רשימת צוות ה-WWE

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
WWE Logo.svg

ה-WWE הוא ארגון היאבקות אמריקאי שמשרדיו נמצאים בסטמפורד, קונטיקט. צוות העובדים ב-WWE מורכב ממתאבקים, מנג'רים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, שופטים, מאמנים, מפיקים, תסריטאים ועוד.

החוזים בארגון מורכבים מחוזה פיתוח עד לרמה של חוזה לטווח ארוך של שנים. העובדים ברוסטר הראשי משתייכים לאחת התוכניות (Raw או SmackDown). כמו כן, התוכנית 205 לייב היא בלעדית למחלקת משקל הקל של הארגון (93 ק"ג ומטה).

כוח האדם של הארגון מאורגן להלן על ידי תפקידם ב-WWE:

מתאבקים[עריכת קוד מקור | עריכה]

משפחת מקמהן[עריכת קוד מקור | עריכה]

(משמאל לימין) וינס מקמהן, טריפל אייץ' ושיין מקמהן
סטפני מקמהן

משפחת מקמהן היא בעלת המניות והבעלים של ה-WWE. בנוסף לתפקידים הארגונים של בני המשפחה, הם מופיעים גם כדמויות סמכותיות וכמתאבקים באופן לא תדיר במותגים השונים.

שם במה שם אמיתי הערות
מר. מקמהן וינס מקמהן יו"ר הדירקטוריון
מנכ"ל
מפיק בפועל
בעל חלק רב בארגון
שיין מקמהן שיין מקמהן בעל חלק זעיר בארגון
מתאבק מדי פעם
סטפני מקמהן סטפני לווק מנהלת המותג הראשית
נציבה ממונה
בעלת חלק זעיר בארגון
חברה בדירקטוריון
מתאבקת מדי פעם
טריפל אייץ' פול לווק בעל בעלות מינורית בחברה
חבר בדירקטוריון
סמנכ"ל
מנהל תפעול ראשי
מתאבק מדי פעם

Raw[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – Raw

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

The Viking Raiders - אריק ואיבר (משמאל לימין)
שם במה שם אמיתי הערות
AJ סטיילס אלן ג'ונס אלוף ארצות הברית
אקאם סאני דינסה
אקירה טוזאווה אקירה טוזאווה
אליסטר בלאק טום באדג'ן
אנדרדה מנואל אנדרדה אורופזה
אנג'לו דוקינס גארי גורדון
בובי לאשלי פרנקלין לאשלי
באדי מרפי מת'יו אדמס
ברוק לסנר ברוק לסנר אלוף ה-WWE
סדריק אלכסנדר סדריק ג'ונסון
קורט הוקינס בריאן מאיירס
דרו מקינטייר אנדרו גאלוויי
EC3 מייקל האטר
אריק יאנג ג'רמי פריץ
אריק רואן ג'וסף רוד
אריק ריימונד רואו אלוף הזוגות של Raw
הומברטו קאריו הומברטו קאריו
איבר טוד סמית' אלוף הזוגות של Raw
ג'יי אוסו יושוע פאטו
ג'ימי אוסו ג'ונתן פאטו
ג'ינדר מהאל יוברג' דסי לא פעיל; פציעה בברך
קארל אנדרסון צ'אד אלגרה
קווין אואנס קווין סטין
קונור ראיין פרמטר
ליאו ראש ליונל גרין אלוף ה-NXT במשקל קל
לוק גאלוס אנדרו הנקינסון
מוג'ו ראולי דין מוטדי
מונטז פורד קנת' קרופורד
נו ויי חוזה לויס ולנזואלה ג'וניור
רנדי אורטון רנדל אורטון
ריי מיסטיריו אוסקר גוטיירז
רזאר גזים סלמאני
ריקושט טרבור מאן
R-טרות' רוני קילינגס
רוסב מירוסלב ברנשב
סמואה ג'ו נואופולו סינואה
סת' רולינס קולבי לופז
שלטון בנג'מין שלטון בנג'מין
סין קארה חורחה אריאס
טייטוס אוניל תדיאוס בולארד סניור
ויקטור אריק תומפסון
זאק ריידר מת'יו קרדונה

