רשימת צוות ה-WWE

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
WWE Logo.svg

ה-WWE הוא ארגון היאבקות אמריקאי, ה-WWE, שמשרדיו נמצאים בסטמפורד, קונטיקט. צוות העובדים ב-WWE מורכב ממתאבקים, מנג'רים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, שופטים, מאמנים, מפיקים, תסריטאים ועוד.

החוזים בארגון מורכבים מחוזה פיתוח עד לרמה של חוזה לטווח ארוך של שנים. העובדים ברוסטר הראשי משתייכים לאחת התוכניות (Raw או סמאקדאון). כמו כן, התוכנית 205 לייב היא בלעדית למחלקת משקל הקל של הארגון (93 ק"ג ומטה).

כוח האדם של הארגון מאורגן להלן על ידי תפקידם ב-WWE:

מתאבקים[עריכת קוד מקור | עריכה]

משפחת מקמהן[עריכת קוד מקור | עריכה]

(משמאל לימין) וינס מקמהן, טריפל אייץ' ושיין מקמהן
סטפני מקמהן

משפחת מקמהן היא בעלת המניות והבעלים של ה-WWE. בנוסף לתפקידים הארגונים של בני המשפחה, הם מופיעים גם כדמויות סמכותיות וכמתאבקים באופן לא תדיר במותגים השונים.

שם במה שם אמיתי הערות
מר. מקמהן וינס מקמהן יו"ר הדירקטוריון
מנכ"ל
מפיק בפועל
בעל חלק רב בארגון
שיין מקמהן שיין מקמהן בעל חלק זעיר בארגון
מתאבק מדי פעם
סטפני מקמהן סטפני לווק מנהלת ראשית של המותג
נציבה ממונה
בעלת חלק זעיר בארגון
חברה בדירקטוריון
מתאבקת מדי פעם
טריפל אייץ' פול לווק בעל בעלות מינורית בחברה
חבר בדירקטוריון
סמנכ"ל
מנהל תפעול ראשי
מתאבק מדי פעם

Raw[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – Raw

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

הריבייבל - דאש ויילדר וסקוט דוסון (מימין לשמאל)
שם במה שם אמיתי הערות
AJ סטיילס אלן ג'ונס אלוף ארצות הברית
אקאם סאני דינסה
ברון קורבין תומאס פסטוק
בו דאלאס טיילור רוטנדה
בובי לאשלי פרנקלין לאשלי
בובי רוד רוברט רוד ג'וניור
ברון סטרומן אדם שר
בריי וויאט ווינדהאם רוטנדה
ברוק לסנר ברוק לסנר האלוף האוניברסלי
סדריק אלכסנדר סדריק ג'ונסון
סזארו קלאודיו קסטניולי
קורט הוקינס בריאן מאיירס
קורטיס אקסל ג'וסף הניג
דאש ויילדר דניאל וילר אלוף הזוגות של Raw
דין אמברוז ג'ונתן גוד
דולף זיגלר ניקולאס נמת'
דרו מקינטייר אנדרו גאלוויי
EC3 מייקל האטר
אריק ריימונד רואו
אריק יאנג ג'רמי פריץ
פאנדנגו קורטיס הוסי לא פעיל; קרע ברקמת הסחוס בכתף שמאל
גראן מטאליק מסקרה דוראדה
הית' סלייטר הית' מילר
איבר טוד סמית'
ג'יי אוסו יושוע פאטו
ג'ימי אוסו ג'ונתן פאטו
קאליסטו עמנואל רודריגז
קארל אנדרסון צ'אד אלגרה
קונור ראיין פרמטר
לינסה דוראדו חוסה קורדרו
ליאו ראש ליונל גרין מנג'ר של בובי לאשלי
לוק גאלוס אנדרו הנקינסון
המיז מייקל מיזאנין
מוג'ו ראולי דין מוטדי
נו ויי חוזה לויס ולנזואלה ג'וניור
ריי מיסטיריו אוסקר גוטיירז
רזאר גזים סלמאני
ריינו טרנס גרין
ריקושט טרבור מאן
סמי זיין רמי סבי
סמואה ג'ו נואופולו סינואה
סקוט דוסון דייוויד הרווד אלוף הזוגות של Raw
סת' רולינס קולבי לופז
טייטוס אוניל תדיאוס בולארד סניור
ויקטור אריק תומפסון
זאק ריידר מת'יו קרדונה

