רשימת צוות ה-WWE

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
WWE Logo.svg

ה-WWE הוא ארגון היאבקות אמריקאי שמשרדיו נמצאים בסטמפורד, קונטיקט. צוות העובדים ב-WWE מורכב ממתאבקים, מנג'רים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, שופטים, מאמנים, מפיקים, תסריטאים ועוד.

החוזים בארגון מורכבים מחוזה פיתוח עד לרמה של חוזה לטווח ארוך של שנים. העובדים ברוסטר הראשי משתייכים לאחת התוכניות (Raw או סמאקדאון). כמו כן, התוכנית 205 לייב היא בלעדית למחלקת משקל הקל של הארגון (93 ק"ג ומטה).

כוח האדם של הארגון מאורגן להלן על ידי תפקידם ב-WWE:

מתאבקים[עריכת קוד מקור | עריכה]

משפחת מקמהן[עריכת קוד מקור | עריכה]

(משמאל לימין) וינס מקמהן, טריפל H ושיין מקמהן
סטפני מקמהן

משפחת מקמהן היא בעלת המניות והבעלים של ה-WWE. בנוסף לתפקידים הארגונים של בני המשפחה, הם מופיעים גם כדמויות סמכותיות וכמתאבקים באופן לא תדיר במותגים השונים.

שם במה שם אמיתי הערות
מר. מקמהן וינס מקמהן יו"ר הדירקטוריון
מנכ"ל
מפיק בפועל
בעל חלק רב בארגון
שיין מקמהן שיין מקמהן בעל חלק זעיר בארגון
מתאבק מדי פעם
סטפני מקמהן סטפני לווק מנהלת המותג הראשית
נציבה ממונה
בעלת חלק זעיר בארגון
חברה בדירקטוריון
מתאבקת מדי פעם
טריפל H פול לווק בעל בעלות מינורית בחברה
חבר בדירקטוריון
סמנכ"ל
מנהל תפעול ראשי
מתאבק מדי פעם

Raw[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – Raw

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

אומוס
שם במה שם אמיתי הערות
AJ סטיילס אלן ג'ונס אלוף הזוגות של Raw
אקירה טוזאווה אקירה טוזאווה אלוף 24/7 של ה-WWE
אנדרדה מנואל אנדרדה אורופזה
אנג'ל גרזה הומברטו גרזה סולאנו
בובי לאשלי פרנקלין לאשלי אלוף ה-WWE
"השד" בריי וויאט ווינדהאם רוטונדה
סדריק אלכסנדר סדריק ג'ונסון
דמיאן פריסט לואיס מרטינז
דרו גולאק דרו גולאק
דרו מקינטייר אנדרו גאלוויי הרביעי
אליאס ג'פרי שולו
אריק ריימונד רואו
גולדברג ביל גולדברג חבר היכל התהילה
גראן מטאליק מסקרה דוראדה
הומברטו קאריו הומברטו קאריו
איבר טוד סמית'
ג'קסון רייקר צ'אד ליאל
ג'ף הארדי ג'פרי הארדי
ג'ינדר מהאל יוברג' דסי
ג'ון מוריסון ג'ון הניגן
קית' לי קית' לי
קופי קינגסטון קופי סרקודי-מנסה
לינסה דוראדו חוסה קורדרו
מייס ברנן ויליאמס
המיז מייקל מיזנין לא פעיל; קרע ברצועה הצולבת הקדמית
מוסטפא עלי עדיל עלאם
MVP חסן חמין אסד
אומוס טולולופה אומוגבהין אלוף הזוגות של Raw
רנדי אורטון רנדל אורטון
רג'ינלד סידני בייטמן
ריקושט טרבור מאן
רידיק מוס מייקל רליס
רידל מת'יו רידל
R-טרות' רוני קילינגס
שאנקי גורבינדר סינג
שיימוס סטפן פארליי אלוף ארצות הברית
שלטון בנג'מין שלטון בנג'מין
טי-באר כריסטופר דיג'אק
טייטוס אוניל תדיאוס בולארד סניור
ויר רינקו רג'פוט
אקסבייר וודס אוסטין ווטסון

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסה בליס אלכסיס קאופמן
אלייה נוף אל-עריבי
אסקה קנאקו אוראיי
בקי לינץ' רבקה קווין לא פעילה; חופשת אמהות
שארלוט פלייר אשלי פליר
דנה ברוק אשלי סברה
דודרופ קימברלי בנסון
איווה מארי נטלי קויל
לייסי אוואנס מייסי אסטרלה-קדלץ לא פעילה; חופשת אמהות
נעמי טריניטי פאטו
ניה ג'קס סבלינה פננה
ניקי קרוס ניקולה גלנקרוס
ריאה ריפלי דמי בנט אלופת הנשים של Raw
שיינה בייזלר שיינה בייזלר