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

אסקה
קיירי סיין
שם במה שם אמיתי הערות
אלישיה פוקס ויקטוריה קרופורד
אסקה קנאקו אוראיי אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
בקי לינץ' רבקה קווין אלופת הנשים של Raw
בילי קיי ג'סיקה מקאיי
שארלוט פלייר אשלי פלייר
קיירי סיין קאורי האוסקו אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
לאנה קת'רין פרי מנג'רית של רוסב
ליב מורגן ג'יונה דאדיו
מריה קנליס מריה קנליס מנג'רית של מייק קנליס
נעמי טריניטי פאטו
נטליה נטליה ניידהארט-וילסון
ניה ג'קס סבלינה פננה לא פעילה; פציעות בברכיים
פייטון רויס קאסי מקינטוש
רובי ריוט דורי פראנג' לא פעילה; ניתוח בכתף
שרה לוגאן שרה ברידג'ס
זלינה וגה תיאה טרינידד מנג'רית של אנדרדה

סמאקדאון[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – סמאקדאון

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

הניו דיי - אקסבייר וודס, ביג אי וקופי קינגסטון (משמאל לימין)
שם במה שם אמיתי הערות
איידן אינגליש מת'יו ריוולדט משמש בנוסף כפרשן ב-205 לייב
עלי עדיל עלאם
אפולו קרוז ססה אואה
ביג אי אטורה איוון אלוף הזוגות של סמאקדאון
בו דאלאס טיילור רוטנדה
ברון סטרומן אדם שר
ביג שואו פול וייט II
סזארו קלאודיו קסטניולי
קורטיס אקסל ג'וסף הניג
דניאל בריאן בריאן דניאלסון
דאש ויילדר דניאל וילר
דולף זיגלר ניקולאס נמת'
דרייק מאבריק ג'יימס קורטין ג'נרל מנג'ר של 205 לייב
דרו גולאק דרו גולאק
אליאס ג'פרי שולו
אפיקו קולון אורלנדו קולון
"השד" בריי וויאט ווינדהאם רוטנדה האלוף האוניברסלי
גראן מטאליק מסקרה דוראדה
הית' סלייטר הית' מילר
ג'ף הארדי ג'פרי הארדי לא פעיל; פציעה בברך
קאליסטו עמנואל רודריגז
קיין גלן ג'ייקובס לא פעיל; ראש העיר של מחוז נוקס, טנסי
המלך קורבין תומאס פסטוק
קופי קינגסטון קופי סרקודי-מנסה אלוף הזוגות של סמאקדאון
לארס סאליבן דילן מיילי לא פעיל; פציעה בברך
לינסה דוראדו חוסה קורדרו
לוק הארפר ג'ון הובר
מאט הארדי מת'יו הארדי
המיז מייקל מיזאנין
אוטיס ניקולה בוגוז'ביץ'
פרימו קולון אדווין קולון קואטס
רוברט רוד רוברט רוד ג'וניור
רומן ריינס ליאטי אנואי
סמי זיין רמי סבי
סקוט דוסון דייוויד הרווד
שיימוס סטפן פארליי
שינסקה נקאמורה שינסקה נקאמורה האלוף הבין יבשתי
שורטי גייבל צ'ארלס בטס
טאקר לוי קופר
אקסבייר וודס אוסטין ווטסון אלוף הזוגות של סמאקדאון
לא פעיל; קרע באכילס
מנחה תוכנית היוטיוב UpUpDownDown

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסה בליס אלכסיס קאופמן
ביילי פמלה מרטינז אלופת הנשים של סמאקדאון
כרמלה לאה ואן דייל מנג'רית של R-טרות'
דנה ברוק אשלי סברה
אמבר מון אדריאן ריס
לייסי אוואנס מייסי אסטרלה
מנדי רוז אמנדה סקומאנו
מיקי ג'יימס מיקי ג'יימס-אלדיס לא פעילה; פציעה בברך
ניקי קרוס ניקולה גלנקרוס
סשה בנקס מרסדס קסטנר-ורנאדו
סוניה דוויל דריה ברנאטו
טמינה סרונה סנוקה-פולמלו

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
מאריס מאריס מיזאנין מנג'רית של המיז
פייג' סאראיה-ג'ייד בוויס
פול היימן פול היימן מנג'ר של ברוק לסנר
מפיק בפועל של Raw

