה
329 317a סונאטה כנסייתית בדו ~מרץ 1779 זלצבורג
328 317c סונאטה כנסייתית בדו ~תחילת 1779 זלצבורג
317 317 מיסה בדו, "ההכתרה" 23 במרץ 1779 זלצבורג
146 317b אריה לסופרן בסי במול, "Kommet her, ihr frechen Sünder" ~מרץ-אפריל 1779 זלצבורג
318 318 סימפוניה בסול, מס' 32 26 באפריל 1779 זלצבורג PDF
319 319 סימפוניה בסי במול, מס' 33 9 ביולי 1779 זלצבורג
335 320a שני מארשים ברה אוגוסט 1779 זלצבורג
320 320 סרנדה ברה,"Posthorn" 3 באוגוסט 1779 זלצבורג 1,2
315 285e אנדנטה בדו לחליל ~1779-1780 זלצבורג? PDFP

PDFS

334 320b דיברטימנטו ברה 1779-1780 זלצבורג PDF
344 336b Zaide 1779-1780 זלצבורג
339 339 Vesperae solennes de confess בדו 1780 זלצבורג Laudate Dominum
368 368 רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "Ma che vi fece" 1779-1780 זלצבורג
224 241a סונאטה כנסייתית בפה תחילת 1780 זלצבורג
225 241b סונאטה כנסייתית בלה תחילת 1780 זלצבורג
336 336d סונאטה כנסייתית בדו מרץ 1780 זלצבורג
337 337 מיסה סולמניס בדו מרץ 1780 זלצבורג
445 320c מארש ברה קיץ 1780 זלצבורג
K. 338 K. 338 סימפוניה בדו, מס' 34 29 באוגוסט 1780 זלצבורג PDF
349 367a שיר, "'Die Zufriedenheit 1780-1781 מינכן PDF
351 367b שיר, "Komm, liebe Zither" חורף 1780-1781 מינכן PDF
  562a קאנון בסי במול 1780? וינה?
Anh. 191 562c קאנון בדו 1780? וינה?
330 300h סונאטה בדו לכלי מקלדת 1781-1783 מינכן או וינה PDF
331 .K K. 300i סונאטה בלה לכלי מקלדת 1781-1783 מינכן או וינה PDF

3

332 300k סונאטה בפה לכלי מקלדת 1781-1783 מינכן או וינה PDF
361 370a סרנדה בסי במול, "Winds, "Gran Partita" 1781 וינה PDF
366 366 Idomeneo, rè di Creta 29 בינואר 1781 זלצבורג ומינכן PDF
367 367 בלט לאידומנאו 29 בינואר 1781 זלצבורג ומינכן
341 368a Kyrie ברה מינור ~ נובמבר 1780 – מרץ 1781 מינכן?
370 368b רביעייה בפה לאבוב, כינור, ויולה וצ'לו תחילת 1781 מינכן
369 369 רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "!Misera, dove son" 8 במרץ 1781 מינכן
371 371 רונדו במי במול לקרן ~מרץ 1781
372 372 אלגרו בסי במול לכלי מקלדת וכינור 24 במרץ 1781 וינה
379 373a סונאטה בסול לכינור וכלי מקלדת אפריל 1781 וינה PDF
374 374 רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "A questo seno deh vieni" אפריל 1781 וינה
373 373 רונדו בדו לכינור 2 באפריל 1781 וינה
359 374a 12 וריאציות בסול על "La Bergere Celimene" יוני 1781 וינה
360 374b 6 וריאציות בסול על "Helas, j'ai perdu" יוני 1781 וינה
352 374c 8 וריאציות בפה על "Dieu d'amour" יוני 1781 וינה
376 374d סונאטה בפה לכינור וכלי מקלדת קיץ 1781 וינה
377 374e סונאטה בפה לכינור וכלי מקלדת קיץ 1781 וינה
380 374f סונאטה במי במול לכינור וכלי מקלדת קיץ 1781 וינה
375 375 סרנדה במי במול לכלי נשיפה מעץ אוקטובר 1781 וינה PDFP