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסה בליס אלכסיס קאופמן
אלישיה פוקס ויקטוריה קרופורד
בקי לינץ' רבקה קווין אלופת הנשים של Raw
בת' פיניקס אליזבת' קופלנד פרשנית ב-NXT
חברת היכל התהילה
דנה ברוק אשלי סברה
לייסי אוואנס מייסי אסטרלה
נעמי טריניטי פאטו
נטליה נטליה ניידהארט-וילסון
ניה ג'קס סבלינה פננה לא פעילה; פציעות בברכיים
רונדה ראוזי רונדה ראוזי לא פעילה; ניתוח ביד
רובי ריוט דורי פראנג'
שרה לוגאן שרה ברידג'ס
סשה בנקס מרסדס קסטנר-ורנאדו
טמינה סרונה סנוקה-פולמלו

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
מאריס מאריס מיזאנין מנג'רית של המיז
פול היימן פול היימן מנג'ר של ברוק לסנר

סמאקדאון[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – סמאקדאון
קופי קינגסטון
R-טרות'
הניו דיי - ביג אי (אמצע) ואקסבייר וודס (שמאל)

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
איידן אינגליש מת'יו ריוולדט משמש בנוסף כפרשן ב-205 לייב
עלי עדיל עלאם
אליסטר בלאק טום באדג'ן
אנדרדה מנואל אנדרדה אורופזה
ביג אי אטורה איוון אלוף הזוגות של סמאקדאון
ביג שואו פול וייט II
באדי מרפי מת'יו אדמס
צ'אד גייבל צ'ארלס בטס
דניאל בריאן בריאן דניאלסון
אליאס ג'פרי שולו
אפיקו קולון אורלנדו קולון
הארפר ג'ון הובר
פין באלור פרגל דוויט
ג'ף הארדי ג'פרי הארדי לא פעיל; פציעה בברך
ג'ינדר מהאל יוברג' דסי לא פעיל; פציעה בברך
קווין אואנס קווין סטין
קיליאן דיין דמיאן מקל
קופי קינגסטון קופי סרקודי-מנסה אלוף ה-WWE
לארס סאליבן דילן מיילי
לוק גאלוס אנדרו הנקינסון
מאט הארדי מת'יו הארדי
אוטיס ניקולה בוגוז'ביץ'
פרימו קולון אדווין קולון קואטס
R-טרות' רוני קילינגס אלוף 24/7 של ה-WWE
רנדי אורטון רנדל אורטון
רומן ריינס ליאטי אנואי
רואן ג'וסף רוד
רוסב מירוסלב ברנשב
שיימוס סטפן פארליי
שלטון בנג'מין שלטון בנג'מין
שינסקה נקאמורה שינסקה נקאמורה האלוף הבין יבשתי
סין קארה חורחה אריאס
טאקר לוי קופר
אקסבייר וודס אוסטין ווטסון אלוף הזוגות של סמאקדאון
מנחה תוכנית היוטיוב UpUpDownDown

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אסקה קנאקו אוראיי
ביילי פמלה מרטינז אלופת הנשים של סמאקדאון
בילי קיי ג'סיקה מקאיי אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
כרמלה לאה ואן דייל מנג'רית של R-טרות'
שארלוט פלייר אשלי פלייר
אמבר מון אדריאן ריס
קיירי סיין קאורי האוסקו
לאנה קת'רין פרי מנג'רית של רוסב
ליב מורגן ג'יונה דאדיו
מנדי רוז אמנדה סקומאנו
מיקי ג'יימס מיקי ג'יימס-אלדיס לא פעיל; פציעה בברך
פייטון רויס קאסי מקינטוש אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
סוניה דוויל דריה ברנאטו
זלינה וגה תיאה טרינידד מנג'רית של אנדרדה

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
פייג' סאראיה-ג'ייד בוויס מנג'רית של אסקה וקיירי סיין