205 לייב (דיוויזיית משקל קל)[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – 205 לייב
שם במה שם אמיתי הערות
ארייה דבארי ארייה דבארי
דה בריאן קנדריק בריאן קנדריק
"ג'נטלמן" ג'ק גלאגר אוליבר קלפי מופיע גם ב-NXT UK
מייק קנליס מייקל בנט
סמיר סינג הרווינדר סיהרה אלופת 24/7 של ה-WWE
סוניל סינג גורבינדר סיהרה
טוני ניס אנטוני ניס

NXT[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

The Undisputed Era: קייל אוריילי, רודריק סטרונג, אדם קול
ובובי פיש (משמאל לימין)
שם במה שם אמיתי הערות
אדם קול אוסטין ג'נקינס אלוף NXT
אנג'ל גרזה הומברטו גרזה סולאנו
ארטורו רואס אדריאן ג'אוד
בואה ינבו וואנג
בובי פיש רוברט אנתוני פיש אלוף הזוגות של NXT
קמרון גריימס טרבור קדל
סזאר בונוני סזאר בונוני
דמיאן פריסט לואיס מרטינז
דני בורץ' מרטין האריס מופיע גם ב-NXT UK
דקסטר לומיס סמואל שואו
דומיניק דיג'אקוביץ' כריסטופר דיג'אק
פאנדנגו קורטיס הוסי
פין באלור פרגל דוויט
אייזיאה "סוורב" סקוט סטפון סטריקלנד
ג'קסון רייקר צ'אד ליאל
ג'וני גרגאנו ג'ון גרגאנו
ג'ורדן מיילס אלברט הארדי ג'וניור
קית' לי קית' לי
קיליאן דיין דמיאן מקל
קונה ריבס נוח פנג-פוטייס
קייל אוריילי קייל גרינווד אלוף הזוגות של NXT
קושידה יוג'ירו קושידה
מנסור מנסור אל-שייאיל
מאט רידל מת'יו רידל
אוני לורקאן כריסטופר ג'ירארד
פיט דאן פיטר אינגלנד
ראול מנדוזה ראול מנדוזה
רידיק מוס מייקל רליס
רודריק סטרונג כריסטופר לינדסי אלוף צפון אמריקה של NXT
שיין ת'ורן שיין ורייזר
סטיב קאטלר סטיבן קופריק
טינו סבטלי סבטינו פיסיטלי לא פעיל; פציעה בחזה
תומאסו צ'אמפה תומאסו צ'אמפה
טיילר בריז מתיאס קלמנט
ולווטין דרים פטריק קלארק ג'וניור
ווסלי בלייק קורי ווסטון

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אלייה נוף אל-עריבי
ביאנקה בלאייר ביאנקה בלייר
קנדיס לאריי קנדיס גרגאנו
דקוטה קאי צ'רי קראולי
דיאונה פוראזו דיאונה פוראזו
איאו שיראי מסאמי אודאטה
ג'זמין דיוק ג'זמין דיוק
קייסי קטנזארו קייסי קטנזארו
מרינה שפיר מרינה שפיר
מיה אים סטפני בל
שיינה בייזלר שיינה בייזלר אלופת הנשים של NXT
טיינרה קונטי טיינרה מלו דה קרבאליו
טיגן נוקס סטפני ניואל לא פעילה; פציעה ברגל
ונסה בורן דניאל קמלה
זאיה לי ג'או זאיה

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

וויליאם ריגל
שם במה שם אמיתי הערות
וויליאם ריגל דארן מת'יוס ג'נרל מנג'ר
מפיק
צייד כישרונות
מנהל פיתוח כישרונות