PDFS

448 375a סונאטה ברה לשני כלי מקלדת נובמבר 1781 וינה PDF
Anh. 171 285b רביעייה בדו לחליל 1781-1782 וינה?
265 300e 12 וריאציות בדו על "Ah vous dirai-je" 1781-1782 וינה PDF
353 300f 12 וריאציות במי במול על "La belle Francoise" 1781-1782 וינה
392 340a שיר, "Verdankt sei es dem Glanz" 1781-1782 וינה
391 340b שיר, "An die Einsamkeit" 1781-1782 וינה
390 340c שיר, "An die Hoffnung" 1781-1782 וינה
363 363 3 מינואטים 1782-1783 וינה?
386 386 רונדו לפסנתר בלה 1782-1783 וינה
413 387a קונצ’רטו בפה לפסנתר, מס' 11 1782-1783 וינה
415 387b קונצ’רטו בדו לפסנתר, מס' 13 1782-1783 וינה
229 382a קאנון בדו מינור 1782  ?וינה PDF
230 382b קאנון בדו מינור 1782 וינה?
231 382c קאנון בסי במול 1782 וינה?
233 382d קאנון בסי במול 1782 וינה?
234 384e קאנון בסול 1782 וינה?
347 382f קאנון ברה 1782 וינה?
348 382g קאנון בסול 1782 וינה?
119 382h אריה לסופרן, "Der Liebe himmlisches Gefühl" ~1782 וינה?
408a 383e מארש בדו 1782 וינה
408c 383f מארש בדו 1782 וינה
408b 385a מארש ברה 1782 וינה
414 385p קונצ’רטו לפסנתר בלה, מס' 12 1782 וינה
  404a עיבוד לשישה פרלודים ופוגות מאת באך 1782 וינה
405 405 עיבוד לחמישה פרלודים ופוגות מאת באך 1782 וינה
394 383a פרלוד ופוגה בדו לכלי מקלדת תחילת 1782 וינה
382 382 רונדו ברה לפסנתר מרץ 1782 וינה
383 383 אריה לסופרן, "!Nehmt meinen Dank, ihr holden Gönner" 10 באפריל 1782 וינה
409 383f מינואט סימפוני בדו מאי 1782? וינה?
388 384a סרנדה בדו מינור לכלי נשיפה יולי 1782 או סוף 1783 וינה PDF
385a 385a סימפוניה ברה, מס' 35, "Haffner" יולי 1782 וינה PDF
384 384 אופרה - החטיפה מן ההרמון (Die Entführung aus dem Serail) 16 ביולי 1782 וינה PDF
393 385b סולפג'ים לקולות ~אוגוסט 1782 וינה
407 386c חמישייה לקרן ומיתרים במי במול סוף 1782 וינה
387 387 רביעיית מיתרים בסול 31 בדצמבר 1782 וינה PDFP

PDFS

435 416b אריה לטנור, "Mußt' ich auch durch tausend Drachen" ~1783 וינה?
432 421a רצ’יטטיב ואריה לבס, "Così dunque tradisci" ~1783 וינה?
333 315c סונאטה בסי במולל כלי מקלדת, "Linz" 1783-1784 לינץ ווינה PDF
436 436 נוקטורנו לשני סופרן ובס, "Ecco quel fiero" ~1783-1786 וינה?
437 437 נוקטורנו לשני סופרן ובס, "Mi lagnero" ~1783-1786 וינה?
438 438 נוקטורנו לשני סופרן ובס, "Se lontan" ~1783-1786 וינה?
439 439 נוקטורנו לשני סופרן ובס, "Due pupille" ~1783-1786 וינה?
346 439a נוקטורנו לשני סופרן ובס, "Luci care, luci belle" ~1783-1786 וינה?
  439b 5 דיברטימנטי בסי במול ~1783 וינה
441 441 טריו לסופרן, טנור ובס, "? "Liebes Mandel, wo is's Bandel ~1783 וינה
416 416 סצנה ורונדו לסופרן, "Mia speranza adorata" 8 בינואר 1783 וינה
398 416e 6 וריאציות על "Salve tu, Domine" מרץ 1783 וינה
417 417 קונצ’רטו במי במול לקרן 27 במאי 1783 וינה PDF
421 417b רביעיית מיתרים ברה מינור יוני 1783 וינה PDFP