סמאקדאון[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – סמאקדאון

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אנג'לו דוקינס גארי גורדון
אפולו קרוז ססה אואה האלוף הבין יבשתי
ברון קורבין תומאס פסטוק
ביג אי אטורה איוון
סזארו קלאודיו קסטניולי
צ'אד גייבל צ'ארלס בטס
קומנדר עזיז באבטונדה אייגבוסי
דולף זיגלר ניקולאס נמת'
דומיניק מיסטריו דומיניק גוטיירז אלוף הזוגות של סמאקדאון
פין באלור פרגל דוויט
ג'יי אוסו יושוע פאטו
ג'ימי אוסו ג'ונתן פאטו
קווין אואנס קווין סטין
המלך נקאמורה שינסקה נקאמורה
מונטז פורד קנת' קרופורד
אוטיס ניקולה בוגוז'ביץ'
ריי מיסטריו אוסקר גוטיירז אלוף הזוגות של סמאקדאון
ריק בוגז אריק בוגנהאגן
רוברט רוד רוברט רוד ג'וניור
רומן ריינס ליאטי אנואי האלוף האוניברסלי
סמי זיין רמי סבי
סת' רולינס קולבי לופז
שיין ת'ורן שיין ורייזר

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
ביילי פמלה מרטינז
ביאנקה בלאייר ביאנקה בלייר אלופת הנשים של סמאקדאון
כרמלה לאה ואן דייל
ליב מורגן ג'יונה דאדיו
מיה יים סטפני בל
נטליה נטליה ניידהארט-וילסון אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
סשה בנקס מרסדס קסטנר-ורנאדו
שוטצי אשלי אורבנסקי
סוניה דוויל דריה ברנאטו מופיעה גם ב-Raw וגם בסמאקדאון כדמות בעל סמכות מנהלית
טמינה שרונה סנוקה-פולמלו אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
טיגן נוקס סטפני ניוול
טוני סטורם טוני רוסל
זלינה וגה תיאה באדג'ן

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלייה מיסטריו אליה גוטיירז הבת של ריי מיסטריו
פול היימן פול היימן מנג'ר של רומן ריינס

NXT[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

אייזיאה "סוורב" סקוט
שם במה שם אמיתי הערות
אדם קול אוסטין ג'נקינס
אנדרה צ'ייס צ'אנס בארו
אשנטה "תי" אדוניס תהוטי מיילס
אוסטין ת'יאורי אוסטין וייט
בואה ינבו וואנג
בובי פיש רוברט אנתוני פיש לא פעיל; פציעה בשריר הזרוע הדו-ראשי
ברונסון ריד ג'רמיין היילי
קמרון גריימס טרבור קאדל
קרמלו הייס כריסטיאן בריגהאם
דני בורץ' מרטין האריס לא פעיל; פריקת כתף
דזמונד טרוי דנזל דג'ורנט
דקסטר לומיס סמואל שו
דרייק מאבריק ג'יימס קורטין
דוק הדסון ברנדן וינק
אקימן הידקי סוזוקי
איקימן ג'ירו סוג'ירו היגוצ'י
אייזיאה "סוורב" סקוט סטפון סטריקלנד אלוף צפון אמריקה של NXT
ג'ייק אטלס קני מארקס
ג'יימס דרייק ג'יימס דוול
חואקין ויילד מייקל פריז
ג'ו ג'ייסי ג'וסף רובי
ג'וני גרגאנו ג'ון גרגאנו
ג'וש בריגס ג'ושוע ברונס
קאריון קרוס קווין קיסר אלוף ה-NXT
קונה ריבס נוח פנג-פוטייס לא פעיל; קרע בלברום מפרק הירך
קושידה יוג'ירו קושידה אלוף ה-NXT במשקל קל
קייל אוריילי קייל גרינווד
אל. איי. נייט שון ריקר אלוף מיליון הדולר
ליאון ראף דרטניון ראפין
מנסור מנסור אל-שייאיל
נאש קרטר זכארי גרין אלוף הזוגות של NXT
אודיסיאה ג'ונס עומארי פאלמר
אוני לורקאן כריסטופר ג'ירארד
פאט מקאפי פטריק מקאפי
פיט דאן פיטר אינגלנד
ראול מנדוזה ראול מנדוזה
רידג' הולנד לוק מנזיס לא פעיל; פציעה בקרסול
רודריק סטרונג כריסטופר לינדסי
סנטוס אסקובר חורחה אלקנטר בולי
סאורב סאורב ג'וראר
טימותי טאצ'ר טימותי מורה
תומאסו צ'אמפה תומאסו צ'אמפה
טופ דולה אנתוני פרנסיס
טריי בקסטר כריסטיאן האבל
טיילר ראסט ראסל טיילור
וס לי דיבון אברהארט אלוף הזוגות של NXT
זאק גיבסון ג'ק רה