205 לייב (דיוויזיית משקל קל)[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – 205 לייב
דרו גולאק
שם במה שם אמיתי הערות
אקירה טוזאווה אקירה טוזאווה
ארייה דבארי ארייה דבארי
דה בריאן קנדריק בריאן קנדריק
דרו גולאק דרו גולאק אלוף ה-WWE במשקל קל
"ג'נטלמן" ג'אק גלאגר אוליבר קלפי מופיע גם ב-NXT UK
הומברטו קאריו הומברטו קאריו
מייק קנליס מייקל בנט
אוני לורקאן כריסטופר ג'ירארד
סמיר סינג הרווינדר סיהרה
סוניל סינג גורבינדר סיהרה
טוני ניס אנטוני ניס

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

דרייק מאבריק
שם במה שם אמיתי הערות
דרייק מאבריק ג'יימס קורטין ג'נרל מנג'ר של 205 לייב
מריה קנליס מריה קנליס מנג'רית של מייק קנליס

NXT[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

הסטריט פרופיטס - מונטז פורד (שמאל) ואנג'לו דוקינס (ימין)
שם במה שם אמיתי הערות
אדם קול אוסטין ג'נקינס אלוף NXT
אנג'לו דוקינס גארי גורדון אלוף הזוגות של NXT
אפולו קרוז ססה אואה
בובי פיש רוברט אנתוני פיש
סזאר בונוני סזאר בונוני
דמיאן פריסט לואיס מרטינז
דני בורץ' מרטין האריס מופיע גם ב-NXT UK
דומיניק דיג'אקוביץ' כריסטופר דיג'אק
אייזיאה "סוורב" סקוט סטפון סטריקלנד
ג'קסון רייקר צ'אד ליאל
ג'וני גרגאנו ג'ון גרגאנו
קית' לי קית' לי
קונה ריבס נוח פנג-פוטייס
קייל אוריילי קייל גרינווד
קושידה יוג'ירו קושידה
מאט רידל מת'יו רידל
מונטז פורד קנת' קרופורד אלוף הזוגות של NXT
ניק מילר מייקל ניקולס
ראול מנדוזה ראול מנדוזה
רידיק מוס מייקל רליס
רודריק סטרונג כריסטופר לינדסי
שיין ת'ורן שיין ורייזר
סטיב קאטלר סטיבן קופריק
טינו סבטלי סבטינו פיסיטלי לא פעיל; פציעה בחזה
תומאסו צ'אמפה תומאסו צ'אמפה לא פעיל; פציעה בצוואר
טיילר בריז מתיאס קלמנט
ולווטין דרים פטריק קלארק ג'וניור אלוף צפון אמריקה של NXT
ווסלי בלייק קורי ווסטון

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלייה נוף אל-עריבי
ביאנקה בלאייר ביאנקה בלייר
קנדיס לאריי קנדיס גרגאנו
דקוטה קאי צ'רי קראולי לא פעילה; קרע ברצועה הצולבת הקדמית
דיאונה פוראזו דיאונה פוראזו מופיע גם ב-NXT UK
איאו שיראי מסאמי אודאטה
ג'זמין דיוק ג'זמין דיוק
מרינה שפיר מרינה שפיר
מיה אים סטפני בל
שיינה בייזלר שיינה בייזלר אלופת הנשים של NXT
טיינרה קונטי טיינרה מלו דה קרבאליו
ונסה בורן דניאל קמלה

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

וויליאם ריגל
שם במה שם אמיתי הערות
וויליאם ריגל דארן מת'יוס ג'נרל מנג'ר
מפיק
צייד כישרונות
מנהל פיתוח כישרונות