NXT UK[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – NXT UK

מתאבקי התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

מארק אנדרוז
שם במה שם אמיתי הערות
אלכסנדר וולף אקסל טישר
אמיר ג'ורדן בילאל אנסרי
אשטון סמית' אשטון סמית'
דייב מסטיף דייוויד מינטון
אדי דניס אדוארד דניס לא פעיל; קרע בשריר החזה
פביאן אייכנר פביאן אייכנר מופיע גם ב-NXT
פלאש מורגן וובסטר גייבין ווטקינס אלוף הזוגות של NXT UK
איליה דרגונוב איליה רוקובר
ג'יימס דרייק ג'יימס דוול אלוף הזוגות של Progress
ג'ו קופי ג'וסף קופי
ג'ורדן דבלין ג'ורדן דבלין
ג'וסף קונרס ג'וסף באקטון
קסיוס אונו כריס ספרדלין מופיע גם ב-NXT
קני ויליאמס אלן נידרי
ליגרו סיימון מוסק
מרסל ברטל מרסל ברטל מופיע גם ב-NXT
מארק אנדרוז מארק אנדרוז אלוף הזוגות של NXT UK
מארק קופי מארק קופי
נועם דר נועם דר מופיע גם ב-205 לייב
סאם גראדוול סאם גראדוול
סאקסון האקסלי רוס קוק
טראוויס בנקס טראוויס בליג
טרנט סבן בנג'מין ווב
טאקר פול גלאגר
טיילר בייט טיילר בייט
טייסון טי בון טום קליפורד
וולטר וולטר האן אלוף בריטניה
אלוף העולם המאוחד של Progress
ויילד בור מייקל היצ'מן
וולפגנג בארי יאנג
זאק גיבסון ג'ק רה אלוף הזוגות של Progress

מתאבקות התוכנית[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
צ'ארלי מורגן יסמין לנדר
איילה דאון קורטני סטיוארט
ג'יני ג'יני סנדו
קיי לי ריי קיילי ריי אלופת הנשים של NXT UK
קילר קלי רחל לורנסו
מילי מקנזי מילי מקנזי
נינה סמואלס סמנת'ה אלן
ריאה ריפלי דמי בנט
טוני סטורם טוני רוסל
זאיה ברוקסייד זאיה הנדרסון

עובדים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
ג'וני סיינט ג'ון מילר ג'נרל מנג'ר
סיד סקאלה לא ידוע עוזר ג'נרל מנג'ר
מתאבק מדי פעם

מגויסי מתחם ה-Performance Center[עריכת קוד מקור | עריכה]

עמוד ראשיPostscript-viewer-shaded.png
ראו גם – WWE Performance Center

מתאבקי המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
אוסטין תיאורי אוסטין וייט אלוף Evolve
אלוף WWN
באבטונדה באבטונדה אייגבוסי
ברנן ויליאמס ברנן ויליאמס
דן מת'ה דניאל מת'ה
דניאל וידוט דניאל וידוט
דנזל דג'ורנט דנזל דג'ורנט
אריק בוגנהאגן אריק בוגנהאגן
ג'יט רמה סאטנדר דאגר
ג'ורדן אומגבהין ג'ורדן אומגבהין
לוק מנזיס לוק מנזיס
מרס וואנג וואנג שיאולונגל
מוחמד עבדלפאתח מוחמד עבדלפאתח
נאסר אלרוחיה נאסר אלרוחיה
ניק קומורוטו ניקולאס קומורוטו
עומארי פאלמר עומארי פאלמר
רינקו סינג רינקו סינג
רוברט שטראוס רוברט שטראוס
רוקי ייפנג יושיאנג
סאורב ג'וראר סאורב ג'וראר
סקוט פארקר ג'פרי פארקר
שיין מת'יוס מת'יוס לי
סטייסי ארווין ג'וניור סטייסי ארווין ג'וניור
טאישאן דונג דונג ג'יאנג'ון
טיאן בינג בין וואנג

מתאבקות המתחם[עריכת קוד מקור | עריכה]

שם במה שם אמיתי הערות
צ'לסי גרין צ'לסי גרין
ג'סי אלבן ג'סיקה אלבן
קאוויטה דווי קאוויטה דלאל
קיידן קרטר לייסי ליין
MJ ג'נקינס מוניק ויליאמס-ג'נקינס
ריינה גונזלס ויקטוריה גונזלס
סקרלט בורדו אליזבת צ'יהאיה

עצמאיים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערה: ה-WWE מגדירים את מתאבקים אלה כחתומים בחברה, אך לא משתייכים לאף אחד מהמותגים, לכן נקראים מתאבקים עצמאיים.