PDFS

178 417e אריה לסופרן, "Ah, spiegarti, oh Dio" ~יוני 1783 וינה?
419 419 אריה לסופרן, "No, no, che non sei capace" יוני 1783 וינה
423 423 דואו בסול לכינור וויולה ~קיץ 1783 זלצבורג?
424 424 דואו בסי במול לכינור וויולה ~קיץ 1783 זלצבורג?
418 418 אריה לסופרן, " Vorrei spiegarvi, oh Dio" 20 ביוני 1783 וינה
420 420 אריה לטנור, "Per pietà, non ricercate" 21 ביוני 1783 וינה
428 421b רביעיית מיתרים במי במול יוני-יולי 1783 וינה PDFP

PDFS

427 417a מיסה בדו מינור יולי 1782-אוקטובר 1783 וינה
422 422 L'oca del Cairo סוף 1783 זלצבורג ווינה
430 424a Lo sposo deluso סוף 1783 זלצבורג ווינה
425 425 סימפוניה בדו, מס' 36, "Linz" אוקטובר-נובמבר 1783 לינץ PDF
431 425b רצ’יטטיב ואריה לטנור, "!Misero! O sogno" דצמבר 1783 וינה?
426 426 פוגה בדו מינור לשני כלי מקלדת 29 בדצמבר 1783 וינה PDF
444 425a הקדמה לסימפוניה בסול מאת מיכאל היידן סוף 1783 או 1784 וינה PDF
447 447 קונצ’רטו לקרן במי במול ~1784-1787 וינה PDF
  453a מארש לוויה בדו מינור לכלי מקלדת 1784 וינה PDF
461 448a 6 מינואטים תחילת 1784 וינה
462 448b 6 קונטרדנסים ינואר 1784 וינה
463 448c 2 מינואטים עם קונטרדנסים תחילת 1784 וינה
449 449 קונצ’רטו במי במול לפסנתר, מס' 14 "First Ployer" 9 בפברואר 1784 וינה
450 450 קונצ’רטו בסי במול לפסנתר, מס' 15 15 במרץ 1784 וינה
451 451 קונצ’רטו ברה לפסנתר, מס' 16 22 במרץ 1784 וינה
452 452 חמישייה במי במול לפסנתר וכלי נשיפה 30 במרץ 1784 וינה PDF
453 453 קונצ’רטו בסול לפסנתר, מס' 17, "Second Ployer" 12 באפריל 1784 וינה
  453b ספר תרגול לברברה פלוייר    
454 454 סונאטה בסי במול לכלי מקלדת וכינור, "Strinasacchi" 21 באפריל 1784 וינה
460 454a 8 וריאציות על "Come un agnello" ~יוני 1784 וינה
455 455 10 וריאציות בסול על "Unser dummer Pöbel meint" 25 באוגוסט 1784 וינה
456 456 קונצ’רטו בסי במול לפסנתר, מס' 18, "Paradis" 30 בספטמבר 1784 וינה
457 457 סונאטה בדו מינור לכלי מקלדת 14 באוקטובר 1784 וינה 1,2,3
458 458 רביעיית מיתרים בסי במול, "Hunt" 9 בנובמבר 1784 וינה PDFP

PDFS

459 459 קונצ’רטו בפה לפסנתר, מס' 19 11 בדצמבר 1784 וינה
410 484d אדאג’יו בפה לשתי קרנות בסט ובסון ~ סוף 1785 וינה? PDF
  506a תרגילים לתומס אטווד 1785-1786 וינה
464 464 רביעיית מיתרים בלה 10 בינואר 1785 וינה PDFP