NXT UK[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT UK

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסנדר וולף אקסל טישר
אמיר ג'ורדן בילאל אנסרי
אשטון סמית' אשטון סמית'
דייב מסטיף דייוויד מינטון
אדי דניס אדוארד דניס
פביאן אייכנר פביאן אייכנר
פלאש מורגן וובסטר גייבין ווטקינס
ג'יימס דרייק ג'יימס דוול אלוף הזוגות של NXT UK
ג'ו קופי ג'וסף קופי
ג'ורדן דבלין ג'ורדן דבלין
ג'וסף קונרס ג'וסף באקטון
קסיוס אונו כריס ספרדלין
קני ויליאמס אלן נידרי
ליגרו סיימון מוסק
מרסל ברטל מרסל ברטל
מארק אנדרוז מארק אנדרוז מופיע גם ב-205 לייב
מארק קופי מארק קופי
נועם דר נועם דר מופיע גם ב-205 לייב
פיט דאן פיטר אינגלנד מופיע גם ב-NXT
סאם גראדוול סאם גראדוול
סאקסון האקסלי רוס קוק
טראוויס בנקס טראוויס בליג
טרנט סבן בנג'מין ווב אלוף Progress Atlas
מופיע גם ב-NXT
טאקר פול גלאגר
טיילר בייט טיילר בייט מופיע גם ב-NXT
טייסון טי בון טום קליפורד
וולטר וולטר האן אלוף בריטניה
ויילד בור מייקל היצ'מן
וולפגנג בארי יאנג
זאק גיבסון ג'ק רה אלוף הזוגות של NXT UK

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
צ'ארלי מורגן יסמין לנדר
איילה דאון קורטני סטיוארט
ג'יני ג'יני סנדו
קילר קלי רחל לורנסו
מילי מקנזי מילי מקנזי
נינה סמואלס סאם אלן
ריאה ריפלי דמי בנט
טוני סטורם טוני רוסל אלופת הנשים של NXT UK
זאיה ברוקסייד זאיה הנדרסון

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
ג'וני סיינט ג'ון מילר ג'נרל מנג'ר
סיד סקאלה לא ידוע עוזר ג'נרל מנג'ר
מתאבק מדי פעם

מגויסי מתחם ה-Performance Center[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – WWE Performance Center

מתאבקי המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלברט הארדי ג'וניור אלברט הארדי ג'וניור
אדריאן ג'אוד אדריאן ג'אוד
באבטונדה באבטונדה אייגבוסי
בואה ינבו וואנג
ברנן ויליאמס ברנן ויליאמס
דן מת'ה דניאל מת'ה
דניאל וידוט דניאל וידוט
דנזל דג'ורנט דנזל דג'ורנט
אריק בוגנהאגן אריק בוגנהאגן
גרזה ג'וניור הומברטו גרזה סולאנו
ג'יט רמה סאטנדר דאגר
ג'ורדן אומגבהין ג'ורדן אומגבהין
לוק מנזיס לוק מנזיס
מנסור אל-שייאיל מנסור אל-שייאיל
מרס וואנג וואנג שיאולונגל
מוחמד עבדלפאתח מוחמד עבדלפאתח
נאסר אלרוחיה נאסר אלרוחיה
ניק קומורוטו ניקולאס קומורוטו
עומארי פאלמר עומארי פאלמר
רינקו סינג רינקו סינג
רוברט שטראוס רוברט שטראוס
רוקי ייפנג יושיאנג
סמואל שואו סמואל שואו
סאורב ג'וראר סאורב ג'וראר
סקוט פארקר ג'פרי פארקר
שיין מת'יוס מת'יוס לי
סטייסי ארווין ג'וניור סטייסי ארווין ג'וניור
טאישאן דונג דונג ג'יאנג'ון
טיאן בינג בין וואנג
טרבור לי טרבור קדל

מתאבקות המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
צ'לסי גרין צ'לסי גרין
ג'סי אלבן ג'סיקה אלבן
קייסי קטנזארו קייסי קטנזארו
קאוויטה דווי קאוויטה דלאל
לייסי ליין לייסי ליין
MJ ג'נקינס מוניק ויליאמס-ג'נקינס
ריינה גונזלס ויקטוריה גונזלס
טיגן נוקס סטפני ניואל לא פעילה; פציעה ברגל
זאיה לי ג'או זאיה

עצמאיים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערה: ה-WWE מגדירים את מתאבקים אלה כחתומים בחברה, אך לא משתייכים לאף אחד מהמותגים, לכן נקראים מתאבקים עצמאיים.