שם במה שם אמיתי הערות
קיין ולסקז קיין ולסקז
ג'ון סינה ג'ון סינה מופיע באופן לא רציף
רונדה ראוזי רונדה ראוזי לא פעילה; פציעה ביד
אנדרטייקר מארק קאלאווי מופיע באופן לא רציף

צוות שידור[עריכת קוד מקור | עריכה]

הטבלה הבאה מתייחסת לחברי צוות השידור שמכסים את שידורי ה-WWE. קבוצה זו כוללת מגישים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, מארחי פאנל לפני ולאחר האירועים ואנליסטים.

מייקל קול
שם במה שם אמיתי הערות
בת' פיניקס אליזבת' קופלנד פרשנית ב-NXT
חברת היכל התהילה
בוקר טי רוברט האפמן אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פרשן ב-Raw
חבר היכל התהילה
ביירון סקסטון בריאן קלי פרשן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קרלוס קבררה קרלוס קבררה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קתי קלי קת'רין קלי מנחת התוכניות: WWE Now, Bottom Line ו-NXT Insider
צ'ארלי קארוסו צ'ארלי ארנולט מראיינת מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קורי גרייבס מת'יו פולינסקי פרשן ב-Raw, בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
דייוויד אוטונגה דייוויד אוטונגה סניור אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פונאקי צ'ושי פונאקי שדרן יפני באירועי שלם וצפה
גרג המילטון גרג הוטסון קריין בסמאקדאון, ב-205 לייב ובאירועי שלם וצפה
ג'רי לולר ג'רי לולר אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
חבר היכל התהילה
ג'רי סוטו ג'רי סוטו שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'וג'ו ג'וסן אופרמן קריינית ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'ונתן קואצ'מן ג'ונתן קואצ'מן פרשן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קיילה ברקסטון קיילה בקר מראיינת מאחורי הקלעים בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קריינית של NXT
מרסלו רודריגז מרסלו רודריגז לפריה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מאורו רנאלו מאורו רנאלו שדרן ב-NXT
מייקל קול מייקל קולגארד שדרן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מייק רום אוסטין רומרו מראיין מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי השלם וצפה
קריין ב-NXT ובמיין איבנט
נייג'ל מקגינס סטיבן האוורת' פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פרסי ווטסון ניקולאס מקניל פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פיטר רוזנברג פיטר רוזנברג אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
רנה יאנג רנה פאקט פרשנית ב-Raw, טורניר הנשים לזכר מאי יאנג ובאירועי שלם וצפה
מנחה ב-Experience, ב-Vintage וב-Free for All
מנחת הפאנל של לפני ואחרי אירועי שלם וצפה
שרה שרייבר שרה שרייבר מראיינת מאחורי הקלעים
סקוט סטנפורד סקוט סטנפורד מנחה ב-Afterburn וב-Free for All
שאדיה בסיסו שאדיה בסיסו מראיינת מאחורי הקלעים
טום פיליפס תומאס הניפן שדרן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
ויק ג'וסף ויק טראבגליאנטה שדרן ב-205 לייב ובמיין איבנט

שופטים[עריכת קוד מקור | עריכה]

מייק קיודה
שם במה שם אמיתי הערות
צ'אד פטון צ'אד פטון Raw
שופט בכיר
צ'ארלס רובינסון צ'ארלס רובינסון סמאקדאון
שופט בכיר
כריס שארפ כריס שארפ NXT
NXT UK
די איי ברואר אנטרון ברואר NXT
דן אנגלר דן אנגלר Raw
דנילו אנפיביו דנילו אנפיביו סמאקדאון
דריק מור דריק מור Raw
דארל שארמה דארל שארמה NXT
דרייק וורץ דרייק וורץ NXT
שופט בכיר
אדי אורנגו אדי אורנגו NXT
ג'ייסון איירס ג'ייסון איירס סמאקדאון
ג'סיקה קאר ג'סיקה הייסר NXT
ג'ואל אלן ג'ואל אלן NXT UK
ג'ון קון ג'ון קון Raw
שופט בכיר
מייק קיודה מייקל קיודה סמאקדאון
שופט בכיר
רוד זאפאטה רוברט ויסטה Raw
ריאן טראן ריאן טראן סמאקדאון
שון מקלפלין שון מקלפלין NXT UK
שון בנט מת'יו בנט Raw
טום קסטור תומאס קסטור NXT

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]