PDFS

465 465 רביעיית מיתרים בדו, "Dissonant" 14 בינואר 1785 וינה PDF
466 466 קונצ’רטו ברה מינור לפסנתר, מס' 20 10 בפברואר 1785 וינה
469 469 Davidde penitente מרץ 1785 וינה
467 467 קונצ’רטו בדו לפסנתר, מס' 21 9 במרץ 1785 וינה 2
468 468 שיר, "Lied zur Gesellenreise" 26 במרץ 1785 וינה
  470a עיבוד של קונצ’רטו לכינור מאת ג.ב ויוטי אפריל 1785 וינה
471 471 קנטטה, "Die Mauererfreude" 20 באפריל 1785 וינה
472 472 שיר, "Der Zauberer" 7 במאי 1785 וינה
473 473 שיר, "Die Zufriedenheit" 7 במאי 1785 וינה
474 474 שיר, "Die betrogene Welt" 7 במאי 1785 וינה
475 475 פנטזיה לפסנתר בדו מינור 20 במאי 1785 וינה PDF
476 476 שיר, "Das Veilchen" 8 ביוני 1785 וינה
478 478 רביעייה בסול מינור לפסנתר ומיתרים 16 באוקטובר 1785 וינה PDF
477 479a Maurerische Trauermusik נובמבר 1785 וינה PDF
479 479 רביעייה לסופרן, טנור ושני בסים, "Dite almeno" 5 בנובמבר 1785 וינה
480 480 טריו לסופרן, טנור ובס, "Mandina amabile" 21 בנובמבר 1785 וינה
483 483 שיר, "Zerfließet heut" סוף 1785 וינה
484 484 שיר, "Ihr unsre neuen Leiter" סוף 1785 וינה
411 484a אדאג’יו בסי במול לשני קלרניתות ולשלוש קרנות בסט ~סוף 1785 וינה? PDF
506 506 שיר, "Lied der Freiheit" ~סוף 1785 וינה
481 481 סונאטה במי במול לכינור וכלי מקלדת 12 בדצמבר 1785 וינה
482 482 קונצ’רטו במי במול לפסנתר, מס' 22 16 בדצמבר 1785 וינה
355 576b מינואט ברה לכלי מקלדת ~1786-1787 וינה
485 485 רונדו ברה לכלי מקלדת 10 בינואר 1786 וינה
486 486 Der Schauspieldirektor 7 בפברואר 1786 וינה
488 488 קונצ’רטו בלה לפסנתר, מס' 23 2 במרץ 1786 וינה
489 489 דואט לסופרן וטנור, "Spiegarti no poss' io" 10 במרץ 1786 וינה
490 490 סצנה ורונדו לסופרן, "Non piú, tutti ascoltai" 10 במרץ 1786 וינה
491 491 קונצ’רטו בדו מינור לפסנתר, מס' 24 24 במרץ 1786 וינה
492 492 נישואי פיגארו - Le Nozze di Figaro 1 במאי 1786 וינה PDF
493 493 רביעייה לפסנתר ומיתרים במי במול 3 ביוני 1786 וינה
507 507 קאנון בפה אחרי ה3 ביוני 1786 וינה
508 508 קאנון בפה אחרי ה3 ביוני 1786 וינה
  508A קאנון בדו אחרי ה3 ביוני 1786 וינה
  508a 5 קאנונים בפה אחרי ה3 ביוני 1786 וינה
494 494 רונדו בפה לכלי מקלדת 10 ביוני 1786 וינה
495 495 קונצ’רטו במי במול לקרן 26 ביוני 1786 וינה PDF
496 496 טריו בסול לפסנתר, כינור וצ'לו 8 ביולי 1786 וינה
487 496a 12 דואו לקרנות בסט 27 ביולי 1786 וינה 1,2,3,4

5,6,7,8
9,10,11,12

497 497 סונאטה בפה לכלי מקלדת בארבע ידיים 1 באוגוסט 1786 וינה
498 498 טריו במי במול לפסנתר, לקלרנית ולויולה, "Kegelstatt" 5 באוגוסט 1786 וינה PDFP