שם במה שם אמיתי הערות
ג'ון סינה ג'ון סינה מופיע באופן לא רציף
קיין גלן ג'ייקובס ראש העיר של מחוז נוקס, טנסי
עורך הופעות מוגבלות
ניקי קרוס ניקולה גלנקרוס
אנדרטייקר מארק קאלאווי מופיע באופן לא רציף

צוות שידור[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מתייחסת לחברי צוות השידור שמכסים את שידורי ה-WWE. קבוצה זו כוללת מגישים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, מארחי פאנל לפני ולאחר האירועים ואנליסטים.

מייקל קול
שם במה שם אמיתי הערות
בוקר טי רוברט האפמן אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פרשן ב-Raw
חבר היכל התהילה
ביירון סקסטון בריאן קלי פרשן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קרלוס קבררה קרלוס קבררה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קתי קלי קת'רין קלי מנחת התוכניות: WWE Now, Bottom Line ו-NXT Insider
צ'ארלי קארוסו צ'ארלי ארנולט מראיינת מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קורי גרייבס מת'יו פולינסקי פרשן ב-Raw, בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
דייוויד אוטונגה דייוויד אוטונגה סניור אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פונאקי צ'ושי פונאקי שדרן יפני באירועי שלם וצפה
גרג המילטון גרג הוטסון קריין בסמאקדאון, ב-205 לייב ובאירועי שלם וצפה
ג'רי לולר ג'רי לולר אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
חבר היכל התהילה
ג'רי סוטו ג'רי סוטו שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'וג'ו ג'וסן אופרמן קריינית ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'ונתן קואצ'מן ג'ונתן קואצ'מן פרשן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קיילה ברקסטון קיילה בקר מראיינת מאחורי הקלעים בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קריינית של NXT
מרסלו רודריגז מרסלו רודריגז לפריה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מאורו רנאלו מאורו רנאלו שדרן ב-NXT
מייקל קול מייקל קולגארד שדרן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מייק רום אוסטין רומרו מראיין מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי השלם וצפה
קריין ב-NXT ובמיין איבנט
נייג'ל מקגינס סטיבן האוורת' פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פרסי ווטסון ניקולאס מקניל פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פיטר רוזנברג פיטר רוזנברג אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
רנה יאנג רנה פאקט פרשנית ב-Raw, טורניר הנשים לזכר מאי יאנג ובאירועי שלם וצפה
מנחה ב-Experience, ב-Vintage וב-Free for All
מנחת הפאנל של לפני ואחרי אירועי שלם וצפה
שרה שרייבר שרה שרייבר מראיינת מאחורי הקלעים
סקוט סטנפורד סקוט סטנפורד מנחה ב-Afterburn וב-Free for All
שאדיה בסיסו שאדיה בסיסו מראיינת מאחורי הקלעים
טום פיליפס תומאס הניפן שדרן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
ויק ג'וסף ויק טראבגליאנטה שדרן ב-205 לייב ובמיין איבנט

שופטים[עריכת קוד מקור | עריכה]

מייק קיודה
שם במה שם אמיתי הערות
צ'אד פטון צ'אד פטון Raw
שופט בכיר
צ'ארלס רובינסון צ'ארלס רובינסון סמאקדאון
שופט בכיר
כריס שארפ כריס שארפ NXT
NXT UK
די איי ברואר אנטרון ברואר NXT
דן אנגלר דן אנגלר Raw
דנילו אנפיביו דנילו אנפיביו סמאקדאון
דריק מור דריק מור Raw
דארל שארמה דארל שארמה NXT
דרייק וורץ דרייק וורץ NXT
שופט בכיר
אדי אורנגו אדי אורנגו NXT
ג'ייסון איירס ג'ייסון איירס סמאקדאון
ג'סיקה קאר ג'סיקה הייסר NXT
ג'ואל אלן ג'ואל אלן NXT UK
ג'ון קון ג'ון קון Raw
שופט בכיר
מייק קיודה מייקל קיודה סמאקדאון
שופט בכיר
רוד זאפאטה רוברט ויסטה Raw
ריאן טראן ריאן טראן סמאקדאון
שון מקלפלין שון מקלפלין NXT UK
שון בנט מת'יו בנט Raw
טום קסטור תומאס קסטור NXT

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]