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
בי-פאב בריאנה ברנדי
קנדיס לאריי קנדיס גרגאנו
קורה ג'ייד בריאנה קודה
דקוטה קאי צ'רי קראולי
אמבר מון אדריאן ריס
פרנקי מונייה קירה מניין-פורסטר
אינדי הארטוול סמנתה דה מרטין
איאו שיראי מסאמי אודאטה אלופת זוגות הנשים של NXT
ג'סי קמאה ג'סיקה אלבן
קייסי קטנזארו קייסי קטנזארו
קיידן קרטר לייסי ליין
מנדי רוז אמנדה סקומאנו
מרסדס מרטינז ג'סמין בניטז
ראקל גונזלס ויקטוריה גונזלס אלופת הנשים של NXT
סאראי סאראי פוג'ימורה
זאיה לי ז'או זאיה
זיידה ראמיר אנג'לה ארנולד
זואי סטארק תרסה סראנו אלופת זוגות הנשים של NXT

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
מלקולם ביוונס סטוקלי האת'וויי מנג'ר של הדיאמונד מיין
רוברט סטון רוברט שטראוס מנג'ר של אלייה
סמואה ג'ו נואופולו סינואה אוכף החוקים המיוחד ועוזר הג'נרל מנג'ר של ויליאם ריגל
סקרלט אליזבת צ'יהאיה מנג'רית של קאריון קרוס
ויליאם ריגל דארן מת'יוס ג'נרל מנג'ר
מפיק
צייד כישרונות
מנהל פיתוח כישרונות

NXT UK[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT UK

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
איי-קיד קרלוס רואיז אלוף גביע המורשת של NXT UK
אמיר ג'ורדן בילאל אנסרי
אשטון סמית' אשטון סמית'
ביילי מת'יוס ביילי מת'יוס
דייב מסטיף דייוויד מינטון
אדי דניס אדוארד דניס
פביאן אייכנר פביאן אייכנר
פלאש מורגן וובסטר גייבין ווטקינס
איליה דרגונוב איליה רוקובר
ג'ו קופי ג'וסף קופי
ג'ורדן דבלין ג'ורדן דבלין
ג'וסף קונרס ג'וסף באקטון
קני ויליאמס אלן נידרי
לואיס האולי לא ידוע אלוף הזוגות של NXT UK
מרסל ברטל מרסל ברטל
מארק אנדרוז מארק אנדרוז
מארק קופי מארק קופי
ניית'ן פרייזר בנג'מין טימס
נועם דר נועם דר אלוף העולם במשקל כבד של ICW
אוליבר קרטר אוליבר סאוטר
פריימט ג'יי מלרוז
רמפייג' בראון אוליבר ביני
סם גראדוול סם גראדוול
סם סטוקר לא ידוע אלוף הזוגות של NXT UK
סקסון האקסלי רוס קוק
שה סמואלס שאהין חוסיינפור
תיאומן מטהאן קוקאבאשוגלו
טרנט סבן בנג'מין ווב
טאקר פול גלאגר
טיילר בייט טיילר בייט
טייסון טי בון טום קליפורד
וולטר וולטר האן אלוף בריטניה של NXT
ויילד בור מייקל היצ'מן
וולפגנג בארי יאנג

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

מייקו סאטומורה
שם במה שם אמיתי הערות
אמייל אמייל דיב
איף ואלקירי איף קוסאק
דני לונה קלואי סמית'
איילה דאון קורטני סטיוארט
ג'יני ג'יני סנדו
קיי לי ריי קיילי ריי
מייקו סאטומורה מייקו סאטומורה אלופת הנשים של NXT UK
נינה סמואלס סמנת'ה אלן
זאיה ברוקסייד זאיה הנדרסון

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
ג'וני סיינט ג'ון מילר ג'נרל מנג'ר
סיד סקאלה לא ידוע עוזר ג'נרל מנג'ר
מתאבק מדי פעם

205 לייב (דיוויזיית משקל קל)[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – 205 לייב
שם במה שם אמיתי הערות
דה בריאן קנדריק בריאן קנדריק

חופשיים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערה: ה-WWE מגדירים את מתאבקים אלה כחתומים בחברה, אך לא משתייכים לאף אחד מהמותגים, לכן נקראים מתאבקים חופשיים.