PDFS

499 499 רביעיית מיתרים ברה, "Hoffmeister" 19 באוגוסט 1786 וינה PDF
500 500 12 וריאציות בסי במול 12 בספטמבר 1786 וינה
501 501 5 וריאציות בסול 4 בנובמבר 1786 וינה
502 502 טריו בסי במול לפסנתר, כינור וצ'לו 18 בנובמבר 1786 וינה
503 503 קונצ’רטו בדו לפסנתר, מס' 25 4 בדצמבר 1786 וינה
K. 504 K. 504 סימפוניה ברה, מס' 38 "פראג" 6 בדצמבר 1786 וינה PDF
505 505 סצנה ורונדו לסופרן, "Ch'io mi scordi di te?" 26 בדצמבר 1786 וינה
298 298 רביעייה בלה לחליל, כינור, ויולה וצ'לו 1786-1787 וינה
  516f "Musikalisches Würfelspiel" בדו 1787 וינה
343 336c 2 לחנים גרמנים ~תחילת 1787 פראג או וינה
509 509 6 ריקודים גרמנים 6 בפברואר 1787 פראג
511 511 רונדו לפסנתר בלה מינור 11 במרץ 1787 וינה
512 512 רצ’יטטיב ואריה לבס, "Alcandro, lo confesso" 19 במרץ 1787 וינה
513 513 אריה לבס, "Mentre ti lascio" 23 במרץ 1787 וינה
515 515 חמישית מיתרים בדו 19 באפריל 1787 וינה PDF
228 515b קאנון כפול בפה 24 באפריל 1787 וינה
516 516 חמישית מיתרים בסול מינור 16 במאי 1787 וינה PDF
517 517 שיר, "Die Alte" 18 במאי 1787 וינה PDF
518 518 שיר, "Die Verschweigung" 20 במאי 1787 וינה PDF
519 519 שיר, "Das Lied der Trennung" 23 במאי 1787 וינה PDF
520 520 שיר, "Als Luise die Briefe" 25 במאי 1787 וינה PDF
521 521 סונאטה בדו לכלי מקלדת בארבע ידיים 29 במאי 1787 וינה
522 522 Ein musikalischer Spaß 14 ביוני 1787 וינה PDF
523 523 שיר, "Abendempfindung" 24 ביוני 1787 וינה PDF
524 524 שיר, "An Chloe" 24 ביוני 1787 וינה
232 509a קאנון בסול, "Lieber Freistadtler, lieber Gaulimauli" אחרי ה4 ביולי 1787 וינה
525 525 מוזיקת לילה זעירה (Eine kleine Nachtmusik) 10 באוגוסט 1787 וינה PDFS

PDFP

526 526 סונאטה בלה לכינור וכלי מקלדת 24 באוגוסט 1787 וינה
527 527 האופרה דון ג'ובאני 29 באוגוסט 1787 פראג PDFP

PDFS

528 528 סצנה לסופרן, "Bella mia fiamma" 3 בנובמבר 1787 פראג
529 529 שיר, "Des kleinen Friedrichs Geburtstag" 6 בנובמבר 1787 פראג
530 530 שיר, "Das Traumbild" 6 בנובמבר 1787 פראג
531 531 שיר, "Die kleine Spinnerin" 11 בדצמבר 1787 וינה
406 516b חמישית מיתרים בדו מינור 1788 וינה PDF
  535a 3 קונטרדנסים ~תחילת 1788 וינה
533 533 אלגרו ואנדנטה בפה לכלי מקלדת 3 בינואר 1788 וינה PDF
534 534 קונטרדנס, "Das Donnerwetter" 14 בינואר 1788 וינה
535 535 קונטרדנס, "La Bataille" 23 בינואר 1788 וינה
536 536 6 ריקודים גרמנים 27 בינואר 1788 וינה
  537d עיבוד של אריה לטנור מאת קרל פיליפ עמנואל באך פברואר 1788 וינה
537 537 קונצ’רטו ברה לפסנתר, מס' 26 24 בפברואר 1788 וינה 1:1,1:2
538 538 אריה לסופרן, " Ah se in ciel" 4 במרץ 1788 וינה
539 539 שיר, "Ein deutsches Kriegslied" 5 במרץ 1788 וינה
540 540 אדאג’יו בסי מינור לכלי מקלדת 19 במרץ 1788 וינה
  540a אריה לטנור,"Dalla sua pace" 24 באפריל 1788 וינה
  540b דואט לסופרן ובס, "Per queste tue manine" 28 באפריל 1788 וינה
  540c רצ’יטטיב ואריה לסופרן, "In quali eccesi" 30 באפריל 1788 וינה
541 541 ארייטה לבס, "Un bacio di mano" מאי 1788 וינה
Anh. 135 547a סונאטה בפה לכלי מקלדת ~קיץ 1788 וינה? PDF
545 545 סונאטה לכלי מקלדת בדו "למתחילים" 16 ביוני 1788 וינה PDF
542 542 טריו במי לפסנתר, כינור וצ'לו 22 ביוני 1788 וינה
543 543 סימפוניה במי במול, מס' 39 26 ביוני 1788 וינה PDF
546 546 אדאג’יו ופוגה למיתרים בדו מינור 26 ביוני 1788 וינה
54 547b 5 (6?) וריאציות בפה לפסנתר יולי 1788 וינה
547 547 סונאטה בפה לכינור וכלי מקלדת 10 ביולי 1788 וינה
548 548 טריו בדו לפסנתר, כינור וצ'לו 14 ביולי 1788 וינה
549 549 קנצונטה לשני סופרן ובס, "Piu non si trovano" 16 ביולי 1788 וינה?
550 550 הסימפוניה בסול מינור, מס' 40 25 ביולי 1788 וינה PDF
551 551 סימפוניה בדו, מס' 41 "יופיטר" 10 באוגוסט 1788 וינה PDF
552 552 שיר, "Beim Auszug in das Feld" 11 באוגוסט 1788 וינה
553 553 קאנון בדו 2 בספטמבר 1788 וינה
554 554 קאנון בפה, "Ave maria" 2 בספטמבר 1788 וינה
555 555 קאנון בלה מינור 2 בספטמבר 1788 וינה
556 556 קאנון בסול 2 בספטמבר 1788 וינה
557 557 קאנון בפה מינור 2 בספטמבר 1788 וינה
558 558 קאנון בסי במול 2 בספטמבר 1788 וינה
559 559 קאנון בפה 2 בספטמבר 1788 וינה
560a 559a קאנון בפה 2 בספטמבר 1788 וינה
560b 560 קאנון בפה 2 בספטמבר 1788 וינה PDF
561 561 לילה טוב - קאנון בלה 2 בספטמבר 1788 וינה
562 562 קאנון בלה 2 בספטמבר 1788 וינה
563 563 דיברטימנטו במי במול 27 בספטמבר 1788 וינה
564 564 טריו לפסנתר, כינור וצ’לו בסול 27 באוקטובר 1788 וינה
566 566 עיבוד ל "Acis und Galathea של הנדל נובמבר 1788 וינה
567 567 6 ריקודים גרמנים 6 בדצמבר 1788 וינה
568 568 12 מינואטים 24 בדצמבר 1788 וינה
Anh. 5 571a רביעייה לסופרן, שני טנורים ובס, "Caro mio Druck und Schluck" ~1789 וינה?
570 570 סונאטה בסי במול לכלי מקלדת פברואר 1789 וינה
571 571 6 ריקודים גרמנים לתזמורת 21 בפברואר 1789 וינה
572 572 עיבוד ל"משיח" של גאורג פרידריך הנדל מרץ 1789 וינה
573 573 9 וריאציות ברה 29 באפריל 1789 פוטסדאם
574 574 ג'יג קטן בסול לכלי מקלדת 16 במאי 1789 לייפציג PDF
575 575 רביעיית מיתרים ברה, "הפרוסית" יוני 1789 וינה PDF
576 576 סונאטה ברה לכלי מקלדת יולי 1789 וינה PDF
577 577 רונדו לסופרן יולי 1789 וינה
578 578 אריה לסופרן אוגוסט 1789 וינה