שם במה שם אמיתי הערות
אדג' אדם קופלנד חבר היכל התהילה
גולדברג ביל גולדברג חבר היכל התהילה
ג'ון סינה ג'ון סינה מופיע באופן לא רציף
מאריס מאריס מיזאנין מנג'רית של המיז
רונדה ראוזי רונדה ראוזי

מגויסי מתחם ה-Performance Center[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – WWE Performance Center

מתאבקי המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
דניאל וידוט דניאל וידוט
ג'יט רמה סאטנדר דאגר
סידני בייטמן סידני בייטמן
זכריה סמית' זכריה סמית'

מתאבקות המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
סימון ג'ונסון סימון ג'ונסון

צוות שידור[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מתייחסת לחברי צוות השידור שמכסים את שידורי ה-WWE. קבוצה זו כוללת מגישים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, מארחי פאנל לפני ולאחר האירועים ואנליסטים.

מייקל קול
שם במה שם אמיתי הערות
אלישיה טיילור אלישיה טיילור קריינית ב-NXT
מראיינת מאחורי הקלעים
אנדי שפרד אנדרו שפרד קריין ב-NXT UK
בת' פיניקס אליזבת' קופלנד פרשנית ב-NXT
חברת היכל התהילה
בוקר טי רוברט האפמן אנליסט בפאנל לפני אירועי השלם וצפה
חבר היכל התהילה
ביירון סקסטון בריאן קלי פרשן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קרלוס קבררה קרלוס קבררה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
צ'ארלי קארוסו צ'ארלי ארנולט מראיינת מאחורי הקלעים ב-Raw
מנחת הפאנל לפני אירועי שלם וצפה
קורי גרייבס מת'יו פולינסקי פרשן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
דייוויד אוטונגה דייוויד אוטונגה סניור אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פונאקי צ'ושי פונאקי פרשן יפני באירועי שלם וצפה
גרג המילטון גרג הוטסון קריין בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
ג'רי לולר ג'רי לולר פרשן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
חבר היכל התהילה
ג'וג'ו ג'וסן אופרמן קריינית ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'ונתן קואצ'מן ג'ונתן קואצ'מן מנחה הפאנל לפני אירועי שלם וצפה
קיילה ברקסטון קיילה בקר מראיינת מאחורי הקלעים בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
מנחה ב-The Bump
מרסלו רודריגז מרסלו רודריגז לפריה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מקנזי מיטשל מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים ב-NXT
מנחה ב-The Bump
מייקל קול מייקל קולגארד סגן נשיא הכריזה
שדרן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
מייק רום אוסטין רומרו קריין ב-Raw
פיטר רוזנברג פיטר רוזנברג אנליסט בפאנל לפני אירועי השלם וצפה
סם רוברטס סמואל רוברטס אנליסט בפאנל לפני אירועי השלם וצפה
שרה שרייבר שרה שרייבר מראיינת מאחורי הקלעים
סקוט סטנפורד סקוט סטנפורד מנחה ב-Afterburn וב-Free for All
ויק ג'וסף ויק טראבגליאנטה שדרן ב-NXT וב-205 לייב
וייד בארט סטיוארט בנט פרשן ב-NXT

שופטים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
איה סמית' איה סמית'
צ'אד פטון צ'אד פטון Raw
שופט בכיר
צ'ארלס רובינסון צ'ארלס רובינסון סמאקדאון
שופט בכיר
כריס שארפ כריס שארפ NXT
NXT UK
די איי ברואר אנטרון ברואר NXT
דן אנגלר דן אנגלר Raw
דנילו אנפיביו דנילו אנפיביו סמאקדאון
דריק מור דריק מור Raw
דארל שארמה דארל שארמה NXT
NXT UK
אדי אורנגו אדי אורנגו Raw
ג'ייק קלמונס ג'ייק קלמונס
ג'ייסון איירס ג'ייסון איירס סמאקדאון
ג'סיקה קאר ג'סיקה הייסר סמאקדאון
ג'ון קון ג'ון קון Raw
שופט בכיר
רוד זאפאטה רוברט ויסטה Raw
ריאן טראן ריאן טראן סמאקדאון
שון בנט מת'יו בנט Raw
סטפון סמית' סטפון סמית' NXT
טום קסטור תומאס קסטור NXT
טום סקרבורו תומאס סקרבורו NXT UK

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]