579 579 אריה לסופרן אוגוסט 1789 וינה
580 580 אריה לסופרן 17 בספטמבר 1789 וינה
581 581 חמישייה לקלרנית ולכלי מיתר בלה 29 בספטמבר 1789 וינה PDF
582 582 אריה לסופרן, "Chi sà, chi sà, qual sia" אוקטובר 1789 וינה
583 583 אריה לסופרן, "!Vado, ma dove? -- oh Dei" אוקטובר 1789 וינה
584 584 אריה לבס, "Rivolgete a lui lo sguardo" דצמבר 1789 וינה
585 585 12 מינואטים דצמבר 1789 וינה
586 586 12 ריקודים גרמנים דצמבר 1789 וינה
587 587 קונטרדנס בדו, "Der Sieg vom Helden Koburg" דצמבר 1789 וינה
236 588b אנדנטינו במי במול לכלי מקלדת ~1790 וינה
106 588a פתיחה ושלושה קונטרדנסים ינואר 1790 וינה
588 588 Così fan tutteכך עושות כולן 26 בינואר 1790 וינה PDF
589 589 רביעיית מיתרים בסי במול "פרוסית" מאי 1790 וינה PDF
590 590 רביעיית מיתרים בפה "פרוסית" יוני 1790 וינה PDF
591 591 עיבוד ל "Alexander's Feast" של הנדל יולי 1790 וינה
592 592 עיבוד ל "Ode to Saint Cæcelia" של הנדל יולי 1790 וינה
625 592a דואט קומי לסופרן ובס, "Nun, liebes Weibchen" אוגוסט 1790  
593 593 חמישית מיתרים ברה דצמבר 1790 וינה PDF
594 594 אדאג’יו ואלגרו בפה מינור ל אורגן אוקטובר-דצמבר 1790 וינה PDF
412/514 386b קונצ’רטו לקרן ברה 1791 וינה PDF
609 609 5 קונטרדנסים 1791 וינה
595 595 קונצ’רטו בסי במול לפסנתר, מס' 27 ~1788-5 בינואר 1791 וינה
596 596 שיר, "Sehnsucht nach dem Frühling" 14 בינואר 1791 וינה
597 597 שיר, "Im Frülingsanfang" 14 בינואר 1791 וינה
598 598 שיר, "Das Kinderspiel" 14 בינואר 1791 וינה
599 599 6 מינואטים 23 בינואר 1791 וינה
600 600 6 ריקודים גרמנים 29 בינואר 1791 וינה
601 601 4 מינואטים 5 בפברואר 1791 וינה
602 602 4 ריקודים גרמנים 5 בפברואר 1791 וינה
603 603 2 קונטרדנסים 5 בפברואר 1791 וינה
604 604 2 מינואטים 12 בפברואר 1791 וינה
605 605 3 ריקודים גרמנים 12 בפברואר 1791 וינה
607 605a קונטרדנס "Il Triofo delle Donne" 28 בפברואר 1791 וינה
606 606 6 "Landler" 28 בפברואר 1791 וינה
613 613 8 וריאציות בפה על, "Ein Weib ist das herrlichste Ding" מרץ 1791 וינה
608 608 פנטזיה בפה מינור לאורגן 3 במרץ 1791 וינה
610 610 קונטרדנס, "Les filles malicieuses" 6 במרץ 1791 וינה
611 611 ריקוד גרמני 6 במרץ 1791 וינה
612 612 אריה לבס, "Per questa bella mano" 8 במרץ 1791 וינה
614 614 חמישית מיתרים במי במול 12 באפריל 1791 וינה PDF
616 616 אנדנטה בפה לאורגן 4 במאי 1791 וינה
617 617 אדאג’יו ורונדו להרמוניקת זכוכית, חליל, אבוב, ויולה וצ’לו 23 במאי 1791 וינה
356 617a אדאג’יו בדו להרמוניקת זכוכית 1791 וינה
618 618 מוטט ברה, " "Ave verum Corpus 17 ביוני 1791 באדן
619 619 קנטטה, "Die ihr des unermeßlichen Weltalls" יולי 1791 וינה
Anh. 78 620b תרגיל ברב קוליות ~ספטמבר 1791 וינה
Anh. 245 621a אריה לבס, "Io ti lascio, o cara, addio" ~ספטמבר 1791 פראג?
621 621 La clemenza di Tito – "חסדו של טיטוס" 6 בספטמבר 1791 פראג PDF
620 620 Die Zauberflöteחליל הקסם 30 בספטמבר 1791 וינה O[1],O[2],4

7,9,13
14,15,17

622 622 קונצ’רטו לקלרנית בלה אוקטובר 1791 וינה PDF
623 623 קנטטה לבונים החופשיים 15 בנובמבר 1791 וינה
624 626a קדנצות לקונצ'רטו לפסנתר    
626 626 רקוויאם ברה מינור סוף 1791 וינה Dies Irae

Tuba Mirum

רשימת מקורות[עריכת קוד מקור | עריכה]

קובצי PDF[עריכת קוד מקור | עריכה]

עיקריים[עריכת קוד מקור | עריכה]

אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ עיצוב 1
  2. ^ עיצוב 2